Beste Kodi-add-ons (bijgewerkt januari 2019)

[ware_item id=33][/ware_item]

Het streamen van inhoud op het moment dat je wilt, is een luxe die de meeste mensen zich tegenwoordig kunnen veroorloven, maar Kodi is open source, wat betekent dat je geld bespaart door te kijken naar wat je leuk vindt. Het is ideaal voor het streamen van tv-shows, films, live tv, live sport en online games. Het is populair omdat het een lange lijst met indelingen ondersteunt, zodat de inhoud op verschillende spelers kan worden gestreamd. Het beste deel van Kodi is dat het talloze add-ons biedt om een ​​spannende aangepaste ervaring te creëren.


Waar vindt u de Kodi-add-ons die u vraagt? Welnu, je zult je moeten verdiepen in Kodi-repositories om ze te extraheren. Hoewel een aantal van deze opslagplaatsen slechts toegang bieden tot een enkele add-on, zijn er andere die u meerdere add-ons tegelijkertijd geven. Nadat u een Kodi-repository hebt geïnstalleerd, ontvangt u bijgewerkte versies van alle add-ons die het bevat.

Waarom is VPN noodzakelijk voor Kodi-add-ons?

Zoals bij elke online activiteit staat veiligheid voorop. U moet hebben gehoord dat de autoriteiten actie ondernemen tegen degenen die het auteursrecht schenden. Ze worden steeds waakzamer, dus je moet jezelf beschermen. Een Kodi VPN verbergt uw echte IP-adres, waardoor ze uw exacte locatie niet kunnen volgen. Het beschermt ook al uw inkomende en uitgaande gegevens tegen hackers op openbare netwerken. Bovendien hebben veel Kodi-add-ons geografische beperkingen. Een betrouwbare VPN helpt u ze te omzeilen.

Aanbevolen Kodi-add-ons

Verschillende add-ons voor Kodi zijn beschikbaar in verschillende repositories die veelzijdige functies uitvoeren. Sommige richten zich op een specifiek publiek, zodat u zeker zult vinden wat u nodig hebt.

Exodus

Deze Kodi-add-on behoeft geen introductie. Het heeft verschillende andere add-ons geïnspireerd en een hoge standaard gezet. Het werd ontwikkeld door Lambda en is beroemd om zijn geweldige gebruikersinterface. Velen hebben het vergeleken met Netflix. Naast conventioneel zoeken, kun je ook content vinden waarin een bepaalde beroemdheid heeft gestaan.

Verbond

Deze gerenommeerde add-on is het nieuwe gezicht van Exodus. Het komt met dezelfde geweldige functies die Exodus tot een begrip maakten. U kunt Convenant van Kodil-repository installeren en de nieuwste inhoud ontdekken die kijkers op hun schermen hebben geplakt.

Lees ook: Beste juridische add-ons voor Kodi

Exodus / Verbondsvorken

 1. Gurzil

Het werd moeilijk om toegang te krijgen tot Exodus, dus er was een gat in de markt voor zoiets. Dit gaf ontwikkelaars de mogelijkheid om Exodus-vorken zoals Gurzil te maken. Ze zorgden ervoor dat hun Kodi-add-on niet alleen een Exodus-vork in naam was. Als je het eenmaal hebt getest, zul je merken dat de prestaties ervan griezelig zijn als de add-on waarop het is geïnspireerd.

 1. Fantastisch

Exodus was niet de enige add-on voor Kodi die als standaard diende. Fantastic is ontwikkeld om precies zoals Covenant te functioneren. In feite werkt het zo goed voor de meeste gebruikers dat ze het net zo vaak gebruiken als Covenant. Het is eenvoudig om uw favoriete genres te vinden via Fantastic. Als je op zoek bent naar wat nu hot is, heeft Fantastic die optie ook.

 1. ongecodeerde

Snelheid is essentieel tijdens het streamen en ongecodeerd maakt het een prioriteit. Dit is de reden waarom deze add-on voor Kodi zo'n grote aanhang heeft. Het gaat een stap verder met beveiliging door een no-log beleid uit te voeren. U kunt het installeren vanuit een speciale repository, Uncoded repository.

 1. Poseidon

Net zoals de Griekse God heerste over de oceanen, regeert deze Kodi-add-on de wereld van Amazon Firestick. Het behaalde de hoogste rang in deze categorie volgens de voorkeuren van loyale Firestick-gebruikers. Een ander voordeel is dat het een moderne gebruikersinterface heeft die doet denken aan Covenant. Kies uit de brede selectie van bijgewerkte inhoud om verveling op weekdagen en in het weekend te doden.

 1. Neptunus stijgt

XBox-gebruikers zijn niet vergeten door ontwikkelaars van add-ons voor Kodi. Neptune Rising heeft goede recensies ontvangen sinds het op het toneel belandde. Het is gemakkelijk om te zien waarom het zeer geliefd is. Het belangrijkste idee voor ontwerp is overgenomen van Poseidon, wat betekent dat het op dezelfde manier zal bloeien als Exodus en Covenant. De afhankelijkheidsbron van Neptune Rising is NaNScrapers. Het heeft een uitgebreide bibliotheek die inhoud biedt die u misschien niet vindt via andere Kodi-add-ons.

Oculus

Deze is perfect voor mensen met een onverzadigbare honger naar entertainment. Installeer het vanuit de handelsrepository om toegang te krijgen tot de nieuwste blockbusters en tv-series die momenteel het nieuws halen in entertainmentnieuws. Het heeft handige categorieën om uw binge-watching-sessies meer ontspannen te maken.

Genesis herboren

Het was een trieste dag toen Kodi de invoegtoepassing Genesis verloor, maar gebruikers waren dolblij toen het opnieuw werd opgenomen als Genesis Reborn. U kunt nu genieten van dezelfde geweldige ervaring die Genesis in een nieuw pakket aanbood. Dezelfde ontwikkelaars hebben aan Genesis Reborn gewerkt, dus er is geen twijfel over kwaliteit of betrouwbaarheid.

Uranus

Bufferen is het laatste wat elke gebruiker wil tijdens het streamen via Kodi. Uranus is in dit opzicht briljant. Als u zich aanmeldt voor hun premium Trakt-account, krijgt u niet alleen HD-video's, maar neemt u ook afscheid van buffering. Het is een mooie deal. Bekijk het op Blamo repository.

Live tv-add-ons

 • Broederschap

Dit juweeltje uit de repository van Intercomp Media zal zeker aan al je live tv-behoeften voldoen. U kunt awardshows, spraakmakende evenementen en nog veel meer streamen.

 • Dr Doom

Deze add-on voor Kodi wordt ten zeerste aanbevolen vanwege de fantastische gebruikerservaring die bevredigende live tv-streaming oplevert.

Speciale add-ons

Noteer enkele coole Kodi-add-ons die gericht zijn op specifieke gebruikers, afhankelijk van hun unieke voorkeuren.

 • FSOCIETY heeft ook documentaires, korte films en muziek
 • WatchNixtoons uit Incursion repository.is perfect voor fans van tekenfilms en anime
 • Mad House Classics is een must-have voor liefhebbers van oude tv-shows en films
 • Kinderhoek V2 stapelt de inhoud van kinderen netjes op in spannende categorieën
 • Strikt HD is geschikt voor gebruikers die geen concessies kunnen doen aan kwaliteit en elke keer op HD willen staan

Er wordt verwacht dat het in de war raakt tussen al deze geweldige opties, maar het zal gemakkelijker zijn als u zich tijdens uw zoekopdracht concentreert op uw individuele vereisten voor een Kodi-add-on.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments