Beste goedkope VPN-deals voor BitTorrenting

[ware_item id=33][/ware_item]

Toen de autoriteiten enkele jaren geleden begonnen met het hardhandig optreden op Torrenting-websites, resulteerde dit erin dat verschillende favoriete torrenting-websites vrijwillig of gedwongen werden afgesloten. Gebruikers lopen sindsdien het risico beschuldigd te worden van het overtreden van auteursrechten. Wat is de mogelijke oplossing? Hoe kun je BitTorrent nog steeds gebruiken en niet worden aangeklaagd of betrapt? We gaan het hebben over hoe je jezelf kunt beschermen terwijl BitTorrenting iets meer is dan alleen door een VPN te gebruiken.


Enkele belangrijke vragen beantwoord

Je kunt jezelf tijdens de meeste problemen tijdens BitTorrenting zelfs redden door de juiste VPN te kiezen die je hierbij kan helpen. We weten echter dat het niet alleen eerlijk is om een ​​paar vragen met betrekking tot het gebruik van een VPN voor BitTorrenting niet te beantwoorden die u mogelijk dwarszitten. Daarom willen we eerst deze vragen beantwoorden om je hoofd duidelijk te houden over het onderwerp voordat we de beste goedkope VPN-keuzes voor BitTorrenting bekijken.

Wat is BitTorrent precies??

BitTorrent is in feite een communicatieprotocol voor het delen van bestanden van peer-to-peer (P2P). Het wordt gebruikt om gegevens en elektronische bestanden via internet te verspreiden. Op deze manier wordt elk deel van een bestand dat door een gebruiker wordt gedownload, overgedragen naar andere gebruikers.

Het is een van de meest gebruikte protocollen voor het overbrengen van grote bestanden zoals digitale videobestanden die tv-shows en videoclips bevatten, enz. Het kan ook worden gebruikt voor het verminderen van de server- en netwerkimpact van het verspreiden van grote bestanden.

Waarom heb je een VPN nodig voor BitTorrenting?

Een VPN wordt gebruikt voor online beveiliging en privacy. Het wordt ook gebruikt om geografische beperkingen te omzeilen.

De beste manier om uzelf te beschermen is om u aan te melden voor een goedkope VPN voor BitTorrenting, maar dat is het niet alleen. Zodra u een VPN-provider hebt gekozen, vraagt ​​u hun klantenservice om hun VPN-servers te identificeren die zijn gereserveerd voor BitTorrenting.

Er zijn tal van VPN-providers beschikbaar en u kunt ook een aantal geweldige promotionele aanbiedingen vinden om uw geld te besparen. Maak dus een keuze die het beste is voor BitTorrenting en ook een voordelige optie is.

Verbergt een VPN uw torrenting vanaf uw ISP ? 

Om het kort te houden, ja, een VPN maskeert uw Torrenting van uw ISP. Een VPN beschermt in het algemeen uw online privacy, niet alleen uw torrenting. Geen enkele beveiligingstool is echter foutloos.

Een VPN zou uw torrenting en online activiteiten verbergen voor uw ISP, de overheid en de politie. Eerlijk gezegd is dat niet altijd het geval! Soms komen fouten in de weg en soms mislukt een VPN-verbinding plotseling.

Er zijn ook timingaanvallen geweest. Soms is er een fout in de VPN zelf. Dit gebeurt echter meestal allemaal met gratis VPN's die niet getuigen van de kwaliteit van hun services. Kies dus altijd een betrouwbare, betaalde VPN. Raadpleeg de lijst met goedkope VPN's voor BitTorrenting verderop in deze handleiding om een ​​keuze te maken die experts hebben gemaakt.

Wat te zoeken in een VPN voor BitTorrenting? 

Voordat u een geschikte VPN voor deze taak selecteert, moet u zich bewust zijn van de vereisten voor een goede VPN. Overweeg de volgende factoren voor een ideale VPN-provider:

Betrouwbare beveiliging

Er zijn verschillende sterke VPN-protocollen die uw systeem beschermen. Doorloop de protocollen die worden aangeboden door elk VPN-bedrijf op uw lijst. Soms is de beschikbaarheid van protocollen afhankelijk van het tariefplan dat u selecteert.

Anonimiteit

De VPN of proxy die u voor uw systeem kiest, moet uw echte IP-adres volledig kunnen verbergen. Dit is hoe je online wordt gevolgd, zodat er een VPN-serveradres moet verschijnen in plaats van je echte IP-adres.

Beleid gebruikerslogboek

Wetshandhaving stelt gebruikersprofielen op op basis van de frequentie en tijdstippen van uw VPN-logboeken. Als een VPN in de VS is gevestigd, is het bedrijf mogelijk wettelijk verplicht om logboeken bij te houden.

Probeer te zoeken naar een anonieme VPN voor BitTorrenting buiten de VS. De VPN die geen logboekbeleid heeft, is altijd de beste keuze. U moet het privacybeleid van de VPN-provider lezen voordat u de VPN koopt.

Snelheid

Het is geen geheim dat het gebruik van een VPN de snelheid van uw internetverbinding vertraagt, waardoor uw reguliere online activiteiten worden vertraagd. Bekijk gebruikersrecensies voor VPN's, zodat u kunt begrijpen welke goede snelheid behouden na het koppelen van VPN's. Hoe dichter uw VPN-server, hoe sneller de snelheid.

betaalbaarheid

Zoals eerder vermeld, hangt het aantal en de complexiteit van de functies die u ontvangt af van het prijskaartje. Sommige goedkope VPN-bedrijven hebben echter ook leuke functies. Prijsplannen die een jaar of langer duren, bieden vaak grote kortingen.

Lees ook: Hoe u uw Torrent IP-adres kunt controleren

Ondersteuning voor OpenVPN

De ideale VPN is degene die meerdere VPN-protocolopties biedt. Hoe meer keuzes van protocollen een VPN biedt, hoe beter de online beveiliging is. Een VPN is vooral geweldig als het een OpenVPN-optie heeft. Het is het modernste VPN-protocol. Het wordt als zeer beveiligd beschouwd. Alle top VPN-providers ondersteunen OpenVPN.

Dodemansknop

Zeer weinig VPN-services zijn 100% betrouwbaar. Sommigen van hen kunnen gehackt worden of ze kunnen uw IP-adres lekken, vooral als ze deze functie niet hebben. Een kill-schakelaar is de oplossing voor dit probleem omdat het de mislukte VPN-verbinding kan controleren. Het schakelt de overdracht van gegevens uit als uw VPN-verbinding plotseling verbreekt. Het voorkomt ook dat uw IP-adres lekt.

Serverlocaties

Het VPN-bedrijf dat u leuk vindt, moet servers in uw land hebben. Lees de officiële lijst met locaties op hun website om uw land te vinden. Hoe meer servers ze in uw omgeving hebben, hoe beter het voor u is. Het belangrijke punt hier is dat een goede VPN altijd een groot aantal servers over de hele wereld zal hebben.

Anonieme DNS-servers

DNS staat voor Domain Name System. Het is het proces dat het adres van de webbrowser in een IP-adres verandert. Dat IP-adres wordt door het wereldwijde web gebruikt om verkeer naar de gebruiker te leiden. Het is het beste om een ​​VPN te gebruiken die zijn eigen DNS heeft. Het zal uw privacy veel beter beschermen.

Router ondersteuning

Het kiezen van een VPN met routerondersteuning is altijd geweldig. Op deze manier kunt u de VPN rechtstreeks op uw router installeren in plaats van deze afzonderlijk op al uw apparaten te installeren. Al uw apparaten worden verbonden met de VPN wanneer u de VPN op uw thuisnetwerkrouter installeert.

Beste goedkope VPN-deals voor BitTorrenting

Het is eigenlijk onmogelijk om alle bovenstaande functies in een VPN te zoeken om te controleren of dit het beste is voor BitTorrenting. Daarom hebben we al alle onderzoeken voor je gedaan (dankzij beoordelingen, het is onze taak!) En een aantal van de beste VPN's geselecteerd die niet alleen goed zijn voor BitTorrenting, maar ook economische opties zijn. Als u op zoek bent naar een betrouwbare goedkope VPN's voor BitTorrenting, probeer dan deze opties aanbevolen door andere gebruikers en onze experts.

NordVPN

Een andere beroemde anonieme VPN voor BitTorrenting is NordVPN. Het heeft een no-log beleid. Het wordt geleverd met een kill-schakelaar, hoge snelheid, onbeperkte bandbreedte, gebruikersvriendelijke interface en dubbele codering. Dus je bent twee keer zo veilig.

NordVPN is compatibel met iOS, Android, Windows, MacOS, Chrome en Firefox. Ze accepteren momenteel ook betalingen via Bitcoin.

$ 11,95 / maand klinkt inderdaad duur, maar op dit moment kun je 70% korting krijgen op hun 3-jarige + 3-maanden gratis abonnement voor slechts $ 3,49 / maand met een 30-dagen geld-terug-garantie. Hun 2-jarig abonnement kost tegenwoordig $ 4,99 / maand (58% korting). Het 1-jarig abonnement kost nu $ 6,99 / maand (41% korting).

ExpressVPN

ExpressVPN is ook een van de top rankers onder VPN's. Het is heel veilig en beveiligd. Hiermee kunt u alle beperkte inhoud bezoeken door de geografische beperkingen te omzeilen. Het biedt een aantal geweldige functies zoals: geen logs, onbeperkte server-switches, best-in-class encryptie, zero-knowledge DNS, kill-switch, split tunneling en onbeperkte bandbreedte. 

Het heeft een uitstekende snelheid. Het werkt ook met Netflix. Het is ook erg gebruiksvriendelijk. Het ondersteunt alle apparaten en biedt ook 24/7 klantenservice. Anders dan dat, is het uitstekend voor streaming. Het geeft zijn gebruikers ook een 30-dagen geld-terug-garantie.

Momenteel bieden ze een geweldige deal voor hun 1-jarig plan. Het kost $ 6,67 / maand met 3 maanden gratis service.

Prive internettoegang

PIA VPN wordt sterk aanbevolen door gebruikers wereldwijd. Het heeft een aantal geweldige functies zoals: encryptie op hoog niveau, aangepaste VPN-protocollen, eenvoudig te gebruiken applicaties, stabiele VPN-verbinding en een goed ondersteuningscentrum.

Private Internet Access (PIA) biedt P2P-ondersteuning die perfect is voor torrenting. U kunt ook 5 apparaten tegelijkertijd verbinden met één PIA-account. 

Drie krachtige VPN-protocollen, namelijk PPTP, OpenVPN en L2TP / IPSec zorgen voor beveiliging. Het blokkeert ook advertenties, trackers en malware.

PIA kost $ 6,95 / maand. Momenteel kost hun beste deal $ 3,33 / maand voor een jaarplan (67% korting). Er worden geen verkeerslogboeken bijgehouden en deze hebben meer dan 3059 servers in 28 landen.

IPVanish

Het is altijd goed om een ​​geld-terug-garantie van 7 dagen te hebben zoals IPVanish biedt. Ze hebben meer dan 1000 servers in meer dan 60 landen, dus de kans is groot dat u via hen gemakkelijk een geschikte BitTorrenting VPN-server kunt vinden. 

U kunt genieten van de veiligheid van OpenVPN en L2TP / IPsec VPN-protocollen op 5 apparaten tegelijk met IPVanish. Enkele van hun geweldige functies zijn onder meer: ​​anonieme torrenting, multi-platformbeveiliging, geen logbestanden, onbeperkte serverwisseling en onbeperkte bandbreedte. 

$ 10 / maand lijkt misschien duur, maar tegenwoordig bieden ze hun 1-jarig pakket aan voor $ 3,25 / maand (73% korting).

SurfShark

Surf-Shark is ook algemeen bekend. Het heeft verschillende functies zoals: geen IP-lekken, geen logs, snelle live-chatondersteuning, automatische kill-switch (alleen native apps) en DNS-lekbescherming.

Het kan Netflix deblokkeren. De verbindingstijd is sneller dan gemiddeld. Het is eigenlijk een geweldige VPN voor elk doel en het is zeer betrouwbaar. Voor torrenting is het een ideale VPN.

Het heeft ook geen verbindingsfouten. Het heeft apps voor Mac, Windows, iOS, Android en Linux. Het biedt ook extensies voor Chrome en Firefox.

Het verbazingwekkende nieuws is dat het een gratis proefperiode van 7 dagen heeft voor Mac, iOS en Android. Hun pakket van 24 maanden + 3 maanden gratis kost tegenwoordig $ 1,99 / maand (80% korting).

ProtonVPN

Proton VPN is een supersnelle VPN die uw online privacy beschermt. Ze hebben hun hoofdkantoor in Zwitserland. Ze volgen of houden geen logboeken bij van uw internetactiviteit. Anders dan dat, het heeft een aantal sterke functies zoals: 10GBIT servers, P2P-ondersteuning, no-log beleid en onbeperkte bandbreedte.

U kunt maximaal 10 apparaten tegelijkertijd aansluiten. Het biedt ook professionele ondersteuning. Het verbazingwekkende is dat ze een gratis versie hebben. Anders dan dat, bieden ze 3 pakketten:

  • 1-jarige deal - $ 6.5 per maand
  • 2-jarige deal - $ 6 per maand
  • ProtonVPN en e-mailbundel - $ 7.5 per maand

bezoek website

CyberGhost

CyberGhost is ook een geweldige optie. Het doet geen concessies aan snelheid. Het heeft servers over de hele wereld. Hiermee kunt u zonder beperkingen streamen en bladeren.

Het omzeilt geografische beperkingen, gesloten en digitale censuur. Je kunt ook regio-vergrendelde games spelen en sportevenementen streamen.

Enkele van de beste functies zijn: geen logboeken, functie voor het blokkeren van advertenties, verbergen van IP-adressen en blokkeren van malware. Het biedt ook multi-platformbeveiliging.

Hun 3-jarige + 2-maanden gratis deal kost $ 2,75 per maand en het wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments