Beste BitTorrent-clients 2019 – Lichten uit, Torrent, actie!

[ware_item id=33][/ware_item]

Conventionele downloads zijn prima voor kleinere bestanden zoals boeken en muziek, maar hoe zit het met grotere bestanden? Torrenting is de beste oplossing voor gebruikers die software, films, tv-shows, muziek, video's, games en eBooks willen downloaden. Als je al een pro bent in torrenting, wil je misschien doorgaan naar de aanbevelingen van de BitTorrent-client.


Het is belangrijk voor beginners om de werking van torrenting te begrijpen en te leren hoe ze als torrent-gebruiker veilig kunnen blijven. Online streaming is de laatste jaren enorm toegenomen met snelle internetverbindingen en legale streamingbronnen. Je streaming kan echter gemakkelijk worden verstoord, waardoor je vanaf het begin begint en je plaats verliest. Torrenting biedt veel voordelen ten opzichte van online streaming en conventioneel downloaden.

Lees ook: Beste Torrent VPN

Voordelen van Torrenting

Streaming is volledig tijdelijk. Dus zodra u die inhoud hebt gestreamd, moet u de bron opnieuw bezoeken om er opnieuw toegang toe te krijgen. Met Torrenting kunt u de inhoud naar uw apparaat downloaden. Dit betekent dat u dat bestand altijd en overal op uw apparaat kunt openen. Bovendien kunt u het bestand overbrengen naar andere apparaten of delen met uw vrienden. Conventionele downloads kosten behoorlijk wat tijd, terwijl torrenting vrij snel is met betrouwbare bit torrent-clients. Streaming kan niet plaatsvinden zonder een internetverbinding, dus je moet online zijn om die inhoud opnieuw te pakken. Je hoeft alleen de torrent-download online te voltooien. Daarna kunt u dat bestand offline gebruiken. Downloads van een enkele bron en legale streaming komen meestal met een prijskaartje. Torrenting is daarentegen helemaal gratis. U kunt een advertentievrij pakket kiezen van de beste BitTorrent-clients, maar verder is het gratis. Streaming werkt alleen voor video's, maar je kunt vrijwel elk soort bestand downloaden via torrenting.

BitTorrent-protocolversleuteling

Je hebt waarschijnlijk gehoord dat torrentwebsites de afgelopen jaren gedwongen zijn afgesloten vanwege auteursrechtkwesties of vrijwillig worden gesloten. Wetshandhavingsinstanties zijn begonnen met een harde aanpak op torrentwebsites die inbreuk maken op de rechten van de eigenaren. Dit heeft ertoe geleid dat ze gebruikers bespioneren en gegevens verzamelen zonder verdacht te worden. Je moet jezelf beschermen zodat je niet wordt onderzocht. BitTorrent-protocolcodering werkt op de inkomende en uitgaande gegevens van uw BitTorrent-client. Het is echter het beste om te vertrouwen op een goede VPN die u tegen de autoriteiten kan beschermen door uw IP-adres te verbergen. Ter informatie, er zijn een aantal geweldige BitTorrent-clients die goed werken met VPN's.

Hoe BitTorrent-clients te gebruiken?

Volg deze eenvoudige stappen om veilig torrenting te starten:

  1. Kies uit de beste BitTorrent-clients en download de software. Nadat u het hebt geïnstalleerd, opent u het en maakt u zich vertrouwd met de gebruikersinterface. Controleer uw beveiligingsinstellingen om ervoor te zorgen dat u niet wordt gevolgd.
  2. Selecteer de torrent-link die u van elke torrent-website wilt downloaden en open deze met uw gewenste BitTorrent-client. Het zal worden vermeld als een actieve torrent. Kleuren of markeringen worden vaak gebruikt om activiteit, inactiviteit en fouten aan te geven. Hiermee kun je de voortgang van je torrent volgen. Het voltooiingspercentage verschijnt ernaast.
  3. De BitTorrent-client waarschuwt u wanneer uw download is voltooid. U kunt uw bestand openen in het programma dat u leuk vindt. Er zijn ook enkele BitTorrent-clients met ingebouwde spelers. Een goede gebruiker laat seeding altijd doorgaan omdat het negeren ervan de kwaliteit van die torrent verlaagt.

Populaire BitTorrent-clients

qBittorrent

Dit is niet voor niets een favoriet onder de torrent-community. Alle functies werken op dezelfde manier in het besturingssysteem waarvoor het beschikbaar is. U kunt het downloaden voor Linux, Mac OS X, Windows, OS / 2 en FreeBSD. Het staat bekend als een alternatief voor μTorrent, daarom is de interface vergelijkbaar. QBittorrent is echter een open-source client, in tegenstelling tot zijn inspirerende broeders, wat betekent dat er geen vervelende advertenties zijn. Het biedt bevredigend torrentbeheer en belemmert uw normale taken niet.

Lees ook: Beste Torrent-sites van 2019

utorrent

Zoals je daar al hebt gelezen, nam μTorrent niet alleen nummer 1 vanwege de advertenties. Het heeft een zeer eenvoudige gebruikersinterface die beginners helpt. Het kruid is echter dat μTorrent Pro advertentievrij is en wordt geleverd met drie handige pakketten. U kunt ook een BitTorrent-client krijgen met BitTorrent-coderingsprotocol plus VPN, afhankelijk van uw pakket. De software zelf is ongeveer 2MB, dus het neemt nauwelijks ruimte in beslag op uw systeem en daarom kwam het op voor No.2.

transmissie

Je krijgt veel functies in Transmission, wat de hoge rangorde verklaart. Deze open source software maakt je torrenting zo veel soepeler zonder advertenties. Het is geen omvangrijke BitTorrent-client, dus het doet geen afbreuk aan je middelen of vertraagt ​​je niet. Verzending is compatibel met minder bekende besturingssystemen zoals FreeBSD en Gentoo. De esthetische aantrekkingskracht van deze BitTorrent-client draagt ​​gewoon bij aan zijn charme.

vuze

Deze functie-gevulde BitTorrent-client is beschikbaar voor Mac, Linux en Windows. Hoewel het iets zwaarder is dan andere opties, heeft het een aantal geweldige voordelen. Je kunt het uitvoeren met een VPN en zelfs video's tegelijkertijd afspelen. Het is geen volledig open-source client, dus er zijn enkele advertenties. Aan de andere kant, de betaalde versie heeft geen advertenties en u kunt bestanden afspelen voordat uw download is voltooid.

Zondvloed

Dit is een van de beste BitTorrent-clients voor beginners vanwege de gebruiksvriendelijke interface. Het heeft geen advertenties omdat Deluge open source is, daarom is het behoorlijk snel. U kunt de functies van Deluge uitbreiden door plug-ins van hun officiële website te installeren. Er zijn plug-ins voor browsers en applicaties naast verschillende handige plug-ins van derden. Het is niet alleen beschikbaar voor Windows, Mac en Linux, maar werkt ook op FreeBSD.

Popcorn-tijd

Je hebt misschien geraden door de naam dat deze BitTorrent-client een beetje uniek is. Het is beschreven als een applicatie voor het streamen van films die wordt aangedreven door BitTorrent. Aangezien torrenting vaak wordt gebruikt voor films, zou dit ideaal zijn voor filmliefhebbers. Het lijkt een beetje op Netflix en wordt zelfs geleverd met VPN-services.

Als je nog steeds niet hebt besloten welke van de BitTorrent-clients je het beste vindt, kijk dan welke bij jouw voorkeur past en geniet van de specifieke functies die bij je favoriete keuze horen.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments