Best Legal Add-ons untuk Kodi

[ware_item id=33][/ware_item]

Generasi pintar terus mencari cara untuk menjadikan perkara lebih murah dan lebih mudah. Kodi adalah mengenai membayar untuk apa yang anda mahu menonton. Kenapa anda akan mendapat langganan kabel dengan ratusan saluran di mana anda hanya menonton beberapa? Bahagian terbaik tentang Kodi adalah senarai kodi Kodi yang hebat yang boleh anda pasang dari repositori masing-masing. Anda mungkin dapati penekanan pada perkataan "legal". Sebenarnya terdapat puluhan alat pengaya yang menarik tetapi ramai di antara mereka tidak terjatuh di bawah payung yang dibina oleh undang-undang. Walaupun benar bahawa undang-undang hak cipta berbeza dari negara ke negara, mengapa mengambil risiko?


Tambahan Undang-undang Terbaik untuk Kodi 2018

Sekiranya anda masih bertekad untuk memeriksa beberapa add-ons yang bukan legit 100%, ambil langkah berjaga-jaga. Daftar untuk VPN Kodi yang membina corong untuk memastikan data anda selamat dan menyembunyikan lokasi sebenar anda. Bagi warga yang mematuhi undang-undang, berikut adalah senarai legit Kodi yang terbaik pada 2018

 Youtube

Ah, aplikasi lama yang baik, anda sentiasa boleh bergantung pada kandungan terbaik (dan paling teruk) dalam talian yang dibayangi hanya oleh Tumblr dan Reddit. Jangan bercakap tentang Vine. Luka itu masih segar. Secara harfiah, sesiapa sahaja boleh mendaftar untuk akaun YouTube dengan akaun Gmail sedia ada mereka. Setiap pengguna mempunyai saluran di mana mereka boleh memuat naik apa sahaja yang mereka ingin kongsi. Kandungan kualiti tertinggi boleh didapati di saluran hiburan rasmi. YouTube sangat baik untuk memberi cadangan berdasarkan "Sejarah Tontonan" anda. Anda boleh dengan cepat mencari pengguna dengan nama atau mencari video menggunakan kata kunci. Terdapat bahagian untuk video baru terpanas dalam pelbagai kategori termasuk muzik, sukan, berita, dan lain-lain.

Hulu

Kapten kentang dan penagih TV mungkin biasa dengan Hulu. Bukan sahaja anda boleh menonton rancangan TV dari rangkaian hiburan terkenal tetapi anda juga boleh melihat siri asal Hulu. Setiap video mempunyai beberapa pelayan yang boleh anda pilih. Selagi anda mempunyai peranti Android, anda boleh memasang kodi Kodi add-ons 2018 seperti Hulu dengan masuk ke "Tetapan", "Tambah" dan memilih tambahan yang anda mahu. Anda boleh merancang sesi menonton tanpa henti dengan Hulu di Kodi. Kedua-dua rancangan harga Hulu menjanjikan sedikit iklan tanpa iklan. Pada masa ini, anda boleh mendaftar untuk bulan penuh secara percuma diikuti dengan bayaran yang munasabah sebanyak $ 7.99 / bulan. Hulu dengan Live TV boleh didapati sebagai versi beta sekarang pada $ 39.99 / bulan setelah menikmati satu minggu streaming TV secara langsung.

Netflix

Semua orang dan neneknya tahu mengenai Netflix. Ia telah membuat jalan ke dalam budaya pop dan ia tidak akan berkembang dalam masa terdekat. Kadang-kadang trend hanya hyped up tetapi Netflix menjamin kepuasan 100%. Sukar untuk mencari seseorang yang tidak menyukai perkhidmatan streaming terbaik ini. Bukan sahaja ia memberikan kualiti tetapi ia membawa anda semua rancangan TV paling hangat. Anda boleh menonton dengan kawan-kawan anda (atau bersendirian jika kawan-kawan anda telah membuang anda untuk bercuti). Siri Netflix yang asal sentiasa bernilai menonton. Ada sebab Orang Stranger adalah yang paling banyak dibincangkan tentang persembahan di udara pada masa ini. Baru-baru ini, The Crown telah meraih perhatian penonton dengan pelakon berbakat dan politik mahkamah. Netflix serasi dengan beberapa peranti Android yang berbeza yang anda boleh menghubungkan dengan Kodi dengan mudah.

Semak juga: VPN iPhone Terbaik untuk Keselamatan dan Penyulitan

SoundCloud

Mungkin anda berada dalam mood untuk muzik semasa anda bekerja pada projek terbaharu anda atau hanya melakukan tugas anda. SoundCloud adalah addict Kodi undang-undang yang ideal untuk pencinta muzik. Terdapat pelbagai genre yang anda boleh nikmati di platform hebat ini dan senarai itu sentiasa berkembang. Genre baru dilahirkan dan menjadi trendy setiap tahun. Oleh kerana terdapat banyak artis indie yang bereksperimen dan berkongsi ciptaan mereka pada SoundCloud, ini adalah tempat yang anda akan dapat mendengarnya terlebih dahulu. Ini adalah platform yang sangat baik untuk mereka yang tidak suka muzik arus perdana. Artis dari seluruh dunia berkongsi karya mereka melalui SoundCloud supaya anda boleh mendengar muzik dalam banyak bahasa.

Pengikis Filem Universal

Mungkin anda sedang mencari jenis legit Kodi add-on yang berbeza pada 2018. Terdapat banyak jenis tambahan yang tersedia untuk Kodi berdasarkan fungsi. Sebelum anda membuat keputusan untuk menyiarkan siri TV, filem, kartun, anime atau dokumentari yang anda mahu tentukan jika ia bernilai masa anda. Scraper Movie Universal telah mendapat anda dilindungi! Ia hanya mengambil sedikit masa untuk mencari dan memasangnya dari repositorinya dalam senarai Kodi add-ons yang sah. Tambahan Kodi yang kuat ini menyediakan pengguna dengan data dari laman web yang boleh dipercayai seperti IMDb, Rotten Tomatoes, OFDb.de, Fanart.tv, dan lain-lain. Anda boleh menyemak ringkasan plot, senarai cast (dengan profil yang lengkap), ulasan dan penarafan dengan mudah dengan cara ini . Anda boleh tweak tetapan untuk menerima maklumat dari tapak web tertentu dari kalangan yang tersenarai di Scraper Movie Universal.

PlayStationVue

PlayStation Vue sangat mengagumkan dengan jumlah ciri yang ditawarkannya dan kandungan perpustakaan yang besar di tempatnya. Anda boleh memilih saluran mana yang anda mahu menonton dan menyiarkannya secara langsung dari bila-bila masa yang anda suka. Bukan sahaja ia menyediakan aliran langsung saluran TV tanpa gangguan tetapi juga membolehkan anda merakam rancangan TV kegemaran anda dan filem. Perasaan terbesar PlayStation Vue adalah bahawa anda boleh mengalir pada lima peranti secara serentak! Tidak perlu bimbang tentang kontrak tahunan sama ada. Ia mempunyai rancangan yang fleksibel yang sesuai dengan keperluan anda. Ini pastinya merupakan salah satu legit yang paling menguntungkan kodi addon 2018.

Crackle

Kualiti sinonim dengan Sony Pictures supaya tidak mengejutkan bahawa Crackle adalah tambahan Kodi undang-undang yang hebat. Mereka sentiasa mengemaskini perpustakaan mereka untuk meningkatkan pengalaman pengguna. Anda sentiasa dapat mencari rancangan TV dan filem dengan penilaian tertinggi pada Crackle. Terdapat juga beberapa program asal yang menarik oleh Sony Pictures yang terdapat pada Crackle. Ia disokong oleh iklan tetapi mereka gembira untuk mengambil cadangan penonton untuk kandungan baru.

Terdapat banyak tambahan Kodi undang-undang yang luar biasa yang anda boleh menguji untuk penstriman TV langsung, filem, rancangan TV atau fungsi tertentu.

Semak Lagi Pengesahan Kodi:

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments