Bedste spillere til at se op til dette FIFA verdensmesterskab 2018

[ware_item id=33][/ware_item]

De bedste af de bedste spillere deltager i FIFA verdensmesterskaber, der konkurrerer med hinanden på en platform, hvor millioner af mennesker ser på dem. De, der præsterer usædvanligt godt, får chancen for at spille for de bedste klubber bagefter. Verdens bedste coaches ser på hvert eneste øjeblik; hvert nyt talent, der er introduceret på banen enten fra begyndelsen eller under kampen.


I modsætning til liga og klubfodbold har folk følelser og patriotisme involveret for deres land, og for at imødekomme disse forventninger spillerne gøre hvad det kræver for at nå toppen og løfte det 15 tommer høje dyrebare verdensmesterskabs trofæ. For at være præcis er verdensmesterskabet 14,5 tommer eller 36,8 centimeter i højden og består af massivt 18 karat guld og vejer 6175 gram. Kommer tilbage til hovedøvelsen, hvem kan blive kronet med titlen "De 6 øverste centrale spillere til at se op til denne FIFA Worldcup 2018 i Rusland?"

Læs også: Sådan ser du FIFA verdensmesterskabet online

Top 6 spillere til at se op til dette juni i Rusland

Ousmane Dembele (Frankrig)

Ousmane Dembele-spiller til at passe på denne verdensmand

Denne 20-årige Barcas stigende stjerne har skabt stor glæde for Barca-fans, og nu ser han på FIFA Worldcup-trofæet i Rusland. Han er i stand til at levere resultater i pressede spil, og helt sikkert kan denne franskmand let tilføje spillere fra sin nationale side; Antoine Greizmann og Mbappe for en potentiel fremadgående linje. Vi forudsiger også, at disse 3 kan vise sig at være en verdensvindende trio for Frankrigs nationale fodboldhold.

Timo Werner (Tyskland)

Spiller, der holder øje med dette verdensmesterskab 2018 Timo Werner

Timo er muligvis kun 21 år gammel, men han har allerede vist sin klasse ved at guide det tyske hold til Confederations Cup-triumf i juni sidste år. Han ser meget dødelig ud for en spiller i denne tidsalder, og nu er han klar til at gøre et endnu farligt tilbagevenden i Rusland til FIFA verdensmesterskabet 2018. Der er en grund til, at Joachim Löw altid bakker Timo Werner for sine fænomenale afslutningsevner og det bliver meget klart i juni i Rusland.

Husk! han hjalp Tyskland med at kræve FIFA Confederations Cup sidste år, hvor hans tilbagevenden af ​​tre mål gav ham Golden Boot på Confederations Cup Tournament.

(Måske ventes en anden Golden Boot-pris til Timo i Rusland i år)

Cristiano Ronaldo (Portugal)

farlig spiller i verdensmesterskabet 2018

Uden tvivl har Cristiano Ronaldo været en af ​​de mest dominerende atleter i fodboldverdenen og har vundet næsten alle mulige turneringer for h klub. Bare 2 år tilbage har han taget Euro 2016 Trophy til Portugal, og denne gang vil han sigte er endnu højere benchmark for andre at følge.

Læs også: Sådan ser du FIFA WorldCup på Kodi

En spiller med så stort kaliber og arv vil helt sikkert give sit bedste skud for Portugal i år, alle øjne vil blive rettet mod Real Madrids stjerne til at levere på verdens mest overvågede fodboldstadie. Portugal spiller mod Iran, Marokko og Spanien i verdensmesterskabet under Cristiano's ledelse.

Toni Kroos (Tyskland)

Key Player Toni Kroos for Tyskland

Toni Kroos, rygraden i det tyske fodboldhold, efter at deres eks-skipper Bastian Schweinsteiger er pensioneret. Den 27-årige Kroos har vundet det hele; den prestigefyldte FIFA Worldcup, Champions League, La Liga, FIFA Club World Cup, Bundesliga, du bare navngive det, og han har det. Han har opnået meget i sin karriere og er kun 27 år gammel. Nu er han på vej mod det næste verdensmesterskab som en nøglespiller i Tysklands midtbaneangreb.

Se også: Gruppe efter gruppeanalyse til FIFA verdensmesterskab 2018

Messi (Argentina)

messi i fifa verdenscup 2018 Rusland

Alle vil se ham spille, en sådan talentfuld og begavet spiller. Lionel Messi er en af ​​de fineste fodboldspillere, Argentina nogensinde har produceret. Han kommer let til listen over de 6 vigtigste spillere i FIFA Worldcup 2018 Rusland. Messi er en enestående spiller og har ført argentinernes hold til verdensmesterskabet 4 år tilbage. Der er så meget at sige om Messi, men man mangler altid ord, når man taler om denne tryllekunstner.

Mohammad Salah (Egypten)

Mo Salah i FIFA WC Rusland

MOHAMED SALAH kunne stadig spille for Egypten i det andet gruppespill efter at have kommet sig efter den alvorlige skulderskade, han blev udsat for i UCL-finalen, da han sammenfiltrede Real Madrid-kaptajn Sergio Ramos.

(Hvis han spiller) Lionel Messis egyptiske modstykke Mo Salah bliver en meget afgørende spiller for Egypten i FIFA Worldcup. Han har vist og bevist sin klasse i Premier League, Champions League, og nu sigter han mod verdensmesterskabet. Selvom hans hold Egypten går ind i turneringen som underhunde, forventer alle noget ekstraordinært fra Mohammed Salah.

Opdatering fra 17. juni: Salah erklærede egnet til at møde Rusland af Egypts FA

Læs også: Bedste hold til at se denne FIFA Worldcup 2018

Nogle flere nøglespillere:

Team Brasilien: Neymar, Lucas, Marquinhos, Anderson

Team Argentina: Pastore, Lamela, Dybala, Icardi

Team France: Pogba, Zouma, Laporte, Varane, Greizmann

Team Belgien: Lukaku, Hazard, De Bruyne, Witsel

Team Italien: Veratti, Berardi, Insigne, Destro

Team Tyskland: Gotze, Reus, Gundogan, Draxler

Team Spain: Deulofeu, Thiago, Isco, De Gea, Bartra

Team England:- Sterling, Barkley, Kane, Stones, Jones

Resten af ​​holdene: Depay, Eriksen, Aubemyang, Alaba, James

Konklusion

Med bare få dage til at gå før 1. kick-off mellem Rusland og Saudi-Arabien ved verdens største fodboldturnering, “FIFA Worldcup”. Folk er nu på vej mod Rusland for at se deres yndlingsstjerner spille for deres nationale hold.

Alle spillerne er i deres topformer, og det bliver en god fornøjelse at se alle disse spillere i deres internationalt officielt sæt i juni. To mest populære fodboldspillere Messi og Ronaldo vil være i rampelyset i Rusland, da de begge har opnået alt i fodboldverden bortset fra denne store turnering, ”FIFA World Cup”.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments