Bedste juridiske tilføjelser til Kodi

[ware_item id=33][/ware_item]

Den smarte generation finder konstant måder at gøre tingene billigere og mere praktisk. Kodi handler om at betale for det, du virkelig vil se. Hvorfor skulle du få et kabelabonnement med hundreder af kanaler, hvorfra du kun ser et par få? Den bedste del om Kodi er listen over fantastiske lovlige Kodi-tilføjelser, du kan installere fra deres respektive lagre. Du har måske bemærket vægten på ordet "legal". Der er faktisk snesevis af spændende tilføjelser, men mange af dem falder ikke under paraplyen, der er konstrueret af loven. Selv om det er rigtigt, at ophavsretlige love varierer fra land til land, hvorfor tage risikoen?


Bedste juridiske tilføjelser til Kodi 2018

Hvis du stadig er fast besluttet på at tjekke nogle tilføjelser, der ikke er 100% legitime, skal du tage forholdsregler. Tilmeld dig en Kodi VPN, der bygger en tragt for at holde dine data sikre og skjuler din ægte placering. For de lovlydige borgere er her en liste over de bedste legit Kodi-tilføjelser 2018

 Youtube

Ah, den gode gamle app, som du altid kan stole på for det bedste (og værste) indhold online overskygges kun af Tumblr og Reddit. Lad os ikke tale om Vine. Det sår er stadig frisk. Bogstaveligt talt kan enhver tilmelde sig en YouTube-konto med deres eksisterende Gmail-konto. Hver bruger har en kanal, hvor de kan uploade alt, hvad de ønsker at dele. Indhold af højeste kvalitet findes muligvis på officielle underholdningskanaler. YouTube er ret god til at give anbefalinger baseret på din "Watch History". Du kan hurtigt søge efter en bruger ved navn eller kigge efter videoer ved hjælp af nøgleord. Der er et afsnit for de hotteste nye videoer i forskellige kategorier, herunder musik, sport, nyheder osv.

Hulu

Sofa kartofler og tv-afhængige kender sandsynligvis Hulu. Ikke kun kan du se tv-udsendelser fra kendte underholdningsnetværk, men du kan også se originale Hulu-serier. Hver video har flere servere, du kan vælge fra. Så længe du har en Android-enhed, kan du installere legit Kodi-tilføjelser 2018 som Hulu ved at gå ind i "Indstillinger", "Tilføjelser" og vælge det ønskede tilføjelse. Du kan planlægge non-stop binge-ser-sessioner med Hulu på Kodi. Begge prisplaner for Hulu lover lidt til ingen reklamer. I øjeblikket kan du tilmelde dig en hel måned helt gratis efterfulgt af et rimeligt gebyr på $ 7,99 / måned. Hulu med Live TV er tilgængelig som beta-version lige nu til $ 39,99 / måned efter at have nydt en uges live tv-streaming.

Netflix

Alle og deres bedstemor ved om Netflix. Det er kommet ind i popkulturen, og det kommer ikke snart til at ryge. Nogle gange er trends bare hypet op, men Netflix garanterer 100% tilfredshed. Det er svært at finde nogen, der ikke elsker denne førsteklasses streamingtjeneste. Ikke kun leverer det kvalitet, men det bringer dig alle de hotteste tv-shows. Du kan binge ur med dine venner (eller alene, hvis dine venner har slukket dig for en improviseret ferie). Den originale Netflix-serie er altid værd at se. Der er en grund til, at Stranger Things er det mest omtalte show i luften i øjeblikket. For nylig har The Crown taget seerne opmærksomhed med sin talentfulde rollebesætning og domstolspolitik. Netflix er kompatibel med flere forskellige Android-enheder, som du let kan linke til Kodi.

Kontroller også: Bedste iPhone VPN'er til sikkerhed og kryptering

SoundCloud

Måske er du i humør til musik, mens du arbejder på dit seneste projekt eller bare gør dit arbejde. SoundCloud er den ideelle lovlige Kodi-tilføjelse til musikelskere. Der er en bred vifte af genrer, du kan nyde på denne fantastiske platform, og listen udvides altid. Nye genrer fødes og bliver trendy hvert år. Da der er så mange indiekunstnere, der eksperimenterer og deler deres kreationer på SoundCloud, er dette stedet, du får høre dem først. Dette er en fremragende platform for dem, der ikke er så vild med mainstream-musik. Kunstnere fra hele verden deler deres arbejde gennem SoundCloud, så du kan lytte til musik på utallige sprog.

Universal Film Skraber

Måske søger du efter en anden slags legitim Kodi-tilføjelse 2018. Der er mange typer tilføjelser, der er tilgængelige for Kodi, baseret på funktion. Inden du beslutter at streame en tv-serie, film, tegneserie, anime eller dokumentar, vil du afgøre, om det er værd at bruge din tid. Universal Movie Scraper får dig dækket! Det tager kun lidt tid at finde og installere det fra depotet på listen over lovlige Kodi-tilføjelser. Denne kraftfulde Kodi-tilføjelse giver brugerne data fra pålidelige websteder som IMDb, Rotten Tomatoes, OFDb.de, Fanart.tv osv. Du kan tjekke plotoversigter, cast-lister (med komplette profiler), anmeldelser og ratings praktisk på denne måde . Du kan justere indstillingerne for at modtage information fra et specifikt websted blandt de nævnte på Universal Movie Scraper.

PlayStationVue

PlayStation Vue er alvorligt imponerende med antallet af funktioner, det tilbyder, og det enorme bibliotek med indhold, det stiller til din rådighed. Du kan vælge, hvilke kanaler du vil se og streame dem live fra når du vil. Ikke kun giver det uafbrudt live streaming af tv-kanaler, men giver dig også mulighed for at optage dine foretrukne tv-shows og film. Den største fordel med PlayStation Vue er, at du kan streame på fem enheder samtidigt! Ingen grund til at bekymre dig om årlige kontrakter. Det har fleksible planer, der passer til dine behov. Dette er bestemt en af ​​de mest fordelagtige legit kodi addon 2018.

Crackle

Kvalitet er synonymt med Sony Pictures, så det kommer ikke som nogen overraskelse, at Crackle er en fremragende lovlig Kodi-tilføjelse. De opdaterer konstant deres bibliotek for at forbedre brugeroplevelsen. Du kan altid finde tv-serier og film med den højeste karakter på Crackle. Der er også flere interessante originale programmer fra Sony Pictures tilgængelige på Crackle. Det understøttes af annoncer, men de kan med glæde tage seerforslag til nyt indhold.

Der er mange andre fantastiske lovlige Kodi-tilføjelser, du kan teste for live tv-streaming, film, tv-shows eller specifikke funktioner.

Se mere Kodi-tilføjelser:

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments