Bedste BitTorrent-kunder 2019 – Lys slukket, Torrent, handling!

[ware_item id=33][/ware_item]

Konventionelle downloads er helt fint til mindre filer som bøger og musik, men hvad med større filer? Torrenting er den bedste løsning for brugere, der ønsker at downloade software, film, tv-shows, musik, videoer, spil og e-bøger. Hvis du allerede er professionel i torrent, kan du måske springe videre til BitTorrent-klientens anbefalinger.


Det er vigtigt for begyndere at forstå driften af ​​torrenting og lære at forblive sikker som torrent-bruger. Online streaming er sprængt i de senere år med højhastighedsinternetforbindelser og lovlige streamingkilder. Imidlertid kan din streaming let forstyrres, så du starter fra starten og mister din plads. Torrenting giver mange fordele i forhold til online streaming og konventionel download.

Læs også: Bedste Torrent VPN

Fortjeneste af Torrenting

Streaming er helt midlertidig. Så når du først har streamet dette indhold, bliver du nødt til at gå tilbage til kilden for at få adgang til det igen. Torrenting giver dig mulighed for at downloade indholdet til din enhed. Dette betyder, at du muligvis kan åbne den fil, når som helst og hvor du vil på din enhed. Derudover kan du overføre filen til andre enheder eller dele den med dine venner. Konventionelle downloads tager en betydelig mængde tid, hvorimod torrenting er temmelig hurtigt med pålidelige bit torrent-klienter. Streaming kan ikke finde sted uden en internetforbindelse, så du skal være online for at få fat i det indhold igen. Du behøver kun at gennemføre torrent-download online. Derefter er du fri til at bruge denne fil offline. Overførsler fra en enkelt kilde og lovlig streaming kommer normalt med et prismærke. På den anden side er det helt gratis. Du kan vælge en annoncefri pakke blandt de bedste BitTorrent-klienter, men ellers er den gratis. Streaming fungerer kun til videoer, men du kan downloade praktisk talt enhver form for fil gennem torrenting.

BitTorrent-protokolkryptering

Du har sandsynligvis hørt om torrentwebsteder, der med magt lukkes ned under copyright-problemer eller lukker frivilligt i de senere år. Retshåndhævelsesbureauer er begyndt på et nedbrud på torrentwebsteder, der krænker ejernes rettigheder. Dette har fået dem til at spionere på brugere og indsamle data uden at blive mistænkt. Du skal beskytte dig selv, så du ikke kommer til at blive undersøgt. BitTorrent-protokollekryptering fungerer på de indgående og udgående data fra din BitTorrent-klient. Det er dog bedst at stole på en god VPN, der kan beskytte dig mod myndighederne ved at skjule din IP-adresse. FYI, der er nogle gode BitTorrent-klienter derude, der fungerer godt med VPN'er.

Sådan bruges BitTorrent-klienter?

Følg disse enkle trin for at begynde at torrentere sikkert:

  1. Vælg blandt de bedste BitTorrent-klienter, og download softwaren. Når du har installeret det, skal du åbne det og gøre dig bekendt med brugergrænsefladen. Kontroller dine sikkerhedsindstillinger for at sikre dig, at du ikke spores.
  2. Vælg det torrentlink, du vil hente fra ethvert torrentwebsted, og åbn det op med din foretrukne BitTorrent-klient. Det vises som en aktiv torrent. Farver eller fremhævning bruges ofte til at indikere aktivitet, inaktivitet og fejl. Dette giver dig mulighed for at overvåge udviklingen i din torrent. Procentdel af færdiggørelse vises også ved siden af.
  3. BitTorrent-klienten giver dig besked, når din download er afsluttet. Du åbner muligvis din fil i det program, du kan lide. Der er også nogle BitTorrent-klienter med indbyggede spillere. En god bruger lader altid podning fortsætte, fordi ignorering af den sænker kvaliteten af ​​denne torrent.

Populære BitTorrent-klienter

qBittorrent

Dette er en favorit blandt det stormende samfund af en god grund. Alle dens funktioner fungerer ens på tværs af operativsystemet, som det er tilgængeligt for. Du kan downloade det til Linux, Mac OS X, Windows, OS / 2 og FreeBSD. Det er kendt som et alternativ til μTorrent, derfor er grænsefladen den samme. Imidlertid er qBittorrent en open source-klient, i modsætning til dens inspirerende brødre, hvilket betyder, at der ikke er nogen irriterende annoncer. Det giver tilfredsstillende torrentstyring og er ikke til hinder for dine regelmæssige opgaver.

Læs også: Bedste Torrent-websteder i 2019

μTorrent

Som du allerede har læst der oppe, tog μTorrent ikke nr. 1 bare på grund af dets annoncer. Det har en meget enkel brugergrænseflade, der hjælper begyndere. Krydderiet er dog, at μTorrent Pro er reklamefri og leveres med tre praktiske pakker. Du kan også få en BitTorrent-klient med BitTorrent-krypteringsprotokol plus VPN afhængigt af din pakke. Selve softwaren er omkring 2MB, så den tager næppe nogen plads i dit system, hvorfor det stod op for nr. 2.

Transmission

Du får en masse funktioner i transmission, som forklarer dens høje placering. Denne open source-software gør din torrenting så meget glattere uden annoncer. Det er ikke en voluminøs BitTorrent-klient, så det svækker ikke dine ressourcer eller bremser dig. Transmission er kompatibel med mindre kendte operativsystemer som FreeBSD og Gentoo. Denne BitTorrent-klients æstetiske appel tilføjer bare sin charme.

Vuze

Denne funktionsfyldte BitTorrent-klient er tilgængelig til Mac, Linux og Windows. Selvom det er lidt tungere end andre indstillinger, har det nogle vidunderlige fordele. Du kan køre den med en VPN og endda afspille videoer samtidig. Det er ikke en fuld open source-klient, så der er nogle annoncer. På den lyse side har den betalte version ingen annoncer, og du kan afspille filer, før din download er afsluttet.

Syndfloden

Dette er en af ​​de bedste BitTorrent-klienter for begyndere på grund af den brugervenlige interface. Det har ingen annoncer, da Deluge er open source, derfor er det temmelig hurtigt. Du kan udvide funktionerne i Deluge ved at installere plugins fra deres officielle websted. Der er plugins til browsere og applikationer ud over flere nyttige tredjeparts plugins. Det er ikke kun tilgængeligt for Windows, Mac og Linux, men fungerer også på FreeBSD.

Popcorn Time

Du har måske gættet ved navnet, at denne BitTorrent-klient er en smule unik. Det er blevet beskrevet som en applikation til streaming af film, der er drevet af BitTorrent. Da torrenting ofte bruges til film, ville dette være ideelt for filmelskere. Det ligner Netflix og leveres endda med VPN-tjenester.

Hvis du stadig ikke har besluttet, hvilken af ​​de BitTorrent-klienter, du finder bedst, kan du se, hvilken der matcher dine præferencer og nyd de specifikke funktioner, der følger med dit foretrukne valg.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments