Bedste billige VPN-tilbud til BitTorrenting

[ware_item id=33][/ware_item]

Da myndighederne begyndte et udbrud på Torrenting-websteder for et par år siden, resulterede det i flere foretrukne torrenting-websteder lukket frivilligt eller med magt. Brugere har siden da været i fare for at blive beskyldt for at krænke ophavsretten. Hvad er den mulige løsning? Hvordan kan du stadig bruge BitTorrent og ikke blive sagsøgt eller fanget? Vi vil tale om, hvordan du kan beskytte dig selv, mens BitTorrenting er lidt mere end blot ved hjælp af en VPN.


Nogle vigtige spørgsmål besvaret

Du kan faktisk redde dig selv fra de fleste af problemer mens BitTorrenting ved at vælge den rigtige VPN, der kan hjælpe dig i denne forbindelse. Vi ved dog, at det ikke bare er fair at ikke besvare et par spørgsmål i forbindelse med at bruge en VPN til BitTorrenting, som muligvis generer dig. Derfor ønsker vi først at adressere disse spørgsmål for at holde dit hoved klart for emnet, inden vi går ind på de bedste billige VPN-valg til BitTorrenting.

Hvad der præcist er BitTorrent?

BitTorrent er dybest set en kommunikationsprotokol til peer-to-peer (P2P) fildeling. Det bruges til at distribuere data og elektroniske filer over internettet. På denne måde overføres hver del af en fil, der er downloadet af en bruger, til andre brugere.

Det er en af ​​de mest anvendte protokoller til overførsel af store filer som digitale videofiler, der indeholder tv-shows og videoklip osv. Det kan også bruges til at reducere server- og netværkspåvirkningen ved at distribuere store filer.

Hvorfor har du brug for en VPN til BitTorrenting?

En VPN bruges til online sikkerhed og privatliv. Det bruges også til at omgå geo-begrænsninger.

Den bedste måde at beskytte dig selv er at tilmelde dig en billig VPN til BitTorrenting, men det er ikke bare det. Når du har valgt en VPN-udbyder, skal du bede deres kundepleje-repræsentant om at identificere deres VPN-servere, der er reserveret til BitTorrenting.

Der er masser af VPN-udbydere derude, og du kan også finde nogle vidunderlige kampagnetilbud for at spare dine penge. Så tag et valg, der er bedst til BitTorrenting og også er en økonomisk mulighed.

Maskerer en VPN dit spændende liv fra din internetudbyder ? 

For at afskære det, ja, maskerer en VPN dit Torrenting fra din internetudbyder. En VPN beskytter dit online privatliv generelt, ikke kun din torrenting. Intet sikkerhedsværktøj er dog fejlfrit.

En VPN skal skjule dine torrenting og onlineaktiviteter for din internetudbyder, regeringen og politiet. Helt ærligt er det ikke altid tilfældet! Undertiden kommer fejl i vejen, og nogle gange mislykkes en VPN-forbindelse pludselig.

Der har også været timingangreb. Nogle gange er der en fejl i selve VPN. Dog sker alt dette normalt med gratis VPN'er, der ikke vidner om kvaliteten af ​​deres tjenester. Så vælg altid en pålidelig, betalt VPN. Se listen over billige VPN'er til BitTorrenting senere i denne vejledning for at træffe et valg, som eksperter har truffet.

Hvad skal man kigge efter i en VPN til BitTorrenting? 

Inden du vælger en passende VPN til dette job, skal du være opmærksom på kravene til en god VPN. Overvej følgende faktorer for en ideel VPN-udbyder:

Pålidelig sikkerhed

Der er flere stærke VPN-protokoller, der beskytter dit system. Gå igennem protokollerne, som hvert VPN-firma tilbyder på din liste. Nogle gange afhænger tilgængeligheden af ​​protokoller af den prisplan, du vælger.

Anonymitet

Den VPN eller proxy, du vælger til dit system, skal være i stand til helt at skjule din rigtige IP-adresse. Sådan spores du online, så en VPN-serveradresse skal vises i stedet for din rigtige IP-adresse.

Brugerlogpolitik

Retshåndhævelse udarbejder brugerprofiler baseret på hyppigheden og timing af dine VPN-logfiler. Hvis en VPN er baseret i USA, kan virksomheden muligvis være forpligtet til at føre logfiler ved loven.

Prøv at kigge efter en anonym VPN til BitTorrenting beliggende uden for USA. Den VPN, der har en no-log-politik, er altid det bedste valg. Du skal læse VPN-udbyderens privatlivspolitik, før du køber VPN.

Hastighed

Det er ikke en hemmelighed, at brug af en VPN nedsætter din internetforbindelseshastighed og forsinker dine regelmæssige online aktiviteter. Tjek brugeranmeldelser for VPN'er, så du kan forstå, hvilke der bevarer god hastighed efter VPN-linking. Jo tættere din VPN-server er, desto hurtigere er hastigheden.

overkommelighed

Som nævnt tidligere afhænger antallet og kompleksiteten af ​​de funktioner, du modtager, af prismærket. Nogle billige VPN-virksomheder har dog også gode funktioner. Prisplaner, der strækker sig over et år eller derover, har ofte store rabatter på dem.

Læs også: Sådan kontrolleres din Torrent IP-adresse

Support til OpenVPN

Den ideelle VPN er den, der tilbyder flere VPN-protokolindstillinger. Jo flere valg af protokoller en VPN tilbyder, jo bedre er online sikkerhed. En VPN er især stor, hvis den har en OpenVPN-mulighed. Det er den mest moderne VPN-protokol. Det betragtes som meget sikret. Alle de bedste VPN-udbydere understøtter OpenVPN.

Dræb switch

Meget få VPN-tjenester er 100% pålidelige. Nogle af dem kan blive hacket, eller de kan lække din IP-adresse, især hvis de mangler denne funktion. En kill switch er løsningen på dette problem, fordi den kan overvåge, at VPN-forbindelsen mislykkes. Det lukker overførslen af ​​data, hvis din VPN-forbindelse pludselig falder. Det forhindrer også, at din IP-adresse lækker.

Serverplaceringer

Det VPN-firma, du kan lide, skal have servere i dit land. Læs den officielle liste over placeringer på deres websted for at finde dit land. Jo flere servere de har i dit område, jo bedre er det for dig. Det vigtige punkt her er, at en god VPN altid vil have et stort antal servere spredt rundt om i verden.

Anonyme DNS-servere

DNS står for Domain Name System. Det er processen, der forvandler webbrowserens adresse til en IP-adresse. Denne IP-adresse bruges af verdensomspændende web til at dirigere trafik til brugeren. Det er bedst at bruge en VPN, der har sin egen DNS. Det vil beskytte dit privatliv meget bedre.

Router Support

Det er altid godt at vælge en VPN, der har routerstøtte. På denne måde kan du direkte installere VPN på din router i stedet for at installere den separat på alle dine enheder. Alle dine enheder vil være tilsluttet VPN, når du installerer VPN på din hjemmenetværks router.

Bedste billige VPN-tilbud til BitTorrenting

Det er faktisk umuligt at kigge efter alle funktionerne ovenfor i en VPN for at sikre, at det er bedst til BitTorrenting. Derfor har vi allerede foretaget alle undersøgelser for dig (takket være gennemgangen, det er vores job!) Og valgt nogle af de bedste VPN'er, der ikke kun er gode til BitTorrenting, men også er økonomiske muligheder. Hvis du søger efter en pålidelig billig VPN til BitTorrenting, kan du prøve disse muligheder anbefalet af andre brugere og vores eksperter.

NordVPN

En anden berømt anonym VPN til BitTorrenting er NordVPN. Det har en no-log-politik. Det leveres med en kill switch, høj hastighed, ubegrænset båndbredde, brugervenlig interface og dobbelt kryptering. Så du er dobbelt så sikker.

NordVPN er kompatibel med iOS, Android, Windows, MacOS, Chrome og Firefox. De accepterer også betaling via Bitcoin i øjeblikket.

$ 11,95 / måned lyder faktisk dyrt, men lige nu kan du få 70% rabat på deres 3-årige + 3-måneders gratis plan til kun $ 3,49 / måned med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Deres 2-årige plan koster $ 4,99 / måned i disse dage (58% rabat). 1-årsplanen koster $ 6,99 / måned lige nu (41% rabat).

ExpressVPN

ExpressVPN er også en af ​​de bedste rangere blandt VPN'er. Det er meget sikkert og sikkert. Det giver dig mulighed for at besøge ethvert begrænset indhold ved at omgå geo-begrænsningerne. Det tilbyder nogle fantastiske funktioner som: ingen logfiler, ubegrænset server switches, bedst i klassen kryptering, nul-viden DNS, kill switch, delt tunneling og ubegrænset båndbredde. 

Det har fremragende hastighed. Det fungerer også med Netflix. Det er også meget brugervenligt. Det understøtter alle enheder, det leverer også 24/7 kundeservice. Bortset fra det er det fremragende til streaming. Det giver også sine brugere en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

I øjeblikket tilbyder de en fantastisk aftale for deres 1-årige plan. Det koster $ 6,67 / måned med 3 måneders gratis service.

Privat internetadgang

PIA VPN anbefales stærkt af brugere over hele verden. Det har nogle fantastiske funktioner som: Kryptering på højt niveau, tilpassede VPN-protokoller, brugervenlige applikationer, stabil VPN-forbindelse og et godt supportcenter.

Privat internetadgang (PIA) tilbyder P2P-support, som er perfekt til torrenting. Du kan også forbinde 5 enheder samtidigt til en enkelt PIA-konto. 

Tre effektive VPN-protokoller, nemlig PPTP, OpenVPN og L2TP / IPSec, opretholder sikkerhed. Det blokerer også for annoncer, trackere og malware.

PIA koster $ 6,95 / måned. I øjeblikket koster deres bedste aftale $ 3,33 / måned for en 1-årig plan (67% rabat). Der er ingen trafiklogfiler, og de har mere end 3059 servere i 28 lande.

IPVanish

Det er altid godt at have en 7-dages pengene-tilbage-garanti som den, IPVanish tilbyder. De har mere end 1000 servere i over 60 lande, så der er en god chance for, at du let kan finde en passende BitTorrenting VPN-server gennem dem. 

Du kan nyde sikkerheden ved OpenVPN og L2TP / IPsec VPN-protokoller på tværs af 5 enheder samtidigt med IPVanish. Nogle af deres fantastiske funktioner inkluderer: anonym torrenting, multi-platform beskyttelse, ingen logfiler, ubegrænset server switching og ubegrænset båndbredde. 

$ 10 / måned kan virke dyrt, men i disse dage tilbyder de deres 1-årige pakke til $ 3,25 / måned (73% rabat).

SurfShark

Surf-Shark er også bredt kendt. Det har forskellige funktioner som: ingen IP-lækager, ingen logfiler, hurtig live-chat support, automatisk kill-switch (kun oprindelige apps) og DNS-lækage beskyttelse.

Det kan fjerne blokering af Netflix. Dens forbindelsestid er hurtigere end gennemsnittet. Det er dybest set en stor VPN til ethvert formål, og det er meget pålideligt. Til torrenting er det en ideel VPN.

Det har heller ingen forbindelsesfejl. Det har apps til Mac, Windows, iOS, Android og Linux. Det tilbyder også udvidelser til Chrome og Firefox.

Den fantastiske nyhed er, at den har en gratis prøveperiode på 7 dage til Mac, iOS og Android. Deres 24-måneders + 3 måneders gratis pakke koster $ 1,99 / måned i disse dage (80% rabat).

ProtonVPN

Proton VPN er en højhastigheds-VPN, der beskytter dit online privatliv. De har hovedkontor i Schweiz. De sporer ikke eller holder logfiler over din internetaktivitet. Bortset fra det har den nogle stærke funktioner som: 10GBIT-servere, P2P-support, no-log-politik og ubegrænset båndbredde.

Du kan tilslutte op til 10 enheder samtidigt. Det tilbyder også professionel support. Den fantastiske del er, at de har en gratis version. Bortset fra det tilbyder de 3 pakker:

  • 1-årig aftale - $ 6,5 om måneden
  • 2-årig aftale - $ 6 om måneden
  • ProtonVPN og Mail Bundle - $ 7,5 om måneden

besøg hjemmeside

CyberGhost

CyberGhost er også en fantastisk mulighed. Det går ikke på kompromis med hastigheden. Det har servere overalt i verden. Det giver dig mulighed for at streame og gennemse uden begrænsninger.

Det omgår geo-begrænsninger, lukkede ejere og digital censur. Du kan også spille region-låste spil og streame sportsbegivenheder.

Nogle af dens bedste funktioner er: ingen logfiler, ad-blokerende funktion, IP-adresse skjul og malware blokering. Det giver også multi-platform beskyttelse.

Deres 3-årige + 2-måneders gratis aftale koster $ 2,75 pr. Måned, og det kommer med en 45-dages pengene-tilbage-garanti.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments