Bedste alternativer til forvirring – ligesom den samme gamle Kickass!

[ware_item id=33][/ware_item]

Det har været mere end et år siden Kickass Torrents lukker ned. Ejeren, Artem Vaulin, blev angiveligt arresteret for at have krænket ophavsretten til utallige ejere gennem årene. Der var også beskyldninger om hvidvaskning af penge, der flyver rundt. Skaden er anslået til at være i milliarder, så det var slet ikke en lille sag.


Hvordan forvirrende kan være ulovligt

Du spekulerer måske på, hvorfor torrentwebsteder fungerer så åbent, når sådanne alvorlige juridiske følger kan komme over senere. Svaret ligger i det grå område, som torrentwebsteder arbejder i. Torrenter er ikke ulovligt. Torrenting involverer at anmode om bits og stykker af en fil fra forskellige kilder for at samle hele. Der er masser af gratis materiale tilgængeligt online efter de originale ejers vilje. Upload og download af sådant indhold er ikke et problem. Eksperter anbefaler dog stærkt at downloade gratis indhold fra officielle kilder for at undgå risikoen for vira. Hvis der blev fundet ophavsretligt beskyttet materiale på Kickass Torrents, kunne ejeren anmode om, at det fjernes, og webstedet opfyldte deres ønsker. Der var dog tilfælde, hvor krænkelse af ophavsret forekom og stadig sker på torrentwebsteder. Dette er ulovligt.

Torrentverden mistede en kæmpe

Kickass var et af yndlingswebstederne til at finde torrenter af høj kvalitet til praktisk talt alt. Brugere kunne let søge efter torrenter af bøger, film, tv-shows, spil, applikationer, software osv. Brugere anbefalede ofte Kickass Torrents til andre, fordi der var pålidelige anmeldelser under de fleste tilgængelige torrenter. Det havde en brugervenlig grænseflade og nød en konstant mængde trafik dagligt.

Få den bedste VPN til Torrenting nu

Mistet mere end det

Som om det ikke var dårligt at miste Kickass Torrents, var der andre tab omkring samme tidsperiode. Pirate Bay, Torrentz.eu og Extra Torrents lukkede også virksomheder, hvilket ofte forlader brugere i panik.

Hvad er alternativet?

Kloner har dukket op her og der som alternativer til Kickass Torrents for at styre det enorme kløft, disse elskede websteder har efterladt. Du kan blive overrasket over, hvor ens de er, og hvor godt de fungerer. Så ikke bank det, før du prøver det.

Tjek de følgende gode alternativer til Kickass Torrents, der vil genoplive dit håb i fremtiden for torrenting.

Læs også: BitTorrent vs uTorrent

EZTV.AG

Hvis du stoler på at torrente for at se dine yndlings-tv-shows, ville dette være et af de perfekte alternativer til Kickass Torrents for dig. Som du kan fortælle fra dens navn, handler EZTV.AG om de hotteste tv-shows. Du kan få adgang til de nyeste episoder med populære shows fra deres hjemmeside eller foretage en søgning lige der. Der er en kolonne 'Status' ved siden af ​​titlerne, så du forbliver opmærksom på den. Du kan også tjekke vurderingen for hver titel eller logge ind for at stemme selv.

Limetorrents

Det fantastiske ved Limetorrents er det filtreringssystem, der er indarbejdet i deres søgning. Hvis du har travlt med at finde et anime, der lige er begyndt at udsende på tv, kan du muligvis slå tændknappen til 'Anime'. Hvis du gør det, begrænses din søgning til torrenter, der kun er markeret som anime. Dette sparer dig meget tid ved at indsnævre dine muligheder, så du muligvis finder den ideelle torrent. Limetorrents handler om community og personalisering, så der er hurtige links til 'Mine venner', 'Meddelelser', 'Feedback', 'Min profil' og 'Bogmærker'.

Læs også: Sådan Torrent sikkert

1337X

Selvom dette kan virke som et underligt navn på Kickass Torrents-alternativet, er det bestemt ikke en dårlig mulighed. Det ser ud til, at 1337X lægger vægt på trends. Du får hurtigt adgang til “TOP100” i øverste venstre hjørne af deres hjemmeside lige ved siden af ​​“TRENDING”. Det fungerer sandsynligvis godt for dem, der er nysgerrige efter, hvad der er varmt i torrentverdenen i det øjeblik. Det letter uploadere ved at have "REGISTER", "LOGIN" og "UPLOAD" øverst på deres hjemmeside. Det gør det også lettere at indtaste søgeforespørgsler, da søgefeltet stirrer dig i ansigtet.

Torrentdownloads

Torrentdownloads er et af de bedste alternativer til Kickass Torrents, især hvis det drejer sig om layout og design af Kickass Torrents. Det er et meget "aktuelt" torrentwebsted, der viser nye torrenter fra den dag og dagen før. Dette gør det meget praktisk at finde episoder af tv-shows, seneste blockbusters, applikationer, software, spil osv. Hvis du leder efter noget lidt ældre eller noget ganske populært, kan du måske gå i dybden i kategorierne præsenteret i hoved menu. Søgelinjen er øverst til højre på deres startside. Indtast bare din specifikke forespørgsel med de rigtige stavemåder og vælg torrents af høj kvalitet.

RARBG

Det er omkring ti år siden RARBG først blev til, men det var først, før brugerne tog farvel til de mest berømte torrentwebsteder, at de virkelig fik opmærksomhed. Det er godt nok til at modtage og høj rang blandt Kickass Torrents-alternativer. Du bemærker muligvis, at RARBG har mere personlighed og karakter end de fleste grundlæggende torrentwebsteder. Brugerdata giver dem sandsynligvis værdifuld indsigt i, hvad der er varmt, og hvad brugerne ønsker at se mere af. RARBG holder deres besøgende opdateret gennem et "Nyheder" -område. Ikke kun er de seneste poster til stede på deres hjemmeside, men du kan også gennemse deres kategorier for at få flere valg.

Læs også: Bedste Torrent-websteder i 2018

Torrentz2.eu

Som forventet begyndte klonwebsteder at blive vist, efter at Torrentz.eu lukkede. Hvad dette alternativ angår, har udviklere bogstaveligt talt designet det til at erstatte Torrentz.eu. Det ser nøjagtigt ud. Den minimalistiske webdesign af Torrentz.eu var en stor attraktion for især begyndere. Dens store funktionalitet gjorde det til en af ​​favoritterne sammen med Kickass Torrents. Deres hjemmeside har tre grundlæggende sektioner: “Søg”, “myTorrentz” og “Hjælp”. Begyndere kan hurtigt gennemgå reglerne og reglerne i “Hjælp”. Det vil vise dig copyright-politik på Torrentz2.eu, så du kan være sikker på, om du ønsker at fortsætte med din søgning.

Forvirring kan bringe dig i fare for at blive overvåget af retshåndhævelse. Disse agenturer har startet en alvorlig nedbrud på ulovlig aktivitet i forbindelse med torrents sammen med beslægtede organer. En god VPN kan give dig den beskyttelse, du ønsker, ved at skjule din IP-adresse. Du kan beskytte dig selv to gange med en VPN. Det giver også dine data mulighed for at passere gennem en sikker kanal, hvilket gør dem utilgængelige for hackere.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments