Bagaimana Watch HBO GO Live Online

[ware_item id=33][/ware_item]

Apabila dunia bergerak pantas dalam dunia teknologi, tidaklah salah untuk mengatakan bahawa kita mempunyai akses kepada semua maklumat di luar sana; kita hanya memerlukan saluran yang betul untuk menyaring. Mempunyai filem, rancangan, dan berita kegemaran anda hanya menjadi rahmat untuk generasi ini.


Mengapa VPN diperlukan untuk menonton HBO

Jika anda tidak berada di Amerika Syarikat, anda tidak boleh menonton HBO kerana teknologi geolokasi yang digunakan HBO untuk menyekat penonton di luar AS. Jadi, satu-satunya cara untuk melepasi sekatan adalah dengan menggunakan VPN. VPN akan menyambungkan peranti anda ke pelayan yang terletak di Amerika Syarikat, dan ia akan meminta alamat IP anda. Dengan cara ini, lokasi anda akan kelihatan seolah-olah anda berada di Amerika Syarikat, dan anda boleh menonton HBO tanpa sebarang sekatan. Satu perkara yang perlu anda pastikan ialah anda perlu memilih VPN yang mempunyai kelajuan tinggi dan menawarkan jalur lebar tanpa had. Dan bukan hanya HBO, tetapi VPN membuka kunci kandungan yang disekat geo dari seluruh dunia.

Bagaimana untuk menonton HBO Pergi Di Luar Amerika Syarikat

Salah satu pengalaman TV terbaik disediakan oleh HBO. Oleh itu, ia telah dinilai saluran kabel premium kedua terbesar di Amerika Syarikat. HBO telah menghasilkan beberapa hits terbesar dalam dekad ini termasuk; The Game of Thrones, ruang berita, rombongan, bersama beberapa hits komedi popular seperti minggu lepas malam ini dengan John Oliver. Walau bagaimanapun, HBO Go tidak dapat diakses oleh pencinta siri Tv di luar AS kerana syarikat itu telah meletakkan sekatan geo untuk penonton di luar Amerika Syarikat, walaupun halangan ini dapat dielakkan. Penyelesaian asas adalah untuk menyahpasang HBO GO AS. Penapisan yang diletakkan di tapak mengesan alamat IP penonton terhadap senarai hitam atau daftar putih dan kemudian mengenal pasti lokasi geografi mereka melaluinya. Atas dasar ini, laman web tersebut menafikan atau membenarkan akses kepada penonton. Sedangkan ada cara untuk membuka kunci HBO GO AS dengan mengenal pasti diri anda sebagai penonton di Amerika Syarikat tanpa berada di realiti dan tanpa mengira mana-mana negara anda berada di.

HBO GO Sekatan untuk rakyat Amerika

Peraturan ini tidak hanya terpakai kepada orang yang tinggal di negara-negara selain Amerika tetapi juga terpakai bagi orang Amerika yang keluar dari sempadan AS. Apabila penduduk Amerika menukar lokasi mereka dan log masuk dengan alamat IP yang menunjukkan negara lain, mereka kehilangan keistimewaan mereka untuk mengakses HBO GO.

Streaming VPN

Cara pertama dan paling utama untuk menyahsekat HBO GO AS adalah untuk melanggan perkhidmatan streaming VPN (rangkaian peribadi maya) yang menjadikan video yang diingini dapat diakses oleh penonton di mana negara mereka berada. Perkhidmatan VPN boleh membuka sebarang kandungan yang dibatasi kepada penonton dan memberikan pengalaman streaming langsung terbaik. VPN streaming mempunyai pelayannya terletak di banyak negara di seluruh dunia yang membolehkan penonton menonton sebarang persembahan di luar AS. Selain itu, dua elemen perlu dipertimbangkan semasa menilai perkhidmatan penstriman VPN yang paling berkesan, dan mereka adalah:

 • Kelajuan penstriman:

Semasa menonton rancangan tv kegemaran anda, anda sentiasa mencari pengalaman tanpa penampan. Oleh itu, hanya bijak untuk melihat streaming VPN yang mempunyai kelajuan penstriman tertinggi tanpa banyak drop-in yang menghalang kelajuan.

 • Mudah untuk mengendalikan apl VPN:

Apl VPN berguna apabila penonton menonton rancangan pada lebih daripada satu peranti pilihan mereka. Dalam kes sedemikian, penonton lebih suka aplikasi yang mudah dikendalikan, mudah digunakan dan boleh dikendalikan dalam semua peranti. Interaksi antara pengguna dan aplikasi harus tidak terganggu dan tanpa penangguhan.

Mengakses HBO GO Live From Anywhere In the World

Penonton yang bersedia mengakses HBO GO di luar AS boleh melalui langkah-langkah berikut:

 1. Muat turun aplikasi VPN pada peranti mereka (CyberGhost adalah pilihan terbaik untuk HBO)
 2. Beli langganan VPN untuk menonton HBO GO secara langsung
 3. Masukkan nama pengguna dan kata laluan anda pada apl / perisian yang dimuat turun
 4. Untuk menonton HBO GO secara langsung, protokol "PPTP" disyorkan
 5. Pilih pelayan VPN AS di AS untuk mengakses HBO Go di luar AS
 6. Apabila sambungan dibuat, kini anda boleh menonton HBO GO secara langsung

Tonton HBO GO Di UK

Penonton yang tinggal di UK mungkin telah mencuba cara untuk menonton HBO GO di UK dan akan kecewa kerana ia dihadkan oleh syarikat untuk menonton HBO Go secara langsung di luar Amerika Syarikat. Untuk tujuan tunggal ini, penting untuk menyahsekat HBO GO AS. Langkah awal ialah menjadi pelanggan HBO. Kemudian, beralih ke langkah seterusnya yang menipu tapak HBO memikirkan bahawa anda berada di sempadan Amerika Syarikat semasa anda berada di UK. Penonton perlu menyambungkan dirinya ke VPN yang akhirnya akan menghubungkan anda ke pelayan yang berpusat di AS. Apabila HBO mengenal pasti alamat IP sebagai akses Amerika akan dibenarkan untuk penonton dan mereka boleh mengakses HBO Go live di UK. NordVPN berfungsi dengan baik dalam kes ini dan menyediakan pengguna dengan pengalaman streaming yang lancar.

Juga Baca Perkhidmatan UK VPN Terbaik

Tonton HBO GO Di Kanada

Kandungan pada HBO adalah geo-terhad di Kanada, seperti setiap negara lain selain AS. Ini bermakna anda memerlukan VPN untuk mengaksesnya. Diberikan di bawah adalah VPN terbaik untuk menonton HBO di Kanada:

 1. NordVPN
 2. ExpressVPN
 3. IPVanish
 4. PIA VPN (Akses Internet Persendirian)

Semua VPN di atas membuka kunci HBO Go dan pantas dan boleh dipercayai dengan protokol keselamatan yang kukuh.

Tonton HBO Menggunakan VPN Semasa Perjalanan

Beberapa persembahan terbaik disiarkan di HBO. Terima kasih kepada HBO dan HBO Go, anda boleh menikmati rancangan ini di komputer, telefon atau tablet anda, tetapi selagi anda berada di AS. Jadi, jika anda mahu menonton rancangan kegemaran anda semasa tidak berada di Amerika Syarikat, atau semasa melancong ke luar negara, kami telah mendapat anda dilindungi! Anda boleh menonton pertunjukan, dan ini cara paling mudah untuk melakukannya:

-> Dapatkan VPN:

Kaedah yang terbaik dan paling mungkin untuk bekerja adalah dengan menggunakan VPN dalam kes ini. VPN akan membantu anda memilih pelayan yang terletak di AS, tidak kira di mana anda berada di dunia Dengan cara ini anda akan muncul seolah-olah anda berada di AS dan anda boleh menonton HBO Go. Apa yang perlu anda lakukan hanya log masuk ke VPN streaming yang anda pilih dari cadangan dalam panduan ini. Sekarang, gunakan pelayan yang terletak di Amerika Syarikat, dan log masuk ke HBO. Ia akan memproses peranti anda di Amerika Syarikat dan tiada kandungan akan disekat, voila!

Penyedia VPN Terbaik

NordVPN

NordVPN adalah juara jangka panjang untuk menyekat perkhidmatan penstriman video dalam talian. Ia menyekat hampir segalanya. Ia adalah salah satu penyedia VPN teratas di luar sana dan sebabnya ialah ciri lanjutan mereka, yang termasuk:

 1. Kelajuan tinggi
 2. Dasar tidak log
 3. Mudah melangkau sekatan pada tapak penstriman geo yang disekat utama
 4. Keselamatan dan privasi yang tinggi
 5. 24/7 sokongan pelanggan melalui live chat
 6. Suis bunuh automatik
 7. Perlindungan kebocoran DNS
 8. Bandwidth tanpa had
 9. Pelanjutan proksi yang disulitkan untuk pelayar Chrome dan Firefox
 10. Menawarkan sehingga 6 sambungan serentak peranti

ExpressVPN

ExpressVPN berpusat di British Virgin Islands. Ia juga merupakan salah satu pangkat utama di kalangan VPN. Antara ciri-ciri terbaik adalah:

 1. Kelajuan yang sangat baik
 2. Tiada log
 3. Bekerja dengan Netflix
 4. Mesra pengguna
 5. Menyokong semua peranti
 6. Perkhidmatan pelanggan 24/7
 7. Cemerlang untuk streaming

IPVanish VPN

IPVanish menyediakan beberapa ciri menarik, dan mereka adalah:

 1. Penyulitan rangkaian akhir-ke-akhir
 2. Selamat menyemak imbas tanpa nama
 3. Mudah untuk digunakan
 4. Bincas penapisan
 5. Bandwidth tanpa had
 6. Perlindungan kebocoran IPv6
 7. Perkhidmatan pelanggan yang cepat

Firman Akhir

Lebih biasa, penonton di Australia dan Kanada menghadapi halangan yang dinyatakan di atas semasa mengakses HBO GO secara langsung. Kandungan yang disekat mengecewakan peminat pertunjukan yang paling popular dan mereka cuba untuk melihat pelbagai cara untuk menyahsekat HBO GO di luar AS. Selepas kajian menyeluruh, mereka percaya bahawa satu-satunya penyelesaian masalah ini terletak pada VPN terbaik. Apabila pelayan dari Amerika diakses melalui menggunakan VPN, alamat IP ditukar dan tapak membenarkan akses mempercayai bahawa penonton terletak di Amerika daripada Australia, Kanada atau mana-mana negara lain di dunia.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments