Bagaimana untuk Watch Amazon Perdana Video Segera Di Luar AS

[ware_item id=33][/ware_item]

Adakah anda bersedia untuk musim panas yang menyeronokkan? Panas boleh menjadi tidak terasa pada masa-masa tetapi selalu ada ais krim, soda dan tentu saja hiburan untuk membuat anda melupakan semua tentang panas yang hebat. Musim panas ini dijamin menjadi luar biasa kerana filem-filem yang dinanti-nantikan akan dikeluarkan dengan membintangi pelakon Hollywood kegemaran anda. Penggemar muzik mempunyai banyak ton untuk melihat sebagai nama terbesar dalam industri muzik telah mengumumkan kerjasama tahun ini. Terdapat beberapa album dan perseorangan yang dijadualkan untuk melepaskan musim ini, jadi anda akan dimanjakan untuk dipilih apabila anda membuat campuran parti atau senarai main yang sejuk untuk jalan raya.


Mencari pertunjukan TV baru yang hebat untuk mengatasi mabuk dari yang terakhir yang membuat kamu kecelakaan lengkap? Lihat rancangan TV peringkat tertinggi dalam genre seperti drama, aksi, thriller, paranormal, komedi romantis, sitkom, dystopian dan banyak lagi di Amazon. Anda mungkin terkejut dengan siri TV asal yang disenaraikan di Amazon Prime. Mungkin anda tidak masuk ke filem, muzik atau rancangan TV seperti buku. Dalam hal ini, anda mungkin berminat dengan tawaran eksklusif di Amazon Kindle melalui langganan Perdana Amazon. Terdapat juga manfaat lain yang mungkin anda dapatkan sebaik sahaja anda mengakses Amazon Prime di luar Amerika Syarikat, sekiranya anda tidak tinggal di sana.

Apa yang ditawarkan oleh Amazon Prime?

Perkhidmatan ini akan berguna jika anda sering membeli dari Amazon kerana terdapat diskaun dan pertimbangan khusus dalam beberapa kategori untuk pelanggan Amazon Prime. Kebanyakan pembeli dalam talian sering mengadu tentang kadar penghantaran yang tinggi jadi ini sangat ideal jika anda ingin mendapatkan penghantaran percuma di AS. Selain itu, terdapat juga kos penghantaran rata murah yang boleh anda dapatkan untuk segala-galanya dari elektronik kepada barangan isi rumah yang penting juga. Anda boleh menyimpan wang pada barang lain yang terdapat di Amazon serta mendapatkan buku percuma setiap bulan melalui Kindle First.

Bagaimana untuk Watch Amazon Perdana Video Segera Di Luar AS

Kelebihan yang paling popular Amazon Prime adalah, tentu saja, seksyen hiburan. Amazon Prime Video membolehkan anda menstrimkan filem-filem terpanas dan rancangan TV dalam talian dalam kualiti HD pada kadar yang berpatutan. Anda boleh melanggan senarai saluran juga jika anda tertanya-tanya bagaimana untuk menonton Amazon Instant Video di luar Amerika Syarikat, bagaimanapun, untuk itu, anda perlu melengkapkan langkah tambahan. Anda boleh memuat naik berjuta-juta gambar menyumbat storan komputer riba dan telefon anda ke Foto Amazon Prime. Bukan sahaja anda boleh mendengar senarai main muzik tanpa terganggu tanpa sebarang iklan yang merosakkan pengalaman pengguna anda. Amazon Prime juga membolehkan anda menonton Live Night NFL Games sehingga anda boleh bersorak untuk pasukan kegemaran anda.

Jika anda tidak pasti jika Amazon Prime bernilai wang anda, maka mengukurnya dengan jangkaan anda semasa percubaan percuma selama 30 hari. Sebaik sahaja anda berpuas hati, anda boleh mendaftar untuk Amazon Prime untuk yuran langganan tahunan sebanyak $ 99 yang mempunyai lebih banyak nilai dalam jangka masa panjang. Jika anda tidak mahu membuat komitmen yang panjang, maka anda boleh menikmatinya untuk $ 10.99 / bulan juga.

Kenapa saya tidak boleh mengakses Amazon Prime di luar AS?

Amazon Prime agak tidak dapat dinafikan tetapi anda perlu belajar bagaimana untuk menonton Amazon Prime di luar negara sebelum membuat keputusan mengenai pakej langganan tahunan atau bulanan. Malangnya, tidak ada cara anda boleh terus menayangkan filem atau rancangan TV di Amazon Prime jika anda tidak tinggal di AS. Laman web streaming sering meletakkan sekatan geografi pada kandungan mereka disebabkan sebab perniagaan. Terdapat beberapa laman web berita dan hiburan umum yang diharamkan di pelbagai negara oleh kerajaan supaya isu sedemikian tidak terhad kepada hanya laman web streaming. Jika anda cuba mengakses Amazon Prime di luar AS, mesej ralat akan muncul menjelaskan bahawa kandungan tertentu tidak tersedia di negara anda.

Bagaimanakah saya dapat menonton muat turun Perdana Amazon di luar negara??

Jangan berputus asa kerana terdapat berjuta-juta pengguna di seluruh dunia yang tahu bagaimana menonton Amazon Instant Video di luar AS. Anda juga boleh menjadi salah seorang daripada mereka! Perisian kecil yang dipanggil rangkaian peribadi maya (VPN) boleh menamatkan anda "bolehkah saya menonton muat turun Perdana Amazon di luar negara?" kebimbangan. VPN menyembunyikan alamat IP anda supaya Amazon tidak dapat mengetahui lokasi sebenar anda. Anda tidak boleh hanya menyembunyikan lokasi sebenar anda melalui VPN tetapi juga memilih kawasan untuk menggantikannya. Dengan cara sedemikian, anda boleh memilih AS sebagai lokasi pilihan anda supaya anda boleh belajar bagaimana menonton Amazon Instant Video di luar AS melalui VPN. Ini akan membolehkan anda membuka kunci Amazon Prime Video sebagai lokasi yang anda ubah sekarang di AS.

Bagaimana VPN Boleh Membongkar Video Perdana Amazon?

Terdapat banyak panduan untuk melihat Amazon Prime di luar negara di laman web VPN. Oleh itu, anda boleh berunding dengan mereka untuk mendapatkan tutorial mendalam tentang cara menonton Video Instan Amazon di luar AS sebaik sahaja anda mendaftar untuk perkhidmatan mereka.

Jika soalan ini, "Bolehkah saya menonton muat turun Perdana Amazon di luar negara?" mengganggu anda semasa tinggal di UK, Kanada, Afrika Selatan, Asia atau Australia. Bukan sahaja anda memerlukan VPN untuk membuka kunci Amazon Prime Video jika anda tidak berada di Amerika Syarikat tetapi anda juga harus mengetahui kaedah pembayaran tidak langsung untuk membayar yuran langganan.

Katakan anda tinggal di Kanada dan ingin mendaftar untuk Amazon Prime. Tidak setiap VPN boleh membantu anda melakukannya kerana Amazon Prime telah mengenal pasti kebanyakan VPN dan pelayan mereka yang biasa digunakan untuk mengakses Amazon Prime di luar AS. Walau bagaimanapun, bernasib baik, bagi VPN itu, ia hanya pelayan yang memperkenalkan Amazon Prime supaya anda boleh melayari pelayan yang belum disenaraikan oleh Amazon Prime. Penyedia VPN yang lebih kecil atau kurang popular mungkin akan membantu anda menjawab cara menonton Amazon Prime di luar negara kerana pelayan mereka tetap tidak dapat dikesan untuk sebahagian besar. Anda boleh memilih protokol dan pelayan di AS untuk menjana lokasi palsu untuk diri sendiri jadi alamat IP anda adalah pelayan VPN berasaskan AS. Ini adalah alamat IP yang diterima oleh Amazon Prime yang membolehkan anda mengakses Amazon Prime di luar AS.

Selain itu, VPN melindungi anda dengan mengangkut data anda dalam bentuk yang disulitkan melalui saluran. Selain daripada mengakses Amazon Prime, terdapat lebih banyak manfaat menggunakan VPN. Sebagai contoh, penggodam, agensi penguatkuasa undang-undang dan pengiklan tidak dapat menjejaki anda dalam talian untuk tujuan mereka supaya anda boleh menyemak imbas dengan selamat.

VPN Terbaik untuk Akses Amazon Prime Di Luar Amerika Syarikat

NordVPN - Pemenang

Bagaimana untuk Watch Amazon Perdana Video Segera Di Luar AS

Anda mungkin berkongsi sambungan internet anda dengan rakan, keluarga atau rakan sebilik supaya masuk akal bahawa anda mahu VPN anda berjalan pada lebih daripada 3 peranti bersama. NordVPN akan menjadikan anda sangat gembira kerana anda boleh menggunakan hanya satu akaun untuk menyambungkan 6 peranti dengan OS yang berbeza pada masa yang sama. Anda boleh mengakses Amazon Prime di luar AS melalui NordVPN untuk serendah $ 3.99 / bulan (Pelan 2 Tahun) atau pilih salah satu langganan yang lebih besar (perjanjian 3 tahun) untuk menjimatkan lebih banyak wang.

Tidak ada keraguan bahawa NordVPN telah muncul sebagai VPN terbaik pada tahun 2018 dan 2019. VPN yang kuat, aplikasi yang mudah digunakan dan ciri-ciri yang menakjubkan, benar-benar apa lagi yang diperlukan?

Bagaimana untuk Watch Amazon Perdana Video Segera Di Luar ASPakej NordVPN

ExpressVPN

laman web expressvpn

Pembekal VPN yang terkenal ini adalah terlalu baik untuk menonton Amazon Instant Video di luar AS kerana banyak pengguna global telah memberikan ulasan yang penuh pujian. Satu-satunya perkara yang mungkin membuat anda teragak-agak adalah tag harga yang agak mahal. ExpressVPN berjalan di lebih daripada 90 negara sehingga ia mempunyai asas pengguna setia yang mengagumkan yang membuktikan prestasinya yang unggul. Anda boleh membuka kunci Amazon Prime Video pada 3 peranti serentak dengan ExpressVPN.

VyprVPN

Bagaimana untuk Watch Amazon Perdana Video Segera Di Luar AS

Satu lagi pilihan hebat yang memberitahu anda bagaimana untuk menonton Amazon Prime di luar negara ialah VyprVPN. Jika anda fikir ExpressVPN melebihi belanjawan anda, maka cuba VyprVPN hanya $ 6.67 / bulan sebagai pemula. Terdapat pakej yang lebih mahal yang mempunyai lebih banyak nilai jika anda ingin melanggan lebih lama. Ia juga mempunyai aplikasi mudah alih khusus untuk iOS dan Android yang meningkatkan pengalaman pengguna yang banyak, yang membolehkan anda dengan cepat membuka kunci Amazon Prime Video pada telefon pintar anda. VyprVPN beroperasi merentasi pelbagai OS yang menjadikannya pilihan yang sangat baik jika anda memiliki beberapa peranti dengan pelbagai OS. Nikmati penstriman HD kelajuan tinggi pada 3 peranti pada masa yang sama dengan VyprVPN.

IPVanish

Bagaimana untuk Watch Amazon Perdana Video Segera Di Luar AS

Jika kebimbangan utama anda adalah bajet bersama dengan perkhidmatan yang baik maka IPVanish mungkin penyedia VPN yang sempurna untuk anda. Ia sangat mudah untuk pelajar yang boleh memanfaatkan Amazon Prime Student menawarkan bersama-sama dengan langganan Perdana Amazon biasa mereka untuk memanfaatkan pengalaman mereka. IPVanish membawa anda sambungan laju selamat yang selamat pada hanya $ 10 / bulan pada 5 pelbagai peranti serentak. Di samping itu, anda boleh membatalkan akaun anda dalam masa 7 hari jika prestasi mereka kurang tepat untuk anda. Anda boleh mengamankan sambungan anda dengan 3 protokol kuat dan memilih daripada berpuluh-puluh pelayan di Amerika Syarikat untuk mengakses Amazon Prime di luar Amerika Syarikat.

Pertimbangkan kelajuan, protokol, bilangan sambungan peranti serentak, sistem pengendalian, kemampuan pakej langganan, bilangan pelayan, penjagaan pelanggan dan tentu saja, semakan pengguna apabila memilih VPN untuk membuka kunci Amazon Prime.

Tweets oleh AmazonVideo

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 25 = 31

map