Bagaimana Untuk Menonton Grand Slam Of Darts Live Online Dengan VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

Grand Slam of Darts adalah pertandingan dart tahunan. Ia lebih dikenali sebagai bwin Grand Slam Of Darts. Ia dianjurkan oleh Profesional Dart Corporation (PDC). Organisasi Dart British adalah saingan mereka. Profesional Dart Corporation (PDC) mengundang pemain terbaik dari British Darts Organization untuk acara mereka. Terdapat beberapa pertandingan antara 2 organisasi ini pada masa lalu.


Format permainan adalah 4 kaki. Kejohanan ini dimainkan pada November setiap tahun di Dewan Awam Wolverhampton. Kejohanan pertama dimainkan pada tahun 2007. Juara 3 final pertama pada 2007 ialah Phil Taylor.

Ia akan menjadi musim ketiga belas Grand Slam Of Darts tahun ini. Ia akan dianjurkan oleh Perbadanan Dart Profesional. Acara ini akan bermula dari 9 November dan akan berakhir pada 17 November 2019 di Wolverhampton, England. Ia akan berlaku di Aldersley Leisure Village seperti 2018. Hadiah wang untuk pemenang adalah £ 125,000.

Juara Setiap Tahun

2007: Phill Taylor memenangi menentang Andy Hamilton

2008: Phill Taylor menang terhadap Terry Jenkins

2009: Phill Taylor memenangi menentang Scott Waites

2010: Scott Waites menang menentang James Wade

2011: Phill Taylor menang menentang Gary Anderson

2012: Raymond Van Barneveld memenangi Michael van Gerwen

2013: Phill Taylor memenangi menentang Robert Thornton

2014: Phill Taylor menang terhadap Dave Chisnall

2015: Michael Van Gerwen memenangi menentang Phil Taylor

2016: Michael Van Gerwen memenangi menentang James Wade

2017: Michael Van Gerwen memenangi menentang Peter Wright

2018: Gerwyn Price menang menentang Gary Anderson

Pemain dengan purata yang tinggi

Peringkat Kumpulan

Purata Phill Taylor: 114.65 (2014)

Purata Geert De Vos ': 113.86 (2015)

Purata Michael Van Gerwen: 112.66 (2018)

Purata Gary Anderson: 112.54 (2018)

Pemain 6 Teratas

Kedudukan Pertama: Phil Taylor

Peringkat ke-2: Michael Van Gerwen

Peringkat ke-3: Scott Waites

Peringkat ke-4: Raymond Van Barneveld

5th Rank: Gerwyn Price

Kedudukan 6: Gary Anderson

Kedudukan 7: James Wade

Penyiar TV (Detail)

Penyiar keseluruhan kejohanan adalah Sky Sports. Liputan akan dipisahkan antara Tindakan Sky Sports, Sky Sports Arena, Sky Sports Mix dan Sky Sports Main Event channels.

Liputan petang akan bermula pada pukul 1 petang, dan sesi malam akan disiarkan dari jam 7 pagi. seterusnya.

Anda boleh mengikuti semua tindakan pada desktop atau komputer riba anda melalui aplikasi Sky Go, yang, jika anda pelanggan sedia ada, juga boleh didapati pada peranti telefon pintar dan tablet iOS dan Android.

Sky Go juga boleh didapati di pelbagai platform termasuk peranti Amazon Fire, iPad, komputer Mac dan komputer riba, Playstation 3, PS4 dan Xbox One.

Senarai Penyiar TV

  1. Sky Sports di UK
  2. RTLZ di Belanda
  3. Kwesse di Afrika
  4. Fox Sports di Australia
  5. OSN di Timur Tengah dan Afrika Utara
  6. Langit di New Zealand
  7. Nova di Slovakia dan Republik Czech
  8. Viasat di Denmark dan Norway
  9. Pragosport di Hungary

Bagaimana Menggunakan VPN Untuk Menonton Grand Slam Of Darts

Ikuti langkah yang diberikan di bawah dan anda boleh menonton Grand Slam Of Darts dengan menggunakan VPN:

Langkah 1

Pilih pembekal VPN yang cepat.

Langkah 2

Daftar atau daftar.

Langkah 3

Sambung ke pelayan VPN yang terletak di UK.

Langkah 4

Masuk apabila permainan bermula.

Langkah 5

Nikmati!

VPN Terbaik Untuk Menonton Grand Slam Of Darts Live Online Dari mana-mana Di Dunia

Ini adalah permainan yang mempunyai banyak penggemar di seluruh dunia, tetapi tidak semua orang dapat menontonnya secara langsung. Walau bagaimanapun, anda sepatutnya tidak mempunyai kebimbangan kerana VPN adalah semua yang anda perlukan. Diberikan di bawah adalah beberapa VPN terbaik:

ExpressVPN - Pemenang

Bagaimana Untuk Menonton Grand Slam Of Darts Live Online Dengan VPN

ExpressVPN juga merupakan salah satu daripada pangkat utama di kalangan VPN. ExpressVPN tidak memerlukan pujian untuk menuntut tempatnya dalam industri VPN, semua orang menyedari hal itu. Yang terbaik dari semua ciri adalah bahawa ia sangat selamat dan terjamin. Ia mempunyai kelajuan yang sangat baik. Ia berfungsi dengan Netflix juga. Ia juga sangat mesra pengguna. Ia agak serba boleh dan menyokong semua peranti. Ia menyediakan perkhidmatan pelanggan 24/7. Selain itu, ia sangat baik untuk streaming terutamanya kerana kelajuan yang luar biasa. Ia juga memberikan penggunanya jaminan wang balik 30 hari.

Ia membolehkan anda untuk melawat mana-mana kandungan terhad dengan memintas batasan geo. Ia menawarkan beberapa ciri yang menarik seperti: tiada log, suis pelayan tanpa had, penyulitan terbaik dalam kelas, DNS pengetahuan tanpa had, suis bunuh, terowong perpecahan, dan jalur lebar tanpa had.

Pada masa ini, mereka menawarkan perjanjian luar biasa untuk rancangan 1 tahun mereka. Ia berharga $ 6.67 / bulan bersama-sama dengan perkhidmatan percuma 3 bulan.

NordVPN

Bagaimana Untuk Menonton Grand Slam Of Darts Live Online Dengan VPN

NordVPN adalah VPN yang terkenal. Ia mempunyai dasar tiada log. Ia

datang dengan suis-suis, kelajuan tinggi, jalur lebar tanpa had, mesra pengguna

antara muka dan penyulitan berganda, perlindungan kebocoran DNS, Protokol VPN tersuai untuk tujuan yang berlainan, dan CyberSec (digunakan untuk menyekat iklan), jadi, anda dua kali selamat!

NordVPN serasi dengan iOS, Android, Windows, MacOS, Chrome dan Firefox. Mereka juga menerima bayaran melalui Bitcoin.

Mengenai harganya, $ 11.95 / bulan memang terdengar mahal. Walau bagaimanapun, pada masa ini, anda boleh mendapatkan 70% daripada pelan 3 Tahun mereka dengan hanya $ 3.49 / bulan dengan wang kembali 30 hari

Jaminan, yang jujur ​​adalah masalah besar!

Selain itu, rancangan 2 tahun mereka berharga $ 4.99 / bulan pada hari ini yang menjadi 58% diskaun. Pelan 1 Tahun berharga $ 6.99 / bulan sekarang dengan diskaun 41%.

IPVanish

Bagaimana Untuk Menonton Grand Slam Of Darts Live Online Dengan VPN

IPVanish juga merupakan VPN yang dipercayai dan dikenali ramai. Ia adalah salah satu perkhidmatan VPN yang pertama di pasaran dan masih banyak dipercayai. Ia menyediakan keselamatan yang tinggi dan sangat dipercayai.

Antara ciri-ciri menakjubkan mereka termasuk: pelan tanpa nama, pelindungan pelbagai platform, tiada log, lalu lintas P2P tanpa had, pensuisan pelayan tanpa had, dan jalur lebar tanpa had.

Ia sentiasa baik untuk mempunyai jaminan wang balik 7 hari yang baik seperti tawaran IPVanish. Mereka mempunyai lebih daripada 1000 pelayan di lebih dari 60 buah negara, jadi ada peluang yang baik anda akan dapat mencari pelayan VPN BitTorrenting yang sesuai dengan mudah melalui mereka.

Anda boleh menikmati keselamatan protokol VPN OpenVPN dan L2TP / IPsec merentas 5 peranti serentak dengan IPVanish.

Pelan 1 tahun mereka berharga $ 4.87 / bulan pada masa ini dengan diskaun 60% yang mengejutkan.

CyberGhost

Bagaimana Untuk Menonton Grand Slam Of Darts Live Online Dengan VPN

CyberGhost juga merupakan VPN yang popular. Ia juga dikenali sebagai penyelesaian VPN berbilang platform. Ia dipercayai secara meluas kerana ia menawarkan ciri-ciri seperti: alamat IP bersembunyi, tiada log, penyekatan iklan, perlindungan Wi-Fi, penyulitan kuat, transaksi selamat dan perbualan, penyekatan malware, dan perlindungan pelbagai platform.

Ia mempunyai pelayan global. Aplikasi ini berfungsi untuk Android, iOS, Windows, Mac, dan Linux. Ia juga mempunyai kelajuan yang pantas, jadi anda tidak perlu menunggu lama untuk menyiarkan video atau bermain permainan.

Berita terbaik ialah terdapat percubaan percuma yang tersedia. Selain itu, pada masa ini mereka menawarkan 77% pada pelan 3 tahun mereka. Harga diskaun ialah $ 2.99 / bulan dengan jaminan wang balik 45 hari.

Akses Internet Persendirian

Bagaimana Untuk Menonton Grand Slam Of Darts Live Online Dengan VPN

PIA VPN juga sangat disyorkan oleh pengguna di seluruh dunia. Akses Internet Persendirian (PIA) menawarkan ciri-ciri seperti: Penyulitan peringkat tinggi, protokol VPN yang disesuaikan, sambungan VPN stabil, aplikasi yang mudah digunakan, dan pusat sokongan yang baik.

Ia mempunyai 3307 pelayan di 32 negara. Ia serasi dengan Windows, Linux, Mac, Android, iOS, dan lain-lain. Tiada log lalai disimpan. Ia juga mempunyai sokongan P2P yang sempurna untuk Torrenting. Anda juga boleh menyambungkan 5 peranti secara serentak ke akaun PIA tunggal.

Tiga protokol VPN kuasa iaitu PPTP, OpenVPN dan L2TP / IPSec mengekalkan keselamatan. Ia menyekat iklan, pelacak dan malware juga.

PIA berharga $ 6.95 / bulan. Pada masa ini, perjanjian terbaik mereka ialah pelan setahun mereka $ 3.33 / bulan dengan diskaun 67% dan bersama-sama dengan jaminan wang balik 7 hari.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments