Bagaimana Unblock & Watch CW Network di luar AS

[ware_item id=33][/ware_item]

Cara terbaik untuk bersantai musim panas ini adalah pesta menonton rancangan TV kegemaran anda dalam talian. Jika anda melihat rancangan TV teratas dengan peminat terbesar yang mengikuti tali pinggang mereka, anda dapati bahawa banyak daripada mereka disiarkan di CW. Trend terkini dalam industri hiburan memberi tumpuan kepada genre seperti paranormal, fantasi, seram, wira buku komik, dystopian, dan sebagainya. Genre ini telah menjadi sangat popular dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Banyak rancangan TV dan filem yang hebat telah disesuaikan daripada siri buku dan mempunyai fandoms besar. Sebagai contoh, Twilight, Lord of the Rings, The Vampire Diaries, Pretty Little Liars, Game of Thrones, The Hunger Games dan the Divergent series adalah hanya beberapa penyesuaian yang sangat berjaya dalam memenangi hati penonton di seluruh dunia.


CW menawarkan pelbagai rancangan TV dalam setiap genre yang mungkin anda fikirkan. Anda boleh menstrimkan rancangan TV Baru yang popular atau kembali ke masa untuk klasik. Bahagian yang terbaik ialah anda hanya perlu mendaftar dengan akaun CW untuk bermula. CW tidak memerlukan pembayaran sebarang yuran langganan untuk pengguna untuk menayangkan CW menunjukkan dalam kandungan berkelajuan tinggi dan HD.

Kenapa Anda Tidak Dapat Akses CW TV Di Luar Amerika Syarikat?

Masalahnya dengan CW adalah bahawa anda hanya boleh mencari laman web rasmi mereka jika anda tinggal di luar Amerika Syarikat, tetapi anda tidak boleh menyiarkan mana-mana rancangan mereka dalam talian. Sama seperti anda mengklik pada butang main, mesej ralat muncul dengan mengatakan "Kandungan tidak tersedia di rantau anda". Terdapat geo-larangan pada semua kandungan mereka. Ini bermakna bahawa mereka dapat mengenal pasti lokasi anda dan menyekat streaming. Bagaimana ini berlaku? Mari kita meneroka fakta teknikal di sekitar mekanisme ini dalam bahasa mudah.

Pertama, Penyedia Perkhidmatan Internet (ISP) anda mempunyai pelayan dengan alamat IP tertentu yang memberi amaran kepada lokasi semasa anda semasa anda melawat laman web CW. Pengiklan biasanya mengumpulkan maklumat tentang lokasi pengguna untuk mengoptimumkan penempatan iklan. Laman web sering menjejaki lokasi semasa anda untuk meningkatkan pengalaman pengguna, tetapi dalam kes ini, ia mempunyai kesan yang bertentangan. Mungkin ada masalah lesen atau alasan politik untuk laman web untuk menolak aliran untuk pengguna di luar negara. Laman web streaming bukanlah satu-satunya yang mempunyai dasar sedemikian. Kerajaan juga mengharamkan sesetengah laman web kerana kandungan dewasa atau yang dimiliki oleh agensi berita untuk mempromosikan versi berita mereka sendiri.

Cara Membuka CW TV Luar Negara

Untungnya, terdapat cara untuk memintas larangan kandungan ini dan mengakses CW TV di luar Amerika Syarikat: rangkaian peribadi maya (VPN). VPN pada asasnya berfungsi dengan menyembunyikan alamat IP sebenar anda di mana laman web CW mengenal pasti pengguna. Masalah selesai! Katakan anda tinggal di UK dan anda sedang menunggu untuk menonton episod akhir siri The Vampire Diaries. Anda menghidupkan VPN anda, mengesahkan IP baharu anda melalui kami Alat semakan IP dan kemudian membuka laman web CW. Anda membuat akaun dan klik pada mainan. Anda akan dapat menyahsekat CW TV di luar negara dengan serta-merta dan menstrimkan episod dalam HD.

Apabila anda menghidupkan VPN anda, anda menyambung ke pelayan yang dimiliki oleh penyedia VPN anda dan menggabungkannya dengan protokol yang mereka tawarkan. Jika anda ingin mengakses CW TV di luar Amerika Syarikat, anda perlu memilih pelayan yang hadir di Amerika Syarikat. Sebaik sahaja anda menyambung kepadanya, alamat IP anda akan ditunjukkan seperti pelayan di AS. Ini bermakna apabila laman web CW menjejaki alamat IP anda, lokasi anda nampaknya akan berada di dalam AS. Oleh itu, CW tidak dapat mengesahkan bahawa anda tinggal di luar negara yang membolehkan anda menyiarkan pertunjukan mereka dalam talian.

Walau bagaimanapun, ada tangkapan. Terdapat beberapa VPN yang popular dengan pelayan yang telah dikenal pasti oleh laman web CW. Memandangkan mereka sudah mengetahui tentang pelayan VPN ini, mereka akan mengetahui apabila anda menyambung ke salah satu pelayan yang disenaraihitamkan di AS. Mesej akan muncul meminta anda mematikan VPN anda jika anda cuba mengalir dari AS.

Apa-apa pun, berita baiknya ialah terdapat banyak pembekal VPN yang lebih kecil yang CW tidak diperiksa, oleh itu, pelayan mereka tetap tidak dapat dikesan oleh CW. Utama Syarikat VPN bukanlah jumlah kerugian kerana mereka masih memiliki beberapa pelayan di Amerika Syarikat yang beroperasi di bawah radar CW. Apabila anda melanggan perkhidmatan mereka, semoga meminta pelayan yang membolehkan anda menyiarkan rancangan CW di laman web mereka dari salah seorang wakil mereka.

Manfaat Menggunakan VPN

VPN tidak lebih daripada sekadar menyembunyikan lokasi anda daripada tapak web streaming seperti CW. Tujuan utama VPN adalah untuk menyediakan penyemakan imbas yang selamat. Semua laman web mengumpul data pengguna untuk membuat strategi pemasaran. Anda boleh mencegahnya dengan menghidupkan VPN anda setiap kali anda masuk dalam talian dari komputer meja, tablet atau telefon pintar anda. VPN tidak terhad kepada satu peranti atau sistem operasi. Malah, kebanyakannya membolehkan anda melindungi peranti anda secara serentak menggunakan akaun VPN tunggal.

Lebih-lebih lagi, agensi penguatkuasaan undang-undang mengamati mengelilingi maklumat untuk membuat profil pengguna. Anda boleh menyulitkan semua data masuk dan keluar anda melalui VPN. Ini menawarkan perlindungan maksimum terhadap penggodam yang mungkin cuba mengawal akaun media sosial anda atau mencuri maklumat bank anda untuk kecurian monetari atau aktiviti jenayah. Pakar-pakar Kebanyakan pakar menasihati menggunakan VPN, terutamanya apabila anda menyambung ke rangkaian awam atau Wi-Fi percuma.

VPN terbaik untuk mengakses CW TV Di luar Amerika Syarikat

NordVPN

NordVPN adalah pilihan yang baik untuk menyahsekat CW TV di luar negara dan menyaksikan pertunjukan kegemaran anda di sana. NordVPN menjamin anda bahawa mereka tidak menyimpan mana-mana rekod anda log masuk atau keluar dari akaun anda. Ini adalah cara terbaik untuk menghentikan agensi penguatkuasa undang-undang daripada mengumpulkan sebarang data mengenai aktiviti dalam talian anda. Mereka menawarkan 5 protokol yang boleh anda gabungkan dengan a Pelayan VPN di Amerika Syarikat untuk menyembunyikan alamat IP anda. Dapatkan rancangan 3 Tahun mereka pada $ 2,99 / bulan.

ExpressVPN

Jika anda sanggup membayar untuk kualiti tertinggi, maka tidak ada VPN yang lebih baik daripada ExpressVPN. Ciri-ciri utama ExpressVPN adalah jumlah negara yang ia kerjakan dan rangkaian mereka yang serba canggih. Walaupun anda tinggal di negara kecil, anda pasti akan dapat membuka kunci CW TV di luar negara menggunakan ExpressVPN. Mereka menawarkan perkhidmatan yang boleh dipercayai di sekitar 87 negara dan memiliki lebih daripada 136 pelayan di mana banyak di Amerika Syarikat.

IPVanish

IPVanish memiliki sekitar 700 pelayan di 60 negara. Mereka menyediakan tiga protokol kuat yang boleh anda gunakan digabungkan dengan salah satu pelayan ini untuk menyahsekat CW TV di luar negara. Yuran langganan 1 tahun $ 6.49 / bulan, tetapi ia benar-benar bernilai setiap sen! Anda boleh menyambungkan 5 peranti menggunakan satu akaun IPVanish bersama-sama untuk menstrimkan CW menunjukkan. Ini adalah pilihan hebat untuk penjimatan jika anda berkongsi sambungan internet dengan rakan sebilik atau keluarga anda.

HideMyAss

Kualiti sangat penting untuk sambungan VPN yang selamat yang anda boleh selalu bergantung. Anda tidak perlu memilih VPN percuma yang sering ditipu penipuan. HideMyAss mempunyai pakej permulaan $ 11.52, tetapi anda pasti mendapat perkhidmatan yang luar biasa. Mereka mempunyai sembang 24/7 secara langsung, jadi anda boleh meminta mereka untuk pelayan yang akan membantu anda menyahsekat CW TV di luar negara dan mendapatkan cadangan yang cepat. Anda boleh menstrim dalam HD dengan kelajuan tinggi dengan HideMyAss untuk menikmati rancangan CW paling hangat.

VyprVPN

Sekiranya anda seorang pelajar atau anda tidak menstrimkan CW menunjukkan dalam talian agak kerap, maka anda tidak mahu menghabiskan terlalu banyak pada VPN anda. VyprVPN mungkin menjadi pilihan yang tepat untuk anda kerana ia agak berpatutan bermula pada hanya $ 6.67 / bulan. Anda boleh menerima lebih banyak manfaat dengan melanggan rancangan mereka yang lebih mahal. Ia juga telah membangunkan aplikasi khas untuk pengguna Apple dan Android supaya anda boleh menjamin peranti peribadi anda dan menyahsekat CW TV di luar negara.

SaferVPN

Pilihan yang agak pricier tetapi menakjubkan adalah SaferVPN yang cukup mengesankan untuk pakej 3 Tahun pada hanya $ 2.03 sebulan dengan jaminan wang kembali 30 hari. Mereka bukan sahaja menawarkan 4 protokol tetapi perisian mereka serasi dengan 5 sistem operasi merentasi pelbagai peranti popular. Di samping itu, SaferVPN mempunyai beberapa aplikasi hebat yang boleh anda muat turun untuk mendapatkan telefon pintar dan aliran langsung anda. Sokongan pelanggan 24/7 mereka akan membantu anda mencari pelayan VPN AS untuk mengakses CW TV di luar Amerika Syarikat.

CW Top-Rated Menunjukkan Anda Tidak Pasti Miss

Oleh kerana CW terkenal dengan siri superhero, anda pasti perlu menonton Flash yang berdasarkan kepada wira tindakan tercinta kita yang bergerak lebih cepat daripada jet pejuang. Jika anda semua tentang kuasa gadis maka jangan ketinggalan Gadis super, wanita menipu jenayah yang menipu dengan abs keluli. Arrow dan DC Legenda Besok adalah siri berasaskan buku komik yang anda boleh cuba. Kekasih Vampire, setan, malaikat, manusia serigala, dan apa saja yang aktif dalam kegelapan malam mungkin suka Supranatural, Diari Pontianak dan siri spinoffnya, Yang asli. Penonton wanita telah memberikan Jane the Virgin banyak cinta, jadi itu juga pilihan yang menyegarkan dan menyeronokkan. Kami cuba mencadangkan pelbagai genre biasa. Walau bagaimanapun, Selain daripada siri-siri ini yang disebut dalam panduan ini, anda boleh mencari beratus-ratus siri lain yang anda pasti boleh mencari mengikut mengikut keinginan anda.

3 Langkah untuk Ikut

  1. Pilih salah satu VPN yang disenaraikan di atas
  2. Pilih pelayan yang terletak di Amerika Syarikat
  3. Pergi ke laman web Rangkaian CW, dan voila! Nikmati rancangan kegemaran anda!
James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments