Bagaimana Menonton Jones vs. Santos & Nunes vs. Holm Online – UFC

[ware_item id=33][/ware_item]

Sekiranya anda peminat kickboxing, anda mesti pernah mendengar mengenai Kejohanan Pertarungan Muktamad (UFC). Ya, ia adalah platform promosi Seni Mempertahankan Diri Campuran terbaik (MMA) yang tidak dapat ditahan bagi mana-mana pencinta sukan pertempuran. Semua kontroversi mengenai sukan yang ganas dan larangan sukan ini kerana kejam kerana UFC berjuang pada masa lalu, namun tidak dapat menetapkan pencintanya untuk melupakan tindakan tegarnya.


Ia bermula sebagai pertarungan pertempuran yang unik di mana pejuang yang berbeza dengan kepakaran dalam gaya pertempuran yang berbeza digunakan untuk bersaing, dalam pertempuran tangan-ke-tangan. Dengan permulaan ini, MMA dilahirkan. Ya, pejuang yang mempunyai kepakaran yang banyak dalam melawan gaya seperti Jiu-Jitsu Brazil, tinju, Muay Thai, Karate, Judo, Wrestling, Sambo, dan lain-lain.

Setiap pertarungan UFC adalah aksi MMA yang mahir sepenuhnya di mana setiap tamparan kepada lawan dihitung dan dikira dengan baik. Kemahiran pertahanan yang hebat juga menggembirakan orang ramai sebagai punch yang dihindari dengan pergerakan kepala tajam yang tajam. Bayangkan gerakan-gerakan ular ini yang terbaik dari para pejuang terbaik yang bersaing antara satu sama lain dalam Kejohanan Pertarungan Muktamad, UFC.

Bagaimana Menonton UFC 216 Online

Ikuti panduan langkah demi langkah ini untuk menonton UFC secara langsung dalam talian:

 • Langgan salah satu disyorkan VPN perkhidmatan, kami lebih suka NordVPN dan  ExpressVPN
 • Muat turun aplikasi VPN pada peranti anda
 • Sambung ke VPN, pergi ke senarai pelayan dan sambung ke negara tempat UFC membenarkan streaming.
 • UFC Stream 216 hidup secara percuma.

Lebih banyak Saluran untuk Menangkap UFC 238 Live

UFC sedang disiarkan di saluran terkenal yang berbeza di rantau yang berlainan, bersama dengan UFC FIGHT PASS yang luar biasa dan asli, selain acara bayar-per-pandangan. UFC mempunyai rangkaian sendiri yang juga menyiarkan tindakan secara langsung di negara yang berbeza. Saluran paling ketara yang menyiarkan tindakan UFC termasuk:

 • FOX Sports 1 (Amerika Syarikat)
 • FOX Deportes (Amerika Syarikat)
 • Sportsnet 360 (Kanada)
 • Globo (Brazil)
 • Sky Sports (New Zealand)
 • BT Sport 1 (UK & Ireland)
 • Sukan Abu Dhabi 6 (Berbilang Kawasan)
 • FOX (Berbilang Kawasan)
 • Rangkaian UFC (Kawasan Pelbagai)
 • Wowow (Jepun)

Tetapi, saluran ini hanya menunjukkan pergaduhan UFC dalam talian yang tidak termasuk mengisi selera makan anda untuk tindakan MMA terbesar. Jadi, kami cadangkan anda memilih UFC pergaduhan live streaming iaitu menonton UFC dalam talian untuk mendapatkan keseluruhan skrin pada skrin dan tindakan luar, selain daripada UFC Originals lain yang merangkumi wawancara, rancangan TV (The Ultimate Fighter & lain-lain), pertarungan sebelumnya, dan pertarungan hidup.

UFC Pertempuran Akan Datang - Jadual Penuh

Lihat Jadual Penuh di Laman Web Rasmi di sini>>

Beralih ke Digital - Tonton Semua Tindakan UFC Online

Ramai di antara kita mahu mengikuti setiap UFC dan kita tahu ia hanya boleh dilakukan secara dalam talian. Tapi, persoalannya ialah bagaimana menonton pertarungan UFC hidup dalam talian? Jadi, kawan-kawan, kami memberitahu anda laman web dan saluran terbaik di mana anda boleh menstrimkan tindakan UFC secara langsung bersama dengan pertunjukan dan wawancara yang berkaitan dengan UFC lain, tanpa apa-apa sekatan atau batasan geo.

Juga Baca: Tonton liga juara UEFA secara langsung

UFC TV dan UFC Fight Pass

UFC TV dan UFC Fight Pass adalah cara terbaik untuk bersaing dengan setiap acara, perjuangan, pertunjukan, dan kemas kini UFC dalam talian. Walau bagaimanapun, UFC Fight Pass mendapat disekat di kawasan tertentu, kerana batasan tetapan undang-undang antara TV kabel yang menyiarkan pergaduhan UFC dan UFC.

Bagaimana Menonton Jones vs. Santos & Nunes vs. Holm Online - UFC

Tetapi, sekarang anda tahu penyelesaian terbaik untuk itu kerana anda mempunyai VPN. Dengan Perkhidmatan VPN, anda tidak akan pernah dihantui oleh UFC Fight Pass Blackouts tanpa mengira rantau anda. Dengan VPN, anda boleh mengakses UFC.TV dengan mudah tanpa sebarang sekatan serantau dan anda boleh menikmati tindakan langsung UFC, bersama-sama dengan rancangan lain.

Jadi, kini tonton semua tindakan UFC dari pra-perjuangan, kemudian perjuangan, untuk memperjuangkan pasca pertempuran. Anda tidak perlu bimbang tentang sekatan serantau di UFC.tv kerana VPN mana yang kami senarai akan mengurusnya supaya anda dapat menikmati pertarungan MMA terbaik di seluruh dunia. Inilah sebabnya, kami mencadangkan anda menonton pergaduhan UFC, persiapan, wawancara dan Rancangan TV, dalam talian!

Memberi!

Berikut adalah berita terbaik untuk anda. Mendaftar untuk surat berita kami di footer dan bersiap sedia untuk menikmati masa akan datang Tawaran VPN bermula dari Hari Wanita 2019. Kongsi halaman ini di media sosial dan dapatkan peluang untuk memenangi Langganan UFC Fight Pass. Ia tidak boleh menjadi lebih baik, jadi apa yang anda tunggu? Daftar sekarang untuk Jones vs. Santos dan Nunes vs. Holm perlawanan dari Las Vegas, Nevada, Amerika Syarikat dan kekal pada Sabtu 6 Julai pukul 3 petang.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, pendapat, dan maklum balas, kami akan menghargai anda menulis idea anda kepada kami di email kami [email protected] atau lawati laman facebook kami https://www.facebook.com/bestvpndeals/.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments