Bagaimana Menonton CBC Online Di Luar Kanada

[ware_item id=33][/ware_item]

Hari-hari semakin lama dan percutian musim panas tidak begitu jauh sehingga tiba masanya untuk membuat rancangan dengan rakan-rakan dan keluarga anda. Sama ada anda mahu pergi bercuti eksotik dengan orang tersayang atau merancang untuk menjadi kentang sofa musim panas ini, anda boleh bersenang-senang tahun ini. Jangan kecewa jika ia terlalu panas di luar atau anda tidak mampu untuk menikmati angin sejuk stesen bukit. Terima kasih kepada internet, penyelesaian untuk kebosanan dijamin tidak kira di mana minat anda berbohong. Industri hiburan berkembang dengan filem dan rancangan TV yang telah menjadi ceramah bandar.


Ia tidak luar biasa untuk menemui gambar-gambar ini dan juga watak-watak khusus di media sosial. Tumblr dipenuhi dengan memo yang lucu dan gif lucu yang dibuat dari tabir TV ini yang dapat dilihat oleh penonton. Carian Instagram yang cepat mendedahkan keseluruhan akaun yang didedikasikan untuk rancangan TV popular, jadi kegilaan itu nyata! Anda tidak mahu berada di belakang tren, adakah anda? Terdapat beberapa rancangan TV Kanada yang hebat, terutama yang disiarkan di Rangkaian CBC, yang telah memenangi hati penonton dari seluruh dunia. Tambahan terbesar adalah bahawa tiada caj langganan untuk streaming langsung atau streaming rancangan TV CBC dalam talian. Menangkapnya adalah jika anda ingin menonton PJK di Amerika Syarikat, UK, Australia, Asia atau mana-mana kawasan lain, ia akan dikenakan biaya untuk anda tetapi itu bukan kerana CBC Network mengenakan caj kepada pengguna antarabangsa untuk perkhidmatan mereka.

menonton PJK di luar Kanada

Anda mungkin akan mencari ulasan pada rancangan TV ini sekarang tetapi ada sesuatu yang perlu anda ketahui sebelum anda memilih rancangan TV dari CBC untuk menonton pesta. Malangnya, anda perlu belajar bagaimana untuk menonton KTK di luar Kanada jika anda bukan penduduk Kanada atau tidak log masuk dari Kanada pada masa ini. Kenapa awak tanya? Walaupun anda ingin menonton PJK di Amerika Syarikat, anda perlu mengikuti laluan bulatan, walaupun Kanada dan AS berkongsi sempadan. Malangnya, itulah caranya!

Terdapat beberapa laman web berita dan hiburan yang telah meletakkan sekatan geografi pada kandungan mereka. Anda mungkin boleh membuka laman web rasmi CBC dan menyemak imbas rancangan TV yang tersedia sejauh ini untuk menyemak jadual, pelakon, plot, rakaman episod dan ulasan mereka. Bagaimanapun, apabila anda cuba mengalirkan sebarang episod, mesej ralat akan muncul. Terdapat sebab-sebab politik dan perniagaan di sebalik sekatan-sekatan ini, jadi tidak ada pengguna yang dapat melakukan dasar tersebut. Apa yang boleh anda lakukan, bagaimanapun, bertindak sedikit licik dan memikirkan cara menonton PJK di luar Kanada.

Bagaimana untuk mengakses PJK di luar Kanada

Nasib baik, alat indah yang dipanggil rangkaian peribadi maya (VPN) wujud. Oleh itu, jika anda ingin menonton PJK di Amerika Syarikat atau di tempat lain di dunia, ia boleh memberi anda akses tidak langsung ke CBC di luar Kanada. Apabila anda mencuba membuat akaun di laman web CBC dari luar Kanada, anda tidak akan dapat menyahsekat pemain CBC. Sebaik sahaja anda mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan menghidupkannya, kemungkinan mesej ralat masih akan muncul.

Anda lihat, Rangkaian CBC telah mengambil langkah-langkah terhadap pengguna yang cuba membuka sekatan KK di mana saja dari pelayan yang tidak terletak dalam wilayah Kanada. Ia tidak seperti alamat IP anda akan disenarai hitam atau tindakan undang-undang akan diambil terhadap anda. Pop timbul hanya akan membaca bahawa CBC telah mengesan bahawa anda menggunakan pelayan VPN yang diketahui dan menyarankan agar anda mematikan VPN anda dan log masuk secara normal jika anda tinggal di Kanada.

Jelas sekali, ini tidak mungkin untuk anda mengakses CBC di luar Kanada dengan mematikan VPN anda. Jadi, bagaimana untuk menonton PJK di luar Kanada jika pelayan VPN anda telah disekat oleh Rangkaian CBC? Apa yang anda perlu fahami adalah bahawa Rangkaian CBC sedang berusaha untuk menghancurkan penyedia VPN yang popular yang sering digunakan oleh pengguna antarabangsa untuk membuka kunci pemain CBC. Syarikat VPN yang lebih kecil sering dapat mengelakkan pengesanan supaya anda boleh memilih salah satu daripada mereka. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa pertimbangan semasa memilih VPN untuk membuka sekatan CBC di mana sahaja. Tidak semua pelayan Kanada penyedia VPN yang terkenal telah dikenalpasti oleh Rangkaian CBC. Anda boleh menghubungi pusat penjagaan pelanggan pembekal VPN anda dan secara khusus meminta mereka pelayan yang membolehkan anda mengakses CBC di luar Kanada. Sebaik sahaja anda mendapatkan maklumat ini, anda boleh memilih protokol dan menggunakan pelayan itu untuk menstrimkan pameran CBC dalam talian.

Bagaimana VPN melepaskan pemain CBC

Mari kita anggap anda sedang cuba menonton CBC di Amerika Syarikat. Jika anda melawat laman web rasmi Rangkaian CBC melalui pelayan penyedia perkhidmatan internet tempatan anda (ISP), alamat IP anda yang diterima oleh Rangkaian CBC akan dari AS. Oleh itu, laman web CBC akan dimaklumkan bahawa seseorang sedang cuba mengakses CBC di luar Kanada dan mesej ralat akan dipaparkan. Apabila anda mendaftar di laman web CBC melalui pelayan VPN yang terletak di Kanada, alamat IP anda tidak berasal dari AS tetapi Kanada. Laman web tidak dapat mengesan bahawa lokasi sebenar anda berada di Amerika Syarikat dan ditipu memikirkan anda tinggal di Kanada.

menonton cbc di mana sahaja

VPN tidak hanya menyembunyikan alamat IP sebenar anda tetapi juga mempunyai beberapa faedah yang berkaitan dengan keselamatan. Kebanyakan ahli keselamatan digital pergi sejauh mengatakan bahawa VPN telah menjadi penting bagi setiap pengguna hari ini. Apabila anda dalam talian dari Wi-Fi awam, sistem anda terdedah kepada penggodam yang boleh mengakses data peribadi anda jika mereka menggunakan sambungan Wi-Fi yang sama. Walaupun anda menggunakan Wi-Fi peribadi anda, kemungkinan sistem anda boleh digodam dan data peribadi yang digunakan untuk aktiviti jenayah. Selain penggodam, agensi penguatkuasa undang-undang dan pengiklan juga berminat untuk menjejaki aktiviti dalam talian anda. Profil pengguna boleh dibina dengan mencantumkan corak dalam aktiviti dalam talian anda untuk memilih iklan mana yang mungkin menarik minat anda.

VPN yang tidak menyimpan sebarang log sambungan anda adalah yang terbaik untuk disembunyikan daripada agensi penguatkuasaan undang-undang. Juga, ingatlah untuk melihat bilangan pelayan Kanada semasa memilih VPN untuk mengakses KBC di luar Kanada. Ini penting kerana semakin banyak pelayan syarikat VPN anda di Kanada, semakin banyak pilihan yang anda ada dan semakin kuat sambungan anda. Perkhidmatan VPN mestilah tersedia untuk negara anda dan mod pembayaran mereka mestilah mudah untuk anda. Semak ulasan untuk perkhidmatan pelanggan mereka kerana anda perlu bertanya tentang pelayan yang boleh menyahsekat pemain CBC dan mendapatkan jawapan yang cepat. Untuk mendapatkan hasil yang terbaik, cari penyedia VPN yang menawarkan sambungan peranti berganda secara bersamaan melalui satu akaun VPN. Lebih banyak peranti dan sistem pengendalian VPN anda serasi dengan, lebih baik.

VPN untuk membuka sekatan CBC di mana sahaja

Editor Pilihan - NordVPN

Bagaimana Menonton CBC Online Di Luar Kanada

Ketika datang ke kandungan yang disekat geo, NordVPN datang seperti seorang penyelamat. Penyedia VPN ini mempunyai apa yang diperlukan untuk membuka sekatan laman web mana-mana melalui internet. Ia mempunyai lebih daripada 5000 pelayan yang dioptimumkan khusus untuk streaming bersama dengan protokol VPN yang cepat yang tidak akan membiarkan penggunanya turun. Oleh itu, jangan teragak-agak dan dapatkan NordVPN untuk menonton CBC Canada dari mana sahaja anda berada.

Bagaimana Menonton CBC Online Di Luar Kanada

Pakej NordVPN

Penyedia VPN Teratas Lain

  • ExpressVPN
  • VyprVPN
  • Sembunyikan Ass saya
  • IPVanish

ExpressVPN

VPN ini sangat disyorkan oleh pengguna yang sering mengakses CBC di luar Kanada. Penjagaan pelanggan yang tidak dapat dikalahkan dan protokol yang kuat adalah gabungan yang menang. Ia agak mahal pada $ 12.95 / bulan, tetapi pakej langganan yang lebih besar memberi anda lebih banyak nilai dan prestasi kelajuan tinggi bernilai dolar. Anda boleh menggunakannya dengan 3 peranti pada masa yang sama dan memanfaatkan program rujukan mereka.

VyprVPN

Ini mungkin merupakan pilihan terbaik untuk pelajar dan pengguna yang mencari penyelesaian murah untuk menonton CBC di luar Kanada sebagai langganan asasnya bermula pada hanya $ 6.67 / bulan. Mereka juga mempunyai percubaan selama 3 hari supaya anda boleh menguji kualiti mereka sebelum membuat sebarang bayaran dan mereka mempunyai jaminan wang balik 30 hari

Sembunyikan Ass saya

Syarikat VPN yang lebih baru, Hide My Ass telah menerima kelulusan pengguna global kerana sambungan laju yang tinggi yang mereka tawarkan apabila mereka mahu menyahsekat CBC di mana sahaja di luar Kanada. Mereka mempunyai 24 sembang langsung untuk membincangkan pelayan yang tersedia untuk streaming rancangan TV CBC dan memulakan langganan pada $ 11.52 / bulan.

IPVanish

Anda boleh mengukur kualiti perkhidmatan VPN dengan keyakinan yang mereka miliki dalam kebolehan mereka. IPVanish mempunyai jaminan wang balik 7 hari, jika anda tidak berpuas hati dengan apa yang mereka tawarkan selepas mendaftar. Ia cukup berpatutan pada $ 10 / bulan dan anda boleh menyambung 5 peranti yang berbeza bersama-sama untuk membuka kunci pemain CBC pada mereka semua.

Sebaik sahaja anda menghidupkan dan menjalankan VPN anda, lihat pertunjukan paling tinggi di Rangkaian CBC. Ini termasuk drama seperti "Anne" yang menceritakan kisah seorang gadis yatim yang hidup pada tahun 1890-an. Pertunjukan TV seperti "Workin 'Moms" mendedahkan kesusahan ibu-ibu yang menyesuaikan kerjaya dan anak-anak. "X Company" penuh dengan tindakan menarik dan pengembaraan yang berpusat di sekitar WWII sementara "Schitt's Creek" membawa kelegaan komik sehingga anda harus memberi mereka tembakan juga.

Semak Senarai Semua CBC Menunjukkan Di Sini

Dan juga mendapat kemas kini Real Time dari Twitter
Tweets oleh CBC

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

78 − 75 =

map