Bagaimana Menonton BBC iPlayer Di Luar UK

[ware_item id=33][/ware_item]

BBC iPlayer adalah saluran televisyen internet yang dibangunkan oleh Syarikat Penyiaran British yang boleh diakses secara sah di United Kingdom. Ia adalah perkhidmatan streaming percuma yang bukan hanya mengenai saluran televisyen tetapi juga mengenai perkhidmatan radio. Ia membolehkan anda menstrim filem berkualiti tinggi, rancangan pelbagai, berita, dan rancangan radio. Ia boleh berjalan pada pelbagai peranti, dari PC ke komputer riba, dan peranti Android ke iOS. Ia menawarkan semua pertunjukan langsung dan juga penangkapan dari semua salurannya seperti BBC One, BBC Two, BBC Three, BBC Four, BBC News, dan Radio 1. Seberapa sejuknya? Anda boleh menanamkan kandungan yang luas yang tersedia untuk anda dalam perkhidmatan all-in-one. Tetapi, malangnya, jika anda seorang yang tinggal di luar UK, BBC iPlayer tidak dapat dicapai. Bukan kerana anda tidak boleh mengaksesnya, anda boleh, tetapi tidak secara sah. Tak perlu dikatakan, untuk rakan perjalanan yang tidak boleh melangkaui rancangan kegemaran mereka pada sebarang kos, BBC iPlayer adalah must-have untuk mereka. Tetapi, bagaimana mereka akan melepaskan sekatan geografi di luar UK dan itu juga tanpa peluang untuk ditangkap?


Pasti ada satu cara dan kita akan bercakap tentang cara yang paling mudah dan paling selamat. Dan itu adalah dengan menggunakan VPN! Ya, anda boleh mengakses BBC iPlayer walaupun anda berada di luar UK. Walaupun semasa bercuti atau perjalanan perniagaan, cara paling mudah untuk aliran ialah dengan menggunakan VPN supaya anda dapat melepaskan sekatan geografi dan menyembunyikan alamat IP anda, oleh itu menjadikan diri anda penonton yang diterima secara sah. Selepas memintas sekatan dan perubahan alamat IP, anda boleh dengan mudah mengakses semua kandungan yang terdapat di saluran BBC, dan semua itu secara percuma, walaupun pada mana-mana peranti yang anda boleh memutuskan untuk menggunakan! Satu-satunya kos minimum ialah membeli VPN Murah.

Selain itu, VPN bukan sekadar melanggar sekatan, tetapi juga menyediakan keselamatan tentera untuk aktiviti dalam talian anda dan dilengkapi dengan pakej tambahan untuk memberi anda aliran selamat dan penggunaan dalam talian. Sebaik sahaja anda menyambung diri ke alamat IP VPN yang berpangkalan di UK, menjadi mudah bagi anda untuk menipu dan mengakses laman web yang anda inginkan, tidak kira anda berada di rantau yang boleh diakses atau tidak.

Bagaimanakah VPN dapat membantu??

Sudah tentu, dalam kes ini, VPN sangat berguna dan penting. Tetapi adakah semuanya? Nah, ia mempunyai banyak lagi!

Rangkaian Peribadi Maya digunakan untuk pelbagai tujuan, daripada melangkau sekatan untuk menyembunyikan alamat IP sebenar anda, menghubungkan anda ke rantau yang tidak dapat diakses untuk melindungi aktiviti dalam talian anda atau bahkan menghalang peretas dan pemerhati. Anda boleh mengakses alamat IP rantau yang anda inginkan dengan bantuan VPN dan inilah yang perlu kami lakukan apabila kami ingin mengakses BBC iPlayer luar negara.

Kami telah mencari perkhidmatan VPN yang paling sesuai untuk membimbing anda bagaimana untuk menyahsekat BBC iPlayer. Lebih mudah untuk menyiarkan dan menonton kandungan di BBC iPlayer sebaik sahaja anda memilih perkhidmatan VPN yang sesuai dengan keperluan anda. Dan kemudian, bawa ia, rancangan kegemaran anda semua pada peranti anda.

NordVPN - Pemenang

Bagaimana Menonton BBC iPlayer Di Luar UK

Apabila anda cuba mengakses BBC iPlayer di luar kawasannya yang dibenarkan, tapak web akan muncul mesej yang mengatakan ia tidak tersedia di rantau anda. Tetapi sebaik sahaja anda mempunyai NordVPN, anda boleh dengan mudah menyambung kepadanya dan nyahpasang BBC iPlayer. Sebaik sahaja anda dialihkan melalui VPN, anda akan dapat menipu laman web tersebut memikirkan bahawa alamat IP adalah suatu tempat dari UK. NordVPN adalah perkhidmatan VPN terbaik yang boleh anda harapkan sepenuhnya. Ia bukan sahaja memberikan anda perlindungan yang berkualiti tinggi, tetapi anda juga boleh mengakses semua laman web yang anda inginkan dengan melanggar sekatan geo. Dengan menggunakan NordVPN, anda akan mempunyai privasi anda yang disulitkan dan data anda tidak akan menjadi mangsa kepada mana-mana jenayah siber.

Bagaimana Menonton BBC iPlayer Di Luar UKHarga NordVPN

  • NordVPN mempunyai 5092+ pelayan di 60 negara yang berbeza
  • Paling kuat dengan BBC iPlayer, seperti yang dinyatakan dalam ujian kami. (Stesen iPhone, Android, Windows dan Play)

melawat laman web

ExpressVPN

laman web expressvpn

Tidak ada keraguan bahawa ExpressVPN telah menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbaik di pasaran. Oleh kerana kelajuannya yang cepat, sambungan yang konsisten, tidak mahu namanya disiarkan, dan mengotorkan, ExpressVPN mempunyai tempatnya. Ia membolehkan anda menyambung ke VPN yang berpangkalan di UK dan itulah cara anda boleh mengakses BBC iPlayer. Tahap keselamatannya tidak mempunyai hujung, lapisan keselamatan yang tidak terkalahkan dengan penyulitan OpenVPN kira-kira 256 bit, memberikan perhatian yang paling dari pengguna keselamatan yang sedar. Anda boleh mengakses seberapa banyak laman web yang anda mahu dan gunakan lebih kurang 3000+ pelayan di sekitar 90+ negara, menjadikannya mudah untuk anda mengakses BBC iPlayer juga. Ia membolehkan torrenting dan perkongsian P2P, berfungsi dengan pantas memuat turun dan memuat naik ciri-ciri, dan memberikan akses tanpa had ke laman web yang terhad. Kelajuan ExpressVPN tidak dapat dibandingkan.

Harga ExpressVPN: $ 8.32 / bulan - Rancangan 1 Tahun

melawat laman web

IPVanish

Bagaimana Menonton BBC iPlayer Di Luar UK

VPN seperti ExpressVPN, NordVPN, dan IPVanish bekerja dengan baik untuk mengakses BBC iPlayer apabila anda tidak berada di UK. Kerana IPVanish adalah salah satu daripada beberapa VPN yang menyediakan pilihan keselamatan yang lebih baik dan datang dengan pakej tahunan yang luar biasa, itu adalah sumber terbaik untuk memintas sekatan dan mengakses laman web mana saja tanpa mengira wilayah anda yang sedia ada. Dalam ranking kami untuk VPN untuk membuka kunci BBC iPlayer, IPVanish datang dalam VPN atas ketiga kerana kelajuan tidak secepat dua yang lain yang disebutkan di atas. Walau bagaimanapun, IPVanish termasuk dasar tidak log dan kaedah tambahan yang menjamin keselamatan anda melebihi jangkaan anda. Juga, IPVanish menjimatkan beberapa dolar dan kurang mahal daripada dua yang lain tetapi berfungsi agak sama. Ia melepasi semua batasan geo yang sesuai untuk mengakses BBC iPlayer. End-to-end encryptions melindungi aktiviti dalam talian anda seperti apa-apa.

melawat laman web

Dengan carian yang semakin meningkat tentang bagaimana seseorang boleh mengakses BBC iPlayer, wajarlah dikatakan bahawa BBC iPlayer mempunyai tempat di pasaran televisyen dan semua orang hanya mahu mengalirkan laman web ini tanpa mengira tempat mereka kini tinggal. BBC iPlayer mempunyai pelbagai saluran, pelbagai kandungan, terdapat beberapa aplikasi, ia serasi dengan mana-mana peranti pilihan anda, dan kebanyakannya tidak muncul iklan yang menjengkelkan di antara. Tetapi, apa yang dimatikan, ia boleh diakses hanya di UK. Oleh itu, kita perlu mengetahui bagaimana untuk mengakses BBC iPlayer di luar UK kerana tiada siapa yang mahu melepaskan rancangan kegemaran mereka. Nasib baik, VPN muncul bersama-sama dengan kemajuan teknologi dan kini kami dapat mengakses dan menstrimkan pelbagai kandungan walaupun duduk di luar UK.

Tangkap semua yang terbaru dari BBC iPlayer World

Tweet oleh BBCiPlayer

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments