Bagaimana Menguruskan Rangkaian ABC Di Luar Amerika Syarikat pada tahun 2020

[ware_item id=33][/ware_item]

Musim panas adalah masa apabila anda memukul sofa anda untuk menonton rancangan TV kegemaran anda, kerana itulah ketika musim baru biasanya dilancarkan. Anda mesti telah meletakkan rancangan popular pada senarai "To-do" anda dan menjemput penagih tontonan TV sesama anda menyaksikan merawat kumpulan. Jika demikian, maka anda mesti menetapkan mata anda untuk menonton Rangkaian ABC kerana ia menghasilkan beberapa pameran Amerika paling hangat di dunia.


Bercakap tentang Rangkaian ABC, "Menari dengan Bintang" masih cukup terkenal selepas bertahun-tahun ketika genre genre telah menarik perhatian belia. Terdapat beberapa thriller sejuk, misteri, aksi, seram, dystopian, fantasi dan dramatik menunjukkan di udara saat ini di ABC. Oleh kerana terdapat banyak peminat rancangan TV ini di seluruh dunia, mereka berpaling ke rangkaian ABC untuk memuaskan keinginan hiburan mereka. Walau bagaimanapun, sebelum anda membuat akaun di ABC dan kecewa dengan melihat tetingkap "kandungan tidak tersedia di rantau anda" pada skrin anda, anda mesti belajar cara menonton ABC Go di luar Amerika Syarikat.

Akses terhad kepada ABC Go

Ya memang benar. ABC adalah salah satu laman web pengawal rasmi yang paling terkenal yang telah meletakkan sekatan geografi pada kandungannya. Kecuali anda kini tinggal di Amerika Syarikat, anda tidak akan dapat langsung menyiarkan pertunjukan ABC dalam talian. Pertama, anda perlu mengetahui bagaimana untuk membuka kunci ABC Go. Ini mungkin kelihatan tidak adil kepada peminat di luar AS tetapi terdapat pertimbangan ekonomi serta kebimbangan politik.

Bagaimana Menguruskan Rangkaian ABC Di Luar Amerika Syarikat pada tahun 2020

Terdapat beberapa rangkaian berita terkenal yang dilarang di negara-negara seperti China di mana kerajaan menyimpan pemeriksaan ketat terhadap kandungan yang tersedia untuk tontonan awam. Sudah tentu, anda juga perlu membayar untuk menyiarkan rancangan ini selepas anda akses ABC di luar AS. Semak laman web rasmi mereka untuk mengumpulkan lebih banyak maklumat mengenai pakej pembayaran dan pakej langganan yang tersedia. Kadang-kadang ada masalah semasa melakukan pembayaran kerana mereka mungkin tidak menawarkan cara pembayaran yang anda suka. Jangan bimbang! Ada cara untuk mengelilingi mereka dan menonton rancangan sebaik sahaja anda membuka kunci ABC Go.

VPN boleh membuka kunci ABC Go

Panduan terbaik untuk menonton ABC Go di luar Amerika Syarikat disediakan oleh Syarikat VPN. Rangkaian peribadi maya (VPN) adalah jawapan kepada doa peminat yang tinggal di luar negara. VPN adalah apa yang ia suka. Ini semua tentang privasi yang seterusnya memberikan keselamatan yang lebih baik. Kebahagiaan terbesar untuk melanggan perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai ialah anda boleh membuka kunci ABC Go tidak kira di mana anda berada. Katakanlah, sebagai contoh, anda tinggal di Filipina dan anda seorang penggemar berat Quantico. Anda perlu mengetahui cara menonton ABC Go di luar Amerika Syarikat. Langkah pertama adalah melayari penyedia VPN yang menawarkan perkhidmatan di negara anda. Seterusnya, anda perlu menapis pelbagai pilihan untuk mengetahui sama ada anda boleh mengakses ABC di luar Amerika Syarikat melalui pelayan mereka.

Walau bagaimanapun, itu masih belum semua! Malangnya, tidak semua VPN akan berfungsi di negara anda dan daripada yang berbuat demikian, ada peluang mereka disenarai hitam oleh rangkaian ABC, oops! Syarikat penyiaran menyimpan tab pada penyedia VPN yang pengguna di luar AS beralih untuk menayangkan rancangan mereka. Mereka menyimpannya dengan memeriksa dengan mengenal pasti pelayan VPN mereka dan menghantar mesej ralat jika anda cuba mengakses ABC di luar AS. Oleh itu, pada dasarnya, beberapa pelayan yang diketahui oleh penyedia VPN ini telah disekat oleh ABC.

Lapisan perak adalah bahawa tidak semua pelayan VPN telah disekat. Apa yang lebih baik ialah syarikat VPN yang lebih kecil dapat terbang di bawah radar manakala nama yang lebih besar akan disenaraihitamkan kerana mereka lebih biasa digunakan. Anda mungkin menganggap bahawa syarikat VPN yang lebih kecil tidak boleh dipercayai tetapi itu tidak benar sama sekali. Di samping itu, penyedia VPN ini terus membina reputasi yang baik tentang peminat ABC antarabangsa dengan penjagaan pelanggan mereka yang hebat, pelayan cekap, pakej langganan yang berpatutan, protokol yang kuat, dan sambungan berkelajuan tinggi.

Bagaimana VPN berfungsi

Biasanya, data anda pergi ke sana kemari semasa anda berada dalam talian. VPN membangunkan saluran di mana data anda tidak mengalir dalam bentuk asalnya. Sebaliknya, semua data yang dihantar ke dan dari komputer atau sistem mudah alih anda adalah sangat disulitkan. Apakah maksud ini? Keadaan asal data anda mudah dikenali dan boleh dibaca oleh sesiapa sahaja yang mempunyai akses ke sambungan yang sama. Anda berada di bawah ancaman daripada penggodam setiap kali anda datang dalam talian menggunakan Wi-Fi awam atau menyambung ke rangkaian awam apa-apa jenis. Data anda terbuka untuk digunakan untuk aktiviti jenayah dan rekod kewangan anda dengan mudah boleh dicuri oleh penggodam.

Baca Panduan Terperinci: Bagaimana VPN berfungsi

Dalam keadaan sedemikian, VPN adalah cara terbaik untuk memastikan keselamatan anda supaya tidak ada agensi penguatkuasaan undang-undang yang boleh mengamati. Terdapat juga langkah yang diambil terhadap laman web yang menyimpan data peribadi anda seperti kuki anda dan menjejaki aktiviti anda untuk mengumpulkan maklumat untuk pengiklanan. Ingat bahawa sesetengah negara mempunyai undang-undang yang perlu dipatuhi oleh syarikat VPN tetapi terdapat banyak penyedia VPN yang tidak menyimpan sebarang log sambungan pengguna mereka, jadi anda tidak boleh dijejaki melalui VPN anda.

Jadi, betapa tepatnya VPN menyembunyikan lokasi anda dan memberi akses kepada ABC di luar AS? Nah, ada beberapa protokol yang anda gunakan dalam kombinasi dengan pelayan pilihan anda apabila anda menyambungkan peranti anda ke VPN. Alamat IP peribadi anda ialah pelayan yang dimiliki oleh Penyedia Perkhidmatan Internet anda (ISP). Apabila anda menyambung melalui pelayan AS yang dimiliki oleh pembekal VPN, alamat IP anda muncul seperti pelayan VPN ke ABC. Dengan cara ini, lokasi anda kelihatan berada di AS ke ABC atau mana-mana laman web yang anda semak imbas semasa sesi itu. Oleh kerana anda seolah-olah menjadi pemastautin AS ke ABC Go, anda dibenarkan mengakses ABC di luar AS dengan bebas.

VPN terbaik untuk mengakses ABC di luar AS

Nasib baik, terdapat beberapa pembekal VPN yang indah yang beroperasi di seluruh dunia dengan pakej dan ciri langganan yang berlainan. Anda juga boleh menguji beberapa persembahan mereka dengan percubaan percuma dan dapatkan wang anda jika anda tidak berpuas hati. Pertimbangan penting jika anda ingin mengakses ABC di luar Amerika Syarikat adalah mencari VPN yang mempunyai banyak pelayan yang terletak di wilayah AS. Ini akan membantu anda memberikan sambungan yang lebih kuat, lebih cepat, supaya anda boleh menyiarkan rancangan TV popular di ABC dalam HD.

NordVPN

Perayaan NordVPN yang luar biasa adalah ia berfungsi dengan pelbagai sistem operasi dan anda boleh menyambung sehingga 6 peranti menggunakan satu akaun pada masa yang sama. Anda boleh menjimatkan wang dan masa dengan cara ini. Selain itu, $ 2.99 / bulan untuk kesepakatan 3 tahun mereka adalah bernilai semua ini. Sebagai ceri di bahagian atas, anda boleh mendapatkan wang anda kembali dalam tempoh 30 hari jika ia tidak memenuhi harapan anda. Mereka tidak menyimpan sebarang rekod aktiviti dalam talian anda.

ExpressVPN

Salah satu VPN paling terkenal di luar sana, ExpressVPN's perkhidmatan bernilai $ 6.67 / bulan untuk pelan 15-bulan mereka yang belum selesai. Mereka menawarkan pelayaran internet yang berkelajuan tinggi dan selamat di 87 negara di seluruh dunia, jadi anda boleh menikmati rancangan ABC walaupun anda tidak berada di AS. Anda boleh menstrimkan pertunjukan ini sehingga 5 peranti secara serentak sehingga tiada siapa yang terlepas satu kegemaran mereka. Anda mendapat lebih banyak manfaat dengan program rujukan mereka.

IPVanish

Jika anda mencari VPN yang kosnya ekonomikal dan juga berfungsi dengan baik, kemudian cuba IPVanish. Sama seperti ExpressVPN, VPN ini juga boleh menyalurkan 5 peranti pada masa yang sama. Anda boleh mendaftar pada hanya $ 6.49 / bulan dan membatalkan langganan anda dalam masa 7 hari jika anda tidak menikmati perkhidmatan mereka. Mereka mempunyai 3 protokol yang boleh anda gunakan dengan pelayan VPN mereka di lebih dari 60 buah negara.

Akses Internet Persendirian (PIA)

Anda pastinya telah mendengar mengenai PIA jika anda telah menggunakan VPN untuk seketika. Walaupun kami telah meletakkannya kemudian, kami dapat membuktikan bahawa ia benar-benar merupakan salah satu VPN terbaik di luar sana! Tuntutan mereka 99.9% uptime telah disokong oleh pengguna semasa supaya anda pasti boleh bergantung kepada PIA untuk menunjukkan aliran di ABC Go. Mereka beroperasi di lebih daripada 25 buah negara, jadi ada kemungkinan besar anda akan berada dalam senarai. Untuk kualiti, pakej permulaan mereka pada $ 3.49 / bulan untuk langganan 2 tahun mereka sama sekali tidak mahal!

Sembunyikan Ass saya

Pembekal VPN ini tidak mempunyai versi percubaan tetapi mereka mengembalikan deposit anda dalam masa 30 hari selepas mendaftar jika anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan mereka. Jika anda mencari pilihan yang lebih murah, ini adalah pilihan yang baik. Pada $ 4.54 / bulan untuk langganan 2 tahun, ia adalah pilihan VPN murah tanpa kompromi pada kelajuan. Malah, ia popular kerana ia tidak mengurangkan kelajuan anda walaupun anda menggunakan banyak jalur lebar.

SaferVPN

Seperti namanya, SaferVPN menyampaikan sambungan yang selamat, namun cepat kepada pengguna di luar AS yang ingin menstrimkan rancangan TV bahawa udara di ABC. Anda tidak perlu kecewa kerana buffering atau kekal secara geografi terhad. Mereka juga mempunyai jaminan wang balik 30 hari dan sembang 24/7 secara langsung supaya anda boleh bertanya mengenai pelayan yang tidak disekat oleh ABC Network. Anda boleh menjalankannya pada 5 peranti bersama-sama tanpa takut log aktiviti pengguna.

Kredit Imej: kodicommunity.com

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments