Az Amazon Prime azonnali videóinak megtekintése az Egyesült Államokon kívül

[ware_item id=33][/ware_item]

Készen állsz egy szórakoztató nyárra? A hőség időnként elviselhetetlenné válhat, de mindig van fagylalt, szénsavas ital és természetesen szórakoztatás, hogy elfelejtsen mindent az erős melegről. Ez a nyár garantáltan hihetetlen lesz, mivel a várt filmeket a kedvenc hollywoodi színészek főszereplésével jelenik meg. A zenés drogosoknak nagyon sokat kellett várniuk, mivel a zeneipar legnagyobb neve bejelentette az idei együttműködést. Számos album és egyedülálló lemez van kiadva ebben a szezonban, így elkényeztetheti Önt a választás, ha party-mixet vagy hűvös lejátszási listát készít az úthoz.


Nagyszerű új TV-műsort keres, hogy át tudjon lépni a másnaposságtól az utoljára, amely teljes roncsot okozott neked? Nézze meg a legmagasabb rangú TV-műsorokat olyan műfajokban, mint dráma, akció, thriller, paranormális, romantikus komédia, sitcomok, disztopia és még sok más az Amazon-on. Kellemesen lepheti meg az Amazon Prime-ban felsorolt ​​eredeti TV-sorozatok. Lehet, hogy nem annyira a filmekbe, a zenébe vagy a TV-műsorba, mint a könyvekbe. Ebben az esetben érdekelhet az Amazon Kindle exkluzív ajánlata az Amazon Prime előfizetésen keresztül. Vannak más olyan előnyök is, amelyekkel élhet, ha belép az Amazon Prime-ra az Egyesült Államokon kívül, abban az esetben, ha jelenleg nem ott él.

Mit kínál az Amazon Prime??

Ez a szolgáltatás akkor hasznos, ha gyakran vásárol az Amazon-ról, mivel számos kategóriában vannak különleges kedvezmények és szempontok az Amazon Prime előfizetői számára. A legtöbb online vásárló gyakran panaszkodik a magas szállítási díjak miatt, így ez ideális, ha ingyenes szállítást szeretne igénybe venni az Egyesült Államokban. Ezen felül olcsó, lapos szállítási költségek is vannak, amelyek mindent megszerezhetnek az elektronikától az alapvető háztartási cikkekig. Pénzt takaríthat meg az Amazonon elérhető más tételeken, valamint havonta ingyenes könyvet kaphat a Kindle First segítségével.

Az Amazon Prime azonnali videóinak megtekintése az Egyesült Államokon kívül

Az Amazon Prime legnépszerűbb előnye természetesen a szórakoztató rész. Az Amazon Prime Video lehetővé teszi a legforróbb filmek és TV-műsorok online közvetítését HD minőségben, elfogadható sebességgel. Feliratkozhat csatornalistára is, ha kíváncsi az Amazon Instant Video megtekintésére az Egyesült Államokon kívül, azonban ehhez először egy külön lépést kell végrehajtania. Több millió fotó feltöltheti a laptop és a telefon tárolóját eltömődő képeket az Amazon Prime Photos alkalmazásba. Nem csak meg lehet hallgatni a folyamatos zenelejátszási listákat anélkül, hogy bármilyen hirdetés elrontaná a felhasználói élményt. Az Amazon Prime lehetővé teszi a csütörtök esti NFL játékok élőben történő nézését is, így felvidíthatja kedvenc csapatát.

Ha nem biztos abban, hogy az Amazon Prime megéri-e a dollárját, akkor mérje meg az elvárásainak megfelelően a 30 napos ingyenes próbaverzió alatt. Miután elégedett vagy, feliratkozhat az Amazon Prime-ra éves előfizetési díjért, amely 99 dollár, ami hosszú távon több értéket képvisel. Ha nem akarja ilyen hosszú elkötelezettséget vállalni, akkor havonta 10,99 dollárért is élvezheti.

Miért nem férhetek hozzá az Amazon Prime-hoz az Egyesült Államokon kívül?

Az Amazon Prime meglehetősen ellenállhatatlan, de meg kell tanulnia, hogyan nézheti meg az Amazon Prime külföldön, mielőtt éves vagy havi előfizetési csomagról dönt. Sajnos nincs mód a filmek vagy TV-műsorok közvetlen közvetítésére az Amazon Prime-on, ha nem az USA-ban él. A streaming webhelyek üzleti okok miatt gyakran földrajzi korlátozásokat szabnak meg tartalmukra. Számos, közös hír- és szórakoztató webhely létezik a kormány által a különböző országokban, így ezek a kérdések nem korlátozódnak csupán a weboldalak streamingjére. Ha megkísérel elérni az Amazon Prime-t az Egyesült Államokon kívül, egy hibaüzenet jelenik meg, amely magyarázza, hogy az adott tartalom nem érhető el az Ön országában.

Hogyan nézhetem meg az Amazon Prime külföldön történő letöltését?

Ne add fel már, mert a világ minden táján több millió felhasználó van, akik tudják, hogyan kell az Amazon Instant Video-t nézni az Egyesült Államokon kívül. Ön is közülük egyik lehet! A virtuális magánhálózatnak (VPN) nevezett, apró kis szoftver véget vethet a „Láthatom-e az Amazon Prime letöltését külföldön?” gond. A VPN elrejti az Ön IP-címét, így az Amazon nem tudja felfedezni a valódi helyét. Nemcsak elrejtheti a tényleges helyét egy VPN-en keresztül, hanem kiválaszthat egy helyet is, amely helyébe lép. Ilyen módon kiválaszthatja az Egyesült Államokat a kívánt helyként, így megtanulhatja, hogyan kell az Amazon Instant Video-t nézni egy VPN-en keresztül az Egyesült Államokon kívül. Ez lehetővé teszi, hogy feloldja az Amazon Prime Video blokkolását, mivel az Ön megváltozott tartózkodási helye jelenleg az Egyesült Államokban található.

Hogyan lehet feloldani a VPN-t az Amazon Prime Video blokkolására??

Számos útmutató található arról, hogyan nézheti meg az Amazon Prime külföldön a VPN webhelyein. Tehát konzultálhat velük részletes útmutatásokkal kapcsolatban az Amazon Instant Video megtekintéséről az Egyesült Államokon kívül, miután feliratkozott a szolgáltatásra.

Ha ez a kérdés: „Megnézhetem-e az Amazon Prime letöltését külföldön?” aggasztja az Egyesült Királyságban, Kanadában, Dél-Afrikában, Ázsiában vagy Ausztráliában élve. Nemcsak VPN-re van szüksége az Amazon Prime Video blokkolásának feloldásához, ha nem az USA-ban tartózkodik, hanem közvetett fizetési módot kell kidolgoznia az előfizetési díj fizetéséhez..

Tegyük fel, hogy Kanadában él és regisztrálni szeretne az Amazon Prime-ra. Nem minden VPN segíthet abban, hogy ezt megtegye, mivel az Amazon Prime már azonosította a legtöbb VPN-t és kiszolgálóikat, amelyeket általában az Amazon Prime eléréséhez használnak az Egyesült Államokon kívül. Szerencsére azonban ezeknek a VPN-knek is csak a szervereket ismeri fel az Amazon Prime, így ugrálhat olyan szerveren, amelyet az Amazon Prime nem tett közzé. Kisebb vagy kevésbé népszerű VPN-szolgáltatók valószínűleg segítenek abban, hogy megválaszolja, hogyan kell megnézni az Amazon Prime-t külföldön, mivel szervereiket nagyrészt nem veszik észre. Választhat egy protokollt és egy szervert az Egyesült Államokban, hogy hamis helyet generáljon saját magának, így az IP-címe egy amerikai VPN-kiszolgáló címe. Ez az az Amazon Prime által kapott IP-cím, amely lehetővé teszi az Amazon Prime elérését az Egyesült Államokon kívül.

Ezenkívül a VPN védi meg az adatokat titkosított formában egy csatornán keresztül. Az Amazon Prime elérése mellett a VPN használatának további előnyei vannak. Például a hackerek, a bűnüldöző szervek és a hirdetők nem képesek nyomon követni az internetet célokra, így biztonságosan böngészhet.

A legjobb VPN-k az Amazon Prime eléréséhez az Egyesült Államokon kívül

NordVPN - A győztes

Az Amazon Prime azonnali videóinak megtekintése az Egyesült Államokon kívül

Lehet, hogy megosztja internetkapcsolatát barátaival, családjával vagy szobatársaival, ezért van értelme, ha azt akarja, hogy VPN-je több mint 3 eszközön működjön együtt. Az NordVPN nagyon boldoggá fog tenni, mert csak egy fiókkal egyszerre 6 eszközt csatlakoztathat különböző operációs rendszerekkel. Az Egyesült Államokon kívüli Amazon Prime elérheti a NordVPN hálózaton keresztül akár az 3,99 $ / hó (2 éves terv), vagy válasszon egyet a nagyobb előfizetések közül (3 éves üzlet), hogy több pénzt takarítson meg.

Nem kétséges, hogy a NordVPN 2018-ban és 2019-ben vált a legjobb VPN-ként. Erős VPN, könnyen használható alkalmazások és lenyűgöző funkciók, valójában amire még szükség van?

Az Amazon Prime azonnali videóinak megtekintése az Egyesült Államokon kívülNordVPN csomagok

ExpressVPN

expressvpn webhely

Ez a híres VPN-szolgáltató túl jó ahhoz, hogy az Amazon Instant Video-t az Egyesült Államokon kívül nézhesse, mivel sok globális felhasználó dicséretteljes véleményeket adott neki. Az egyetlen dolog, ami tétovázhat, a viszonylag drága ár. Az ExpressVPN több mint 90 országban fut, így lenyűgöző bázissal rendelkezik hűséges felhasználók számára, akik igazolják kiváló teljesítményét. 3 eszközön feloldhatja az Amazon Prime Video blokkolását az ExpressVPN használatával.

VyprVPN

Az Amazon Prime azonnali videóinak megtekintése az Egyesült Államokon kívül

Egy másik fantasztikus lehetőség, amely elmondja, hogyan kell nézni az Amazon Prime külföldön a VyprVPN. Ha úgy gondolja, hogy az ExpressVPN meghaladja a költségvetését, akkor kezdőként próbálja meg a VyprVPN-t, havonta mindössze 6,67 dollárral. Vannak drágább csomagok, amelyek nagyobb értéket képviselnek, ha hosszabb ideig kíván előfizetni. Különleges mobilalkalmazásokkal rendelkezik az iOS és az Android számára, amelyek jelentősen javítják a felhasználói élményt, lehetővé téve az okostelefonon az Amazon Prime Video gyors feloldását. A VyprVPN több operációs rendszeren keresztül működik, ami kiváló választást jelent, ha több, eltérő operációs rendszerű készülékkel rendelkezik. Élvezze a nagy sebességű HD adatfolyamot 3 eszközön egyszerre a VyprVPN-vel.

IPVanish

Az Amazon Prime azonnali videóinak megtekintése az Egyesült Államokon kívül

Ha fő problémája a költségvetés és a jó szolgáltatások, akkor az IPVanish lehet a tökéletes VPN-szolgáltató az Ön számára. Nagyon kényelmes azoknak a hallgatóknak, akik élvezhetik az Amazon Prime Student ajánlatát a szokásos Amazon Prime előfizetésükkel együtt, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki tapasztalataikból. Az IPVanish biztonságos nagysebességű kapcsolatot biztosít, havonta mindössze 10 dollárért 5 különböző eszközön. Ezen felül 7 napon belül visszavonhatja fiókját, ha teljesítménye nem érte el a számot. Biztosíthatja a kapcsolatot 3 erős protokollal, és tucatnyi szerver közül választhat az Egyesült Államokban az Amazon Prime eléréséhez az Egyesült Államokon kívül.

Vegye figyelembe a sebességet, a protokollokat, az egyidejű eszközcsatlakozások számát, az operációs rendszereket, az előfizetési csomag megfizethetőségét, a kiszolgálók számát, az ügyfélszolgálatot és természetesen a felhasználói értékeléseket, amikor VPN-t választ az Amazon Prime feloldásához..

Tweetek: AmazonVideo

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments