Az ABC hálózat figyelése az Egyesült Államokon kívül 2020-ban

[ware_item id=33][/ware_item]

A nyár az az idő, amikor becsapja a kanapéját, hogy túlzottan megnézze kedvenc TV-műsorait, mert igen, ez az, amikor az új évszakok általában elindulnak. Bizonyára már felvette a népszerű műsorokat a „Teendők” listájába, és csoportos néző kezek során meghívta TV-rajongóit. Ha ez így van, akkor szemmel kell néznie az ABC Network nézését, mert ez a világ egyik legforróbb amerikai műsorát hozza létre..


Az ABC Networkről beszélve: „A Tánc a Csillagokkal” ezeknek az éveknek köszönhetően továbbra is meglehetősen híres, miközben a trendekkel küzdő műfajok felkeltették a fiatalok figyelmét. Az ABC-n jelenleg számos hűvös thriller, rejtély, akció, horror, disztopia, fantázia és drámai show látható. Mivel a TV-műsorok rajongói nagyon sok rajongónak vannak szerte a világon, az ABC hálózathoz fordulnak, hogy kielégítsék szórakozási vágyaikat. Mielőtt azonban beállít egy fiókot az ABC-n, és csalódottan nézne a képernyőn megjelenő „Tartalomban nem elérhető tartalom” felbukkanó ablakon, meg kell tanulnia, hogyan kell az ABC Go-t az Egyesült Államokon kívül nézni..

Korlátozott hozzáférés az ABC Go-hoz

Igen ez igaz. Az ABC az egyik leghíresebb hivatalos streaming webhely, amely földrajzi korlátozásokat szabott meg annak tartalmára. Hacsak nem jelenleg az USA-ban lakik, akkor nem lesz képes közvetlenül közvetíteni az ABC műsorát online. Először meg kell találnia az ABC Go feloldásának módját. Ez tisztességtelennek tűnik az Egyesült Államokon kívüli szurkolókkal szemben, de vannak gazdasági megfontolások és politikai aggályok is.

Az ABC hálózat figyelése az Egyesült Államokon kívül 2020-ban

Számos figyelemre méltó hírhálózat van tiltva olyan országokban, mint Kína, ahol a kormány szigorúan ellenőrzi a nyilvánosság számára elérhető tartalmat. Természetesen akkor is fizetnie kell, ha ezeket a műsorokat stream utánad tovább hozzáférés az ABC-hez az Egyesült Államokon kívül. Nézze meg hivatalos webhelyüket, ahol további részleteket gyűjt az elérhető fizetési módokról és az előfizetési csomagokról. A fizetések végrehajtása során néha problémák vannak, mivel lehet, hogy nem kínálják a kívánt fizetési módot. Ne aggódj! Vannak módok körülkerülni és megnézni a műsorokat, miután feloldottuk az ABC Go feloldását.

A VPN feloldhatja az ABC Go blokkolását

Az ABC Go Egyesült Államokon kívüli nézésének legjobb útmutatóit az VPN cégek. A virtuális magánhálózat (VPN) a válasz a tengerentúlon élő rajongók imáira. Pontosan így hangzik a VPN. Az adatvédelemről szól, ami viszont jobb biztonságot nyújt. A megbízható VPN-szolgáltatásokra való előfizetés leginkább az, hogy feloldhatja az ABC Go feloldását, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Tegyük fel például, hogy a Fülöp-szigeteken él, és a Quantico rajongója vagy. Meg kell fedeznie, hogyan kell az ABC Go-t az Egyesült Államokon kívül nézni. Az első lépés az Ön országában szolgáltatásokat kínáló VPN-szolgáltatók böngészése. Ezután különféle lehetőségeket kell átvágnia, hogy megtudja, hozzáférhet-e az ABC-hez az Egyesült Államokon kívüli kiszolgálóikon keresztül.

Ez azonban még mindig nem minden! Sajnos nem minden VPN működik az Ön országában, és azoktól, amelyek ezt teszik, van esély arra, hogy az ABC hálózat feketelistára került, Hoppá! A műsorsugárzó társaság fülben tartja azokat a VPN-szolgáltatókat, amelyekhez az Egyesült Államokon kívüli felhasználók fordulnak műsoraik streamingjéhez. Ellenőrzik őket VPN-kiszolgálóik azonosításával és hibaüzenet küldésével, ha az ABC-hez az USA-n kívül próbál hozzáférni. Tehát alapvetően ezen VPN-szolgáltatók ismert szervereit az ABC blokkolta.

Az ezüst bélés az, hogy nem minden VPN szervert blokkoltunk. Még ennél is jobb, hogy a kisebb VPN-társaságok képesek repülni a radar alatt, míg a nagyobb nevek feketelistára kerülnek, mert ezeket általában használják. Feltételezheti, hogy a kisebb VPN-társaságok nem megbízhatók, de ez egyáltalán nem igaz. Ezen túlmenően, ezek a VPN szolgáltatók folyamatosan jó hírnevet szereztek a nemzetközi ABC rajongók körében nagyszerű ügyfélszolgálatukkal, hatékony kiszolgálóikkal, megfizethető előfizetési csomagjaikkal, erőteljes protokollok, és nagysebességű csatlakozások.

Hogyan működik a VPN?

Általában az adatok ide-oda továbbjutnak online kapcsolat közben. A VPN olyan csatornát fejleszt ki, amelyen keresztül az adatok nem áramolnak az eredeti formában. Ehelyett a számítógépre vagy a mobil rendszerre küldött és onnan küldött összes adat erősen titkosítva van. Mit is jelent ez? Az adatok eredeti állapota könnyen felismerhető és olvasható bárki számára, aki ugyanarra a kapcsolatra fér hozzá. A hackerek fenyegetik Önt minden alkalommal, amikor nyilvános Wi-Fi-vel csatlakozik online, vagy bármilyen nyilvános hálózathoz csatlakozik. Az Ön adatai bűncselekményekhez felhasználhatók, és a hackerek könnyen ellophatják pénzügyi adatait.

Olvassa el a részletes útmutatót: Hogyan működik a VPN?

Ilyen körülmények között a VPN a legjobb módja a biztonság garantálásának, hogy még a bűnüldöző szervek sem tudnak szimatolni. Olyan webhelyek ellen is hoztak intézkedéseket, amelyek az Ön személyes adatait - például a sütiket - tárolják, és nyomon követik az Ön tevékenységét az információk gyűjtése céljából a reklám céljából. Ne feledje, hogy néhány országban vannak olyan törvények, amelyeket a VPN-társaságoknak be kell tartaniuk, de sok VPN-szolgáltató nem tartja fenn felhasználói összeköttetési naplóit, így a VPN-en keresztül nem követhető nyomon.

Tehát, pontosan hogyan rejti el a VPN az Ön tartózkodási helyét, és hozzáférést biztosít az ABC-hez az Egyesült Államokon kívül? Nos, vannak olyan protokollok, amelyeket a választott szerverrel együtt használ, amikor a készüléket VPN-hez csatlakoztatja. Az Ön személyes IP-címe az internetszolgáltató (ISP) tulajdonában lévő szerver címe. Amikor egy VPN-szolgáltató tulajdonában lévő amerikai szerveren keresztül csatlakozik, az IP-címe megegyezik a VPN-kiszolgáló IP-címével az ABC-hez. Ilyen módon úgy tűnik, hogy tartózkodási helye az Egyesült Államokban található, az ABC számára, vagy bármely olyan webhelyen, amelyet az adott munkamenet során böngészett. Mivel úgy tűnik, hogy az ABC Go amerikai lakosa vagy, az USA-n kívül szabadon hozzáférhet az ABC-hez.

A legjobb VPN-k az ABC eléréséhez az Egyesült Államokon kívül

Szerencsére vannak olyan csodálatos VPN-szolgáltatók, amelyek a világ minden táján különféle előfizetési csomagokkal és szolgáltatásokkal működnek. Akár kipróbálhatja néhány előadásukat ingyenes próbaverziókkal és kapja vissza a pénzét, ha nem elégedett. Fontos szempont, ha az ABC-hez az USA-n kívül szeretne hozzáférni, keressen olyan VPN-ket, amelyek rengeteg szerverrel rendelkeznek az Egyesült Államok területén. Ez elősegíti az erősebb, gyorsabb kapcsolat létrehozását, így a népszerű TV-műsorokat HD formátumban továbbíthatja az ABC-n.

NordVPN

A NordVPN kiváló tulajdonsága, hogy több operációs rendszerrel működik, és egyszerre akár 6 eszközt is csatlakoztathat egy fiókkal. Ily módon pénzt és időt takaríthat meg. Sőt, 2,99 USD / hónap a hároméves üzletért, mindezt megéri. A cseresznye felső részén 30 napon belül visszatérítheti pénzét, ha az nem felel meg az elvárásainak. Nem vezetnek nyilvántartást az online tevékenységekről.

ExpressVPN

Az egyik leghíresebb VPN ott, ExpressVPN a A szolgáltatás teljes egészében megéri a havi 6,67 dollárt a kiemelkedő 15 hónapos tervükért. Nagy sebességű, biztonságos internetes böngészést kínálnak világszerte több mint 87 országban, így akkor is élvezheti az ABC műsorokat, ha nem az Egyesült Államokban tartózkodik. Ezeket a műsorokat akár öt eszközön is egyidejűleg továbbadhatja, így senkinek nem szabad kihagynia kedvencét. Minél több előnyt kap az áttételi programjuk.

IPVanish

Ha olyan VPN-t keres, amely költséghatékony és jól teljesít, akkor próbálja ki az IPVanish alkalmazást. Csakúgy, mint az ExpressVPN, ez a VPN egyidejűleg 5 eszközt is képes közvetíteni. Havonta csak 6,49 dollárt fizethet fel, és 7 napon belül lemondhatja előfizetését, ha nem élvezi a szolgáltatást. Három protokolljuk van, amelyeket több mint 60 ország VPN szervereivel használhat.

Privát internet-hozzáférés (PIA)

Bizonyára hallottál a PIA-ról, ha egy ideje használ VPN-ket. Bár később elhelyeztük, igazolhatjuk, hogy valóban az egyik legjobb VPN-k odakint! A 99,9% -os üzemidővel kapcsolatos állításaikat a jelenlegi felhasználók támogatták, így határozottan megbízhat a PIA-n az ABC Go műsorok közvetítésében. Több mint 25 országban működnek, tehát nagy esély van arra, hogy a listán szerepeljen. A minőség szempontjából a 2 éves előfizetésükre szóló, 3,49 dollár / hónap kezdőcsomag egyáltalán nem drága!

Hide My Ass

Ennek a VPN szolgáltatónak nincs próbaverziója, ám a feliratot a regisztrációtól számított 30 napon belül visszatérítik, ha nem volt elégedett a szolgáltatással. Ha olcsóbb megoldást keres, ez jó választás. Ha egy 2 éves előfizetésre havonta 4,54 USD kerül, ez egy olcsó VPN opció, a sebesség kompromisszuma nélkül. Valójában népszerű, mert nem csökkenti nagyban a sebességet, még akkor is, ha nagy sávszélességet használ.

SaferVPN

Ahogy a neve is sugallja, a SaferVPN biztonságos, mégis gyors kapcsolatot biztosít az Egyesült Államokon kívüli felhasználók számára, akik a TV-műsorokat az ABC csatornán szeretnék közvetíteni. Többé nem kell csalódnia a pufferolástól vagy a földrajzi korlátozásoktól. Ezenkívül 30 napos pénz-visszafizetési garanciával és 24/7-es élő csevegéssel is rendelkeznek, így érdeklődhetnek azokról a szerverekről, amelyeket az ABC Network nem blokkolt. 5 eszközön futtathatja együtt, a felhasználói tevékenységi naplóktól való félelem nélkül.

Kép-hitelek: kodicommunity.com

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments