Atestare la Cupa Mondială: Analiză și Predicție Grupa după Grup

[ware_item id=33][/ware_item]

Dacă doriți să citiți grupul FIFA după analiza de grup, continuați să citiți acest lucru, dar dacă doriți o analiză semifinală și finală FIFA decât citiți nou blog:


FIFA Worldcup Semi Final și Final Analysis cu Predicții

Tragerea la sorti este făcută, iar cea mai mare etapă de fotbal este pregătită pentru a întâmpina cei mai buni jucători participanți la FIFA World Cup 2018. Fiecare grupă este competitiv, iar subdogii pot fi supărați, întrucât fotbalul se referă la cei care livrează în ziua de azi. Să aruncăm o privire asupra grupurilor FIFA WorldCup 2018:

32 de echipe și 8 grupuri

Grupa A: Rusia, Uruguay, Egipt, Arabia Saudită

Grupul B: Portugalia, Spania, Iran, Maroc

Grupul C: Franța, Peru, Danemarca, Australia

Grupa D: Argentina, Croația, Islanda, Nigeria

Grupa E: Brazilia, Elveția, Costa Rica, Serbia

Grupul F: Germania, Mexic, Suedia, Coreea de Sud

Grupa G: Belgia, Anglia, Tunisia, Panama

Grupa H: Polonia, Columbia, Senegal, Japonia

Este foarte greu să decideți ce grup este „Grupul morții”, dar vom rezuma pentru voi să decideți.!

Rusia, Franța și Anglia au obținut remize avantajoase. Spania va prelua Portugalia în grupa B, în timp ce Argentina a atras una dintre cele mai dure grupe din prima rundă cu Croația, Nigeria și Islanda. Mexicienii, campioanele Concacaf, vor juca campioanele Apărării, Germania. În grupa „F” va fi un meci bun între echipa Suedia și Coreea de Sud. Japonia poate face, de asemenea, o supărare și trece la etapa de 16, să așteptăm și să vedem cum se întâmplă lucrurile în cele din urmă.

Analiza grupului „A”:

echipe: Rusia, Uruguay, Egipt, Arabia Saudită

Arabia Saudită s-a calificat în cele din urmă pentru FIFA Worldcup după 2 eșecuri consecutive, iar ei vor fi în fața gazdei, Rusia și toată lumea așteaptă momentul vizionați Cupa Mondială FIFA în direct online. Ambele echipe sunt slabe pe hârtie, dar Rusia va avea în continuare o ușoară margine pentru a fi acasă. Grupul este bine echilibrat, iar singura echipă care este sigură că va trece la următoarea etapă este nimeni alta decât echipa Uruguay.

Preziceri: Rusia și Uruguay probabil

Analiza grupului „B”:

echipe: Portugalia, Spania, Iran, Maroc

Portugalia și Spania pentru concurenți fierbinți pentru FIFA Worldcup, singurul meci din grupul care va fi un thriller care se îmbie. De asemenea, nu subestimăm Marocul, au obținut o combinație bună și s-au comportat excepțional de bine în calificative, așa că ar fi bine să fii atent. Grupul are, de asemenea, Iranul care s-a comportat destul de bine sub antrenorul portughez Carlos Queiroz, abia așteaptă să vadă Iran în Portugalia pe 25 iunie.

Preziceri: Portugalia și Spania fără îndoială!

Consultați Ghidul: Cum să vizionezi FIFA Worldcup pe Kodi

Analiza grupului „C”:

echipe: Franța, Peru, Danemarca, Australia

Dacă Franța ar fi ales, nu ar fi putut scrie scenariul mai bine decât acesta. Fiind în grup cu Peru, Australia și Danemarca, va fi o plimbare ușoară, dar nu pot lua nicio echipă ușor; este cupa mondială, desigur. În ceea ce privește clasamentul FIFA, Peru este cel mai slab, în ​​timp ce Australia și Danemarca nu ar trebui să facă probleme echipei franceze, sperând că vor conduce grupul.

Preziceri: Franța și Danemarca vor asigura un loc în turul 16.

Analiza grupului „D”:

echipe: Argentina, Croația, Islanda, Nigeria

Argentina este favorita fierbinte a grupului D, cu toate acestea, nu va fi o ceașcă de ceai pentru ei. Fiecare echipă este bine echilibrată și poate oferi un moment dificil. În ciuda faptului că este a patra sămânță, nicio echipă nu poate considera Nigeria o remiză slabă!

Mijlocașul nigerian Wilfred spune că cheia calificării pentru etapa 16 este să acorde 200% împotriva Islandei și Croației, primele două partide de deschidere pentru Nigeria.

Dar încă nu putem decide dacă Grupul D este literalmente Grupul morții.

Predictii: Argentina si Nigeria pentru a continua

Citește și: Cele mai bune echipe pentru a urmări acest FIFA Worldcup 2018

Analiza grupului „E”:

echipe: Brazilia, Elveția, Costa Rica, Serbia

Brazilia nu va fi foarte invidioasă pe Franța, deoarece vor înfrunta Costa Rica, Elveția și Serbia în meciurile de grupă. Dar este într-adevăr o bătălie pentru locul doi? Nu, nu credem, oricine poate conduce acest grup; de data aceasta ar putea fi Elveția, s-au calificat pentru a patra Cupă Mondială consecutivă, iar echipa arată destul de bine sub capitania lui Stephan Lichtsteiner.

Preziceri: Brazilia și Elveția să continue

Analiza grupului „F”:

echipe: Germania, Mexic, Suedia, Coreea de Sud

Ca și Franța și Brazilia, Germania nu va avea nicio reclamație sigur. Un alt grup care se luptă pentru locul doi! Suedia muncește din greu, dar nu este atât de impresionant și nici Coreea de Sud și nici Mexicul nu au calitatea de a dezarta campioana apărătoare. În cealaltă știre, trebuie să apreciem Coreea de Sud Cămașă oficială din tricou pentru echipă, sperăm că ne vor impresiona și cu jocul.

Preziceri: Germania și Suedia să continue.

Analiza grupului „G”:

echipe: Belgia, Anglia, Tunisia, Panama

Echipa Belgia poate fi considerată una dintre favoritele pentru a ajunge în semifinale, partea lor fiind una dintre cele mai bune din fotbalul internațional chiar acum, cel puțin pe hârtie. Tânăra echipă se laudă, probabil, cu doi jucători buni din Premier League; Eden Hazard și Kevin de Bruyne în timp ce numele lui Adnan Januzaz în echipă este puțin probabil din cauza performanței sale inconsecvente cu clubul său și este posibil să nu primească apeluri la turneu. Este posibil ca Tunisia și Panama să nu ne impresioneze foarte mult, astfel încât Anglia și Belgia vor avea, evident, o șansă mai bună pentru etapa de 16.

Preziceri: Anglia și Belgia (Dacă Anglia nu se sufocă)!

Analiza grupului „H”:

echipe: Polonia, Columbia, Senegal, Japonia

Acest grup este foarte deschis, echipa poloneză s-a numărat printre cele mai slabe semințe de vârf, iar echipa Columbia va găzdui ambițiile de a termina primul. Este greu de prezis cum Japonia și Senegal vor participa la cel mai mare eveniment.

Preziceri: Deci spunem Polonia și Japonia (Acesta este fără calcul)

Fără Statele Unite, deci Fără distracție la Cupa Mondială? Ba nu!

Puteți profita la maximum de această cupă mondială, pariat pe echipa potrivită pentru acest titlu al Cupei Mondiale. Iată mai jos analiza noastră care vă va ajuta să faceți alegerea corectă;

Apărarea campioanelor germane și Brazilia sunt co-favoritele actuale 5-1, potrivit casei de pariuri britanice Paddy Power, care evaluează și echipa Franței (6-1), Spania (13-2) și Argentina (8-1) drept concurenți serioși. pentru Cupa Mondială. Națiunea gazdă, Rusia, este 33-1.

Ma simt norocos? căutați un film lung? Pariați pe vecini: Mexic este 100-1.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments