Alternatif Terbaik untuk Torrenting – Seperti Kickass Lama Lama!

[ware_item id=33][/ware_item]

Ia telah lebih dari setahun sejak Kickass Torrents ditutup. Pemilik, Artem Vaulin, dilaporkan ditangkap kerana melanggar hak cipta pemilik yang tidak terkira banyaknya sejak bertahun-tahun. Terdapat juga tuduhan pengubahan wang haram di sekitar. Kerosakan itu dianggarkan berbilion-bilion, jadi itu bukan kes kecil pun.


Bagaimana Torrenting Boleh Menjadi Haram

Anda mungkin tertanya-tanya mengapa laman web torrent beroperasi secara terbuka apabila kesan undang-undang yang serius mungkin dihadapi kemudian. Jawapannya terletak di kawasan kelabu yang tapak web torrent berfungsi. Torrenting tidak menyalahi undang-undang. Torrenting melibatkan permintaan bit dan kepingan fail dari pelbagai sumber untuk menyusun keseluruhannya. Terdapat banyak bahan percuma yang tersedia secara dalam talian oleh kehendak pemilik asal. Memuat naik dan memuat turun kandungan itu bukan masalah. Walau bagaimanapun, pakar sangat mengesyorkan memuat turun kandungan percuma dari sumber rasmi untuk mengelakkan risiko virus. Sekiranya bahan hak cipta ditemui di Kickass Torrents, pemilik boleh memintanya turun dan laman web mematuhi kehendak mereka. Walau bagaimanapun, terdapat kes-kes pelanggaran hak cipta yang berlaku dan masih berlaku di laman web torrent. Ini adalah haram.

Dunia Torrent Hilang Raksasa

Kickass adalah salah satu laman web kegemaran untuk mencari torrents berkualiti tinggi untuk apa-apa praktikal. Pengguna boleh dengan mudah mencari jejak buku, filem, rancangan TV, permainan, aplikasi, perisian, dan sebagainya. Pengguna sering mencadangkan Kickass Torrents kepada orang lain kerana terdapat ulasan yang boleh dipercayai di bawah kebanyakan torrents yang tersedia. Ia mempunyai antara muka mesra pengguna dan menikmati jumlah lalu lintas yang stabil setiap hari.

Dapatkan VPN Terbaik untuk Torrenting Sekarang

Hilang Lebih Daripada Itu

Seolah-olah kehilangan Kickass Torrents tidak cukup buruk, terdapat mangsa lain di sekitar masa yang sama. Pirate Bay, Torrentz.eu dan Extra Torrents juga menutup perniagaan yang menyebabkan pengguna kerap dalam keadaan panik.

Apakah Alternatifnya?

Klon telah muncul di sini dan di sana sebagai alternatif kepada Kickass Torrents untuk mengurus jurang besar laman web yang tercinta ini telah ditinggalkan. Anda mungkin terkejut betapa serupa dengan mereka dan seberapa baik mereka bekerja. Jadi, jangan ketukan sehingga anda mencuba.

Lihat alternatif-alternatif hebat berikut untuk Torrents Kickass yang akan memulihkan harapan anda pada masa depan yang mengerikan.

Juga Baca: BitTorrent vs uTorrent

EZTV.AG

Jika anda bergantung kepada torrenting untuk menonton rancangan TV kegemaran anda maka ini akan menjadi salah satu alternatif yang sempurna untuk Kickass Torrents untuk anda. Seperti yang anda boleh katakan dari namanya, EZTV.AG adalah mengenai rancangan TV paling hangat. Anda boleh mengakses episod terkini rancangan popular dari laman utama mereka atau melakukan carian di sana. Terdapat lajur 'Status' di sebelah tajuk supaya anda tetap menyedarinya. Anda juga boleh menyemak penarafan untuk setiap tajuk atau log masuk untuk mengundi diri anda.

Limetorrents

Perkara yang baik mengenai Limetorrents ialah sistem penapisan yang dimasukkan ke dalam carian mereka. Jika anda tergesa-gesa untuk mencari anime yang baru sahaja disiarkan di TV, anda boleh menghidupkan butang togol ke 'Anime'. Melakukannya akan menyekat carian anda untuk mengalir hanya ditandakan sebagai anime. Ini akan menjimatkan banyak masa dengan menyempitkan pilihan anda supaya anda dapat mencari torrent yang ideal. Limetorrents adalah tentang komuniti dan pemperibadian supaya terdapat pautan cepat ke 'Rakan Saya', 'Mesej', 'Maklumbalas', 'Profil Saya' dan 'Penanda Halaman'.

Juga Baca: Bagaimana Torrent Aman

1337X

Walaupun ini mungkin kelihatan seperti nama yang aneh untuk alternatif Kickass Torrents, ini tentu bukan pilihan yang buruk. Nampaknya 1337X memberi penekanan kepada trend. Anda boleh dengan cepat mengakses "TOP100" di sudut kiri atas laman utama mereka di sebelah "TRENDING". Ia mungkin berfungsi dengan baik untuk mereka yang ingin tahu tentang apa yang panas di dunia torrent pada ketika itu. Ia memudahkan pemuat naik dengan mempunyai "REGISTER", "LOGIN" dan "UPLOAD" di bahagian atas laman utama mereka. Ia juga membuat perkara lebih mudah untuk memasukkan pertanyaan carian apabila bar carian menatap anda di muka.

Torrentdownloads

Torrentdownloads adalah salah satu alternatif terbaik untuk Kickass Torrents, terutamanya jika susun atur dan reka bentuk Kickass Torrents bimbang. Ia adalah laman web torrent "saat ini" yang memaparkan torrents baru dari hari itu dan hari sebelumnya. Ini menjadikannya sangat mudah untuk mencari episod rancangan TV, blockbusters terbaru, aplikasi, perisian, permainan, dll. Jika anda mencari sesuatu yang lebih tua atau sesuatu yang agak popular, anda mungkin ingin menyelidiki kategori yang dibentangkan di utama menu. Bar carian berada di bahagian atas kanan pada halaman rumah mereka. Hanya masukkan pertanyaan khusus anda dengan ejaan yang betul dan pilih torrents berkualiti tinggi.

RARBG

Ia telah menjadi sekitar sepuluh tahun sejak RARBG pertama kali muncul, tetapi tidak sampai pengguna mengucapkan selamat tinggal kepada laman web torrent paling terkenal yang benar-benar mendapat perhatian. Ia cukup baik untuk menerima dan kedudukan tinggi di kalangan alternatif Kickass Torrents. Anda mungkin dapati bahawa RARBG mempunyai keperibadian dan watak yang lebih tinggi daripada laman web torrent paling asas. Data pengguna mungkin memberikan wawasan berharga kepada apa yang panas dan apa yang pengguna ingin melihat lebih banyak. RARBG membuat pengunjung mereka dikemas kini melalui kawasan "Berita". Bukan hanya penyertaan terkini yang hadir di laman utama mereka, tetapi anda juga boleh menyemak imbas kategori mereka untuk lebih banyak pilihan.

Juga Baca: Torrent Sites Terbaik di 2018

Torrentz2.eu

Seperti yang dijangkakan, laman web klon mula muncul selepas Torrentz.eu ditutup. Bagi alternatif ini, pemaju secara literalnya telah direka untuk menjadi pengganti Torrentz.eu. Ia kelihatan sama. Reka bentuk web minimalis Torrentz.eu adalah daya tarikan besar untuk pemula khususnya. Fungsi yang hebat menjadikannya salah satu kegemaran bersama Kickass Torrents. Halaman utama mereka mempunyai tiga bahagian asas: "Carian", "myTorrentz" dan "Bantuan". Pemula dapat dengan cepat melangkaui peraturan dan peraturan yang ditetapkan dalam "Bantuan". Ia akan menunjukkan kepada anda dasar hak cipta Torrentz2.eu supaya anda dapat memastikan sama ada anda ingin meneruskan pencarian anda.

Torrenting boleh menyebabkan anda berisiko dipantau oleh penguatkuasaan undang-undang. Agensi-agensi ini telah memulakan tindakan keras yang serius terhadap aktiviti haram yang berkaitan dengan torrents bersama dengan badan yang berkaitan. VPN yang baik boleh memberi anda perlindungan yang anda inginkan dengan menyembunyikan alamat IP anda. Anda boleh melindungi diri anda dengan dua kali dengan VPN. Ia juga membolehkan data anda melewati saluran yang selamat menjadikannya tidak dapat diakses oleh penggodam.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments