Alles over SmartDNS – Wat zijn enkele beste providers en waarom?

[ware_item id=33][/ware_item]

In het verleden hebben we veel gesproken over Tor, Proxy's, VPN's en VPN-protocollen. Nu is het tijd om ons publiek te informeren over SmartDNS. Wat is SmartDNS precies en hoe slim kunt u Geo-Restriction eenvoudig omzeilen zonder de snelheid te beïnvloeden? Dus, houd vol en lees met volledige focus, dit zal nuttig en informatief zijn als je van lezen over technologie houdt.


SmartDNS voor een leek - uitgelegd!

De geo-beperkte website-inhoud is vervelend. Het is erg teleurstellend dat het entertainment dat voor mensen wordt gemaakt, beperkt is tot een kleiner publiek, wanneer fans over de hele wereld zijn, zoals 'Game of Thrones'. Dan komt de mythe van internetvrijheid voor je dansen, terwijl je op de achtergrond de meldingen ziet als "geblokkeerde inhoud" of "inhoud beperkt in jouw regio / regio". 

Ja, ik weet dat je dit scenario in het verleden hebt meegemaakt en een flink bedrag hebt uitgegeven aan VPN's die in werkelijkheid streaming traag maken! Je moet dus op de hoogte zijn van de juiste technologie voor de juiste dingen. Overigens staan ​​we op het punt om u te informeren over een technologie die u kunt gebruiken om geobeperking te slepen en probleemloos naadloos te streamen. 

Het gebruik van deze technologie is afhankelijk van uw doel. Als je geo-beperkingen wilt omzeilen en online streaming en je favoriete films wilt bekijken, tv-shows (Narcos, Suits, Game Of Thrones), Sport (Champions League, Premier League, La Liga), Muziek (Spotify / Pandora) of andere video- of audio-inhoud, dan heb je daarvoor een slimme DNS nodig. Maar wat is een slimme DNS?

Lees ook: Beste VPN voor online gaming

Alles over SmartDNS

SmartDNS is een service die u kunt gebruiken voor toegang tot geo-beperkte inhoud. De reden waarom Smart DNS extreem populair wordt, is te wijten aan het toegenomen gebruik van geoblocking-technologie door contentproviders zoals Netflix. Slimme DNS verbergt uw geolocatie, en op deze manier kunt u geo-geblokkeerde inhoud overal ter wereld bekijken.

Het is een redelijk goede technologie om Geo-Restriction te trollen. Smart DNS is een technologie die u helpt geografische beperkingen te omzeilen en de inhoud van over de hele wereld te streamen. Je kunt het eigenlijk overal ter wereld doen.

Dit is het beste deel! Slimme DNS heeft geen invloed op de snelheid die gebruikers van hun internetprovider (ISP) krijgen. Slimme DNS helpt u bij het wijzigen van uw DNS en stelt u in staat om hun speciale DNS-servers te gebruiken waar de geblokkeerde websites toegankelijk zijn. Dus zodra u uw DNS-instellingen hebt gewijzigd, krijgt uw apparaat de mogelijkheid om geografische beperkingen te omzeilen. Het vertraagt ​​je internetsnelheid niet, omdat het je gegevens niet versleutelt. U kunt dus de volledige snelheid krijgen die u meestal van uw ISP krijgt. 

Het is de beste keuze voor alle liefhebbers van entertainment die graag films, tv-shows, sport, muziek of andere inhoud streamen die in hun regio wordt geblokkeerd. Welnu, de meeste SmartDNS-apps en -software zijn beschikbaar voor meerdere apparaten, dus we zorgen ervoor dat alleen de services worden vermeld waarvoor apps beschikbaar zijn op iO's, Android en software beschikbaar op Windows. 

We begrijpen uw pijn en we zijn hier om u de juiste oplossingen te bieden die u helpen bij het verkrijgen van volledige toegang tot entertainment op uw favoriete apparaat, zodat u er het maximale uit kunt halen.

Voordelen van SmartDNS-services

 1. Ze werken op bijna alle apparaten
 2. Slimme DNS vertraagt ​​de snelheid van uw internetverbinding niet
 3. Deze diensten zijn behoorlijk betaalbaar
 4. Hiermee hebt u toegang tot geblokkeerde websites uit verschillende regio's
 5. Snelle service
 6. Makkelijk te gebruiken
 7. wettelijk
 8. Veiliger dan willekeurige proxyservers
 9. Ideaal voor zakenreizigers
 10. Toegang tot sociale media op plaatsen waar deze is geblokkeerd, zoals China.

Heeft een SmartDNS invloed op de snelheid van uw internetverbinding?

Nee helemaal niet. In tegenstelling tot een VPN, gebruikt Smart DNS geen enkele codering, daarom kunt u uw oorspronkelijke ISP-snelheid gebruiken en genieten van internetinhoud die u leuk vindt.

Hoe werkt een SmartDNS-proxy?

DNS is de korte vorm van het Domain Name System. Het is als een telefoonboek. Het verandert de taalgebaseerde naam in een IP-adres dat de computer kan herkennen.

Een slimme DNS gebruikt speciale proxyservers om de DNS van uw apparaat te wijzigen, maar het verandert of verbergt uw IP-adres niet. Het verandert gewoon hoe een website uw IP-adres leest.

Kan een SmartDNS firewalls omzeilen?

Slimme DNS verbergt uw echte IP-adres niet, daarom kunt u Firewalls niet omzeilen. Firewallbeperkingen worden niet verwijderd, zelfs niet als u een slimme DNS gebruikt.

Hoe het probleem met de transparante DNS-proxy te omzeilen

De transparante DNS-proxy die uw internetprovider gebruikt, kan erg hinderlijk en vervelend zijn, omdat u hierdoor hun eigen DNS gebruikt in plaats van de DNS die u van uw DNS-provider hebt gekregen. Het goede nieuws is dat u dit probleem kunt omzeilen, maar de oplossing werkt alleen als u een DD-WRT-router hebt die ondersteuning biedt voor IP-tablets. Als u de DD-WRT-router hebt, volg dan de onderstaande opdracht bij het configureren van de routerfirewall:

iptables -t nat -A PREROUTING -i br0 -p udp -dport 23 -j DNAT -to 8.8.8.8:54

Vervolgens zullen ze ervoor zorgen dat de DNS-aanvragen die uw apparaat verzendt, poort 54 in plaats van poort 53 gebruikt, en dat zal dit probleem omzeilen.

SmartDNS voor torrenting

Smart DNS doet echt niets voor u als u het gebruikt voor het downloaden van torrents. De reden is dat Smart DNS uw echte IP-adres niet maskeert en uw verkeer niet codeert. Uw internetprovider kan gemakkelijk zien dat u torrents downloadt, zelfs als u Smart DNS gebruikt, wat een probleem kan zijn als dat een gevoelig juridisch probleem in uw land is.

8 tekenen van een geweldige SmartDNS-service

 1. Gebruikersvriendelijk
 2. Cross-platform compatibele apps
 3. Groot aantal vooraf niet-geblokkeerde websites
 4. Fatsoenlijk aantal niet-geblokkeerde regio's
 5. Krachtige DNS-functies
 6. Extra diensten
 7. Gratis uitproberen
 8. Restitutie beleid
TIP: 

Het is het beste om een ​​slimme DNS-provider te kiezen die toegang biedt tot een slimme DNS naast andere opties zoals VPN en proxy. Het moet ook toegang bieden tot platformonafhankelijke clients en heeft een lange lijst met vooraf niet-geblokkeerde websites.

Wat is het verschil tussen SmartDNS en een VPN?

VPN's en Smart DNS hebben veel overeenkomsten, maar ze werken op fundamenteel verschillende manieren. Laten we eens kijken wat de verschillen zijn tussen een VPN en slimme DNS.

 1. Een VPN maakt gebruik van codering, Smart DNS niet.
 2. Een VPN-service brengt alle informatie van uw apparaat samen, Smart DNS vertaalt alleen een website-adres in het specifieke IP-adres van de server waarmee u verbinding wilt maken.
 3. Een VPN maskeert uw IP volledig, Smart DNS maskeert uw IP niet volledig.
 4. VPN's bieden extra beveiliging, Smart DNS niet.

Hier zijn de beste SmartDNS + VPN-services die u moet proberen!

 1. NordVPN
 2. Getflix
 3. Unlocator

NordVPN

NordVPN is momenteel een van de beste VPN-providers. Met zijn uitstekende functies en interessante pakketten heeft NordVPN wereldwijde bekendheid verworven. NordVPN is niet alleen een vooraanstaande VPN, maar heeft ook een eigen DNS om hun toch al geweldige online beveiliging nog verder te verbeteren. Hun DNS voorkomt IP-adreslekken die niet alleen kunnen worden voorkomen met een actieve VPN-verbinding, en kunnen ertoe leiden dat derden de gegevens van de VPN-gebruiker kunnen verzamelen via onbeveiligde WiFi-hotspots.

Kenmerken 
 1. Beveiliging en privacy op hoog niveau
 2. Automatische kill-schakelaar
 3. DNS-lekbescherming
 4. Geen logboekbeleid
 5. Dubbele VPN (het gebruikt 2 servers voor maximale beveiliging)
 6. Codering van militaire kwaliteit
 7. CyberSec (oplossing voor het blokkeren van malware)

bezoek website

Getflix

Getflix wordt gebruikt om toegang te krijgen tot geo-beperkte inhoud. Hiermee kunnen gebruikers van over de hele wereld toegang krijgen tot wereldwijde video's en muziek streamen, en het gebruikt Smart DNS- en VPN-technologie om deze geografische beperkingen te omzeilen. 

Getflix SmartDNS-functies:
 1. Ondersteunt meer dan 200 kanalen
 2. Werkt op alle apparaten
 3. Snel
 4. Gebruikersvriendelijk
 5. 24/7 klantenondersteuning
 6. Lage maandelijkse prijzen
 7. U kunt op elk moment annuleren
 8. Gratis aanmelden
 9. 14 dagen op proef
 10. Geen kredietkaart nodig
Getflix VPN-functies:
 1. Veiligheid en privacy
 2. Snel
 3. Enorm netwerk van wereldwijde servers
 4. Gebruikersvriendelijk
 5. Lage maandelijkse prijzen
 6. Snelle en veilige servers

bezoek website

Unlocator

Unlocator is een compleet pakket van privacy, beveiliging en deblokkering. 

Kenmerken:
 1. Unlocator-hybride (geniet van de beveiligingsfuncties van een VPN samen met het gebruik van slimme DNS-streaming)
 2. Onbeperkte toegang tot uw favoriete websites
 3. 50 virtuele locaties
 4. 58 ondersteunde platforms en apparaten
 5. Makkelijk te gebruiken
 6. Eenvoudig in te stellen
 7. Hoge snelheid
 8. Eenvoudige registratie
 9. Geen kredietkaart nodig
 10. Gratis proefperiode van 7 dagen
 11. Live chat
 12. Staat torrenting toe
 13. Blokkeert Netflix
 14. 5 gelijktijdige verbindingen
 15. 24-uurs klantenservice
James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments