Πώς να παρακολουθήσετε το δίκτυο ABC έξω από τις ΗΠΑ το 2020

[ware_item id=33][/ware_item]

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που χτυπάς τον καναπέ σου για να φλερτάρεις τις αγαπημένες σου τηλεοπτικές εκπομπές, γιατί ναι, τότε αρχίζουν συνήθως οι νέες εποχές. Πρέπει να έχετε ήδη βάλει τις δημοφιλείς εκπομπές στη λίστα "Να κάνεις" και να προσκαλέσετε τους συναδέλφους σας να παρακολουθήσουν τηλεοπτικές εκπομπές πάνω από τις θεατρικές παραστάσεις. Αν αυτό συμβαίνει, τότε πρέπει να έχετε θέσει τα μάτια σας στο να βλέπετε το ABC Network γιατί παράγει μερικές από τις πιο hot αμερικανικές εμφανίσεις στον κόσμο.


Μιλώντας στο ABC Network, ο χορός με τα αστέρια εξακολουθεί να είναι αρκετά διάσημος μετά από όλα αυτά τα χρόνια, ενώ τα ταιριαστά είδη έχουν τραβήξει την προσοχή της νεολαίας. Υπάρχουν αρκετές ψυχρές thriller, μυστήριο, δράση, τρόμου, δυστοπίας, φαντασίας και δραματικές εκπομπές στον αέρα επί του παρόντος στο ABC. Δεδομένου ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί οπαδοί από αυτές τις τηλεοπτικές εκπομπές σε ολόκληρο τον κόσμο, στρέφονται στο δίκτυο ABC για να ικανοποιήσουν τους πόθους ψυχαγωγίας τους. Ωστόσο, προτού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο ABC και απογοητευτείτε από το αναδυόμενο παράθυρο "Περιεχόμενο που δεν διατίθεται στην περιοχή σας" στην οθόνη σας, πρέπει να μάθετε πώς να βλέπετε το ABC Go έξω από τις ΗΠΑ.

Περιορισμένη πρόσβαση στο ABC Go

Ναι είναι αλήθεια. Το ABC είναι ένας από τους πιο διάσημους επίσημους δικτυακούς τόπους streaming που έχουν τοποθετήσει γεωγραφικούς περιορισμούς στο περιεχόμενό του. Εάν δεν βρίσκεστε σήμερα στις Η.Π.Α., δεν θα είστε σε θέση να προβάλλετε απευθείας τα online παρουσιάσματα της ABC. Πρώτον, θα πρέπει να μάθετε πώς μπορείτε να ξεμπλοκάρετε το ABC Go. Αυτό μπορεί να φαίνεται άδικο για τους οπαδούς εκτός των ΗΠΑ, αλλά υπάρχουν οικονομικοί λόγοι καθώς και πολιτικές ανησυχίες.

Πώς να παρακολουθήσετε το δίκτυο ABC έξω από τις ΗΠΑ το 2020

Υπάρχουν αρκετά αξιόλογα δίκτυα ειδήσεων τα οποία απαγορεύονται σε χώρες όπως η Κίνα, όπου η κυβέρνηση ελέγχει αυστηρά το περιεχόμενο που διατίθεται για δημόσια προβολή. Φυσικά, θα πρέπει επίσης να πληρώσετε για να μεταδώσετε αυτές τις εκπομπές μετά από σας πρόσβαση στο ABC εκτός των ΗΠΑ. Ελέγξτε την επίσημη ιστοσελίδα τους για να συγκεντρώσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής και τα πακέτα συνδρομών. Υπάρχουν μερικές φορές ζητήματα κατά την πραγματοποίηση πληρωμών, επειδή ενδέχεται να μην προσφέρουν τον τρόπο πληρωμής που προτιμάτε. Μην ανησυχείτε! Υπάρχουν τρόποι να τους μεταβείτε και να παρακολουθήσετε εμφανίσεις μόλις αποκτήσετε το ABC Go.

Τα VPN μπορούν να ξεμπλοκάρουν το ABC Go

Οι καλύτεροι οδηγοί για το πώς να παρακολουθήσετε το ABC Go έξω από τις ΗΠΑ παρέχονται από Εταιρείες VPN. Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) είναι η απάντηση στις προσευχές των οπαδών που ζουν στο εξωτερικό. Ένα VPN είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται. Είναι θέμα ιδιωτικότητας, το οποίο με τη σειρά του προσφέρει καλύτερη ασφάλεια. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της συνδρομής σε μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN είναι ότι μπορείτε να ξεμπλοκάρετε το ABC Go ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Πείτε, για παράδειγμα, ότι ζείτε στις Φιλιππίνες και είστε ένας σκληρός ανεμιστήρας του Quantico. Θα πρέπει να ανακαλύψετε πώς να παρακολουθήσετε το ABC Go έξω από τις ΗΠΑ. Το πρώτο βήμα είναι η περιήγηση παρόχων VPN που προσφέρουν υπηρεσίες στη χώρα σας. Στη συνέχεια, θα πρέπει να διαχωρίσετε διάφορες επιλογές για να μάθετε αν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην ABC εκτός των ΗΠΑ μέσω των διακομιστών τους.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι ακόμα όλα! Δυστυχώς, δεν θα λειτουργούν όλα τα δίκτυα VPN στη χώρα σας και από εκείνα που κάνουν, υπάρχει πιθανότητα να έχουν τεθεί στη μαύρη λίστα από το δίκτυο ABC, oops! Η εταιρεία ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών διατηρεί καρτέλες σε παρόχους VPN που χρησιμοποιούν χρήστες εκτός των ΗΠΑ για τη ροή των εκπομπών τους. Τους κρατούν υπό έλεγχο αναγνωρίζοντας τους διακομιστές VPN και στέλνοντας ένα μήνυμα σφάλματος αν προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ABC εκτός των ΗΠΑ. Έτσι, βασικά, ορισμένοι γνωστοί διακομιστές αυτών των παρόχων VPN έχουν αποκλειστεί από την ABC.

Η ασημένια επένδυση είναι ότι δεν έχουν μπλοκαριστεί όλοι οι διακομιστές VPN. Αυτό που είναι ακόμα καλύτερο είναι ότι οι μικρότερες εταιρίες VPN είναι σε θέση να πετάξουν κάτω από το ραντάρ ενώ τα μεγαλύτερα ονόματα παίρνουν στη μαύρη λίστα επειδή χρησιμοποιούνται συχνότερα. Μπορεί να υποθέσετε ότι οι μικρότερες εταιρείες VPN δεν είναι αξιόπιστες, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου αληθές. Εκτός αυτού, αυτοί οι παροχείς VPN έχουν σταθερά δημιουργήσει μια καλή φήμη για τους διεθνείς οπαδούς της ABC με την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών τους, τους αποδοτικούς εξυπηρετητές, τα προσιτά πακέτα συνδρομών, ισχυρά πρωτόκολλα, και συνδέσεις υψηλής ταχύτητας.

Πώς λειτουργεί ένα VPN

Κανονικά, τα δεδομένα σας πηγαίνουν προς και από τη στιγμή που είστε συνδεδεμένοι. Ένα VPN αναπτύσσει ένα κανάλι μέσω του οποίου τα δεδομένα σας δεν ρέουν στην αρχική του μορφή. Αντ 'αυτού, όλα τα δεδομένα που στέλνονται προς και από τον υπολογιστή σας ή το κινητό σας σύστημα είναι πολύ κρυπτογραφημένα. Τι σημαίνει αυτό? Η αρχική κατάσταση των δεδομένων σας αναγνωρίζεται εύκολα και μπορεί να διαβαστεί από οποιονδήποτε έχει πρόσβαση στην ίδια σύνδεση. Απειλείταιτε από τους χάκερ κάθε φορά που επισκέπτεστε ηλεκτρονικά ένα δημόσιο Wi-Fi ή συνδέεστε σε ένα δημόσιο δίκτυο οποιουδήποτε είδους. Τα δεδομένα σας είναι ανοικτά για να χρησιμοποιηθούν για εγκληματικές δραστηριότητες και τα οικονομικά σας αρχεία μπορούν εύκολα να κλαπούν από χάκερς.

Ανατρέξτε στον Λεπτομερή Οδηγό: Πώς λειτουργεί το VPN

Σε τέτοιες περιπτώσεις, ένα VPN είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε την ασφάλειά σας, έτσι ώστε κανένας οργανισμός επιβολής του νόμου να μην μπορεί να σκοντάψει. Υπάρχουν επίσης μέτρα κατά των ιστότοπων που αποθηκεύουν τα προσωπικά σας δεδομένα, όπως τα cookies σας, και παρακολουθούν τη δραστηριότητά σας για τη συλλογή πληροφοριών για τη διαφήμιση. Να θυμάστε ότι ορισμένες χώρες έχουν νόμους που οι εταιρείες VPN πρέπει να υπακούουν, αλλά υπάρχουν πολλοί πάροχοι VPN που δεν διατηρούν κανένα αρχείο καταγραφής σύνδεσης των χρηστών τους, επομένως δεν μπορείτε να παρακολουθείτε μέσω του VPN.

Έτσι, πώς ακριβώς το VPN αποκρύπτει την τοποθεσία σας και δίνει πρόσβαση στο ABC εκτός των ΗΠΑ; Λοιπόν, υπάρχουν ορισμένα πρωτόκολλα που χρησιμοποιείτε σε συνδυασμό με το διακομιστή της επιλογής σας όταν συνδέετε τη συσκευή σας με ένα VPN. Η προσωπική σας διεύθυνση IP είναι αυτή του διακομιστή που ανήκει στον παροχέα υπηρεσιών Internet (ISP). Όταν συνδέεστε μέσω διακομιστή ΗΠΑ που ανήκει σε πάροχο VPN, η διεύθυνση IP εμφανίζεται ως διεύθυνση του διακομιστή VPN στο ABC. Με αυτό τον τρόπο, η τοποθεσία σας φαίνεται να βρίσκεται στις Η.Π.Α. στο ABC ή σε οποιονδήποτε ιστότοπο που επισκέπτεστε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου σύνδεσης. Εφόσον φαίνεται ότι είστε κάτοικος ΗΠΑ στο ABC Go, σας επιτρέπεται να έχετε ελεύθερη πρόσβαση στο ABC εκτός των ΗΠΑ.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για πρόσβαση στην ABC εκτός των ΗΠΑ

Ευτυχώς, υπάρχουν ορισμένοι εκπληκτικοί πάροχοι VPN που λειτουργούν σε όλο τον κόσμο με διαφορετικά πακέτα και χαρακτηριστικά συνδρομής. Μπορείτε να δοκιμάσετε μερικές από τις επιδόσεις τους με δωρεάν δοκιμές και πάρτε τα χρήματά σας αν δεν είστε ικανοποιημένοι. Μια σημαντική σκέψη αν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ABC εκτός των ΗΠΑ είναι να αναζητήσετε VPN που έχουν πολλούς διακομιστές που βρίσκονται εντός της επικράτειας των ΗΠΑ. Αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε μια ισχυρότερη, πιο γρήγορη σύνδεση, ώστε να μπορείτε να προβάλλετε δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές στο ABC σε HD.

NordVPN

Ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα του NordVPN είναι ότι λειτουργεί με πολλά λειτουργικά συστήματα και μπορείτε να συνδέσετε έως και 6 συσκευές χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό ταυτόχρονα. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο με αυτόν τον τρόπο. Επιπλέον, $ 2,99 / μήνα για την τριετή συμφωνία τους αξίζει πραγματικά όλα αυτά. Ως κεράσι στην κορυφή, μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω μέσα σε 30 ημέρες αν δεν ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Δεν τηρούν κανένα αρχείο της δραστηριότητάς σας στο διαδίκτυο.

ExpressVPN

Ένα από τα πιο διάσημα VPN εκεί έξω, ExpressVPN's η υπηρεσία αξίζει εντελώς $ 6,67 / μήνα για το εκκρεμές 15μηνο πρόγραμμα. Προσφέρουν γρήγορη και ασφαλή περιήγηση στο Internet σε περισσότερες από 87 χώρες παγκοσμίως, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τις εκπομπές ABC ακόμα και αν δεν βρίσκεστε στις ΗΠΑ. Μπορείτε να προβάλλετε αυτές τις εκπομπές σε μέχρι και 5 συσκευές ταυτόχρονα, ώστε κανείς να μην χάσει την αγαπημένη τους. Παίρνετε περισσότερα οφέλη με το πρόγραμμα παραπομπής τους.

IPVanish

Αν ψάχνετε για ένα VPN που κοστίζει οικονομικά καθώς και λειτουργεί καλά, τότε δοκιμάστε το IPVanish. Ακριβώς όπως το ExpressVPN, αυτό το VPN μπορεί επίσης να ρεύσει 5 συσκευές την ίδια στιγμή. Μπορείτε να εγγραφείτε σε μόλις $ 6.49 / μήνα και να ακυρώσετε την εγγραφή σας εντός 7 ημερών εάν δεν απολαμβάνετε την υπηρεσία τους. Έχουν 3 πρωτόκολλα τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με τους διακομιστές VPN σε περισσότερες από 60 χώρες.

Ιδιωτική πρόσβαση στο Internet (PIA)

Πρέπει να έχετε ακούσει για την PIA εάν χρησιμοποιείτε VPN για λίγο. Αν και το έχουμε τοποθετήσει αργότερα, μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι είναι πραγματικά ένα από τα καλύτερα VPN εκεί έξω! Οι ισχυρισμοί τους για 99,9% uptime έχουν υποστηριχθεί από τους τρέχοντες χρήστες, ώστε να μπορείτε να βασίζεστε σίγουρα στην PIA για να παρακολουθήσετε ροές στο ABC Go. Λειτουργούν σε περισσότερες από 25 χώρες, οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η δική σας να είναι στη λίστα. Για την ποιότητα, το πακέτο εκκίνησης τους σε $ 3,49 / μήνα για τη 2ετή συνδρομή τους δεν είναι καθόλου δαπανηρό!

Απόκρυψη μου Ass

Αυτός ο παροχέας VPN δεν διαθέτει δοκιμαστική έκδοση, αλλά επιστρέφει την κατάθεσή σας εντός 30 ημερών από την εγγραφή σας εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία σας. Αν ψάχνετε για μια φτηνότερη επιλογή, αυτή είναι μια καλή επιλογή. Σε 4,54 € / μήνα για 2ετή συνδρομή, είναι μια φτηνή επιλογή VPN χωρίς συμβιβασμό στην ταχύτητα. Στην πραγματικότητα, είναι δημοφιλής επειδή δεν μειώνει την ταχύτητά σας ακόμα και αν χρησιμοποιείτε μεγάλο εύρος ζώνης.

SaferVPN

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το SaferVPN παρέχει ασφαλή, αλλά γρήγορη σύνδεση με χρήστες εκτός των ΗΠΑ που θέλουν να προβάλουν τηλεοπτικές εκπομπές με αέρα στον ABC. Δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε από την αποθήκευση ή να περιορίζεστε γεωγραφικά πλέον. Έχουν επίσης 30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων και 24ωρη ζωντανή συνομιλία, ώστε να μπορείτε να ρωτήσετε σχετικά με τους διακομιστές που δεν έχουν μπλοκαριστεί από το ABC Network. Μπορείτε να το εκτελέσετε σε 5 συσκευές μαζί χωρίς να ανησυχείτε για τα αρχεία καταγραφής δραστηριότητας των χρηστών.

Συντελεστές εικόνας: kodicommunity.com

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments