A VPN-szolgáltatók, amelyek pénz-visszafizetési garanciával rendelkeznek

[ware_item id=33][/ware_item]

A számítógépes bűnözés túl nagy veszélyt jelent arra, hogy ingyenes, nem biztonságos hálózatokat élvezhessen az interneten keresztül. Ez a félelem azonban nem akadályozhatja meg az internetet, amely ebben a korban szinte elkerülhetetlen. A probléma az, hogy mindenféle felhasználó használja az internetet, és sok kezdőnek nincs elképzelése a komoly veszélyekről, amelyekkel naponta ki vannak téve. Néhány idős felhasználó soha nem tanulmányozta a számítógépet, hogy sokat tudjon az internet működéséről. Mások túl fiatalok ahhoz, hogy megértsék, milyen veszélyes lehet az internet, és nem tesznek óvintézkedéseket saját maguk védelmére.


Ebben az esetben az inkognitó böngészést jó lehetőségként mutatják be, de nem véd meg a DNS-követéstől vagy a rendszergazdák befolyásától. A bűnüldöző szervek, az alkalmazások és a marketingszakemberek mellett mindenütt vannak hackerek, akik hozzáférhetnek az Ön személyes adataihoz, ha nem titkosítva. A rendszer biztonságának legjobb módja az, ha előfizet egy megbízható VPN-re (virtuális magánhálózat), amely titkosítja az összes adatot és elrejti az Ön IP-címét..

A VPN-szolgáltatás bejelentkezési tényezői

Íme néhány követelmény, amely segít kiválasztani egy megfelelő VPN-t.

  • Előfordulhat, hogy egy olyan országban található VPN, amelynek törvény szerint felhasználói adatokat kell benyújtania a kormányzati ügynökségeknek, mivel ezeknek valamilyen adattárolást kell tartaniuk,
  • Több szerver-protokoll kombináció használata jobb, mivel a VPN-k általában a titkosítás során lelassítják az internetkapcsolat sebességét
  • Fontos, hogy a kiszolgálók létezzenek a környéken, valamint azt a helyet, amelyben IP-címét jelezni kívánja az erős jelzéshez
  • Ellenőrizze a felhasználói tevékenységi nyilvántartások vezetésére vonatkozó irányelveket, hogy biztos lehessen abban, hogy a VPN-társaság szabályai elfogadhatók-e Önnek
  • Vizsgálja meg az árcsomagokat, és válassza ki a költségvetéshez hosszú távon megfelelő VPN-t, nem csak a korlátozott ideig tartó különleges ajánlatokat.
  • A felhasználói értékeléseket nem szabad figyelmen kívül hagyni, mert sokat tanulhat mások tapasztalatairól, különös tekintettel az ügyfélszolgálatra

NordVPN

Rengeteg különleges funkcióval jár, amikor feliratkozik a NordVPN-re. Ez a VPN cég az Egyesült Államokban található, kiváló minőségű összeköttetéseiről és kiváló ügyfélszolgálatáról. Nagy felhasználói élményt generálnak, és gyakran olyan kedvezményeket vezetnek be, amelyekben Ön részesülhet. Legolcsóbb tervük az üzlet, amely havonta 2,99 USD, és megéri a pénzt. 6 eszközt egyszerre csak egy NordVPN-fiókhoz csatlakoztathat. Ez azt jelenti, hogy pénzt spórolhat meg, ha megosztja azokat, akik veled élnek. Tudod kapni pénzét 30 napon belül vissza ha szolgálatuk nem felel meg az elvárásainak.

A VPN-társaságok visszatérítési politikája megmutatja, mennyire magabiztosak szolgáltatásaiban, és tudják, hogy az NordVPN kínál a kérdések nélkül feltett pénz-visszafizetési garancia minden jót tesz a szolgáltatóval kapcsolatban.

ExpressVPN

Ez valóban az egyik legnépszerűbb VPN szolgáltatás a világon, és a hype teljesen indokolt. Ha úgy találja, hogy az ExpressVPN szolgáltatása valamilyen oknál fogva nem felel meg Önnek, akkor törölheti fiókját 30 nap létrehozásának és visszakapja pénzét. Ezenkívül egy nagyon kényelmes fizetési rendszerrel rendelkezik a felhasználók számára, mivel 23 Express fizetési móddal fizethet ExpressVPN számlájáért..

160 telephelyen vannak szervereik, így minden bizonnyal megtalálhat olyan szervert, amely a legerősebb jelet és a legjobban elérhető előnyöket nyújtja. 15 hónapos üzletük 6,67 USD / hónap.

Privát internet-hozzáférés (PIA)

Az USA-ban székhellyel a privát internet-hozzáférést mind a szakértők, mind a szokásos felhasználók egyaránt ajánlják. Legkedvezőbb havi csomagjuk csak 6,95 dollár / hónap, az előfizetés pedig ezen belül lemondható 7 nap ha nem elégedett a kiszolgálással. Csatlakozhat több mint 3000 szerverhelyre, és kipróbálhatja azok kiváló protokolljait a tökéletes kombináció felfedezéséhez.

A leggyakoribb fizetési módok mellett fizetni is lehet számláján olyan márkák ajándékutalványaival, mint a Best Buy, a Costco és a Starbucks. A privát internet-hozzáférés révén akár 5 eszközt is csatlakoztathat egyszerre, beleértve a laptopokat, táblagépeket és okostelefonokat a magas biztonságú internetkapcsolathoz..

VyprVPN

Ha szűk költségvetéssel rendelkezik, de nem kockáztathatja, hogy kiszivárogtatja személyes adatait, akkor nincs jobb megoldás, mint a VyprVPN. Számos gondossággal jár, mint például speciális alkalmazások Android és Apple eszközökhöz. Csatlakoztathatja számítógépét, okostelefonját, táblagépét stb. Akkor is, ha Windows, Linux és Mac rendszeren futnak. Így lehetőségei kibővülnek, mivel 3 eszközt egyszerre biztonságban tarthat egyidejűleg ugyanazzal a VyprVPN fiókkal. Választhat a 3 napos ingyenes próbaverzió vagy szerezze be pénz visszatérítés 30 napon belül ha nem tetszik. Az első terv mindössze 6,67 USD / hónap.

CyberGhost

Használhatja a TorGuard által kínált több mint 3700 szervert. Csodálatos 3 éves szerződése 2,75 USD / hónap 45 napos pénz-visszafizetési garancia. Élvezheti a nagy sebességű kapcsolatokat és a teljes biztonságot a CyberGhost segítségével. A legjobb dolog a VPN-szolgáltatásuknál az, hogy nem tartanak semmilyen felhasználói kapcsolati naplót, ami azt jelenti, hogy a végén nincs olyan adattárolás, amelyet a bűnüldöző szervek vagy a kormányzati ügynökségek felhasználhatnak veled szemben..

Több mint 20 VPN-szolgáltatót teszteltünk, és a nap végén elégedettek voltunk ezekkel az 5 VPN-szolgáltatással. Így működött:

  • Megvásároltuk a VPN-fiókokat
  • Néhány napig használtuk őket, aztán
  • Úgy tettünk, mintha nem lennénk elégedettek szolgáltatásainkkal, bár teljes mértékben mi voltunk, és
  • Visszaváltást kértünk

Nem büszkék vagyunk arra, amit tettünk, de sokat tanított minket. Megtudtuk, hogy sok VPN-szolgáltató megpróbált ellenállni a pénzünk visszaadásának, és kevés közülük nem. Ugyanakkor a fenti öt VPN probléma nélkül adta vissza pénzünket. Az NordVPN egyetlen kérdés feltevése nélkül visszatérítést adott nekünk, és csak csodálkoztak. Ezért tette a NordVPN-megállapodást a tetejére.

Emellett ezeket az 5 VPN-t a szolgáltatás minősége alapján értékeltük ki.

Nos, ennyi! Ne habozzon, ossza meg velünk a VPN-tapasztalatait a [email protected] címen

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments