A torrent IP-cím ellenőrzése

[ware_item id=33][/ware_item]

A torrentek nem veszítették el a népszerűségüket még azután sem, hogy megszerezték a slágereket, mivel néhány vezető torrenting webhelyet nemrégiben bezártak. Az első a biztonság, ám sajnos számos lelkesítő felhasználó nem tudja, mit kell keresnie. A legfontosabb aggodalomra az IP-címnek kell lennie.


Miért fontos az IP-cím??

Csakúgy, mint a városban lakóhellyel, amelynek lakcíme a lakója, a felhasználónak is van címe az interneten. Internet szolgáltatója (ISP) egy meghatározott kiszolgálón keresztül csatlakoztatta Önt a világhálóhoz. A szerver címe lesz az Ön IP-címe, amely lehetővé teszi az adatok fogadását más forrásokból. Az Ön IP-címe arra is utal, hogy az állami tevékenységeket a kormányzati ügynökségek, a marketingszakemberek és a közösségi média alkalmazásai követik-e.

Olvassa el még: A legjobb torrent webhelyek 2019-ben

Hogyan lehet megtalálni az IP-címét

Az Ön IP-címe mások számára is látható, így Önnek képesnek kell lennie arra is, hogy könnyen megnézhesse, igaz? Erre a célra nincs igazán szükség speciális szoftverre. Csak kattintson az internetkapcsolat tulajdonságaira. Megnyílik egy párbeszédpanel, amely számok sorozatát jelzi az IPv4-ként. Ez az Ön IP-címe.

Vagy ellenőrizheti IP-címét az IP-követő eszközünkön keresztül

Az igazi IP-cím elrejtése

Ha nem akarja, hogy online tevékenységeit ellenőrizze a kormányhivatalok, a hirdetők és a meglátogatott webhelyek / alkalmazások, akkor szüksége van egy virtuális magánhálózatra (VPN). Ez lehetővé teszi, hogy csatlakozzon a világhálóhoz egy kiválasztott VPN-kiszolgálón keresztül, amely az adott társasághoz tartozik. Ez azt jelenti, hogy bárki, aki megpróbál követni téged az Ön IP-címén keresztül, csak az adott VPN-kiszolgáló IP-címét fogja látni. Valódi tartózkodási helyét elrejtik, és sok VPN-társaság még a felhasználói naplókat sem vezet.

A VPN-szolgáltatás nemcsak arra szolgál, hogy elrejtse az aktuális tartózkodási helyét, hanem megóvja a hackerektől is. A VPN alagútot hoz létre, amelyen keresztül bejövő és kimenő adatai továbbadódnak. Ily módon a hackerek még akkor sem férnek hozzá a rendszeréhez, ha nyilvános Wi-Fi kapcsolatot használnak.

Ellenőrizze a torrent vpn-t

Mi a torrent IP-címed??

A torrentok különböznek a közvetlen letöltésektől, mivel apró bitben, több forrásból kapja a fájlt, és nem egyetlen forrásból. Ez a legtöbb felhasználó szerint biztonságosabb, gyorsabb és kényelmesebb, mint a közvetlen letöltés. Hogyan fogja megkapni az adatokat? Természetesen ezeknek a forrásoknak szükségük van az Ön IP-címére, hogy tudják, hová küldhetik az adatokat. Ez a torrent IP-címed.

Noha a kínzás általában nem illegális, gyanús. Több millió illegális torrent van, amelyek megsértik a tulajdonosok szerzői jogait. Noha a szerzői jogi törvények attól függnek, hogy melyik országban él, és mennyi ideig vásárolták a szerzői jogokat, akkor legyen óvatos. A felhasználók milliói tudatlanul töltenek le illegális torrentokat bármiféle védelem nélkül. Ez célokká teszi őket a bűnüldöző szervek számára. Vannak olyan internetszolgáltatók, amelyek érzékeny jellege miatt még a torzítást sem engedik meg. A torrent IP-címed a legjobb módszer arra, hogy nyomon kövesse Önt, és így lehet elkapni illegális torrentekkel.

Mi a Torrent Proxy??

A proxy különbözik a VPN-től kizárólagossága szempontjából. A torrent proxy csak egy torrent kliensre alkalmazható. A cél hasonló a VPN-hez. A valódi IP-cím nem látható a társainak, inkább a torrent proxy szerver IP-címét látják ők. A torrent IP-címe Android, Windows, iOS stb. Számára természetesen elérhető lesz az Ön számára, így ne aggódjon. A vetés fontos és erősen ösztönözve van a torzításhoz, hogy megakadályozzuk a kimosódást. A szivárgás rontja a torrentek minőségét, mivel több a letöltés, mint a feltöltés. Tehát lehozza mindenkit. Számos felhasználó biztonsági okokból vonakodik a letöltés befejezésétől.

További információ: Olcsó VPN a BitTorrenting számára

Nem kell aggódnia a biztonság miatt a torrent alatt, ha torrent proxy-t igényel. A megbízható torrent-proxy nem fogja lassítani a torrentet. Böngészhet a torrentok között, és biztonságosan letöltheti videókat, audiókat, szoftvereket, játékokat, alkalmazásokat stb.

Hogyan lehet megtalálni a torrent IP-címét

Először erre a célra jó ingyenes eszközt kell keresnie. Van néhány eszköz, amely függ a torrent klienstől vagy az operációs rendszertől. Ez nem azt jelenti, hogy nem találja meg, hogy miként ellenőrizheti torrent IP-címét Android, iOS vagy Windows rendszeren. Íme néhány javaslat a különféle eszközökre.

 • Torguard
 • Ellenőrizze az ip
 • Kripto IP
 • IP mágnes
 • IP szivárgás

Ez a fajta szoftver a mágneses kapcsolatok elképzelésén alapszik. Kövesse ezt a két egyszerű lépést a torrent IP-cím felfedezéséhez.

 1. Van egy hiperhivatkozás a mágneses link létrehozásához a kiválasztott szoftvernél, így nyissa meg azt a torrent kliensen.
 2. Kattintson a követő torrentre, és lépjen a „Trackers” oldalra. Ez megmutatja a nyomkövető adatait és az IP-címet az „Állapot” oszlopban.

Milyen eredményekre számíthat??

Először tisztázzunk néhány dolgot. Az egész internetet VPN-hez csatlakoztathatja, hogy elrejtse valódi IP-címét. A torrent ügyfelekhez proxyt is használhat. Ez két különféle dolog, amelyek egyáltalán nem fedik át egymást, ezért ne feledje ezt. Három IP-cím létezik: valódi, böngésző és torrent.

Olvassa el még: BitTorrent vs uTorrent

 • VPN vagy torrent proxy nélkül mind a három IP cím azonos lesz.
 • Ha csak VPN-t használ, akkor a valódi IP-címe rejtve marad, tehát különbözik a másik kettőtől.
 • Ha csak egy torrent proxy-t használ, a valós és a böngésző IP-címei megegyeznek, de a torrent IP-címe különbözik.
 • Amikor VPN és torrent proxykat is használ, a böngészője megjeleníti a VPN szerver IP-címét, a torrent kliense pedig a proxy szerver IP-címét. Ez azt jelenti, hogy mindhárom IP-cím különbözik.

Most megérti, hogy működnek az IP-címek, így fel kell ismernie, hogy a VPN és a torrent proxy használata mind a legmagasabb szintű biztonságot nyújtja.

Kép-hitelek: Fossbytes.com

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments