A legjobb VPN útválasztók 2020 – Teljes telepítési útmutató

[ware_item id=33][/ware_item]

A VPN útválasztók a fejükre szegező szerszámok segítségével biztonságot nyújtanak az eszközök otthonában vagy a munkahelyén. Ez az egymáshoz készült pár minden olyan jótékonysági lehetőséget kínál, amelyet egy VPN-ügyfél igényel. Spoilerként megvédik az összes hozzájuk csatlakoztatott eszközt. Ezenkívül gyors, biztonságos és megbízható kapcsolatot biztosít több eszköz számára. A VPN útválasztóban a legelőnyösebb az, hogy minden hozzá csatlakoztatott eszköz élvezheti a VPN előnyeit anélkül, hogy a VPN-t külön-külön telepítené az egyes eszközökre.


Minden haladó Internet-felhasználó inkább a VPN-nek az útválasztón történő telepítését szeretné, ahelyett, hogy külön-külön telepítené azt minden eszközre. Ilyen módon az ehhez az útválasztóhoz csatlakoztatott összes eszköz megkapja a VPN előnyeit. Nem hangzik sokkal okosabban? A VPN útválasztók biztonságban tartják a digitális életet, és teljes névtelenséget biztosítanak. De ez az a kombó, amelyről általában beszélünk. Most beszéljünk a lélek társairól.

Mi az a router??

A router az internet kapuja. Ez egy hálózati eszköz. Az adatcsomagokat továbbítja a számítógépes hálózatok között. Legalább 2 hálózathoz csatlakozik, a leggyakoribb hálózatok a WAN vagy LAN, vagy a LAN és az ISP-hálózata. Egy útválasztó csatlakozik a hálózatokhoz. A forgalmat ezen hálózatok között irányítja.

Az alapvető útválasztó egyszerűen csak összeköt téged az internettel, és nincs más funkciója. Nagyon sok nagy sebességű útválasztó is van. Jellemzők: nehéz és messze túlmutatnak az alapvető funkciókon. A fejlett útválasztók kétségkívül javíthatják az online élményt, de olyan útválasztót kell használnia, amely támogatja a VPN-ügyfeleket. Különböző típusú útválasztók vannak. Néhány közülük;

Core Router

Az internetszolgáltatók (ISP) használják őket. Ez az útválasztó továbbítja az adatcsomagokat a hálózaton belüli számítógépes gépeknek. Úgy tervezték, hogy az internet gerincében vagy magjában működjön. Ezt a hálózat gerincét is nevezik. Több gyors adatkommunikációs interfészt biztosít.

Edge Router

Hozzáférési útválasztóként is ismert. Ez egy kisebb kapacitású eszköz. Csatlakoztat egy LAN-ot a nyilvános internethez vagy WAN-hoz. Ez egy speciális útválasztó, amely a hálózat szélén található. Biztosítja hálózatának a külső hálózatokkal való összeköttetését. Külső átjáró protokollt használ.

Ágazati útválasztók

Ezek az útválasztók összekapcsolják a szervezet távoli irodai helyeit a WAN-nal. Gyakran nyújtanak további funkciókat, mint például; vezeték nélküli LAN menedzsment képességek, időosztásos multiplexelés és a WAN alkalmazás gyorsítása.

Logikai útválasztó

Ez az útválasztó egy fizikai útválasztó eszköz szoftver-összehúzódása. Segít különféle funkciók létrehozásában, amelyek logikai, és nem fizikai alapon működnek. Nagyon fontos a virtualizált hálózatépítésben. Sok modern hálózati protokollal működik, például; határ átjáró protokoll és többprotokoll címke váltás.

Vezeték nélküli útválasztók

Ez az útválasztó ugyanúgy működik, mint a LAN vagy az útválasztó egy vezetékes otthonban. Ez azonban nagyobb mobilitást tesz lehetővé a hordozható számítógépek vagy a notebookok számára, mint a LAN vagy az útválasztó egy vezetékes otthonban. A 802.11g specifikációt használja. Ez egy útválasztó funkcióit hajtja végre. Ez magában foglalja a vezeték nélküli hozzáférési pont funkcióit is.

Miért van szüksége egy vállalkozásnak üzleti szintű VPN útválasztókra??

Az internetkapcsolat minden munkahelyen nélkülözhetetlen. Minden vállalkozást fel kell szerelni egy útválasztóval, hogy több hálózatot összeköthessen és forgalmat irányítson közöttük. Nem csak bármely router, hanem egy gyors, hatékony és megbízható router.

Az üzleti útválasztó gyakran integrált szolgáltató eszköz formájában érkezik. Mindhárom eszköz hálózati, alkalmazás- és biztonsági szolgáltatásokat nyújt. A jobb biztonság érdekében legalább kettős vagy hármas sávú routernek kell lennie.

Egy másik fontos dolog az, hogy egy vállalkozásnak VPN-kompatibilis útválasztóra van szüksége, hogy a vállalat fontos információi ne kerüljenek rossz kezekbe..

Néhány legjobb üzleti VPN útválasztó

Különböző lehetőségek érhetők el az üzleti útválasztók számára a piacon. Nagyon fontos azonban egy gyors, megbízható és biztonságos üzleti útválasztót választani. Így elkerülheti a lehetséges veszteségeket.

Néhány a legjobb üzleti útválasztók közül:

  • Synology RT2600ac
  • Netgear Nighthawk X10
  • Linksys Max-Stream AC1900 Wi-Fi útválasztó
  • NETGEAR Nighthawk X10 intelligens WiFi router (R9000)
  • NETGEAR Orbi Pro AC3000
  • és Linksys EA6350 intelligens Wi-Fi vezeték nélküli, két sávú + router

Miért kellene VPN-t telepítenie az útválasztóra

Minden rendszeres internetes felhasználónak VPN-t kell használnia. Hacsak nem zavarja, hogy az emberek tudják, mit csinál online, és ha adatait nyitják meg a hackerek számára, akkor fontolóra kell vennie a VPN használatát. Ha VPN-t vásárol, akkor külön-külön kell letöltenie az eszközöket.

Nagyszerű, ha van 1 vagy 2 eszköz, de ha sok eszköz van, akkor szüksége lesz egy útválasztóra. Csak le kell töltenie és fizetnie kell az útválasztóra telepített VPN-t. Az összes útválasztóhoz csatlakoztatott eszköz megkapja a VPN előnyeit. Tehát, ha komolyan veszi a névtelenséget, a biztonságot és az online adatvédelmet, akkor csak egy VPN-kompatibilis routerre van szüksége..

A VPN útválasztók előnyei

A VPN útválasztóknak számos előnye van. A VPN útválasztó egyik legszembetűnőbb előnye az, hogy megszámlálhatatlan mennyiségű eszközt megvéd. Ez nagy előnye, mert a VPN szolgáltatók általában korlátozzák a csatlakoztatható eszközök számát. A VPN útválasztó másik előnye, hogy megvédi az összes hozzákapcsolt modult. A VPN útválasztók az összes forgalmat titkosítják, így teljesen biztonságban vannak a harmadik felektől, amelyek kárt okozhatnak.

Finomabb megjegyzés: VPN-t csak egyszer kell telepítenie az útválasztóra. Ily módon megszabadulhat a VPN külön-külön történő letöltésének az egyes eszközöktől. Ez hatalmas előny, ha sok modullal kell dolgoznia. VPN-útválasztóval védelmet nyújthat ügyfelei és alkalmazottai számára is. Végül, nem kell aggódnia, ha a VPN be van-e kapcsolva vagy sem, az mindig így lesz.

Hogyan válasszuk ki a VPN útválasztót

Most már tudja, hogy a VPN telepítése az útválasztón nagyon hasznos. Itt egy valódi kérdés: „hogyan válasszuk ki a VPN útválasztót?”. A válasz erre a kérdésre: a VPN-kompatibilis útválasztó beszerzésének számos módja van. A legegyszerűbb vásárolni közvetlenül a VPN-szolgáltatótól. Jelenleg sok VPN szolgáltató kínál útválasztókat. Vannak azonban csak bizonyos, a VPN-kompatibilis router-modellek. Ez azt jelenti, hogy fontos ismerni azokat a protokollokat, amelyeket a kiválasztott VPN támogat. Fontos tudni, hogy telepítheti-e a VPN-t az útválasztóra.

Előre villogó útválasztó vásárlása szintén remek lehetőség. Előre villogó útválasztó vásárlásakor az eladó a DD-WRT-t a routerre helyezi az Ön számára. Így tudja, hogy sikeresen megtörtént. Ezenkívül ne feledje, hogy az útválasztó CPU-jának gyorsnak kell lennie, mivel a VPN telepítése egy útválasztóra sok terhet ró. Tehát minél gyorsabb az útválasztó processzora, annál jobb.

Egy másik fontos tényező a hálózat sebessége. Ki kell választani egy olyan útválasztót, amely rendelkezik az Ön igényeinek megfelelő tartományban és sebességgel. Még egy dolog az, hogy ellenőrizze, hogy az útválasztó legalább tartalmaz-e két sávos üzemmódot (2 antenna).

5 legjobb VPN útválasztó

A VPN-kapcsolat tökéletes kihasználásához jó VPN-útválasztót kell használnia. Jó VPN-útválasztó vásárlásával névtelenül és biztonságosan böngészhet az interneten. Ez az öt legjobb VPN-útválasztónk, amely megkönnyíti a VPN-n keresztüli internetkapcsolatot;

Linksys - WRT AC3200 kétsávos WiFi 5 router - fekete / kék

Ez az egyik legjobb VPN útválasztó. Olyan funkcióival rendelkezik, mint; Háromáramú, 512 MB RAM, 1,8 GHz-es kétmagos és 256 MB flash memória. Ez néhány kiváló szolgáltatás, amelyet egy VPN útválasztó tartalmazhat. Ez egy sokoldalú és nagy teljesítményű router. Kiváló választás a VPN használatához. Csatlakoztathatósága 4x gigabites ethernet, 1xUSB 3.0, 1X ESATA / USB 2.0. 4 antennával és 3 sávval érkezik a gyors hálózati sebességhez. A VPN kompatibilitás érdekében telepítheti a DD-WRT firmware-t.

Asus RT-AC5300 router

Nagy teljesítményű router. Nagyon jó egy VPN számára. Számos fejlett funkcióval rendelkezik, például; kapcsolatösszesítés, forgalom elemző, MU-MIMO támogatás, WPS, 512 MB RAM és 8 külső antenna. Népszerű néven csúcskategóriás játék-útválasztóként ismert. Az online és a hálózati játékok ingyen csalódást okoznak. Ez egy nagyszerű VPN útválasztó is. Csatlakoztathatósága 4x gigabites ethernet, 1x WAN, 1x USB 2.0, 1X USB 3.0. Ennek a routernek kitűnő hatótávolsága is van.

TP-Link Archer C7 AC1750 vezeték nélküli, két sávos gigabites útválasztó

Ez az útválasztó a legjobb az irodák számára, ahol gyors teljesítményre van szükség. Ezen az útválasztón keresztül könnyedén megoszthatja a fájlokat és a médiát a hálózati eszközökkel. Könnyű beállítani. Támogatja a 802.11ac szabványt, amely háromszor gyorsabb, mint a vezeték nélküli N sebesség. Hihetetlen tartománya van. Ezt a fejlett útválasztót nagy forgalmú online tevékenységekre tervezték. 4 vezetékes LAN porttal rendelkezik. Kompatibilis az IPv6-tal is.

Asus RT-AC86U router

Ez egy nagyszerű VPN útválasztó. Teljesítménye ugyanolyan hangos, mint a tervezése. Nagyszerű sebességet és lefedettséget kínál. Gyors előadó, és fejlett VPN funkcióival rendelkezik. A szolgáltatások közé tartozik; adaptív QoS WTFast Gamers magánhálózat, MU-MIMO és Traffic Analyzer. Csatlakoztathatósága 5x gigabites LAN, 1x USB 2.0, 1x USB 3.0. Kiváló minőségű játék router. Nagyon könnyű beállítani. Ez egy gyors és hatékony router.

D-Link DIR-885L / R útválasztó

Ez egy nagyszerű, sokoldalú VPN útválasztó. Jó tulajdonságokkal rendelkezik, mint például; fejlett vezeték nélküli AC sugaras alakítás, MU-MIMO és SmartConnect. Csatlakoztathatósága 4x gigabites ethernet, 1x USB 3.0. Ez egy megbízható középkategóriás VPN útválasztó. Nagyszerű Wi-Fi-hozzáféréssel rendelkezik. A felhasználói felület szépen megtervezett és nagyon egyszerűen kezelhető. Ez egy nagy teljesítményű és rugalmas VPN útválasztó. Támogatja a DD-WRT nyílt forrású firmware-t is.

3 legjobb VPN ajánlat útválasztókhoz

Az alábbiakban bemutatjuk a 3 legjobb VPN-szolgáltatót az útválasztók számára, amelyekben megbízhat;

NordVPN

A NordVPN népszerű és megbízható VPN. Nincs bejelentkezési politikája. Van néhány csodálatos tulajdonsága, mint; kill-kapcsoló, dupla titkosítás, nagy sebesség, DNS-szivárgás-védelem, korlátlan sávszélesség, felhasználóbarát felület, testreszabott VPN-protokollok különböző célokra, és a CyberSec (a hirdetések blokkolására szolgál), tehát kétszer olyan biztonságos!

Kompatibilis az iOS, Android, Windows, MacOS, Chrome és Firefox rendszerekkel. A Bitcoin-on keresztül is fizetnek. Az árazást illetően a havi 11,95 USD valóban drágának tűnik. Ezekben a napokban azonban 80% -ot kaphat a 3 éves + 3 hónapos tervükből, mindössze 3,49 dollár / hó, egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával, ami őszintén szólva nagy ügy!

Ettől eltekintve, a 2 éves tervük manapság 4,99 USD / hónapba kerül, ami 58% -os engedményt jelent. Az egyéves terv havi 6,99 dollárba kerül, 41% kedvezménnyel.

ExpressVPN

Az ExpressVPN a VPN-k egyik legfontosabb rangsorolója. ennek a VPN-nek nem szükséges dicséret ahhoz, hogy megszerezze helyét a VPN-iparban, ezt mindenki nagyon jól ismeri. Kiváló sebességgel rendelkezik. A legjobb tulajdonsága az, hogy nagyon biztonságos. Nagyon sokoldalú, és támogat minden eszközt. Bármilyen korlátozott tartalmat meglátogathat, mivel az Express VPN könnyen megkerüli a földrajzi korlátozásokat. Néhány csodálatos funkciót kínál, például nincs napló, korlátlan szerverkapcsolás, az osztály legjobb titkosítása, nulla ismeretű DNS, kill kapcsoló, split alagút és korlátlan sávszélesség.

A Netflix-rel is működik. 24 órás ügyfélszolgálatot is nyújt. Ez is nagyon felhasználóbarát. Ezen kívül kiválóan alkalmas streamingre, különösen elképesztő sebessége miatt. Ezenkívül 30 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt a felhasználóknak.

IPVanish

Jelenleg csodálatos üzletet kínálnak egyéves tervükhöz. Havi 6,67 USD, 3 hónap ingyenes szolgáltatás mellett.

Az IPVanish megbízható és széles körben ismert VPN is. Ez a piacon az egyik első VPN szolgáltatás, amelyet továbbra is széles körben használnak és megbíznak. Nagy biztonságot nyújt, és nagyon megbízható. Több mint 1000 szerverrel rendelkeznek több mint 60 országban.

A lenyűgöző funkciók közé tartozik az anonim torrent, a korlátlan P2P forgalom, a többplatformos védelem, a naplók nélkül, a szerver korlátlan átváltása és a korlátlan sávszélesség.

Mindig jó, ha egy tisztességes 7 napos pénz-visszatérítési garancia van, mint amilyet az IPVanish kínál. Élvezheti az OpenVPN és az L2TP / IPsec VPN protokollok biztonságát 5 eszközön keresztül, az IPVanish funkcióval egyidejűleg. Az Expressz VPN-k egyéves terve ára jelenleg 4,87 USD / hó, 60% kedvezménnyel.

Nézze meg a VPN-véleményeket

VPN telepítése az útválasztón

Ahhoz, hogy megismerje a VPN telepítését az útválasztón, kövesse az alább megadott lépéseket;

1. lépés

Manapság vannak olyan VPN-útválasztók, amelyeket harmadik féltől származó eladók adnak tovább. Egyes VPN-szolgáltatók maguk az útválasztó firmware-jére telepítik VPN-ügyfeleiket. Lehetséges azonban, hogy máris elégedett lehet a jelenlegi útválasztóval, és hogy néhány dollárt költene egy teljesen új útválasztóra csak a VPN elérése érdekében, nem valószínű, hogy vonzereje az Ön számára.

Ez lehetővé teszi, hogy alternatív firmware-t keressen, amely támogatja a választott VPN-szolgáltató ügyfélét vagy az OpenVPN-t. A legnépszerűbb a DD-WRT. Különböző útválasztókon működik, nem számít a régi vagy az új. Ha törekszik valamilyen extra erőfeszítésre, akkor egy régi x86 PC-t routerré alakíthat egy extra hálózati port hozzáadásával. Ez egy ragyogó módszer egy testreszabható, üzleti osztályú útválasztó felépítéséhez saját magának, bármilyen többletköltség nélkül.

2. lépés

Most már megkezdheti az útválasztó frissítését. Mielőtt frissítené az útválasztót, ellenőrizze, hogy teljes értékű útválasztó-e. A 3 útválasztón végzett frissítés után a Linksys márkákat hordozó két útválasztót sikeresen frissítették, de az LAPAC1200 frissítése sikertelen. Nem sikerült, mert nem teljes értékű útválasztó.

3. lépés

Az összes útválasztó kissé különbözik egymástól, de legtöbbjük hasonló mintát követ, amikor a bejelentkezéshez és a konfiguráció módosításához szükséges. Az első lépés, hogy kitaláljuk, mi az Ön IP-címe. Ahhoz, hogy megtudja, mi az IP-címe (Microsoft Windows 10 esetén), kattintson a „Start menü” -re. Írja be a „Parancssor” elemet, majd kattintson az Enter gombra. Ezután írja be az „ipconfig” elemet, majd kattintson újra az Enter gombra. Az útválasztó IP-címe alapértelmezett átjáróként kerül felsorolásra.

4. lépés

Ezután nyissa meg a böngészőt. Írja be a router IP-címét URL-ként. Ezzel elkerül egy bejelentkezési utasítást. Miután hozzáférést kapott az útválasztó rendszergazdai funkcióihoz, meg kell találnia azt a konzolt, amely lehetővé teszi a firmware frissítését. Megtalálhatja az „Adminisztráció fül” alatt.

5. lépés

Telepítse a DD-WRT-t. A DD-WRT telepítése után írja be az új DD-WRT alapértelmezett IP-címét a számítógép böngészőjébe URL-címként. Ezután megnyílik egy képernyő, ahol visszaállíthatja az alapértelmezett jelszót és felhasználónevet. Ezután folytassa az új útválasztó konfigurációs folyamatának alapjaival.

6. lépés

Ha az útválasztó teljesen zümmög, csak akkor fontolja meg a VPN-ügyfél telepítését. Ehhez navigálnia kell a „VPN fülre” a „Szolgáltatások” alatt. Ezután jelölje be a Bubble engedélyezése menüpontot az „OpenVPN Client indítása” melletti oldalon. E pont után nincs utasítás arra, hogy ezt a munkát elvégezzék. A beállításokat teljes mértékben testreszabják a VPN-szolgáltató számára. Csak kövesse a VPN márkájához tartozó utasításokat, és a megfelelő úton haladsz.

7. lépés

Van egy „Állapot fül” a DD-WRT-ben, VPN-szekcióval. Ez a lap megmutatja, csatlakozik-e vagy sem. Most már minden eszközén anonimitással böngészhet az interneten.

Kép jóváírása: Pinterest

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments