A Kodi legjobb jogi kiegészítői

[ware_item id=33][/ware_item]

Az intelligens generáció folyamatosan megtalálja a módját, hogy olcsóbbá és kényelmesebbé tegye a dolgokat. Kodi arról szól, hogy fizet, amit valóban meg akar nézni. Miért vásárolna kábeltételt több száz csatornával, amelyek közül csak néhányat néz meg? A legfontosabb rész a Kodi-ról a fantasztikus legális Kodi-kiegészítők listája, amelyeket telepíthetnek a megfelelő tárolóikból. Lehet, hogy észrevette a „legális” szó hangsúlyozását. Valójában tucatnyi izgalmas kiegészítő van, de sokuk nem tartozik a törvény által létrehozott esernyő alá. Noha igaz, hogy a szerzői jogi törvények országonként eltérnek, miért vállaljuk a kockázatot?


A Kodi 2018 legjobb jogi kiegészítői

Ha továbbra is elhatározta, hogy néhány kiegészítőt keres, amelyek nem 100% -ban legitimek, akkor tegyen óvintézkedéseket. Iratkozzon fel egy Kodi VPN-re, amely csatornát épít fel az adatok biztonságának megőrzése és a valódi tartózkodási hely elrejtése érdekében. A törvénykövető polgárok számára itt található a 2018 legális Kodi kiegészítők listája

 Youtube

Ó, a jó öreg alkalmazás, amelyre mindig támaszkodhat a legjobb (és legrosszabb) online tartalomra, amelyet csak Tumblr és Reddit árnyékolt. Ne beszéljünk a Vine-ről. Ez a seb még mindig friss. Szó szerint bárki regisztrálhat egy YouTube-fiókot a meglévő Gmail-fiókjával. Minden felhasználónak van egy csatornája, ahol feltölthet bármit, amelyet meg akar osztani. A legjobb minőségű tartalom a hivatalos szórakoztató csatornákon található meg. A YouTube elég jól ad ajánlásokat a „Megtekintési előzmények” alapján. Gyorsan kereshet felhasználót név szerint, vagy videókat kereshet kulcsszavak segítségével. Van egy szakasz a legforróbb új videókról, különféle kategóriákban, beleértve zenét, sportot, híreket stb.

Hulu

A kanapé burgonya és a TV-szenvedélybetegek valószínűleg ismerik a Hulu-t. Nemcsak tévéműsorokat nézhet a neves szórakoztató hálózatoktól, de megnézheti a Hulu eredeti sorozatait is. Minden videónak több kiszolgálója van, amelyek közül választhat. Mindaddig, amíg van Android-eszköze, telepítheti a legit Kodi 2018-as kiegészítőket, például a Hulu-t, ha belép a „Beállítások”, a „Kiegészítők” menübe, és kiválasztja a kívánt kiegészítőt. A Hulival a Kodi-nál megtervezhetsz non-stop rohanó figurákat. A Hulu mindkét árszervezése alig ígér hirdetések hiányát. Jelenleg egy teljes hónapra feliratkozhat teljesen ingyenesen, amelyet évi 7,99 USD / hó díj követ. A Hulu Live TV-vel béta verzióként jelenleg elérhető, 39,99 USD / hónap után, miután élvezted a heti élő TV-közvetítést.

Netflix

Mindenki és a nagyanyja ismerik a Netflixet. Bekerült a popkultúrába, és nem fog hamarosan elcsúszni. Időnként a trendek felgyorsulnak, de a Netflix garantálja a 100% -os elégedettséget. Nehéz megtalálni valakit, aki nem szerette ezt a csúcsminőségű streaming szolgáltatást. Nem csak a minőséget nyújtja, hanem a legforróbb tévéműsorokat is megtalálja. Kihúzhatja barátaival (vagy egyedül, ha barátainak átengedtek téged egy nyaralásra). Az eredeti Netflix sorozatot mindig érdemes megnézni. Ennek egyik oka az, hogy az idegen dolgokról jelenleg a legjobban beszélnek a műsorban. Az utóbbi időben a The Crown tehetséges szereplői és bírósági politikájával felhívta a nézők figyelmét. A Netflix kompatibilis számos különféle Android készülékkel, amelyekkel könnyen összekapcsolhatja a Kodi-t.

Ellenőrizze még: A legjobb iPhone VPN-ek biztonság és titkosítás szempontjából

SoundCloud

Lehet, hogy a zenei hangulatban van, miközben a legújabb projektén dolgozik, vagy csak elvégzi a házimunkát. A SoundCloud ideális legális Kodi kiegészítő a zene szerelmeseinek. A műfajok széles választéka élvezhető ezen a fantasztikus platformon, és a lista folyamatosan bővül. Új műfajok születnek és divatossá válnak minden évben. Mivel olyan sok indie-művész kísérletezik és osztják meg alkotásaikat a SoundCloudon, ez az a hely, ahol először meghallhatja őket. Ez kiváló platform azok számára, akik nem szeretik a mainstream zenét. Az egész világ művészei megosztják munkájukat a SoundCloud segítségével, így számtalan nyelven hallgathat zenét.

Univerzális filmkaparó

Lehet, hogy egy másik, 2018. évi legit Kodi-kiegészítőt keres. Sokféle kiegészítő található a Kodi-nak a funkció alapján. Mielőtt eldöntené egy TV-sorozat, film, rajzfilm, anime vagy dokumentumfilm közvetítését, meg kell határoznia, hogy érdemes-e ideje. A Universal Movie Scraper fedezte magát! Csak egy kis időbe telik, hogy megtalálják és telepítsék a lerakatból a legális Kodi kiegészítők listáján. Ez a nagyteljesítményű Kodi-kiegészítő olyan adatokkal szolgál a felhasználók számára, amelyek megbízható webhelyekről származnak, mint például az IMDb, a Rotten Tomatoes, az OFDb.de, a Fanart.tv stb.. Ilyen módon kényelmesen megnézheti a telekösszefoglalókat, a leadott listákat (teljes profilokkal), az áttekintéseket és az értékeléseket. . Megváltoztathatja a beállításokat, hogy információkat kapjon egy adott webhelyről a Universal Movie Scraper felsorolt ​​listáiból.

PlayStationVue

A PlayStation Vue komolyan lenyűgöző az általa kínált szolgáltatások számával és az Ön rendelkezésére bocsátott hatalmas tartalomtárgal. Kiválaszthatja, mely csatornákat szeretné megnézni, és bármikor közvetítheti őket élőben. Ez nem csak a TV-csatornák folyamatos élő közvetítését biztosítja, hanem lehetővé teszi a kedvenc TV-műsorok és filmek rögzítését. A PlayStation Vue legnagyobb megsemmisítése az, hogy egyszerre öt eszközön közvetíthet! Az éves szerződések miatt sem kell aggódnia. Rugalmas tervei vannak, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek. Ez határozottan az egyik legkedvezőbb legit kodi addon 2018.

Ropogás

A minőség a Sony Pictures szinonimája, tehát nem meglepő, hogy a Crackle kiváló, legális Kodi kiegészítő. Folyamatosan frissítik könyvtárukat a felhasználói élmény javítása érdekében. A Crackle oldalon mindig megtalálhatja a legmagasabb minősítéssel rendelkező TV-műsorokat és filmeket. Számos érdekes eredeti program található a Crackle-en a Sony Pictures alkalmazásban. A hirdetések támogatják, de szívesen fogadnak nézői javaslatokat az új tartalomra vonatkozóan.

Sok más csodálatos legális Kodi-kiegészítő is kipróbálható élő TV-közvetítés, filmek, TV-műsorok vagy speciális funkciók számára..

További Kodi kiegészítők ellenőrzése:

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments