A Hulu négy legjobb VPN-je – Nézze meg a Hulu-t az Egyesült Államokon kívül!

[ware_item id=33][/ware_item]

A Hulu az amerikai televíziós óriások, a Fox, az NBC és az ABC közös vállalkozása, így élvezheti az összes TV-műsorot, amelyeket a múltban sugárzott, vagy ezekben a TV-hálózatokban jelenleg sugárzott. A Hulu akkor hasznos, amikor gyermeke tantrémet dob, és kedvenc rajzfilmfigurájának meg kell nyugtatnia. A Cartoon Network és a Nickelodeon csatornáktól származó műsorok Hulu-on is közvetíthetők.


A legtöbb streaming webhely hátránya, hogy a műsorok a hálózat korlátozásai miatt nem állnak rendelkezésre hamarosan a műsorok megjelenése után. A Hulu ezeknek a hálózatoknak a tulajdonában van, így a legfrissebb epizódokat szabadon megnézheted a csatornán való hivatalos sugárzás után. Sőt, a Hulu csak az Egyesült Államok közönsége számára elérhető, és ha az USA-n kívül élsz, akkor nem tudnád online nézni a Hulu-t..

Mi a megoldás, ha az Egyesült Államokon kívüli online internetet szeretnénk nézni?

Nos, könnyedén megkerülheti a földrajzi korlátozásokat, és figyelheti a Hulu-t az Egyesült Államokon kívül, ha választja a VPN szolgáltatás. VPN használatával könnyedén csatlakozhat bármelyik amerikai szerverhez, és hozzáférhet a Hulu-hoz a világ bármely pontjáról egy amerikai IP-címen keresztül. Az alábbiakban említett VPN-k egyértelmű módja a Hulu elérésének az Egyesült Államokon kívül, ezért válasszon az alább említett és a cikk későbbi részében említett VPN-k közül, a Hulu-ról bővebben beszélünk:

NordVPN

Feloldhatja a Hulu USA-n kívüli blokkolását a NordVPN széles körben elterjedt kiszolgálóival, amelyek kettős védelmet nyújtanak a hackerek ellen, és elrejtik az Ön IP-címét a Hulu-tól is. Élvezze a HD videók nagy sebességű streamingét akár hat eszközön egyszerre NordVPN. Jelenleg nagy megtakarítást eredményezhet a hároméves tervükből, amely csak 2,99 dollár / hónap.

ExpressVPN

Mindenki hallott róla ExpressVPN mivel a legjobb minőségű VPN-pénzt lehet megvásárolni, és a hype teljesen indokolt. Kicsit dráganak tűnhet, havonta 6,67 USD, de megéri a dollárt. Keresse fel a 24 órás ügyfélszolgálatot, és szerezze be azokat a kiszolgálókat, amelyek lehetővé teszik a Hulu USA-n kívüli nézését. A HD videókat másodpercek alatt továbbíthatja, és korlátlan sávszélességet élvezhet. Ezen felül 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak.

látogasson el a weboldalra

VyprVPN

Ez az opció kiemelkedik azáltal, hogy költséghatékony és gyors ügyfélszolgálatot kínál, miközben kiszolgálókat talál, amelyek az USA-n kívüli Hulu figyelésére szolgálnak. Három nagyszerű protokollt kínálnak 48 országban, és regisztrálhat egy 3 napos próbaverzióra, mielőtt megtanulná, hogyan kell Hulu-t nézni MAC-on vagy más eszközön. Gyors hozzáférés a Hulu-hoz, mindössze havonta 5 dollárért, és 30 napos pénz-visszafizetési garancia igénybevétele esetén elégedetlensége.

SaferVPN

Ez egyike a legkevésbé globális VPN-cégeknek, sok privilegizálással, így ne becsülje alá szolgáltatásaikat. Az egyik legjobb dolog a 24 órás ügyfélszolgálat, amely garantálja, hogy gyorsan azonosítani tudja a Hulu-val működő szervert, és elkezdi a figyelmeztetést. Könnyen használható alkalmazások / szoftverek több ügyfélen, például Windows, Mac, apple, android, ios és egy króm kiterjesztésen. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia édessé teszi az üzletet. A SaferVPN hároméves tervet kínál, csak 2,25 dollárért, főleg az amerikai felhasználók számára.

Háromlépéses útmutató a Hulu nézéséhez

  1. Vásároljon felső VPN szolgáltatást
  2. Válasszon egy kiszolgálót az Egyesült Államokban az alkalmazásból
  3. Látogasson el a Hulu webhelyére, és élvezze azt

További információ a Hulu TV-műsorok közvetítéséről az Egyesült Államokon kívül

A Hulu négy legjobb VPN-je - Nézze meg a Hulu-t az Egyesült Államokon kívül!

Számos streaming weboldal létezik világszerte, de a Hulu az egyik legfontosabb hely az USA és Japán lakosai számára. Népszerűsége miatt számos felhasználó inkább a Hulu-n keresztül néz TV-műsorokat, a kevésbé ismert webhelyek helyett, amelyek bosszantó hirdetésekkel vannak tele..

Korábban a Hulu korlátozott tartalom esetén engedélyezte az ingyenes streaming szolgáltatást, de most előfizetnie kell a fizetett szolgáltatásra, hogy élvezhesse a rendelkezésre álló tartalmat. Először regisztrálnia kell egy fiókot a Hulu-n, majd válassza ki az előfizetési csomagot. A fizetést az általuk elfogadott belföldi hitelkártyák vagy a PayPal segítségével kell megfizetni. Ha szeretne igénybe venni a Hulu szolgáltatásait, de nem él az Egyesült Államokban vagy Japánban, akkor nehezen tudja végrehajtani a fizetést. Tehát vizsgálja meg a körforgalom fizetési lehetőségeit, amelyeket a Hulu feliratkozás előtt készített.

Tegyük fel, hogy nyaralni megy az Egyesült Államokon vagy Japánon kívül, de nem akarja elmulasztani a TV-műsor olyan fejleményeit, amelyben jelenleg megszállottja vagy. Mivel már van fiókja a Hulu-nál, feltételezheti, hogy nincs probléma az adatfolyam streamingjével. Ez helytelen lenne! A helymeghatározás rendkívül fontos, mivel sok streaming webhely tartalmára földrajzi korlátozások vonatkoznak.

Például számos olyan webhely, amely kizárólag koreai drámákat és filmeket közvetít, csak Koreára korlátozódik. Nemcsak a szórakozásról, hanem a politikáról is szól, mivel az olyan országok, mint Kína, számos tilalommal rendelkeznek a külföldi hírügynökségek webhelyein. A kormányzati rendeleteken túl a weboldal tulajdonosa a vállalkozásnak dönti el, hogy mely területeket kívánja kibővíteni szolgáltatásaival. Sajnos a Hulu nem engedélyezi az streaming az Egyesült Államokon és Japánon túl, ezért stratégiát kell kidolgoznia, hogy megnézze a Hulu az USA-n kívüli helyeit. Meglepő módon Kanadában és az Egyesült Királyságban sem fog hozzáférni a Hulu-hoz.

Hozzáférhetek Hulu-hoz egy VPN szolgáltatás használatával?

A földrajzi korlátozások meghaladásának egyszerű válasz a virtuális magánhálózat (VPN). A VPN lehetővé teszi a regionális korlátozásokkal rendelkező tartalom elérését az igazi IP-cím elrejtésével. Még megtanulhatja, hogyan kell nézni a Hulu-t a Kodi-on, miután létrehozott egy VPN-fiókot. Szerencsére a VPN több eszközön is működik, beleértve a MAC-ot is, így megnézheti, hogyan nézheti meg a Hulu-t a MAC-on is.

Csatlakozhat a VPN-szolgáltatás tulajdonában lévő sok szerver egyikéhez abban a helyen, ahol a webhely nyilvántartásában a sajátjaként szeretne megjelenni. Tegyük fel, hogy Portugáliában él, és TV-műsorokat szeretne közvetíteni a Hulu-n. Iratkozzon fel Hulu-fiókra, miután bekapcsolta a VPN-t, és kiválasztotta a legjobb eredményt biztosító protokollkiszolgáló-kombinációt. A kiválasztott szerver valahol az Egyesült Államokban található, tehát a Hulu szempontjából a jelenlegi IP-címed megegyezik az Egyesült Államok szerverével..

Ez azt jelenti, hogy a Hulu nem tudja megmondani, hogy valóban feliratkozott Portugáliáról, és szabadon engedi tévéműsorok közvetítését. A VPN nem csupán elrejteni az IP-címét. Ez nagymértékben növeli a kapcsolat biztonságát, megakadályozva, hogy kormányzati ügynökségek nyomon kövessék Önt. Ezenkívül védelmet nyújt a hackerekkel szemben is, ha nyilvános Wi-Fi-t használ. A VPN úgy működik, hogy a rendszer és az internet között kicserélt összes adatot titkosítja. A VPN számos protokollt kínál, amelyek segítségével feloldhatja a Hulu feloldását az Egyesült Államokon kívül.

Egyszerűen hangzik, igaz? Rossz! A Hulu ön előtt áll, és rendelkezik egy kifinomult rendszerrel, amely megtiltja a proxyszerverek használatát, hogy elrejtsék valódi helyét. Több népszerű VPN-t feketelistára helyezett, amelyek egyébként lehetővé tennék, hogy Hulu-t nézzen az Egyesült Államokon kívül. Felismerték az ezeknek a VPN-vállalatoknak a tulajdonában lévő kiszolgálókat, így Ön nem tudja felszabadítani a Hulu-t az USA-n kívülről.

Megjelenik egy értesítés, amely azt mondja, hogy a Hulu észlelte a névtelen proxyszervert, és le kell tiltania azt a Hulu-on történő streaminghez, ha az Egyesült Államokban él. Ne aggódjon, mert akkor is megtanulhatja, hogyan kell Hulu-ot nézni a MAC-n és hogyan kell nézni a Hulu-t a Kodi-on, még akkor is, ha jelenlegi tartózkodási helye nem az USA-ban vagy Japánban található. Kíváncsi, mi a trükk a Hulu eléréséhez Kanadában és az Egyesült Királyságban? Nyugodj meg, mert a Hulu nem tiltotta meg az összes VPN-t, tehát van lehetőség ezen korlátozás megkerülésére. A kérdés az, hogy a Hulu képes felismerni néhány VPN-társaság tulajdonában lévő proxykiszolgálókat, de még mindig vannak olyan kiszolgálók, amelyek a radar alatt maradnak. A Hulu USA-n kívüli feloldásához felveheti a kapcsolatot a VPN-cég ügyfélszolgálatával és érdeklődhet ezekről a szerverekről.

Az NordVPN a legjobb választás, ha az Egyesült Államokon kívüli Hulu-t szeretne nézni. A VPN-felhasználók erősen ajánlják, különösen a sebesség szempontjából. Azok, akik Kanadában és az Egyesült Királyságban szeretnének hozzáférni a Hulu-hoz, gyakran vitatkoznak a NordVPN mellett, mivel az USA-ban több szerver rendelkezik, amelyek minden alkalommal szoros kapcsolatot biztosítanak. A végső döntés meghozatala előtt böngészhet a hivatalos weboldalon.

Következtetés

Ne felejtse el ellenőrizni, hogy ezek a VPN-ek működnek-e az Ön országában, és biztosítják-e az összes szükséges szolgáltatást. Az optimális eredmény érdekében kipróbálhatja a Hulu számára ajánlott kiszolgálókat különböző protokollokkal. A Hulu nagyszerű szórakoztatási forrás a kábelvágók és a streaming szerelmeseinek, és ha Gotham és Arrow rajongója vagy, akkor a Hulu a legjobb választás a kedvenc TV-műsorok és csatornák nézésére a világ bármely pontjáról..

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments