A 2019-es év 3 legjobb Chrome VPN-je, amelyet nem szeretsz kihagyni

[ware_item id=33][/ware_item]

Régóta régen többségünk búcsút csókolt az Internet Explorer, az Opera, a Firefox és az összes többi böngésző óta, mióta a Google Chrome kiváló teljesítményének köszönhetően halálba dobta őket. Most a Google Chrome annyira népszerű, hogy a „böngésző” szinonimája ennek a minden idők kedvencének. Ez végül nem csak azért történt, mert a Chrome örökölte apja nevét, és dicsekedett a teljes névvel, a „Google Chrome” -val, vagy könnyű ablakot adott nekünk testvéreinknek, a Youtube-nak, a Google Maps-nek, a Google Dokumentumoknak stb. Egy helyen, hanem azért is, mert lehetőségeket adott nekünk. hogy testreszabjuk a böngészőt a tetszésünk szerint. Az egyik ilyen nagyszerű lehetőség a Chrome-kiterjesztések hatalmas gyűjteménye volt. Természetesen a Chrome ingyenes kiterjesztései önmagukban is túl jók ahhoz, hogy körül tudják játszani és javítsák a felhasználói élményt böngészés közben, de mint mindennek fizetett verziója, a bővítményeknek is vannak ezek; csak a jobb élmény érdekében.


Chrome VPN vs. Chrome VPN kiterjesztés - különböznek egymástól?

Biztosan! A Chrome VPN-ek és a Chrome VPN-kiterjesztések nagyon különböznek egymástól. A fő különbség az, hogy a kiterjesztések általában ingyenesek, de a Chrome VPN-ek nem. A Chrome VPN-kiterjesztések hátránya azonban, hogy a kiterjesztések csak a krómra korlátozódnak, funkcióik korlátozottak, sebességük lassabb, és hatékonyak is. Ennek oka az, hogy a Chrome VPN-kiterjesztések proxy szervert / közvetítőt használnak, és nem valódi VPN.

Másrészt a Chrome VPN-k több ezer szerverrel rendelkeznek a jobb biztonsági funkciók biztosítására és több helyről, ahonnan csatlakozhatnak. Ezenkívül a VPN operációs rendszer szintjén működik, és biztonságot nyújt minden olyan forgalom számára, amely az interneten keresztül továbbad PC-n, mobiltelefonokon, laptopokon, táblagépeken vagy bármilyen módon. A sebesség is jobb, ezért a tapasztalat nem izzad. A Chrome VPN használatának egyetlen hátránya, hogy meg kell vásárolnia. Ezt a Chrome VPN-t is használhatja asztalán vagy mobiltelefonján, és megoszthatja ezt a kapcsolatot egyszerre több eszközzel.

Hogyan működik a Chrome VPN?

A VPN-ket általában az egész világon használják az emberek a biztonság és az anonimitás érdekében az interneten keresztül. Több ezer szerverük található a különböző régiókban, amelyek utánozzák a felhasználó bizonyos helyét, mintha onnan használnák az internetet. Ez felszabadítja a felhasználót, hogy több feladatot szabadon végezzen az interneten keresztül, például belépjen a hazájában blokkolt webhelyekre, promóciókat és kedvezményeket éljen más régiókban, vagy egyszerűen blokkolja a kormányzati, szervezeti vagy kémmegfigyelést..

Noha a VPN-ek többsége ezeket az alapszolgáltatásokat nyújtja, nem mindegyikük nyújtja a legjobb sebességet és magas szintű titkosítást. A Chrome VPN-ek viszont gyakran jobb biztonsági funkciókkal és sebességgel bírnak, hogy az internetben való élmény fokozása nélkül lopás, meghibásodás vagy megfigyelés nélkül. Fontos megérteni a Chrome VPN és a Chrome kiterjesztés közötti különbséget, hogy az előbbi az utóbbi HD élménye, függetlenül attól, hogy a biztonság vagy a sebesség érinti-e..

A legjobb „3” Chrome VPN-k

A Chrome VPN-ek listájának összeállításakor rövidítettük le a 3 legfontosabb VPN-re, amely minden bizonnyal egyértelműen igaz ahhoz, amit korábban a Chrome VPN-eknek imádtunk. Tegyük fel a következő legjobb Chrome VPN-ket:

NordVPN

A 2019-es év 3 legjobb Chrome VPN-je, amelyet nem szeretsz kihagyni

A NordVPN a Chrome VPN-ek listáján szerepel a tökéletes csatlakozási stabilitás miatt.

Előnyök:

 • A felhasználók világszerte több mint 3000 szerverhez férhetnek hozzá
 • Nagy sebességű VPN kapcsolatot kínál
 • A kiterjesztés könnyű és felhasználóbarát

Hátrányok:

 • Havi terve kissé magasabb
 • Nem kínál Chrome-kiterjesztésének ingyenes verzióját

ExpressVPN

A 2019-es év 3 legjobb Chrome VPN-je, amelyet nem szeretsz kihagyni

Előnyök:

 • Ez egy olyan alkalmazást kínál, amely könnyen telepíthető és könnyen használható
 • Szupergyors VPN
 • Rengeteg fejlett funkcióval rendelkezik, mint például a Kill Switch
 • 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár

Hátrányok:

 • Drágább, mint a versenytársak
 • A kiterjesztés az alkalmazás nélkül nem használható

CyberGhost

A 2019-es év 3 legjobb Chrome VPN-je, amelyet nem szeretsz kihagyni

Előnyök:

 • Nyilvánvaló, hogy gyors VPN-kapcsolat, de nem olyan gyors, mint a fentiekben említettek
 • Az olcsó VPN-szolgáltatások kategóriájába tartozik
 • Megdöbbentő 45 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál

Hátrányok:

 • Gyenge az ügyfélszolgálat
 • Kicsit túl bonyolult Chrome-kiterjesztést kínál

Hogyan állítsunk be egy Chrome VPN-t

Nos, a Chrome VPN beállítása nagyon egyszerű és problémamentes. A gyors beállítás lépésről lépésre az alábbiak szerint készül:

 1. Válasszon egyet az alább javasolt 3 legfontosabb Chrome VPN közül.
 2. Iratkozzon fel a Chrome VPN szolgáltatásra, amely szerinte az Ön igényeinek leginkább megfelel.
 3. Kattintson a letöltésre, majd telepítse a VPN-t.
 4. Készítse el az azonosítóját, és jelentkezzen be a hitelesítő adataival.
 5. Válassza ki a kívánt hely kiszolgálóját.
 6. Indítsa el a VPN-t, és ennyi, szabadon böngészhet az interneten.
James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments