8 redenen om thuis films te kijken dan in een theater

[ware_item id=33][/ware_item]

Filmfreaks zullen geen nieuwe blockbuster-films missen. Ze kunnen het zich gewoon niet veroorloven om te wachten op het comfort van het kijken naar een nieuwe release terwijl ze op een bank liggen, waardoor het trotse gevoel van de eerste paar kijkers van een film in een theater wordt aangetast. Ondanks het wachten is er geen twijfel dat sommige filmfreaks nog steeds graag films meer thuis bekijken dan in een theater. Ze kijken echter liever thuis naar films nadat ze weten waarom het eigenlijk beter is. Laten we het hebben over wat de betere keuze is, films kijken met je vrienden in een theater of lekker knus op je bank zitten en films online kijken.


We beginnen met de meestal overwogen optie, d.w.z. naar de film gaan. Een bioscoop is trouwens een van de meest gewilde ontmoetingsplaatsen om te relaxen onder vrienden, omdat ze veel tijd doorbrengen samen met de mensen met wie ze willen rondhangen. En niet te vergeten dat films en muziek een zeer belangrijke rol spelen in ons romantische leven en het is noodzakelijk dat tortelduifjes minstens een paar keer per week achterin een theaterzaal terechtkomen. Films kijken in een theater is ook een geweldige vrijetijdsbesteding, vooral als er niet veel te doen is in je stad, kun je een reünie redden door met je vrienden naar de film te gaan. Het is echt leuk om films in een theater te kijken en de meeste mensen zijn het hiermee eens.

MAAR!

Er zijn altijd twee kanten van een debat. Daarom willen we buiten deze kaders zijn en je met echte claims echt vertellen dat er inderdaad een betere optie is dan films kijken in een theater. Nou, thuis films kijken is een betere optie dan films kijken in de bioscoop. We zijn hier niet om theaterliefhebbers te beledigen en willen zeker ook niet hypocriet klinken, omdat we ook vaak naar de film gaan. Het klinkt in eerste instantie misschien vreemd voor theaterfans, maar hier zijn we, om 8 geweldige redenen te geven die iedereen zullen overtuigen waarom het beter is om thuis films te kijken dan in een theater. Veel in de war? Bekijk de redenen en beslis zelf.

1) Omdat iedereen geld wil besparen!

Gemiddeld kost een bioscoopkaartje tussen $ 10 en $ 20, afhankelijk van het theater en de afmetingen. Aan de andere kant kosten zelfs de beste streamingdiensten gemiddeld $ 8 / maand, behalve voor HBO Nu kost dat $ 15 / maand. Het is bijna de helft van de kosten van een bioscoopkaartje.

Lees ook: Bespaar geld & Krijg goedkope VPN

Als je een film in een theater gaat kijken, betaal je minimaal $ 10 voor één film. Maar je kunt je voor slechts een hele maand abonneren op een bibliotheek met duizenden titels voor slechts $ 8! A Home Run ...

“P.S. Je kunt ook nieuwe films online huren met minder geld. ”

2) Omdat het beter is om controle in handen te hebben!

Je film in de bioscoop gaat nooit pauzeren. Wat er ook in de bioscoop gebeurt, het gaat gewoon door! Of je nu wilt plassen, je popcornemmer moet bijvullen, een kop koffie voor jezelf wilt halen als de film je echt slaperig maakt, of aan je broer of zus uitlegt waar de huissleutels aan de telefoon zijn als ze ze niet kunnen vinden onder de deurmat; kortom, wat het ook is, de film moet rollen. Wanneer het tijd is voor de pauze van de film, duurt het de hele pauze om de uitgang tegen de menigte aan te schuiven om een ​​snack te pakken, gewoon om terug te keren met een teleurstelling dat je een paar scènes hebt gemist. Wat te nemen, snacks of film? Zeker, in het geval van het online kijken van een film, is dit allemaal gemakkelijk mogelijk, in feite kunt u genieten van alle luxe van uw huis met uw favoriete film op het scherm, wat maakt het dan uit dat het een kleiner scherm is? Nu moet je kiezen of je een paar minuten van de film wilt missen of dat je ...

Pauzeer het, speel het, spoel het terug, sla het over of doe wat je wilt. Thuis draait het allemaal om jou, omdat je daar regeert!

3) Omdat niemand je film zou moeten verpesten!

Er zijn veel mensen in de bioscoop en allerlei soorten. Natuurlijk ga je naar de film om te midden van de menigte en mensen te zijn. Maar hier zit een bittere waarheid in. Er zijn eigenlijk twee soorten mensen in een theater, één is de eerste keer dat kijkers allemaal enthousiast zijn om de beste scènes van de film te kijken en ten tweede zijn de ‘spoilers’ die allemaal graag de beste scènes van de film verpesten. Om niet te vergeten, het wordt echt vervelend als je niet de stoel kunt krijgen die je wilde. Daarom moet je het doen met het vervelende publiek om je heen. Stel je voor dat er een kind recht voor je zit en je gretig een filmpje probeert te krijgen van de film waarop je maanden hebt gewacht, maar het gezeur is te luid om ervan te genieten, en totdat de checker komt controleer de verloren ouder met de huilende baby, het is te laat; je hebt het beste deel van de film al gemist.

Ja! De kans is groot dat je kijkervaring voor films wordt verpest. Maar op dat moment kun je er niet veel aan doen dan alleen maar wensen dat je alleen en thuis in vrede dezelfde film online zou kijken.

Nou, je kunt eigenlijk alleen zijn.

Sluit gewoon je kamer, doe het licht uit en er is niemand die je film kan verpesten als je alleen thuis bent.

4) Omdat er een thuisbioscoop kan zijn!

Veel mensen beweren dat cinema de beste plek is om films te kijken vanwege de sfeer, het grote scherm en het harde geluid. Dat is absoluut geldig. Het verbetert elk beetje van de filmervaring. Alles lijkt zo dramatisch te zijn, de actie, de dialogen, de bewegingen, en wat niet.

Deze ervaring kan thuis echter nog beter worden met een thuisbioscoop. We kopen dure theatertickets voor premium theaters met ligstoelen of bedden, maar we vragen ons zelden af ​​of we ook een thuisbioscoop kunnen krijgen waar we op ons gemak gebruik van kunnen maken. Er kan een groot genoeg scherm zijn voor je kamer, geweldig geluidssysteem, je eigen bed of bank, met veel meer comfort, en wie zou dat niet leuk vinden.

Met het geld dat u kunt besparen om thuis films te kijken, kunt u ook vroeg of laat een thuisbioscoop kopen. Je complete bioscoopervaring in theater-stijl thuis zoet thuis!

Samsung HT-J5500W 5.1-kanaals 1000 Watt 3D Blu-Ray Home Theatre-systeem (2015-model)

Meer optie:

Sony BDVE3100 5.1-kanaals thuisbioscoopsysteem

5) Omdat de sfeer thuis kan worden gemaakt!

Velen van ons kijken graag films met vrienden. We plannen meestal een avondje uit in de bioscoop met onze lieve vrienden. De geweldige ambiance lijkt nog beter met vrienden. Mee eens! Maar hoe zit het met het creëren van een geweldige sfeer thuis, vrienden uitnodigen en binge-watch alle delen van uw favoriete film?

Ik wed dat het beter is dan één film kijken in het theater. Ook laten niet alle bioscopen voedsel toe. Thuis kun je eten eten terwijl je films kijkt, eten bestellen bij je favoriete restaurant en een paar goede vrienden uitnodigen.

Dus, wat is het nut van een goede sfeer als er geen pizza is zoals bij Home Sweet Home!

6) Omdat niet elke film erg gemakkelijk te begrijpen is!

Sommige films vereisen te veel concentratie om ze te bekijken. Je kunt het niet verdragen om een ​​enkele scène te missen om de diepte van die diepgaande films volledig te begrijpen, want alles verbindt alles. Maar dan onderbreekt iemand je over de vorige scène, en je raakt volledig afgeleid en mist enkele belangrijke scènes van de film. Dit kan alleen gebeuren in een bioscoop.

Stel je nu voor dat je thuis films online kijkt. Hoe gemakkelijk je je geconcentreerde aandacht aan de film kunt houden, de minste soort verstoring die je kunt hebben is je jongere broer of zus die je irriteert en die je gemakkelijker aankan dan de ophef gemaakt door vreemden in de bioscoop. En natuurlijk kun je altijd terug en terug gaan om de punten te verbinden.

Thuis is dus waar het hart is! Jammer als je hebt betaald voor de bioscoopkaartjes en toch thuis de scènes hebt bekeken om de film te begrijpen, ouch!

7) Omdat er thuis geen blokkering is!

Kun je volop genieten in de bioscoop? Je denkt misschien dat het kan, maar nee! Dat kan je niet. Laat me je een vraag stellen: wat als je te laat bent voor de film vanwege een aantal onvermijdelijke omstandigheden terwijl je onderweg bent? Kun je de film stoppen om te beginnen? Oké, hier is er nog een. Kun je de film in de meest ontspannende outfit bekijken als je in een bioscoop bent? Of kun je hysterisch lachen om een ​​scène zonder dat mensen je aankijken met opgeheven wenkbrauwen?

Je hoeft niet met zo'n ongekende situatie te maken als je thuis een film of twee wilt kijken. Je hoeft je ook niet voor een film te verzorgen of te poppen. Je kunt gewoon achterover liggen in je PJ's of zelfs in je verjaardagspak, opgesloten in je kamer en genieten van de film!

8) Limited Food / Snacks irriteert Foodies het meest

De reden waarom we hier apart op wijzen, is dat het erg belangrijk is voor fijnproevers. Het is vervelend als je geen eten van buitenaf in een theater kunt brengen. Dat beperkt je eigenlijk tot popcorn, nacho's en snoep. Terwijl je thuis een film kijkt, kun je je favoriete Hardees, Burger King, Whitecastle, Domino's of wat dan ook bestellen. Nog beter, kook zelf voordat je een film online kijkt; u bent verzekerd van de netheid van de plaats en de handen die het voorbereiden. Bovendien wordt het een stuk goedkoper.

Thuis niet achterhouden!

We hebben slechts 8 eenvoudige maar geweldige redenen opgenomen om al je favoriete films thuis te bekijken, terwijl er nog veel meer zijn, en we denken dat je ze inmiddels kent. Deel deze informatie met je vrienden en filmpartners om hen deze keer te overtuigen om thuis een film te spelen. Misschien heb je meer interessante redenen om met ons te delen, dus vermeld andere redenen op ons sociale netwerk of post het gewoon vanuit je sociale account met #BestVPNDeals.

Ons laatste advies aan jou 

Om thuis veilig films te downloaden, moet u een VPN gebruiken. In veel landen is het gebruik van een VPN nodig om films te downloaden om verschillende redenen. Een van hen ontvangt een kennisgeving voor het downloaden van een boete. U zult dat op alle mogelijke manieren willen vermijden. Om die reden bevelen wij u twee van de beste VPN-providers aan die er zijn:

NordVPN

Deze VPN-provider is berucht voor het aanbieden van internetbeveiliging voor een redelijk goede prijs. Het zal je downloadsnelheid ook niet fluctueren. U zult dus de ultieme gemoedsrust hebben terwijl u thuis films downloadt met de enige echte NordVPN. 

ExpressVPN

Deze VPN-provider staat bekend om zijn verbindingsstabiliteit. U wordt niet losgekoppeld van de VPN, zelfs niet als uw apparaat is uitgeschakeld. Hoewel het beveiliging biedt, wordt uw ISP-snelheid ook niet ontmoedigd. Dat is waarom het ExpressVPN wordt genoemd.

Facebook: https://www.facebook.com/bestvpndeals/

tjilpen: https://twitter.com/bestvpndeals

Image Credits: ShutterStock.com

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments