8 λόγοι για να παρακολουθήσετε ταινίες στο σπίτι από ένα θέατρο

[ware_item id=33][/ware_item]

Οι φρικιασμένοι κινηματογράφοι δεν θα χάσουν τυχαία τις νέες ταινίες επιτυχίας. Απλώς δεν μπορούν να περιμένουν για την άνεση να παρακολουθήσουν μια νέα κυκλοφορία, ενώ αγκαλιάζουν σε έναν καναπέ, θέτοντας σε κίνδυνο την υπερήφανη αίσθηση ότι είναι οι πρώτοι μερικοί θεατές μιας ταινίας σε ένα θέατρο. Αν και η αναμονή, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάποιες κινηματογραφικές εκβιασμούς εξακολουθούν να αρέσουν να παρακολουθούν ταινίες περισσότερο στο σπίτι παρά σε θέατρο. Ωστόσο, προτιμούν να παρακολουθούν ταινίες στο σπίτι αφού γνωρίζουν κάποιους λόγους για τους οποίους είναι στην πραγματικότητα καλύτεροι. Ας μιλήσουμε περισσότερο για το ποια είναι η καλύτερη επιλογή, παρακολουθώντας ταινίες με τους φίλους σας σε ένα θέατρο ή όλοι είστε άνετοι στον καναπέ σας και παρακολουθείτε ταινίες σε απευθείας σύνδεση.


Θα ξεκινήσουμε με τη συνηθισμένη επιλογή, δηλαδή τη μετάβαση στις ταινίες. Στην πραγματικότητα, ένα κινηματογραφικό θέατρο είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μέρη του hangout για να χαλαρώσουν ανάμεσα στους φίλους καθώς περνούν πολύ χρόνο μαζί με τους ανθρώπους που θέλουν να ξεφύγουν από. Επίσης, να μην ξεχνάμε ότι οι ταινίες και η μουσική παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ρομαντική μας ζωή και είναι επιτακτική ανάγκη τα lovebirds να χτυπήσουν το πίσω κάθισμα μιας αίθουσας θεάτρου τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα. Η παρακολούθηση ταινιών σε θέατρο είναι επίσης μια μεγάλη δραστηριότητα αναψυχής, ειδικά όταν δεν υπάρχει τίποτα να κάνει στην πόλη σας, μπορείτε να σώσετε μια επανένωση πηγαίνοντας στις ταινίες με τους φίλους κάποιου. Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να βλέπετε ταινίες σε θέατρο και οι περισσότεροι άνθρωποι συμφωνούν σε αυτό.

ΑΛΛΑ!

Υπάρχουν πάντα δύο όψεις μιας συζήτησης. Επομένως, θέλουμε να βγούμε έξω από το κουτί σχετικά με αυτό το θέμα και πραγματικά να σας πούμε με τους σωστούς ισχυρισμούς ότι υπάρχει πράγματι μια καλύτερη επιλογή εκεί έξω από το να παρακολουθείτε ταινίες σε ένα θέατρο. Λοιπόν, η παρακολούθηση ταινιών στο σπίτι είναι μια καλύτερη επιλογή από το να παρακολουθείτε ταινίες στον κινηματογράφο. Δεν είμαστε εδώ για να προσβάλλουμε τους λάτρεις του θεάτρου και σίγουρα δεν θέλουμε να ακούσουμε και υποκριτές, καθώς επίσης πηγαίνουμε συχνά στις ταινίες. Ίσως ακούγεται περίεργο στους οπαδούς του θεάματος, αλλά εδώ είμαστε, να δώσουμε 8 τρομερούς λόγους που θα πείσουν όλους γιατί είναι καλύτερα να παρακολουθήσετε ταινίες στο σπίτι παρά σε θέατρο. Μπερδευτήκατε πολύ; Λοιπόν, ελέγξτε τους λόγους και αποφασίστε μόνοι σας.

1) Επειδή όλοι θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα!

Κατά μέσο όρο, ένα εισιτήριο κινηματογράφου κοστίζει μεταξύ $ 10 έως $ 20 ανάλογα με το θέατρο και τις διαστάσεις. Από την άλλη πλευρά, ακόμη και οι καλύτερες υπηρεσίες streaming κοστίζουν κατά μέσο όρο $ 8 / μήνα εκτός από το HBO Τώρα που κοστίζει $ 15 / μήνα. Είναι σχεδόν το μισό κόστος του εισιτηρίου κινηματογράφου.

Επίσης, διαβάστε: Εξοικονομήστε χρήματα & Αποκτήστε Φτηνές VPN

Αν πρόκειται να παρακολουθήσετε μια ταινία σε ένα θέατρο, πληρώνετε τουλάχιστον 10 δολάρια για μια ταινία. Αλλά, μπορείτε να εγγραφείτε σε μια βιβλιοθήκη χιλιάδων τίτλων για ένα ολόκληρο μήνα σε $ 8 μόνο! Ένα σπίτι τρέχει ...

"ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε νέες ταινίες σε απευθείας σύνδεση σε λιγότερα δολάρια. "

2) Γιατί είναι καλύτερο να έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας!

Η ταινία σας στον κινηματογράφο δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει. Ό, τι κι αν συμβαίνει στον κινηματογράφο, συνεχίζεται! Είτε θέλετε να καίγεται, πρέπει να ξαναγεμίσετε τον κάδο ποπ-κορν, να πάρετε έναν καφέ για τον εαυτό σας, εάν η ταινία σας κάνει πραγματικά να νιώσετε υπνηλία ή να εξηγήσετε στον αδελφό σας όπου τα κλειδιά του σπιτιού βρίσκονται στο τηλέφωνο όταν δεν μπορούν να τα βρουν κάτω από αποτρίχωση; με λίγα λόγια, δεν έχει σημασία τι είναι, η ταινία πρέπει να κυλήσει. Όταν έρθει η ώρα για τη διακοπή της ταινίας, παίρνει ολόκληρο το διάλειμμα για να φτάσει στην έξοδο βούρτσισμα ενάντια στο πλήθος για να αρπάξει ένα σνακ, απλά για να επιστρέψει με μια απογοήτευση ότι χάσατε μερικές σκηνές. Τι να αρπάξει, σνακ ή ταινία; Σίγουρα, σε περίπτωση που παρακολουθείτε μια ταινία σε απευθείας σύνδεση, όλα αυτά είναι εύκολα εφικτά, στην πραγματικότητα, μπορείτε να απολαύσετε όλη την πολυτέλεια του σπιτιού σας με την αγαπημένη σας ταινία στην οθόνη, τότε ποιος ενδιαφέρεται για μια μικρότερη οθόνη; Τώρα πρέπει να επιλέξετε αν θέλετε να χάσετε λίγα λεπτά από την ταινία ή πρέπει να ...

Παύση, αναπαραγωγή, αναδίπλωση, παράλειψη ή εκτέλεση ό, τι θέλετε. Είναι όλα σχετικά με εσάς στο σπίτι, γιατί κυβερνάτε εκεί!

3) Επειδή κανείς δεν πρέπει να καταστρέψει την ταινία σας!

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στο κινηματογράφο και σε όλα τα είδη. Φυσικά, πηγαίνετε στις ταινίες για να βρίσκεστε ανάμεσα στο πλήθος και τους ανθρώπους. Αλλά υπάρχει μια πικρή αλήθεια σε αυτό. Υπάρχουν στην πραγματικότητα δύο είδη ανθρώπων σε ένα θέατρο, ένας είναι οι πρώτοι παρατηρητές που είναι όλοι ενθουσιασμένοι για να παρακολουθήσουν τις καλύτερες σκηνές της ταινίας και δεύτερος είναι οι «spoilers» που όλοι είναι ενθουσιασμένοι για να καταστρέψουν τις καλύτερες σκηνές της ταινίας. Για να μην ξεχάσετε να αναφέρετε, γίνεται πραγματικά ενοχλητικό όταν δεν μπορείτε να πάρετε το κάθισμα που θέλετε. Κατά συνέπεια, πρέπει να διαχειριστείτε με το άσχημο ακροατήριο γύρω σας. Φανταστείτε εάν υπάρχει ένα παιδί που κάθεται ακριβώς μπροστά σας και προσπαθείτε με ανυπομονησία να πάρετε ένα κλιπ της ταινίας που περιμένατε για μήνες, αλλά το κλαψούρισμα είναι πολύ δυνατό για να το απολαύσετε και μέχρι να έρθει ο ελεγκτής ελέγξτε τον χαμένο γονέα με το κλάμα μωρό, είναι πολύ αργά? έχετε ήδη χάσει το καλύτερο μέρος της ταινίας.

Ναί! Υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι η εμπειρία παρακολούθησης ταινιών θα καταστραφεί. Αλλά, εκείνη την εποχή, δεν μπορείτε να κάνετε πολλά γι 'αυτό από το να επιθυμείτε να είστε μόνοι και στο σπίτι βλέποντας την ίδια ταινία online ειρηνικά.

Λοιπόν, μπορείτε πραγματικά να είστε μόνοι.

Απλά κλειδώστε το δωμάτιό σας, απενεργοποιήστε τα φώτα και δεν υπάρχει κανένας που μπορεί να καταστρέψει την ταινία σας όταν είστε σπίτι μόνος.

4) Επειδή μπορεί να υπάρχει ένα home cinema!

Πολλοί άνθρωποι υποστηρίζουν ότι ο κινηματογράφος είναι το καλύτερο μέρος για να παρακολουθείτε ταινίες λόγω της ατμόσφαιρας, της μεγάλης οθόνης και του δυνατού ήχου. Αυτό είναι απολύτως έγκυρο. Ενισχύει κάθε κομμάτι της κινηματογραφικής εμπειρίας. Όλα φαίνεται να είναι τόσο δραματικά, η δράση, οι διάλογοι, τα κινήματα και τι όχι.

Ωστόσο, αυτή η εμπειρία μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερα στο σπίτι με ένα Home Theater. Αγοράζουμε ακριβά εισιτήρια θεάτρου για θεατρικά θέατρα με ξαπλωμένες καρέκλες ή κρεβάτια, αλλά σπάνια αναρωτιόμαστε ότι μπορούμε να βγάλουμε και ένα σπίτι θέατρο το οποίο μπορούμε να επωφεληθούμε με ευκολία. Μπορεί να υπάρχει μια αρκετά μεγάλη οθόνη για το δωμάτιό σας, το φοβερό ηχοσύστημα, το δικό σας κρεβάτι ή καναπέ, με πολύ περισσότερη άνεση και που δεν θα ήθελε αυτό.

Επίσης, τα μετρητά που μπορείτε να αποθηκεύσετε από την παρακολούθηση ταινιών στο σπίτι μπορεί να σας αγοράσει ένα σπίτι θέατρο αργά ή γρήγορα. Η πλήρης εμπειρία του κινηματογράφου σε θέατρο στο σπίτι σας!

Samsung HT-J5500W 5.1 καναλιών 1000-Watt 3D Blu-Ray σύστημα οικιακού κινηματογράφου (μοντέλο 2015)

Περισσότερα επιλογή:

Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Sony BDVE3100 5.1 καναλιών

5) Επειδή η ατμόσφαιρα μπορεί να γίνει στο σπίτι!

Πολλοί από εμάς αγαπούν να βλέπουν ταινίες με φίλους. Έχουμε την τάση να σχεδιάζουμε μια βραδιά στο κινηματογράφο με τους αγαπημένους μας φίλους. Η εκπληκτική ατμόσφαιρα φαίνεται ακόμα καλύτερη με φίλους. Συμφωνώ! Αλλά, πώς να δημιουργήσετε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, να καλέσετε φίλους και να παρακολουθήσετε binge-watch όλα τα μέρη της αγαπημένης σας ταινίας?

Σίγουρα είναι καλύτερα από το να βλέπεις μια ταινία στο θέατρο. Επίσης, δεν επιτρέπουν σε όλους τους κινηματογράφους να έχουν οποιοδήποτε είδος φαγητού. Στο σπίτι, μπορείτε να έχετε οποιαδήποτε φαγητό ενώ παρακολουθείτε ταινίες, να παραγγείλετε φαγητό από το αγαπημένο σας εστιατόριο και να καλέσετε μερικούς καλούς φίλους.

Έτσι, ποιο είναι το σημείο μιας καλής ατμόσφαιρας όταν δεν υπάρχει πίτσα όπως στο Home Sweet Home!

6) Επειδή δεν είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις κάθε ταινία!

Υπάρχουν κάποιες ταινίες που απαιτούν μεγάλη συγκέντρωση για να τις παρακολουθήσουν. Δεν μπορείτε να χάσετε μια μοναδική σκηνή για να κατανοήσετε πλήρως το βάθος αυτών των βαθιών κινηματογραφικών ταινιών γιατί συνδέει οτιδήποτε και όλα. Αλλά τότε κάποιος σας διακόπτει για την προηγούμενη σκηνή, και παίρνετε εντελώς αποσπασματικές, λείπουν κάποιες σημαντικές σκηνές της ταινίας. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο σε κινηματογράφο.

Τώρα φανταστείτε ότι είστε στο σπίτι παρακολουθώντας ταινίες online. Πόσο εύκολα μπορείτε να συγκρατήσετε τη συμπίεσή σας σταθερά στην ταινία, το λιγότερο είδος παρενόχλησης που μπορεί να έχετε είναι ο μικρότερος αδερφός σας που σας ενοχλεί, τον οποίο μπορείτε να χειριστείτε πιο εύκολα από ό, τι η φασαρία των ξένων στον κινηματογράφο. Και φυσικά, μπορείτε πάντα να επιστρέψετε και να επιστρέψετε για να συνδέσετε τις τελείες.

Έτσι, το σπίτι είναι όπου η καρδιά είναι! Πάρα πολύ κακό, αν πληρώσατε τα εισιτήρια της ταινίας παρακολουθούσατε ακόμα τις σκηνές στο σπίτι και πάλι για να έχετε νόημα από την ταινία, ouch!

7) Επειδή δεν είναι κλειδωμένο στο σπίτι!

Μπορείτε να απολαύσετε στο έπακρο τον κινηματογράφο; Μπορεί να νομίζεις ότι μπορείς, αλλά όχι! Δεν μπορείτε. Επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω μια ερώτηση: Τι γίνεται αν καθυστερείτε για την ταινία λόγω κάποιων αναπόφευκτων περιστάσεων ενώ βρίσκεστε στο δρόμο; Μπορείτε να σταματήσετε την ταινία για να ξεκινήσετε; Εντάξει, εδώ είναι ένα άλλο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία με την πιο χαλαρωτική στολή αν βρίσκεστε σε κινηματογράφο; Ή μπορείτε να γελάσετε υστερικά σε μια σκηνή χωρίς ανθρώπους να σε κοιτάζουν με υπερυψωμένα φρύδια?

Δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζετε μια τέτοια άνευ προηγουμένου κατάσταση εάν είστε πρόθυμοι να παρακολουθήσετε μια ταινία ή δύο στο σπίτι. Ούτε πρέπει να γαμπρός ή κούκλα για μια ταινία. Μπορείτε απλά να ξαπλώσετε στο PJ σας ή ακόμη και στο κοστούμι των γενεθλίων σας, κλειδωμένο στο δωμάτιό σας και να απολαύσετε την ταινία!

8) Περιορισμένη τροφή / Snacks ενοχλεί τα τρόφιμα τα περισσότερα

Ο λόγος για τον οποίο το κάνουμε αυτό ξεχωριστά είναι ότι είναι πολύ καλό για τα τρόφιμα. Είναι ενοχλητικό όταν δεν μπορείτε να φέρετε κανένα εξωτερικό φαγητό σε ένα θέατρο. Αυτό σας περιορίζει σε βασικά ποπ κορν, nachos και καραμέλα. Ενώ βλέπετε μια ταινία στο σπίτι, μπορείτε να παραγγείλετε τα αγαπημένα σας Hardees, Burger King, Whitecastle, Domino's ή οτιδήποτε άλλο. Ακόμα καλύτερα, κάνετε το μαγείρεμα μόνοι σας πριν παρακολουθήσετε μια ταινία online. θα είστε σίγουροι για την καθαριότητα του τόπου και τα χέρια που το προετοιμάζουν. Επιπλέον, θα είναι πολύ πιο φτηνό.

Δεν κρατάτε πίσω στο σπίτι!

Έχουμε συμπεριλάβει μόνο 8 απλούς αλλά φοβερούς λόγους για να παρακολουθήσετε όλες τις αγαπημένες σας ταινίες στο σπίτι, ενώ υπάρχουν πολλά περισσότερα και νομίζουμε ότι τα γνωρίζετε μέχρι τώρα. Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες με τους φίλους και τους συνεργάτες του κινηματογράφου για να τους πείσετε να έχουν μια ταινία bash στο σπίτι αυτή τη φορά. Μπορεί να έχετε περισσότερους ενδιαφέροντες λόγους για να μοιραστείτε μαζί μας, αναφέρατε λοιπόν άλλους λόγους στο κοινωνικό μας δίκτυο ή απλά δημοσιεύστε το από τον λογαριασμό σας στο κοινωνικό σύνολο χρησιμοποιώντας το #BestVPNDeals.

Οι τελευταίες μας συμβουλές σε εσάς 

Για να είστε ασφαλείς κατά τη λήψη ταινιών στο σπίτι, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα VPN. Σε πολλές χώρες χρησιμοποιώντας VPN απαιτείται η λήψη ταινιών για διάφορους λόγους. Ένας από αυτούς λαμβάνει ειδοποίηση για πρόστιμο για λήψη. Θα θελήσετε να το αποφύγετε με κάθε τρόπο. Για το λόγο αυτό, σας προτείνουμε δύο από τους καλύτερους παρόχους VPN εκεί έξω:

NordVPN

Αυτός ο παροχέας VPN είναι κακόφημος για την προσφορά ασφάλειας στο διαδίκτυο για μια αρκετά καλή τιμή. Επίσης, δεν θα κυμαίνεται η ταχύτητα λήψης. Έτσι, θα έχετε την απόλυτη σιγουριά κατά τη λήψη ταινιών στο σπίτι με το και μόνο NordVPN. 

ExpressVPN

Αυτός ο παροχέας VPN είναι γνωστός για τη σταθερότητα σύνδεσης του. Δεν θα αποσυνδεθείτε από το VPN ακόμα και όταν η συσκευή σας είναι απενεργοποιημένη. Παρέχοντας ασφάλεια, δεν αποκλείει και την ταχύτητα του ISP σας. Γι 'αυτό ονομάζεται ExpressVPN.

Facebook: https://www.facebook.com/bestvpndeals/

Κελάδημα: https://twitter.com/bestvpndeals

Συντελεστές εικόνας: ShutterStock.com

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments