4 cele mai bune VPN-uri pentru Hulu – Urmăriți-l pe Hulu în afara SUA!

[ware_item id=33][/ware_item]

Hulu este o asociere comună a gigantilor de televiziune americani Fox, NBC și ABC, astfel încât să vă puteți bucura de toate emisiunile TV care au fost difuzate în trecut sau care sunt în prezent în aer pe aceste rețele TV. Hulu vine la îndemână atunci când copilul tău aruncă o mulțumire și trebuie să fie calmat de personajul lor de desene animate preferate. Spectacolele de la canale precum Cartoon Network și Nickelodeon pot fi transmise și prin Hulu.


O retragere a majorității site-urilor de streaming este aceea că emisiunile nu sunt disponibile atât de curând după difuzarea din cauza restricțiilor din rețea. Hulu este deținută de aceste rețele, astfel încât puteți urmări în mod liber ultimele episoade a doua zi după ce au fost difuzate oficial pe canalul respectiv. Mai mult, Hulu este accesibil numai publicului american și, dacă locuiești în afara SUA, nu ai putea să-l urmărești pe Hulu online.

Care este soluția dacă cineva dorește să urmărească Hulu online în afara SUA?

Ei bine, puteți ocoli cu ușurință restricțiile geografice și puteți urmări Hulu în afara SUA, optând pentru o Serviciu VPN. Folosind un VPN, vă puteți conecta cu ușurință la orice server din SUA și puteți accesa Hulu din orice parte a lumii printr-o adresă IP a SUA. VPN-urile menționate mai jos sunt o modalitate sigură de a accesa Hulu în afara SUA, deci alege oricare dintre VPN-urile menționate mai jos și mai târziu în acest articol, vom discuta mai multe despre Hulu:

NordVPN

Puteți debloca Hulu în afara SUA folosind serverele răspândite NordVPN care oferă dublă protecție împotriva hackerilor și ascundeți adresa dvs. IP de Hulu. Bucurați-vă de streaming video HD cu viteză mare pe până la șase dispozitive în același timp NordVPN. În prezent, puteți economisi mare din planul lor de 3 ani, care costă doar 2,99 USD / lună.

ExpressVPN

Toată lumea a auzit ExpressVPN deoarece banii VPN de cea mai înaltă calitate pot cumpăra, iar hype-ul este complet justificat. Poate părea un pic scump la 6,67 USD / lună, dar merită bani. Consultați serviciile de asistență 24/7 pentru clienți pentru a obține serverele care vă permit să urmăriți Hulu în afara SUA. Puteți transmite videoclipuri HD în câteva secunde și beneficiați de o lățime de bandă nelimitată. În plus, oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

vizitati site-ul

VyprVPN

Această opțiune se remarcă pentru faptul că este un serviciu de client rapid și prietenos în timp ce găsești servere pentru a-l urmări pe Hulu în afara SUA. Acestea oferă trei protocoale puternice în 48 de țări și vă puteți înscrie la un proces de 3 zile înainte de a afla cum să urmăriți Hulu pe MAC sau pe alte dispozitive. Obțineți acces rapid la Hulu la doar 5 USD / lună și beneficiați de garanție de 30 de zile înapoi, dacă nu sunteți mulțumit.

SaferVPN

Aceasta este una dintre cele mai mici companii VPN la nivel mondial cu o mulțime de avantaje, astfel încât să nu-și subestimeze serviciul. Unul dintre cele mai bune lucruri despre aceștia este serviciul lor de asistență 24/7, care vă garantează că veți putea identifica rapid serverul care funcționează cu Hulu și să începeți să vă uitați. Sunt ușor de utilizat aplicații / software pentru mai mulți clienți, cum ar fi Windows, Mac, Apple, Android, iOS și o extensie cromă. Garanția lor înapoi de 30 de zile îndulcește acordul. SaferVPN oferă un plan de 3 ani doar pentru 2,25 USD, în special pentru utilizatorii americani.

Ghid în 3 pași pentru a urmări Hulu

  1. Cumpărați un serviciu VPN de top
  2. Alegeți un server situat în SUA din aplicație
  3. Accesați site-ul Hulu și bucurați-vă de el

Mai multe despre difuzarea emisiunilor TV Hulu în afara SUA

4 cele mai bune VPN-uri pentru Hulu - Urmăriți-l pe Hulu în afara SUA!

Există mai multe site-uri de streaming în întreaga lume, dar Hulu ocupă unul dintre punctele de top pentru rezidenții din SUA și Japonia. Datorită popularității sale, mai mulți utilizatori preferă să vizioneze emisiuni TV prin Hulu în loc de site-uri web mai puțin cunoscute, pline de reclame enervante.

Anterior, Hulu a permis streaming gratuit pentru conținut limitat, dar acum trebuie să vă abonați la serviciul lor plătit pentru a vă bucura de conținutul disponibil. În primul rând, trebuie să vă înscrieți pentru un cont pe Hulu și apoi să alegeți pachetul dvs. de abonamente. Plata trebuie făcută prin cardurile de credit interne pe care le acceptă sau prin PayPal. Dacă doriți să beneficiați de serviciile Hulu, dar nu locuiți în SUA sau Japonia, este posibil să aveți dificultăți în efectuarea plății. Prin urmare, analizați opțiunile de plată din sensul giratoriu pe care le aveți înainte de a vă înscrie pe Hulu.

Să presupunem că plecați într-o vacanță în afara SUA sau Japonia, dar nu doriți să ratați niciun fel de evoluție în cadrul emisiunii TV de care sunteți în prezent obsedat. Întrucât aveți deja un cont pe Hulu, puteți presupune că nu veți avea probleme de difuzare a acestuia. Asta ar fi greșit! Locația contează foarte mult, deoarece multe site-uri de streaming au geo-restricții privind conținutul lor.

De exemplu, diverse site-uri web care oferă în exclusivitate streaming de filme și filme coreene au servicii limitate în Coreea. Nu este vorba doar de divertisment, ci și de politică, deoarece țări precum China au mai multe interdicții pe site-urile agențiilor de știri străine. Pe lângă reglementările guvernamentale, compania care deține site-ul web depinde de regiunile pe care doresc să le extindă și serviciile. Din păcate, Hulu nu permite streamingul dincolo de SUA și Japonia, așa că va trebui să vină cu o strategie de a-l urmări pe Hulu în afara SUA. În mod surprinzător, nici nu veți putea accesa Hulu în Canada și Marea Britanie.

Pot accesa Hulu folosind un serviciu VPN?

Răspunsul ușor la depășirea geo-restricțiilor este o rețea privată virtuală (VPN). Un VPN vă permite să accesați conținut cu restricții regionale, ascunzând adresa dvs. IP reală. Puteți afla chiar cum să urmăriți Hulu pe Kodi odată ce ați configurat un cont VPN. Din fericire, VPN funcționează pe mai multe dispozitive, inclusiv MAC, astfel încât să puteți verifica cum să urmăriți Hulu și pe MAC.

Vă puteți conecta la unul dintre numeroasele servere deținute de acel serviciu VPN în locația pe care doriți să apară în înregistrările site-ului web ca fiind a ta. Să presupunem că locuiți în Portugalia și doriți să transmiteți emisiuni TV pe Hulu. Înscrieți-vă pentru un cont Hulu după ce ați pornit VPN-ul dvs. și ați selectat o combinație de servere de protocol care să ofere cele mai bune rezultate. Serverul pe care îl alegeți ar putea fi localizat undeva în SUA, astfel încât adresa dvs. IP actuală este cea a serverului SUA în ceea ce privește Hulu.

Aceasta înseamnă că Hulu nu va putea spune că v-ați înscris din Portugalia, permițându-vă să transmiteți în mod liber emisiuni TV. Un VPN face mai mult decât simplu ascundeți adresa dvs. IP. Îmbunătățește securitatea conexiunii dvs., împiedicându-vă să fiți urmăriți de agențiile guvernamentale. De asemenea, vă protejează împotriva hackerilor dacă utilizați Wi-Fi public. Un VPN funcționează prin criptarea tuturor datelor schimbate între sistemul dvs. și internet. Există multe protocoale oferite de VPN pe care le puteți utiliza pentru a debloca Hulu în afara SUA.

Pare ușor, nu? Gresit! Hulu este în fața ta și are un sistem sofisticat care interzice utilizarea serverelor proxy pentru a ascunde locația ta reală de ea. Acesta a listat mai multe VPN-uri populare care altfel v-ar fi permis să vizionați Hulu în afara SUA. Ei recunosc serverele deținute de aceste companii VPN, astfel încât nu puteți debloca Hulu în afara SUA prin intermediul lor.

Apare un aviz care spune că Hulu a detectat serverul dvs. proxy anonim și va trebui să îl dezactivați pentru a transmite fluxul pe Hulu dacă locuiți în SUA. Nu vă faceți griji, deoarece puteți încă să aflați cum să vizionați Hulu pe MAC și cum să vizionați Hulu pe Kodi, chiar dacă actuala dvs. reședință nu se află în SUA sau Japonia. Vă întrebați de trucul de a accesa Hulu în Canada și Marea Britanie? Relaxați-vă, deoarece nu toate VPN-urile au fost interzise de Hulu, deci există modalități de a evita această restricție. Problema este că Hulu poate detecta serverele proxy deținute de unele companii VPN, dar mai există unele servere care rămân sub radar. Pentru a debloca Hulu în afara SUA, puteți contacta un reprezentant de asistență pentru clienți al companiei dvs. VPN și să vă informați despre aceste servere.

NordVPN este cunoscut ca cea mai bună opțiune atunci când doriți să urmăriți Hulu în afara SUA. Este foarte recomandat de utilizatorii VPN mai ales când vine vorba de viteză. Cei care doresc să acceseze Hulu în Canada și Marea Britanie, adesea plătesc pentru NordVPN, deoarece are mai multe servere în SUA oferind o conexiune puternică de fiecare dată. Puteți naviga pe site-ul lor oficial înainte de a lua decizia finală.

Concluzie

Nu uitați să verificați dacă aceste VPN funcționează în țara dvs. și oferă toate funcțiile pe care le doriți. Testați serverele recomandate pentru Hulu cu protocoale diferite pentru rezultate optime. Hulu este o sursă minunată de divertisment pentru tăietorii de cablu și iubitorii de streaming și dacă sunteți fan Gotham și Arrow, atunci Hulu este cea mai bună alegere pentru a urmări emisiunile și canalele TV preferate din orice parte a lumii..

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments