4 bedste VPN’er til Hulu – Se Hulu uden for USA!

[ware_item id=33][/ware_item]

Hulu er et joint venture mellem amerikanske tv-giganter Fox, NBC og ABC, så du kan nyde alle de tv-shows, der er sendt i fortiden eller i øjeblikket er på luften på disse tv-netværk. Hulu kommer godt med, når dit barn kaster en raserianfald og skal lindres af deres foretrukne tegneseriefigur. Show fra kanaler som Cartoon Network og Nickelodeon kan også streames via Hulu.


Et tilbageslag for de fleste streamingwebsteder er, at showene ikke er tilgængelige så hurtigt efter at de er sendt på grund af netværkets begrænsninger. Hulu ejes af disse netværk, så du kan frit se de nyeste episoder dagen efter, at de officielt er sendt på den kanal. Derudover er Hulu kun tilgængelig for amerikanske publikum, og hvis du bor uden for USA, ville du ikke være i stand til at se Hulu online.

Hvad er løsningen, hvis man ønsker at se Hulu online uden for USA?

Nå, du kan nemt omgå geo-begrænsninger og se Hulu uden for USA ved at vælge en VPN-service. Ved at bruge en VPN kan du nemt oprette forbindelse til enhver amerikansk server og få adgang til Hulu fra hvor som helst i verden gennem en amerikansk IP-adresse. Nedenstående VPN'er er en sikker måde at få adgang til Hulu uden for USA, så vælg en af ​​VPN, der er nævnt nedenfor, og senere i denne artikel diskuterer vi mere om Hulu:

NordVPN

Du kan fjerne blokering af Hulu uden for USA ved at bruge NordVPNs udbredte servere, der tilbyder dobbelt beskyttelse mod hackere og skjuler også din IP-adresse for Hulu. Nyd streaming af HD-videoer i høje hastigheder på op til seks enheder på samme tid med NordVPN. Du kan i øjeblikket spare stort fra deres 3-årige plan, der kun koster $ 2,99 / måned.

ExpressVPN

Alle har hørt om ExpressVPN som VPN-penge af højeste kvalitet kan købe, og hypen er fuldstændigt berettiget. Det kan virke lidt dyrt til $ 6,67 / måned, men det er værd at bukke. Konsulter deres kundeservice 24/7 for at få de servere, der giver dig mulighed for at se Hulu uden for USA. Du kan streame HD-videoer på få sekunder og nyde ubegrænset båndbredde. Desuden tilbyder de en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

besøg hjemmeside

VyprVPN

Denne mulighed skiller sig ud for at være budgetvenlig og hurtig kundeservice, mens du finder servere til at se Hulu uden for USA. De tilbyder tre kraftfulde protokoller i 48 lande, og du kan tilmelde dig en 3-dages prøveperiode, før du lærer at se Hulu på MAC eller andre enheder. Få hurtig adgang til Hulu med kun $ 5 / måned og benyt 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke er tilfreds.

SaferVPN

Dette er en af ​​de mindre globale VPN-virksomheder med masser af frynsegoder, så undervurderer ikke deres service. En af de bedste ting ved dem er deres 24/7 kundepleje, som garanterer, at du vil være i stand til at identificere den server, der arbejder med Hulu hurtigt, og begynde at overse. De er nemme at bruge apps / software på flere klienter som windows, mac, apple, android, ios og en Chrome-udvidelse. Deres 30-dages pengene-tilbage-garanti sødner aftalen. SaferVPN tilbyder en 3-årig plan bare for $ 2,25, især for sine amerikanske brugere.

3-trins vejledning til at se Hulu

  1. Køb en top VPN-service
  2. Vælg en server placeret i USA fra appen
  3. Gå til Hulus websted og nyd det

Mere om streaming af Hulu TV-shows uden for USA

4 bedste VPN'er til Hulu - Se Hulu uden for USA!

Der er flere streamingwebsteder over hele verden, men Hulu indtager et af de bedste steder for beboere i USA og Japan. På grund af dens popularitet foretrækker flere brugere at se tv-shows gennem Hulu i stedet for mindre kendte websteder, der er fyldt med irriterende reklamer.

Tidligere tilladte Hulu gratis streaming af begrænset indhold, men nu er du nødt til at abonnere på deres betalte service for at nyde det tilgængelige indhold. Først skal du tilmelde dig en konto på Hulu og derefter vælge din abonnementspakke. Betaling skal ske via de indenlandske kreditkort, de accepterer, eller PayPal. Hvis du vil benytte Hulus tjenester, men ikke bor i USA eller Japan, kan du have svært ved at foretage betalingen. Så se nærmere på de valgmuligheder for rundkørsel, du har, før du tilmelder dig Hulu.

Lad os sige, at du skal på en ferie uden for USA eller Japan, men ikke ønsker at gå glip af nogen udvikling i det tv-show, du i øjeblikket er besat af. Da du allerede har en konto på Hulu, kan du antage, at du ikke har nogen problemer med at streame den. Det ville være forkert! Placering betyder meget, da mange streamingwebsteder har geobegrænsninger for deres indhold.

For eksempel har forskellige websteder, der udelukkende tilbyder streaming af koreanske dramaer og film, tjenester begrænset til Korea. Det handler ikke kun om underholdning, men også politik, da lande som Kina har flere forbud på udenlandske nyhedsagenturs websteder. Udover de statslige regler er det op til virksomheden, der ejer webstedet at beslutte, hvilke regioner de også ønsker at udvide deres tjenester. Desværre tillader Hulu ikke streaming ud over USA og Japan, så du bliver nødt til at komme med en strategi for at se Hulu uden for USA. Overraskende vil du heller ikke kunne få adgang til Hulu i Canada og Storbritannien.

Kan jeg få adgang til Hulu ved hjælp af en VPN-tjeneste?

Det lette svar på at overgå geo-begrænsninger er et virtuelt privat netværk (VPN). En VPN giver dig adgang til indhold med regionale begrænsninger ved at skjule din rigtige IP-adresse. Du kan endda lære at se Hulu på Kodi, når du har oprettet en VPN-konto. Heldigvis fungerer VPN på tværs af flere enheder inklusive MAC, så du kan tjekke, hvordan du ser Hulu på MAC også.

Du kan oprette forbindelse til en af ​​de mange servere, der ejes af denne VPN-tjeneste på det sted, du vil vises i webstedets poster som dine. Lad os sige, at du bor i Portugal og vil streame tv-shows på Hulu. Tilmeld dig en Hulu-konto, når du har tændt for din VPN og valgt en protokolserverkombination, der giver de bedste resultater. Den server, du vælger, kan være placeret et sted i USA, så din nuværende IP-adresse er den amerikanske server, hvad Hulu angår.

Dette betyder, at Hulu ikke kan fortælle, at du faktisk tilmeldte dig fra Portugal, så du frit kan streame tv-shows. En VPN gør mere end bare skjul din IP-adresse. Det øger din forbindelses sikkerhed meget, og forhindrer dig i at blive sporet af offentlige myndigheder. Det beskytter dig også mod hackere, hvis du bruger offentlig Wi-Fi. En VPN fungerer ved at kryptere alle de data, der udveksles mellem dit system og internettet. Der er mange protokoller, der tilbydes af VPN, som du kan bruge til at fjerne blokering af Hulu uden for USA.

Lyder let, ikke? Forkert! Hulu er foran dig og har et sofistikeret system, der forbyder brugen af ​​proxyserver for at skjule din rigtige placering for det. Det har sortlistet flere populære VPN'er, der ellers ville have gjort det muligt for dig at se Hulu uden for USA. De genkender serverne, der ejes af disse VPN-virksomheder, så du ikke er i stand til at fjerne blokering af Hulu uden for USA gennem dem.

Der vises en meddelelse, der siger, at Hulu har fundet din anonyme proxyserver, og du bliver nødt til at deaktivere den for at streame på Hulu, hvis du bor i USA. Bare rolig, fordi du stadig kan lære, hvordan man ser Hulu på MAC, og hvordan man ser Hulu på Kodi, selvom din nuværende bolig ikke er i USA eller Japan. Undrer du dig over tricket til at få adgang til Hulu i Canada og England? Slap af, fordi ikke alle VPN'er er forbudt af Hulu, så der er måder at arbejde omkring denne begrænsning på. Problemet er, at Hulu kan registrere proxy-servere, der ejes af nogle VPN-virksomheder, men der er stadig nogle servere, der forbliver under radaren. For at fjerne blokering af Hulu uden for USA kan du kontakte en kundeservicerepræsentant for dit VPN-firma og spørge om disse servere.

NordVPN er bredt kendt som den bedste mulighed, når du vil se Hulu uden for USA. Det anbefales stærkt af VPN-brugere, især når det kommer til hastighed. De, der ønsker at få adgang til Hulu i Canada og Storbritannien, garanterer ofte NordVPN, da det har flere servere i USA, der giver en stærk forbindelse hver eneste gang. Du kan gennemse deres officielle hjemmeside, inden du træffer den endelige beslutning.

Konklusion

Husk at kontrollere, om disse VPN'er fungerer i dit land og leverer alle de funktioner, du har brug for. Test de anbefalede servere til Hulu med forskellige protokoller for optimale resultater. Hulu er en fantastisk kilde til underholdning for ledere og streaming elskere, og hvis du er fan af Gotham og Arrow, så er Hulu dit bedste valg at se dine yndlings-tv-shows og kanaler fra hvor som helst i verden.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments