3 VPN Chrome Terbaik 2019 Anda Tidak Akan Suka Miss

[ware_item id=33][/ware_item]

Sudah lama kami kebanyakannya mencium selamat tinggal kepada Internet Explorer, Opera, Firefox dan semua pelayar lain sejak Google Chrome mengetuk mereka mati dengan prestasi cemerlangnya. Sekarang, Google Chrome begitu popular sehingga 'penyemak imbas' adalah sinonim dengan kegemaran ini sepanjang masa. Itu berlaku akhirnya bukan sahaja kerana Chrome mewarisi nama ayahnya dan membanggakan nama penuhnya 'Google Chrome' atau memberi kita tingkap mudah kepada semua adik beradik Youtube, Peta Google, Dokumen Google dll di satu tempat tetapi juga kerana ia memberikan kita pilihan untuk menyesuaikan penyemak imbas mengikut keinginan kami. Salah satu pilihan hebat ialah koleksi ekstensi Chrome yang luas. Sudah tentu, sambungan percuma Chrome terlalu baik untuk bermain-main dan meningkatkan pengalaman pengguna ketika melayari, tetapi seperti semuanya memiliki versi berbayar, ekstensi mereka juga; hanya untuk membuat pengalaman yang lebih baik yang terbaik.


Chrome VPN vs Sambungan VPN Chrome - Adakah Mereka Berbeza?

Sudah tentu! VPN Chrome dan Sambungan VPN Chrome berbeza jauh. Perbezaan utama ialah pelanjutan biasanya percuma tetapi VPN Chrome tidak. Walau bagaimanapun, keburukan sambungan VPN Chrome ialah sambungan terhad kepada krom sahaja, ciri-ciri mereka terhad, kelajuannya lebih perlahan dan mereka juga cekap. Ini semua adalah kerana sambungan VPN Chrome menggunakan pelayan proksi / perantara dan bukan VPN sebenar.

Di sisi lain, VPN Chrome mempunyai beribu-ribu pelayan untuk memenuhi ciri-ciri Keselamatan yang lebih baik dan lebih banyak lokasi untuk disambungkan. Selain itu, VPN berfungsi pada tahap sistem operasi dan menjamin semua lalu lintas yang melepasi internet pada PC, telefon bimbit, komputer riba, tablet atau apa jua pun. Juga, kelajuan adalah lebih baik dan oleh itu pengalaman tidak berpeluh. Satu-satunya kelemahan untuk menggunakan VPN Chrome adalah bahawa anda perlu membelinya. Walau bagaimanapun, anda juga boleh menggunakan VPN Chrome ini pada desktop atau telefon bimbit anda dan juga berkongsi sambungan ini dengan berbilang peranti pada masa yang sama.

Bagaimana Kerja VPN Chrome

VPN, secara umum, digunakan oleh orang di seluruh dunia biasanya untuk keselamatan dan tidak mahu namanya disiarkan melalui internet. Mereka mempunyai beribu-ribu pelayan yang terletak di kawasan yang berbeza yang meniru lokasi tertentu bagi pengguna seolah-olah mereka menggunakan Internet dari situ. Ini membebaskan pengguna untuk melakukan pelbagai tugas melalui internet secara bebas seperti mengakses laman web yang disekat di negara asal, menggunakan promosi dan diskaun di wilayah lain atau sekadar menghalang pemerhatian kerajaan, organisasi atau mata-mata.

Walaupun sebahagian besar VPN menyediakan perkhidmatan asas ini, tidak semua mereka mempunyai kelajuan terbaik dan penyulitan peringkat tinggi untuk ditawarkan. VPN Chrome, sebaliknya, sering mempunyai ciri keselamatan dan kelajuan yang lebih baik untuk meningkatkan pengalaman anda melalui internet tanpa sebarang kebimbangan tentang kecurian, fraus atau pengawasan. Adalah penting untuk memahami perbezaan antara VPN Chrome dan pelanjutan Chrome yang merupakan pengalaman HD yang terakhir sama ada ia datang kepada keselamatan atau kelajuan.

VPN Chrome "3" Terbaik

Semasa membuat senarai VPN Chrome kami, kami memotongnya pendek ke 3 VPN teratas yang pastinya benar-benar menepati apa yang kami memuji VPN Chrome sebagai sebelumnya. Jadi, mari lompat ke VPN Chrome terbaik ini:

NordVPN

3 VPN Chrome Terbaik 2019 Anda Tidak Akan Suka Miss

NordVPN mendahului senarai VPN Chrome kami untuk kestabilan sambungan yang sempurna.

Kelebihan:

 • Ia memberikan pengguna akses kepada lebih dari 3,000 pelayan di seluruh dunia
 • Ia menawarkan sambungan VPN berkelajuan tinggi
 • Peluasannya ringan dan mesra pengguna

Keburukan:

 • Pelan bulanannya sedikit di bahagian yang lebih tinggi
 • Ia tidak menawarkan versi percuma pelanjutan Chromenya

ExpressVPN

3 VPN Chrome Terbaik 2019 Anda Tidak Akan Suka Miss

Kelebihan:

 • Ia menawarkan aplikasi yang mudah dipasang dan mudah digunakan
 • VPN yang sangat pantas
 • Ia mempunyai banyak ciri canggih seperti Kill Switch
 • Ia datang dengan jaminan wang balik 30 hari

Keburukan:

 • Ia lebih mahal daripada pesaing
 • Orang tidak boleh menggunakan sambungan tanpa permohonan itu

CyberGhost

3 VPN Chrome Terbaik 2019 Anda Tidak Akan Suka Miss

Kelebihan:

 • Jelas ia sambungan VPN yang cepat tetapi tidak secepat kedua-dua yang disebutkan di atas
 • Ia jatuh dalam kategori perkhidmatan VPN murah
 • Ia menawarkan jaminan wang balik 45 hari yang mengejutkan

Keburukan:

 • Ia mempunyai sokongan pelanggan yang lemah
 • Ia menawarkan pelanjutan Chrome yang terlalu rumit

Bagaimana Menyediakan VPN Chrome

Nah, ia agak mudah dan mudah untuk menyediakan VPN Chrome. Panduan langkah demi langkah untuk persediaan cepat adalah seperti di bawah:

 1. Pilih satu 3 VPN Chrome teratas yang disyorkan di bawah.
 2. Langgan perkhidmatan VPN Chrome yang anda rasa sesuai dengan keperluan anda.
 3. Klik memuat turun dan kemudian pasang VPN.
 4. Jadikan ID anda dan log masuk menggunakan credentials anda.
 5. Pilih pelayan untuk lokasi yang dikehendaki.
 6. Mulakan VPN anda, dan semudah itu, semak imbas internet dengan bebas.
James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments