3 najboljše Chrome VPN-je v letu 2019 Ne boste radi pogrešali

[ware_item id=33][/ware_item]

Poslovili smo se od Internet Explorerja, Opere, Firefoxa in vseh drugih brskalnikov že dolgo, odkar jih je Google Chrome zaradi svoje izjemne učinkovitosti usmrtil. Zdaj je Google Chrome tako priljubljen, da je brskalnik sinonim za to ves čas priljubljeno. To se je na koncu zgodilo ne samo zato, ker je Chrome podedoval očetovo ime in se pohvalil s polnim imenom »Google Chrome« ali pa nam je na enem mestu omogočil enostavno okno za vse, ki so bratje in sestre Youtube, Google Maps, Google Docs itd., Ampak tudi zato, ker nam je dal možnosti da prilagodimo brskalnik po svojih željah. Ena taka možnost je bila obsežna zbirka razširitev Chroma. Zagotovo so tudi Chrome-ove brezplačne razširitve predobre, da bi se med brskanjem lahko igrale in izboljšale uporabniško izkušnjo, a kot vse ima plačljivo različico, jih imajo tudi razširitve; samo zato, da bo boljša izkušnja najboljša.


Razširitev Chrome VPN proti Chrome VPN - ali se razlikujejo?

Zagotovo! Chrome VPN in Chrome VPN razširitve se zelo razlikujejo. Glavna razlika je v tem, da so razširitve običajno brezplačne, vendar VPN-ji za Chrome niso. Slaba stran razširitev Chrome VPN pa je, da so razširitve omejene samo na krom, njihove funkcije so omejene, njihova hitrost je počasnejša in tudi učinkovite so. Vse to je zato, ker razširitve za VPN za Chrome uporabljajo proxy strežnik / posrednik in ni dejanski VPN.

Po drugi strani imajo Chrome VPN-ji na tisoče strežnikov, ki poskrbijo za boljše varnostne funkcije in več lokacij, s katerih se lahko povežete. Poleg tega VPN deluje na ravni operacijskega sistema in zagotavlja ves promet, ki poteka prek interneta na PC-ju, mobilnih telefonih, prenosnih računalnikih, tablicah in podobnem. Tudi hitrost je boljša in zato izkušnja ni znoj. Edina slabost pri uporabi Chrome VPN je, da ga morate kupiti. Vendar pa lahko ta VPN za Chrome uporabljate tudi na namizju ali mobilnem telefonu in to povezavo tudi delite z več napravami hkrati.

Kako deluje Chrome VPN

VPN-je na splošno uporabljajo ljudje po vsem svetu za varnost in anonimnost prek interneta. Imajo na tisoče strežnikov v različnih regijah, ki uporabniku posnemajo določeno lokacijo, kot da bi od tam uporabljali internet. Tako uporabnik sprosti več opravil prek interneta prek interneta, na primer dostop do spletnih mest, ki so blokirana v domači državi, izkoriščanje promocij in popustov v drugih regijah ali preprosto blokiranje vladnega, organizacijskega ali vohunskega nadzora.

Čeprav večina VPN-jev ponuja te osnovne storitve, nimajo vsi najboljše hitrosti in šifriranja na visoki ravni. Po drugi strani imajo Chrome-ovi VPN pogosto boljše varnostne funkcije in hitrost, da izboljšajo vaše izkušnje prek interneta brez skrbi zaradi kraje, goljufije ali nadzora. Pomembno je razumeti razliko med brskalnikom VPN in razširitvijo za Chrome, saj je prva izkušnja visoke ločljivosti, ne glede na to, ali gre za varnost ali hitrost.

Najboljši »3« VPN-ji za Chrome

Ko sestavljamo naš seznam VPN-jev Chrome, smo ga skrajšali na 3 zgornje VPN-je, ki vsekakor zagotovo držijo tisto, za kar smo prej hvalili Chrome VPN-je. Torej, skoči na te najboljše brskalnike VPN:

NordVPN

3 najboljše Chrome VPN-je v letu 2019 Ne boste radi pogrešali

NordVPN je na vrhu seznama Chrome VPN-jev zaradi svoje brezhibne stabilnosti povezave.

Prednosti:

 • Svojim uporabnikom omogoča dostop do več kot 3000 strežnikov po vsem svetu
 • Ponuja visokohitrostno povezavo VPN
 • Podaljšek je lahek in uporabniku prijazen

Slabosti:

 • Njen mesečni načrt je nekoliko na višji strani
 • Ne ponuja brezplačne različice svoje razširitve za Chrome

ExpressVPN

3 najboljše Chrome VPN-je v letu 2019 Ne boste radi pogrešali

Prednosti:

 • Ponuja aplikacijo, ki je enostavna za namestitev in enostavna za uporabo
 • To je zelo hiter VPN
 • Ima veliko naprednih funkcij, kot je Kill Switch
 • Priloženo je 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Slabosti:

 • Je dražja od konkurentov
 • Razširitve ni mogoče uporabiti brez aplikacije

CyberGhost

3 najboljše Chrome VPN-je v letu 2019 Ne boste radi pogrešali

Prednosti:

 • Očitno gre za hitro VPN povezavo, vendar ne tako hitro kot zgoraj omenjena
 • Spada v kategorijo poceni VPN storitev
 • Ponuja osupljivo 45-dnevno jamstvo vračila denarja

Slabosti:

 • Ima šibko podporo strankam
 • Ponuja nekoliko preveč zapleteno razširitev za Chrome

Kako namestiti Chrome VPN

No, povsem enostavno in brez težav je vzpostaviti Chrome VPN. Vodnik po korakih za hitro nastavitev je pod naslednjim besedilom:

 1. Izberite enega od najboljših 3 priporočenih VPN-jev za Chrome.
 2. Naročite se na storitev Chrome VPN, za katero menite, da najbolj ustreza vašim zahtevam.
 3. Kliknite prenos in nato namestite VPN.
 4. Vnesite svoj ID in se vanj prijavite s svojimi poverilnicami.
 5. Izberite strežnik za želeno lokacijo.
 6. Zaženite VPN, in to je to, prosto brskajte po internetu.
James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments