3 manieren om een ​​VPN voor beginners in te stellen

[ware_item id=33][/ware_item]

Met elke dag die voorbijgaat, is de behoefte om verbinding te maken met de wereld toegenomen, maar dat geldt ook voor cyberhacken. Persoonlijke informatie kan op het spel staan ​​als men geen toevlucht neemt tot voorzorgsmaatregelen. Iedereen, ongeacht in welk deel van de wereld ze wonen, weet hoe internet werkt en hoe sommige 'no-go-gebieden' op internet worden beperkt omdat de overheid de toegang tot hen heeft verboden of ze vallen in een regio van de wereld waar hun toegang is beperkt tot landen binnen de regio. Dit is waar een VPN komt in het spel. Een VPN helpt bij toegang tot inhoud die beperkt is, maar houdt tegelijkertijd onze identiteit verborgen.


Voordat u zich meteen op het onderwerp begaf, vroeg u zich ooit af wat een VPN is? Of is het gebruik van een VPN nodig via internet anders dan de tijd dat het nodig is? Laten we verder ingaan op een VPN!

Wat is een VPN?

Normaal is inhoud op internet gemakkelijk beschikbaar, maar soms is deze beperkt. VPN betekent Virtueel prive netwerk en het is de tool die ons helpt omgaan met situaties zoals getoond. EEN VPN-deals met IP-adressen en verandert het IP-adres van de gebruiker om het domein te misleiden. De gebruiker wil toegang hebben en het domein denkt dat de gebruiker zich in de regio bevindt en dus toegang tot de inhoud kan hebben. Deze IP-wijziging zorgt ervoor dat uw identiteit verborgen blijft voor de buitenwereld, dus het is niet zo gemakkelijk om u terug te trekken waar u woont. Het is dus veilig om te zeggen dat een VPN meer gebruik heeft dan EEN en kan zorgen voor continue streaming van inhoud die buiten het bereik van streaming is.

Waarom een ​​VPN gebruiken??

Een VPN creëert een veilig pad voor de gebruiker om meerdere taken uit te voeren. Het kan dienen voor doeleinden die variëren van transacties uitvoeren vanaf uw account met behulp van online bankieren tot alleen het bekijken van inhoud die beperkt is in uw land of regio. Aangezien iemand kan zien dat informatie met betrekking tot iemands bankrekening zeer gevoelig is, en als deze niet correct wordt beschermd, kan deze in handen van een hacker terechtkomen die de informatie zou kunnen misbruiken. De verbinding die wordt gevormd met behulp van een VPN is gecodeerd, wat betekent dat de gegevens die worden gedeeld tussen deze "tunnel", veilig zijn voor nieuwsgierige blikken.

3 manieren om een ​​VPN in te stellen

VPN via een extensie:

Als u een laptop gebruikt om shows te bekijken of een navigator zoals chroom voor surfen op het web kunt u een VPN-extensie toevoegen. Dit kan op de volgende manier worden gedaan:

 1. Klik voor chroom op Chroom aanpassen die helemaal aan de linkerkant van de URL-balk staat
 2. Zoek de optie meer instellingen in het vervolgkeuzemenu, het opent verder in een menu met een optie genaamd uitbreidingen
 3. Klik op het tabblad extensies op hoofdmenu pictogram en helemaal onderaan vind je

Open Chrome Web Store

 1. Een nieuw tabblad wordt geopend en typ in dat tabblad 'VPN” in het vak Zoeken en vervolgens toont Chrome Store de bijbehorende opties waar u kunt kiezen welke optie het beste bij u past
 2. Na het selecteren van het zoekwoord, laadt het alle extensies in die categorie

Toevoegen aan Chrome

 1. Welke extensie u ook geschikt vindt, klik op de blauwe knop
 2. De extensie begint met downloaden
 3. Na de volledige installatie van de extensie, vraagt ​​Chrome of u deze op de Chrome-zoekbalk wilt hebben of niet
 4. Na het selecteren JA, kies de server waarmee u verbinding wilt maken voor internetstreaming
 5. Schakel van server als de snelheid laag is of de inhoud nog steeds niet zichtbaar is
 6. Probeer het kanaal of adres te laden voor de sport die je wilt bekijken

VPN via uw smartphone:

Als u overweegt uw smartphone te gebruiken om op internet te surfen, zijn er TWEE prominente manieren om een ​​VPN te gebruiken:

Ingebouwde VPN-functie: Elke smartphone wordt geleverd met een ingebouwde optie van VPN. Om deze faciliteit te gebruiken:

 1. Ga naar de instellingen van uw mobiele telefoon
 2. Klik op meer opties
 3. Selecteer VPN
 4. Klik op de knop 'Voeg VPN-netwerk toe", Als u nog geen VPN heeft ingesteld.
 5. Vul de gevraagde informatie in en klik op opslaan.
 6. Klik na het opslaan op de VPN die u hebt gemaakt en als een klein sleutelsymbool zichtbaar is op het scherm van uw telefoon, bent u nu verbonden met een VPN.
 7. Gebruik de gemaakte VPN om te controleren of het aan uw vereisten voldoet om anoniem te browsen.

Een VPN-app: De meest efficiënte en pijnloze manier om een ​​VPN op uw mobiele telefoon te gebruiken, is door een app te gebruiken die speciaal is ontworpen om het doel van een VPN te dienen. Een goede app kan worden uitgefilterd door hun beoordeling in de APP-store te bekijken.

 1. Open de App-store op uw mobiel
 2. Zoek naar 'VPN's' in de zoekbalk
 3. Kies uit de verschillende opties
 4. Klik op download
 5. Volg de instructies van de app
 6. Je bent klaar om te gaan!!

Het belangrijkste om hier op te merken is dat 'Hoe meer u betaalt, hoe beter de service die u krijgt"Wat betekent dat, hoewel er gratis VPNS bestaan, maar ze hebben beperkingen die als volgt zijn:

 1. Aantal tabbladen toegestaan ​​door de VPN per keer
 2. Advertenties die hinderlijk kunnen zijn
 3. Een proefperiode die verloopt en ze beginnen automatisch te laden
 4. Beperkte servers beschikbaar in de gratis versie die in de meeste gevallen traag zijn

Dus om te genieten van langdurig probleemloos browsen, moet je een abonnement kopen waar al deze problemen al zijn opgelost. Hier betekent meer betaling niet dat het je een arm en een been kost, maar slechts een paar dollar en dat je vreedzaam en gratis bent via internet gedurende de periode dat je het abonnement hebt gekocht voor.

VPN via een website:

VPN's bestaan ​​ook in de vorm van websites die tot op zekere hoogte voordelig zijn als het gaat om online streaming. Ze vragen meteen om een ​​abonnement of bieden een gratis proefperiode aan voor een beperkte tijd.

 1. Open de VPN-website in uw browser
 2. Kies een VPN-pakket en ga door met betalen
 3. Download hun app
 4. Selecteer een server
 5. Klik op GO en geniet van uw VPN-verbinding

Onze keuzes bij de beste VPN-providers

1. NordVPN - De meest betrouwbare VPN voor een goede prijs

3 manieren om een ​​VPN voor beginners in te stellen3-jarig abonnement $ 3,49 per maand (70% korting)
2-jarig abonnement $ 4,99 per maand (58% korting)
1-jarig abonnement $ 6,99 per maand (41% korting)

2. ExpressVPN - De snelste VPN met een stabiele verbinding

3 manieren om een ​​VPN voor beginners in te stellen1-jarig abonnement $ 8,32 per maand (35% korting)

3. Private Internet Access - de veiligste VPN op de markt

3 manieren om een ​​VPN voor beginners in te stellen1-jarig abonnement $ 3,33 per maand (67% korting)

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments