3 cele mai bune VPN-uri Chrome din 2019 Nu îți va plăcea

[ware_item id=33][/ware_item]

De multă vreme, cei mai mulți dintre noi ne-am sărutat la revedere de la Internet Explorer, Opera, Firefox și toate celelalte browsere de când Google Chrome i-a bătut mort prin performanțele sale extraordinare. Acum, Google Chrome este atât de popular încât un „browser” este sinonim cu acest favorit pentru toate timpurile. Acest lucru s-a întâmplat nu numai pentru că Chrome a moștenit numele tatălui său și s-a lăudat cu numele său complet „Google Chrome” sau ne-a oferit o fereastră ușoară pentru toți frații săi Youtube, Google Maps, Google Docs etc. într-un singur loc, dar și pentru că ne-a oferit opțiuni pentru a personaliza browserul după bunul plac. O opțiune atât de grozavă a fost o colecție vastă de extensii Chrome. Cu siguranță, extensiile gratuite ale Chrome sunt prea bune pentru a reda și îmbunătăți experiența utilizatorului în timpul navigării, dar, cum orice are o versiune plătită, extensiile le au și ele; doar pentru a face experiența mai bună cel mai bine.


Extensia VPN Chrome și extensia VPN Chrome - sunt diferite?

Cu siguranță! VPN-urile Chrome și extensiile Chrome VPN diferă foarte mult. Diferența majoră este că extensiile sunt de obicei gratuite, dar VPN-urile Chrome nu sunt. Cu toate acestea, dezavantajul extensiilor VPN Chrome este că extensiile sunt limitate doar la crom, caracteristicile lor sunt limitate, viteza lor este mai lentă și sunt eficiente. Toate acestea se datorează faptului că extensiile VPN Chrome folosesc un server proxy / intermediar și nu este o VPN reală.

Pe de altă parte, VPN-urile Chrome au mii de servere pentru a satisface funcții de securitate mai bune și mai multe locații din care să vă conectați. Mai mult, VPN funcționează la nivelul sistemului de operare și asigură tot traficul care trece pe internet pe PC, telefoane mobile, laptopuri, tablete sau orice altceva. De asemenea, viteza este mai bună și, prin urmare, experiența nu este transpirație. Singurul dezavantaj al utilizării unui VPN Chrome este că trebuie să îl cumpărați. Cu toate acestea, puteți utiliza și acest VPN Chrome pe desktop sau pe telefonul mobil și, de asemenea, să partajați această conexiune cu mai multe dispozitive în același timp.

Cum funcționează un VPN Chrome

VPN-urile, în general, sunt folosite de oameni din întreaga lume, de obicei pentru securitate și anonimat pe internet. Au mii de servere localizate în regiuni diferite care imită o anumită locație pentru un utilizator ca și cum ar folosi Internetul de acolo. Acest lucru eliberează utilizatorul de a face mai multe sarcini pe internet în mod liber, cum ar fi accesarea site-urilor web blocate în țara de origine, folosind promoții și reduceri în alte regiuni sau pur și simplu blochează guvernarea, organizația sau supravegherea spionajului.

În timp ce majoritatea VPN-urilor furnizează aceste servicii de bază, nu toate au cea mai bună viteză și criptare la nivel înalt. VPN-urile Chrome, pe de altă parte, au adesea funcții de securitate și o viteză mai bune pentru a-ți spori experiența pe internet fără a vă preocupa de furt, frauz sau supraveghere. Este important să înțelegem diferența dintre o VPN Chrome și o extensie Chrome, deoarece prima este experiența HD a celei de-a doua, indiferent dacă este vorba despre securitate sau viteză.

Cele mai bune VPN-uri Chrome „3”

În timp ce realizăm lista noastră de VPN-uri Chrome, am redus-o la 3 VPN-uri de top care, cu siguranță, rămân fidele la ceea ce am lăudat anterior VPN-uri Chrome. Deci, să trecem la aceste cele mai bune VPN-uri Chrome:

NordVPN

3 cele mai bune VPN-uri Chrome din 2019 Nu îți va plăcea

NordVPN ocupă lista noastră de VPN-uri Chrome pentru stabilitatea impecabilă a conexiunii.

Pro:

 • Oferă utilizatorilor săi acces la peste 3.000 de servere din întreaga lume
 • Oferă conexiune VPN de mare viteză
 • Extensia este ușoară și ușor de utilizat

Contra:

 • Planul său lunar este un pic pe partea superioară
 • Nu oferă o versiune gratuită a extensiei sale Chrome

ExpressVPN

3 cele mai bune VPN-uri Chrome din 2019 Nu îți va plăcea

Pro:

 • Oferă o aplicație ușor de instalat și ușor de utilizat
 • Este un VPN super-rapid
 • Are o mulțime de funcții avansate, cum ar fi Kill Switch
 • Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile

Contra:

 • Este mai scump decât concurenții
 • Nu puteți utiliza extensia fără aplicația

CyberGhost

3 cele mai bune VPN-uri Chrome din 2019 Nu îți va plăcea

Pro:

 • Evident, este o conexiune VPN rapidă, dar nu la fel de rapidă ca cele două menționate mai sus
 • Se încadrează în categoria serviciilor VPN la prețuri ieftine
 • Oferă o uriașă garanție de restituire a banilor de 45 de zile

Contra:

 • Are asistență slabă pentru clienți
 • Oferă o extensie Chrome prea complicată

Cum să configurați un VPN Chrome

Ei bine, este destul de simplu și fără probleme pentru a configura un VPN Chrome. Ghidul pas cu pas pentru o configurare rapidă este următorul:

 1. Alegeți unul dintre cele 3 VPN-uri Chrome recomandate mai jos.
 2. Abonați-vă la serviciul Chrome VPN pe care îl considerați cel mai potrivit pentru cerințele dvs..
 3. Faceți clic pe descărcare și apoi instalați VPN.
 4. Faceți ID-ul și conectați-vă utilizând datele de acreditare.
 5. Selectați serverul pentru locația dorită.
 6. Porniți VPN-ul și acesta este, răsfoiți pe internet liber.
James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments