3 bedste Chrome VPN’er fra 2019, du ikke kan lide at gå glip af

[ware_item id=33][/ware_item]

Det har været lang tid, de fleste af os kysste farvel til Internet Explorer, Opera, Firefox og alle de andre browsere, lige siden Google Chrome bankede dem døde af sin fremragende præstation. Nu er Google Chrome så populær, at en 'browser' er synonym med denne favorit til enhver tid. Det skete i sidste ende ikke kun fordi Chrome arvet sit fars navn og pralede det fulde navn 'Google Chrome', eller det gav os et let vindue til alle dets søskende Youtube, Google Maps, Google Docs osv. Et sted, men også fordi det gav os muligheder at tilpasse browseren efter vores smag. En sådan stor mulighed var en enorm samling af Chrome-udvidelser. Bestemt, Chrome's gratis udvidelser er selvfølgelig for gode til at lege rundt og forbedre brugeroplevelsen, mens du gennemser, men ligesom alt har en betalt version, har extensions dem også; bare for at gøre den bedre oplevelse bedst.


Chrome VPN vs Chrome VPN-udvidelse - er de forskellige?

Sikkert! Chrome VPN'er og Chrome VPN-udvidelser adskiller sig meget. Den største forskel er, at udvidelser normalt er gratis, men Chrome VPN'er ikke. Ulempen med Chrome VPN-udvidelser er imidlertid, at udvidelser kun er begrænset til krom, deres funktioner er begrænset, deres hastighed er langsommere og de er også effektive. Det hele skyldes, at Chrome VPN-udvidelser bruger en proxyserver / formidler og ikke er en faktisk VPN.

På den anden side har Chrome VPN'er tusinder af servere til at imødekomme bedre sikkerhedsfunktioner og flere placeringer at oprette forbindelse fra. Derudover fungerer VPN på operativsystemniveau og sikrer al trafik, der passerer over internettet på pc, mobiltelefoner, laptops, tablets eller overhovedet. Hastigheden er også bedre, og derfor er oplevelsen ingen sved. Den eneste ulempe ved brug af en Chrome VPN er, at du er nødt til at købe den. Du kan imidlertid også bruge denne Chrome VPN på din desktop eller mobiltelefon og også dele denne forbindelse med flere enheder på samme tid.

Sådan fungerer en Chrome VPN

VPN'er bruges generelt af mennesker over hele verden normalt til sikkerhed og anonymitet over internettet. De har tusinder af servere placeret i forskellige regioner, der efterligner en bestemt placering for en bruger, som om de bruger internettet derfra. Dette frigør brugeren til at udføre flere opgaver over internettet frit, såsom at få adgang til websteder, der er blokeret i hjemlandet, benytte tilbud og rabatter i andre regioner eller blot blokere overvågning af myndigheder, organisationer eller spion.

Mens de fleste af VPN'erne leverer disse basale tjenester, har ikke alle dem den bedste hastighed og højniveaukryptering at tilbyde. Chrome VPN'er har på den anden side ofte bedre sikkerhedsfunktioner og hastighed til at øge din oplevelse over internettet uden bekymringer om tyveri, misbrug eller overvågning. Det er vigtigt at forstå forskellen mellem en Chrome VPN og en Chrome-udvidelse, at førstnævnte er HD-oplevelsen fra sidstnævnte, hvad enten det drejer sig om sikkerhed eller hastighed.

Bedste “3” Chrome VPN'er

Mens vi lavede vores liste over Chrome VPN'er, skårede vi den ned til 3 øverste VPN'er, der helt sikkert, helt sikkert er tro mod det, vi tidligere hyldede Chrome VPN'er som. Så lad os hoppe ind i disse bedste Chrome VPN'er:

NordVPN

3 bedste Chrome VPN'er fra 2019, du ikke kan lide at gå glip af

NordVPN topper vores liste over Chrome VPN'er for dens upåklagelige forbindelsesstabilitet.

Fordele:

 • Det giver sine brugere adgang til mere end 3.000 servere over hele verden
 • Det tilbyder højhastigheds VPN-forbindelse
 • Udvidelse er let og brugervenlig

Ulemper:

 • Dens månedlige plan er lidt på den højere side
 • Det tilbyder ikke en gratis version af dens Chrome-udvidelse

ExpressVPN

3 bedste Chrome VPN'er fra 2019, du ikke kan lide at gå glip af

Fordele:

 • Det tilbyder en app, der er let at installere og let at bruge
 • Det er en superhurtig VPN
 • Det har masser af avancerede funktioner, såsom Kill Switch
 • Det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti

Ulemper:

 • Det er dyrere end konkurrenterne
 • Man kan ikke bruge udvidelsen uden applikationen

CyberGhost

3 bedste Chrome VPN'er fra 2019, du ikke kan lide at gå glip af

Fordele:

 • Det er klart det er en hurtig VPN-forbindelse, men ikke så hurtig som de to nævnte ovenfor
 • Det falder i kategorien billige prissatte VPN-tjenester
 • Det giver en svimlende 45-dages pengene-tilbage-garanti

Ulemper:

 • Det har svag kundesupport
 • Det tilbyder en lidt for kompliceret Chrome-udvidelse

Sådan konfigureres en Chrome VPN

Nå, det er ganske enkelt og problemfri at konfigurere en Chrome VPN. Den trinvise guide til en hurtig opsætning er som under:

 1. Vælg en af ​​de top 3 Chrome VPN'er, der anbefales nedenfor.
 2. Abonner på den Chrome VPN-tjeneste, du synes bedst passer til dine krav.
 3. Klik på download og installer derefter VPN.
 4. Lav dit ID og log ind på det ved hjælp af dine legitimationsoplysninger.
 5. Vælg serveren for den ønskede placering.
 6. Start din VPN, og det er det, surfe frit på internettet.
James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments