13 Tips dan Trik Netflix – Menjadi Pro Netflix!

[ware_item id=33][/ware_item]

Dengan gembar-gemburkan perkhidmatan digital yang semakin meningkat, kami tidak hanya mahu menggunakan perkhidmatan ini secara dalam talian tetapi juga mengetahui hacks yang dapat meningkatkan pengalaman. Adakah anda fikir Netflix begitu mudah dan mudah bahawa tidak ada hacks yang mungkin dengannya? Kemudian anda boleh menjadi salah satu daripada orang-orang yang tidak pernah mencuba trik dan hacks yang mengejutkan untuk membuat pengalaman Netflix lebih banyak mengikut keinginan mereka. Kami mencadangkan anda untuk meneruskan petua dan tip yang menakjubkan yang akan menjadikan anda netflix pro untuk kebaikan.


Adakah anda bersedia untuk tip-tip dan trik Netflix yang menakjubkan ini? Mari kita dapatkannya!

Dapatkan Streaming yang lebih lancar

Tidak ada yang lebih menyakitkan daripada ikon buffering menjengkelkan di tengah-tengah filem kegemaran anda, terutamanya apabila anda menonton filem dengan rakan-rakan anda. Dalam saat-saat yang canggung, anda boleh berkompromi sedikit pada kualiti audio dan video kerana lebih baik daripada tidak mengalirkan apa-apa!

Hanya untuk mencapai itu, tekan dan tahan Ctrl + Shift + Alt dan tekan 'S' semasa anda sedang streaming. Ia akan membuka menu kadar bit, di mana anda boleh memilih kadar bit yang lebih rendah untuk video dan audio anda. Ia akan sedikit mempengaruhi kualiti video dan audio anda, tetapi ikon penimbalan yang mengerikan itu tidak akan mengganggu anda lagi. Anda sentiasa boleh 'menetapkan semula' ke tetapan sebelumnya dengan pergi pada menu yang sama pada bila-bila masa.

Sarikata anda boleh menjadi lebih baik!

Menonton filem asing, atau hanya bersedia membaca dialog untuk bersenang-senang, Netflix mempunyai sarikata yang sedia untuk anda. Tetapi, adakah mereka boleh dibaca? Kenapa awak tidak pergi Rupa Sarikata menu masuk Akaun anda. Di sini anda boleh menukar saiz fon, warna, dan gaya untuk pengalaman yang lebih baik dan lebih peribadi.

Selain itu, Netflix hanya mencadangkan bahasa sari kata yang lebih biasa di rantau anda. Oleh itu, jika anda dwibahasa atau berbilang bahasa dan anda tidak dapat mencari bahasa itu dalam subtitle, anda boleh menyambung ke VPN dan menukar lokasi anda. Anda akan kagum melihat berapa banyak lagi pilihan bahasa yang boleh anda peroleh selepas IP anda berubah!

Petua tambahan: Menukar lokasi anda tidak hanya memberi anda pilihan sarikata berbilang bahasa tetapi juga pilihan audio biasanya dalam bahasa yang sama seperti yang diberikan dalam pilihan subtitle. Jadi, anda boleh menikmati filem kegemaran anda dalam bahasa baru yang baru anda pelajari. Netflix boleh menjadi alat pembelajaran bahasa anda juga, Yo!

Berikut adalah pilihan sarikata dan audio tanpa VPN

Netflix-tanpa-VPN

Sekarang periksa mereka dengan ExpressVPN

Netflix-VPN

Terdapat Pintasan

Tiada permainan perkataan, pintasan papan kekunci ini mungkin membantu anda mendapatkan pengalaman Netflix yang lebih baik.

 •         Ruang - Togol Putar / Jeda
 •         Masukkan - Togol Putar / Jeda
 •         PgUp - Main
 •         PgDn - Jeda
 •         F - Skrin penuh
 •         Esc - Keluar skrin penuh
 •         Shift + panah kiri - Menaikkan semula
 •         Shift + anak panah kanan - Fast Forward
 •         Anak panah ke atas - Jilid
 •         Anak panah ke bawah - Kelantangan
 •         M - Mute toggle

Cara pintas ini akan menjadikan anda pelawat filem, terutamanya jika anda melakukannya di hadapan rakan anda, mereka akan mula berseronok pada anda kemudian di adegan kegemaran mereka!

Anda Harus Membuat Profil Pelbagai - Percuma

Adakah Netflix memberi anda cadangan yang menyeramkan atau aneh kadang-kadang? Anda tahu anda harus memberi makan Netflix dengan suka anda supaya ia akan mengesyorkan anda semua yang anda inginkan daripadanya. Untuk itu, pergi ke Edit Profil dan pastikan keluarga atau kawan anda mempunyai profil mereka sendiri.

Kini dalam Akaun Anda, pergi ke Taste Preferences dan beritahu Netflix tentang apa yang anda sukai. Anda perlu pergi ke laman web Netflix. Kami mengesyorkan anda menilai filem dan rancangan yang telah anda tonton, kerana ia juga membantu Netflix memahami apa yang anda suka.

Netflix dapat mengetahui tentang kesukaan anda dengan dua cara, terlebih dahulu oleh pilihan citarasa anda yang disebutkan, dan kemudian dengan apa yang biasanya anda tonton. Jika anda ingin membuat cadangan filem dalam bahasa lain, anda perlu menaip carian tersuai untuk setiap bahasa di bar carian contohnya "Filem Perancis" atau "Filem Sepanyol" dan tekan enter. Ia kemudian akan menunjukkan kepada anda hasil banyak filem dalam bahasa itu. Setelah biasa mencari filem-filem asing ini dan menontonnya juga, Netflix akan mula memberi anda cadangan filem-filem semacam itu sendiri. Sekali lagi, menyambung ke VPN akan memberi anda lebih banyak cadangan kerana IP anda juga sepadan dengan rantau di mana bahasa itu lebih biasa digunakan.

Tetapkan Masa Streaming dan Buffer anda sendiri

Ikon penyangga yang menjengkelkan juga boleh muncul jika Masa Main balik dan Masa Buffering mempunyai perbezaan yang lebih besar. Tetapi ada sesuatu yang boleh anda lakukan mengenainya. Ejaan ajaib adalah Shift + Alt + Klik Kiri (Shift + Option + Klik pada Mac) dan ia akan membawa anda ke menu rahsia. Pergi ke Pengurus Stream dan tetapkan kadar Main Semula yang serupa dengan tikus Buffering. Dan poof! Ikon buffering itu hilang.

Perjalanan ke luar negara? Anda boleh Buka Netflix di sana!

Kini anda tidak perlu meninggalkan akaun Netflix anda semasa anda melancong ke luar negara. ExpressVPN memberi anda kemudahan untuk menonton semua filem dan pertunjukan kegemaran anda dari mana-mana sahaja di dunia dengan pengalaman kelajuan dan streaming terbaik yang datang dengan Jaminan Wang Balik 30 Hari. [/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

Simpan Track of your Account

Selalu ada moochers dan pencuri yang hanya meletakkan anda dalam penderitaan untuk akaun Netflix anda. Jadi inilah yang boleh anda lakukan. Anda boleh menjejaki akses akaun anda dengan pergi Akaun anda > Melihat Aktiviti > Lihat Akses Akaun Terkini.

Di sini anda boleh mengetahui jika terdapat sebarang aktiviti yang mencurigakan atau luar biasa. Jika ada, kemudian kembali ke tetapan akaun anda dan klik pada pilihan Keluar dari semua peranti. Ia akan mengambil masa sehingga tiga hari, tetapi orang-orang yang moochers akan mengalami kesengsaraan dengan kesengsaraan yang tidak mempunyai akaun Netflix mereka sendiri.

Anda harus tahu apa yang baru di Netflix

Anda mesti menyukai Halaman Facebook Netflix. Mereka mengemas kini anda tentang segala sesuatu yang baru dibawa, tetapi ada beberapa cara lain juga. Anda juga boleh menyemak WhatsNewOnNetflix.com dan whats-on-netflix.com untuk dikemas kini mengenai tajuk Netflix baru.

Anda juga boleh mengikuti BestVPNDeals di Twitter dan Like Page Facebook kami untuk sentiasa dikemas kini mengenai hiburan dalam talian & kesejahteraan dalam talian.

Hacks Netflix Praktikal

Jangan risau! Sejarah Paparan Anda Boleh Dipadam

Tidak mengapa jika anda melihat sesuatu yang sangat memalukan kerana anda tidak berasa baik dan tidak ada sesiapa di sana untuk anda. Hanya pergi ke Akaun anda dan kemudian melihat anda Melihat Sejarah. Cuma klik pada X (silang) untuk menghapuskan sebarang tajuk dari sejarah anda.

Juga Baca: Perbaiki Ralat Proksi Netflix

Amanah Reddit untuk Kandungan Baik Netflix

Terdapat banyak Redditors yang mempunyai banyak cadangan mengenai Netflix dan ia sentiasa lebih baik untuk mengetahui apa yang difikirkan oleh orang lain mengenai filem yang anda merancang untuk menonton di Netflix. Ia adalah satu dunia baru untuk pencinta Netflix pada Reddit. Percayalah, anda tidak akan kecewa!

reddit.com/r/Netflix

Kawalan Auto-Main

Auto-Play adalah satu rahmat untuk penonton pesta dan terdapat banyak sebab untuk menyokongnya. Tetapi, ada kalanya anda tidak mahu Netflix bermain episod seterusnya dengan sendirinya. Jadi, pergi ke Akaun anda dan pilih Tetapan Main Semula dan nyahtanda pada kotak dengan pilihan Mainkan episod seterusnya secara automatik.

Dapatkan Butiran sebarang Judul Netflix tanpa Cari di Internet

RottenNetflix adalah sambungan khrom yang memberi anda semua maklumat yang anda perlu ketahui mengenai mana-mana tajuk Netflix, ulasan pengguna sebenar supaya anda tahu filem apa yang akan dibuang masa dan di mana tidak.

https://chrome.google.com/webstore/detail/rotten-netflix/bididflonamappcfophnbijljnfagepj/details

Pilih dengan bijak antara Kualiti HD dan Penggunaan Data

Tidak ada yang lebih baik daripada menonton filem dan pertunjukan kegemaran anda dalam kualiti HD. Setiap langganan Netflix mempunyai ketersediaan kualiti video HD untuk Judul Netflix. Ikuti langkah-langkah ini dan nikmati kandungan Netflix dalam HD.

 •         Pergi ke Akaun anda
 •         Klik pada Main balik Tetapan
 •         Di bawah tab Data yang digunakan, pilih Tinggi
 •         Hit Simpan

Tunggu!

Kualiti HD adalah menyeronokkan dan pengalamannya mengagumkan, tetapi ia menggunakan banyak data. Pastikan anda menikmati kualiti HD apabila disambungkan ke Wi-Fi, atau pakej data anda tidak akan hidup lagi. Jika anda menggunakan pelan data anda, kualiti yang lebih rendah akan sesuai dengan anda.

Oleh itu, ini adalah tip-tip Netflix yang menakjubkan yang perlu diketahui setiap kekasih Netflix. Ada sebarang komen, maklum balas atau cadangan? Tweet sekarang dengan #BestVPNDeals. Kami ingin mendengar daripada anda.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments