13 Netflix tips en trucs – Word een Netflix Pro!

[ware_item id=33][/ware_item]

Met de toenemende hype van digitale services willen we deze services niet alleen online gebruiken, maar ook de hacks kennen die de ervaring kunnen verbeteren. Dacht je dat Netflix zo eenvoudig en duidelijk is dat er geen hacks mee mogelijk zijn? Dan zou je een van die mensen kunnen zijn die nog nooit de schokkende trucs en hacks hebben geprobeerd om de Netflix-ervaring veel meer naar hun zin te maken. We raden je aan deze geweldige tips en trucs door te nemen waarmee je voorgoed een netflix-pro wordt.


Ben je klaar voor deze geweldige Netflix-tips en -trucs? Laten we ze dan beginnen!

Krijg vloeiendere streaming

Niets is pijnlijker dan het irritante bufferingpictogram in het midden van uw favoriete film, vooral wanneer u met uw vrienden een film kijkt. Op zulke lastige momenten kun je een beetje inleveren op de kwaliteit van audio en video omdat het beter is dan helemaal niets streamen!

Om dat te bereiken, houd je Ctrl + Shift + Alt ingedrukt en druk je op ‘S’ terwijl je streamt. Het opent het bitrate-menu, waar u een lagere bitrate voor uw video en audio kunt selecteren. Het heeft een kleine invloed op je video- en audiokwaliteit, maar dat vreselijke bufferpictogram zal je niet meer storen. U kunt altijd ‘resetten’ naar de vorige instellingen door altijd hetzelfde menu te openen.

Je ondertitels kunnen beter worden!

Kijkend naar buitenlandse films, of gewoon bereid om de dialogen voor de lol te lezen, heeft Netflix de ondertitels voor je klaar. Maar zijn ze voor u leesbaar? Waarom ga je niet naar toe? Ondertiteling uiterlijk menu in Jouw rekening. Hier kunt u de lettergrootte, kleur en stijl wijzigen voor een betere, meer gepersonaliseerde ervaring.

Bovendien suggereert Netflix alleen ondertiteltalen die vaker in uw regio voorkomen. Daarom kunt u, als u tweetalig of meertalig bent en die taal niet in de ondertitels kunt vinden, verbinding maken met een VPN en uw locatie wijzigen. Je zult versteld staan ​​hoeveel meer talenopties je kunt krijgen nadat je IP is gewijzigd!

Extra tip: Als u uw locatie wijzigt, krijgt u niet alleen meertalige ondertitelingsopties, maar ook de audio-opties, meestal in dezelfde talen als in de ondertitelingsopties. Je kunt dus van je favoriete film genieten in de nieuwe taal die je net hebt geleerd. Netflix kan ook je taaltool zijn, Yo!

Hier zijn de ondertiteling en audio-opties zonder een VPN

Netflix-zonder-VPN

Bekijk ze nu met ExpressVPN

Netflix-VPN

Er zijn snelkoppelingen

Geen woordspelletjes, deze sneltoetsen kunnen je misschien helpen een betere Netflix-ervaring te krijgen.

 •         Spatie - Wisselen tussen spelen / pauzeren
 •         Enter - Wisselen tussen spelen / pauzeren
 •         PgUp - Spelen
 •         PgDn - Pauze
 •         F - Volledig scherm
 •         Esc - Volledig scherm afsluiten
 •         Shift + pijl-links - Terugspoelen
 •         Shift + pijl-rechts - snel vooruit
 •         Pijl omhoog - Volume omhoog
 •         Pijl omlaag - Volume omlaag
 •         M - Schakelaar dempen

Met deze snelkoppelingen word je een pro van bingewatching-films, vooral als je het voor je vrienden doet, zullen ze je eerst opjutten en vervolgens op hun favoriete scène!

U moet meerdere profielen maken - het is gratis

Geeft Netflix je soms enge of bizarre aanbevelingen? Je weet dat je Netflix met je likes moet voeden, dus het zal je alles aanbevelen wat je ervan wilt. Ga daarvoor naar Profielen bewerken en zorg ervoor dat uw familie of vrienden hun eigen profielen hebben.

Ga nu in uw account naar Smaakvoorkeuren en vertel Netflix over waar u van houdt. Je moet naar de website van Netflix gaan. We raden je aan films en shows die je hebt bekeken te beoordelen, omdat het Netflix ook helpt te begrijpen waar je van houdt.

Netflix leert je voorkeuren op twee manieren kennen, eerst door je smaakvoorkeuren en vervolgens door wat je gewoonlijk bekijkt. Als u aanbevelingen voor films in andere talen wilt ontvangen, moet u een aangepaste zoekopdracht voor elke taal in de zoekbalk typen, bijvoorbeeld "Franse films" of "Spaanse films" en op enter drukken. U ziet dan de resultaten van veel films in die taal. Nadat je gewoonlijk naar deze buitenlandse films hebt gezocht en ze ook hebt bekeken, zal Netflix je zelf suggesties voor dergelijke films geven. Nogmaals, verbinding maken met een VPN geeft u meer suggesties, omdat uw IP ook overeenkomt met de regio waar de taal vaker wordt gesproken.

Stel uw eigen streaming- en buffertijd in

Dat irritante bufferpictogram kan ook verschijnen als de afspeeltijd en buffertijd een groter verschil hebben. Maar er is iets dat je eraan kunt doen. De magische spreuk is Shift + Alt + Links klikken (Shift + Option + Klik op een Mac) en het zal je naar een geheim menu leiden. Ga naar Stream Manager en stel de afspeelsnelheid in vergelijkbaar met de bufferrat. En poef! Dat bufferpictogram verdwijnt.

Reist u naar het buitenland? Je kunt Netflix daar ontgrendelen!

Nu hoeft u uw Netflix-account niet te verlaten terwijl u naar het buitenland reist. ExpressVPN geeft u het gemak om al uw favoriete films en shows van overal ter wereld te bekijken met de beste snelheid en streaming-ervaring met een 30 dagen geld-terug-garantie. [/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

Houd uw account bij

Er zijn altijd moochers en dieven die je net in de pijn van je Netflix-account hebben gebracht. Dus hier is wat je kunt doen. U kunt uw accounttoegang bijhouden door naar te gaan Jouw rekening > Activiteit bekijken > Zie Recente accounttoegang.

Hier kunt u uitzoeken of er verdachte of ongebruikelijke activiteiten zijn. Als dit het geval is, ga dan terug naar uw accountinstellingen en klik op de optie van Meld u af bij alle apparaten. Het duurt maximaal drie dagen, maar die moochers zullen gek worden van de ellende dat ze geen eigen Netflix-accounts hebben.

Je moet weten wat er nieuw is op Netflix

Je moet de Facebook-pagina van Netflix leuk hebben gevonden. Ze informeren je over alles wat ze brengen, maar er zijn ook andere manieren. Je kunt ook WhatsNewOnNetflix.com en whats-on-netflix.com bekijken om op de hoogte te blijven van nieuwe Netflix-titels.

U kunt BestVPNDeals ook volgen op Twitter en onze Facebook-pagina leuk vinden om op de hoogte te blijven van online entertainment & online welzijn.

Praktische Netflix-hacks

Maak je geen zorgen! Uw kijkgeschiedenis kan worden gewist

Het is prima als je iets heel erg gênants ziet, omdat je je niet goed voelt en er niemand voor je is. Ga gewoon naar Jouw rekening en dan je zien Geschiedenis bekijken. Klik op de X (kruis) om een ​​titel uit uw geschiedenis te verwijderen.

Lees ook: Netflix Proxy Error Fix

Vertrouw op Reddit voor goede Netflix-inhoud

Er zijn veel Redditors die veel over Netflix kunnen aanbevelen en het is altijd beter om te weten wat andere mensen vinden van de film die je op Netflix wilt bekijken. Het is een hele nieuwe wereld voor Netflix-liefhebbers op Reddit. Vertrouw ons, u zult niet teleurgesteld worden!

reddit.com/r/Netflix

De Auto-Play Control

Auto-Play is een zegen voor de binge-watchers en er zijn veel redenen om er een back-up van te maken. Maar er zijn momenten dat je niet wilt dat Netflix de volgende afleveringen alleen speelt. Dus ga naar Jouw rekening en selecteer Afspeelinstellingen en schakel het vakje met optie uit Speel de volgende aflevering automatisch.

Krijg details van elke Netflix-titel zonder te zoeken op internet

RottenNetflix is ​​een Chrome-extensie die je alle informatie geeft die je moet weten over een Netflix-titel, echte gebruikersrecensies, zodat je weet aan welke film je tijd moet besteden en waar niet.

https://chrome.google.com/webstore/detail/rotten-netflix/bididflonamappcfophnbijljnfagepj/details

Kies verstandig tussen HD-kwaliteit en gegevensgebruik

Niets is beter dan uw favoriete films en shows in HD-kwaliteit bekijken. Elk Netflix-abonnement heeft de beschikbaarheid van HD-videokwaliteit voor Netflix-titels. Volg deze stappen en geniet van Netflix-inhoud in HD.

 •         Ga naar Jouw rekening
 •         Klik op afspelen instellingen
 •         Onder het tabblad van Data gebruik, kiezen hoog
 •         Raken Opslaan

Wacht!

De HD-kwaliteit is leuk en de ervaring is geweldig, maar het verbruikt veel gegevens. Zorg ervoor dat je geniet van de HD-kwaliteit wanneer je verbonden bent met wifi, anders leeft je datapakket niet meer. Als u uw gegevensplan gebruikt, is een lagere kwaliteit beter geschikt.

Dus dit zijn de geweldige Netflix-tips die elke Netflix-liefhebber zou moeten kennen. Heeft u opmerkingen, feedback of suggesties? Tweet nu met #BestVPNDeals. We horen graag van je.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments