13 Netflix tipp és tanács: – Legyen Netflix Pro!

[ware_item id=33][/ware_item]

A digitális szolgáltatások növekvő színvonalával nem csak azt akarjuk, hogy ezeket a szolgáltatásokat online használja, hanem ismerjük azokat a hackeket, amelyek javíthatják az élményt. Gondolod, hogy a Netflix annyira egyszerű és érthető, hogy vele nincs csapkod? Akkor lehet egyike azoknak az embereknek, akik még soha nem próbálták meg a sokkoló trükköket és csapásokat, hogy a Netflix sokkal többet élvezhessen tetszésük szerint. Javasoljuk, hogy olvassa át ezeket a csodálatos tippeket és trükköket, amelyek jó hasznává teszik a netflix profi szoftvert.


Készen állsz ezekre a csodálatos Netflix tippekre és trükkökre? Akkor kezdjük el nekik!

Finomabb streaming

Semmi sem fájdalmasabb, mint a bosszantó puffer ikon a kedvenc film közepén, különösen akkor, ha a barátaiddal filmet néz. Ilyen kínos pillanatokban veszélyeztetheti a hang és a kép minőségét, mert jobb, mint egyáltalán nem közvetíteni!

Csak ennek elérése érdekében tartsa lenyomva a Ctrl + Shift + Alt billentyűket, és nyomja meg az „S” gombot streaming közben. Megnyitja a bitsebesség menüt, ahol kiválaszthat alacsonyabb bitrátát a videó és a hang számára. Ez kissé befolyásolja a videó és a hang minőségét, de ez a félelmetes pufferelés ikon többé nem fog zavarni. Bármikor ugyanazt a menüt elérve, bármikor visszaállíthatja az előző beállításokat.

A feliratok jobbá válhatnak!

Idegen filmeket néz, vagy csak szórakozásból hajlandó elolvasni a párbeszédeket. A Netflix készen áll a feliratokra. De olvashatóak-e neked? Miért nem megy? Felirat megjelenése menüben Fiókja. Itt módosíthatja a betűméretet, a színt és a stílust egy jobb, személyre szabottabb élmény érdekében.

Sőt, a Netflix csak olyan feliratozási nyelveket javasol, amelyek az Ön régiójában gyakoribbak. Ezért ha kétnyelvű vagy többnyelvű, és nem találja ezt a nyelvet a feliratokban, akkor csatlakozhat egy VPN-hez, és megváltoztathatja a helyét. Meg fog lepődni, hogy hány további nyelvi opció érhető el az IP megváltoztatása után!

Extra tipp: A hely megváltoztatása nemcsak a többnyelvű feliratbeállításokat biztosítja, hanem a hangbeállításokat is, általában a feliratok beállításaival megegyező nyelveken. Tehát élvezheti kedvenc filmjét az általunk megtanult új nyelven. A Netflix lehet a nyelvtanulás eszköze is, Yo!

Itt vannak a felirat és a hangbeállítások VPN nélkül

Netflix-without-VPN

Most nézd meg őket az ExpressVPN segítségével

Netflix-VPN

Vannak hivatkozások

Nincs szójáték, ezek a gyorsbillentyűk segíthetnek a Netflix jobb élményében.

 •         Hely - Váltás / szünet
 •         Enter - Lejátszás / szünet váltás
 •         PgUp - Játssz
 •         PgDn - Szünet
 •         F - Teljes képernyő
 •         Esc - Kilépés a teljes képernyőn
 •         Shift + Bal nyíl - Visszatekerés
 •         Shift + jobbra nyíl - Gyorsan előre
 •         Fel nyíl - Hangerő fel
 •         Lefelé mutató nyíl - Hangerő le
 •         M - Némítás váltás

Ezek a parancsikonok elősegítik a filmek nézegetését, különösen, ha a barátaid előtt csinálod, először rád fognak rád, majd a kedvenc jelenetükre!

Több profilt kell készítenie - ingyenes

A Netflix hátborzongató vagy bizarr ajánlásokat nyújt Önnek? Tudod, hogy tápláld a Netflixet kedvelőivel, így mindent ajánl, amit akar tőle. Ehhez menj Profilok szerkesztése és győződjön meg arról, hogy családjának vagy barátainak megvan a saját profilja.

Most, a fiókodban, lépjen a Kóstoló beállítások oldalra, és mondja el a Netflix-et arról, amit szeretsz. El kell mennie a Netflix webhelyére. Javasoljuk, hogy értékelje a filmeket és műsorokat, amelyeket megnézett, mert ez segíti a Netflixet abban is, hogy megértse, amit szeretsz.

A Netflix kétféle módon megismerheti kedvelőit, először az említett ízlés-preferenciák alapján, majd azután, amit általában néz. Ha más nyelvű filmekkel kapcsolatos javaslatokat szeretne kapni, írjon be testreszabott keresést minden nyelvre a keresősávban, például „francia filmek” vagy „spanyol filmek”, és nyomja meg az enter billentyűt. Ezután számos film eredményét jeleníti meg az adott nyelven. Miután ezeket a külföldi filmeket szokásosan keresi és megnézi, a Netflix önmagában javaslatokat fog adni az ilyen filmekről. A VPN-hez való csatlakozás ismét további javaslatokat fog nyújtani, mivel az IP-je megegyezik azzal a régióval is, ahol a nyelvet általában beszélik.

Állítsa be a saját streaming és pufferidőt

Ez a bosszantó pufferelés ikon akkor is megjelenhet, ha a lejátszási idő és a pufferidő közötti különbség nagyobb. De itt van valami, amit megtehetsz. A varázslat a Shift + Alt + Bal kattintás (Shift + Opció + Kattintson Mac-re), és ez egy titkos menübe vezet. Lépjen a Stream Managerbe, és állítsa be a lejátszási sebességet a Buffering patkányhoz hasonlóan. És buja! Ez a puffer ikon eltűnik.

Utazás külföldre? A Netflix feloldását ott tudja elvégezni!

Most már nem kell elhagynia Netflix-fiókját, miközben külföldre utazik. Az ExpressVPN könnyedén megnézheti kedvenc filmjeit és műsorait a világ bármely pontjáról, a legjobb sebességgel és streaming-élménnyel, amelyet a 30 napos pénz-visszafizetési garancia nyújt. [/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

Kövesse nyomon a fiókját

Mindig vannak olyan sofőrök és tolvajok, akik csak gyötrelmet okoznak neked a Netflix-fiókodért. Tehát itt van, mit tehet. A következő címen nyomon követheti fiókja hozzáférését: Fiókja > Tevékenység megtekintése > Lásd: Legutóbbi hozzáférés a fiókhoz.

Itt kiderítheti, hogy vannak-e gyanús vagy szokatlan tevékenységek. Ha vannak, akkor térjen vissza a fiókbeállításokhoz és kattintson a Jelentkezzen ki minden eszközről. Ez akár három napot is igénybe vehet, de azokat a kurvákat aggódni fogja, mert nincs saját Netflix-fiókjuk..

Tudnia kell, mi az új a Netflixben

Tetszett nektek a Netflix Facebook oldala. Mindent frissítenek az újdonságokról, ám vannak más módok is. Ellenőrizheti a WhatsNewOnNetflix.com és a whats-on-netflix.com webhelyet is, hogy friss információkat kapjon az új Netflix címekről..

Ezenkívül követheti a BestVPNDeals oldalakat a Twitteren és a Like Facebook oldalunkon, hogy naprakészen tartsák az online szórakoztatást & online jólét.

Gyakorlati Netflix Hacks

Ne aggódj! Megtekintési előzményei törölhetők

Rendben, ha nagyon kínosnak nézett, mert nem érezted jól magát, és senki sem volt neked. Csak menj ide Fiókja majd megnézed Előzmények megtekintése. Csak kattintson az X-re (kereszt) az esetleges címek eltávolításához az előzményekből.

Olvassa el még: Netflix Proxy hibajavítás

Bízzon a Redditben a jó Netflix tartalomért

Sok Redditornak nagyon sokat ajánlhat a Netflixről, és mindig jobb, ha tudjuk, mit gondolnak mások a filmről, amelyet a Netflix-en szeretnének nézni. Ez egy teljesen új világ a Netflix szerelmeseinek a Reddit-en. Bízz bennünk, nem fogsz csalódni!

reddit.com/r/Netflix

Az automatikus lejátszás vezérlése

Az automatikus lejátszás áldás a túlzott figyelmesek számára, és annak okainak másolására számos oka van. De vannak olyan idők, amikor nem akarja, hogy a Netflix önmagában játssza le a következő epizódokat. Szóval, menj ide Fiókja és válassza ki Lejátszási beállítások és törölje a jelölőnégyzetet az opcióval A következő epizód automatikus lejátszása.

További információk a Netflix címekről az interneten történő keresés nélkül

A RottenNetflix egy króm kiterjesztés, amely az összes információt megkapja, amelyet minden Netflix címről, a valós felhasználói véleményekről tudnia kell, így tudva, hogy melyik filmre tölt időt, és hol nem.

https://chrome.google.com/webstore/detail/rotten-netflix/bididflonamappcfophnbijljnfagepj/details

Okosan válasszon a HD minőség és az adathasználat között

Semmi sem jobb, mint a kedvenc filmjeinek és műsorának HD minőségben történő megtekintése. Minden Netflix előfizetéshez rendelkezésre áll HD minőségű videó a Netflix címekhez. Csak kövesse ezeket a lépéseket, és élvezze a Netflix tartalmát HD formátumban.

 •         Menj Fiókja
 •         Kattintson visszajátszás Beállítások
 •         A lap alatt Adathasználat, választ Magas
 •         Találat Megment

Várjon!

A HD minőség szórakoztató és a tapasztalat elképesztő, de sok adatot fogyaszt. Ügyeljen arra, hogy élvezze a HD minőségét, amikor csatlakozik a Wi-Fi-hez, különben az adatcsomagja már nem lesz életben. Ha az adattervét használja, akkor az alacsonyabb minőség jobban megfelel.

Tehát ezek a csodálatos Netflix tippek, amelyeket minden Netflix szerelmeseinek tudnia kell. Van észrevétele, visszajelzése vagy javaslata? Tweet küldése most a #BestVPNDeals. Szeretnénk hallani rólad.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments