13 Netflix-tip og -tricks – Bliv en Netflix Pro!

[ware_item id=33][/ware_item]

Med den stigende hype af digitale tjenester ønsker vi ikke kun at bruge disse tjenester online, men vi kender også hacks, der kan forbedre oplevelsen. Troede du, at Netflix er så enkel og ligetil, at der ikke er nogen hacks med det? Så kan du være en af ​​de mennesker, der aldrig har prøvet de chokerende tricks og hacks for at få Netflix-oplevelsen meget mere efter deres smag. Vi anbefaler dig at gennemgå disse fantastiske tip og tricks, der gør dig til en netflix pro for godt.


Er du klar til disse fantastiske Netflix-tip og -tricks? Lad os få dem i gang derefter!

Få jævnere streaming

Intet er mere smertefuldt end det irriterende bufferikon midt i din yndlingsfilm, især når du ser en film med dine venner. I sådanne akavede øjeblikke kan du gå på kompromis med kvaliteten af ​​lyd og video, fordi det er bedre end ikke at streame noget som helst!

Bare for at opnå det, skal du trykke på Ctrl + Shift + Alt og holde den nede og trykke på 'S', mens du streamer. Det åbner menuen for bithastighed, hvor du kan vælge en lavere bithastighed for din video og lyd. Det vil påvirke din video- og lydkvalitet lidt, men det frygtelige bufferikon vil ikke genere dig længere. Du kan altid 'nulstille' til de foregående indstillinger ved at gå på den samme menu når som helst.

Dine undertekster kan blive bedre!

Ser på udenlandske flicks, eller bare er villig til at læse dialogerne for sjov, har Netflix underteksterne klar til dig. Men er de læsbare for dig? Hvorfor går du ikke til Undertekstens udseende menu i Din konto. Her kan du ændre skriftstørrelse, farve og stil for en bedre og mere personlig oplevelse.

Derudover foreslår Netflix kun undertekstsprog, der er mere almindelige i din region. Derfor, hvis du er tosproget eller flersproget, og du ikke kan finde det sprog i underteksterne, kan du oprette forbindelse til en VPN og ændre din placering. Du vil blive forbløffet over at se, hvor mange flere sprogindstillinger du kan få, når din IP er ændret!

Ekstra tip: Ændring af din placering giver dig ikke kun flersprogede undertekstindstillinger, men også lydindstillingerne normalt på de samme sprog som angivet i undertekstindstillingerne. Så du kan nyde din yndlingsfilm på det nye sprog, du lige har lært. Netflix kan også være dit sprogindlæringsværktøj, Yo!

Her er indstillingerne for undertekst og lyd uden VPN

Netflix-uden-VPN

Tjek dem nu ud med ExpressVPN

Netflix-VPN

Der er genveje

Ingen ordspil. Disse tastaturgenveje hjælper måske dig med at få en bedre Netflix-oplevelse.

 •         Mellemrum - Skift afspilning / pause
 •         Enter - Skift afspilning / pause
 •         PgUp - Play
 •         PgDn - Pause
 •         F - Fuldskærm
 •         Esc - Forlad fuldskærm
 •         Skift + venstre pil - spole tilbage
 •         Skift + højre pil - hurtigt frem
 •         Pil op - Volumen op
 •         Pil ned - Lydstyrke ned
 •         M - slå lydløs

Disse genveje gør dig til en professionel film med bingewatching, især hvis du gør det foran dine venner, vil de først hive dig på dig derefter på deres yndlingsscene!

Du skal oprette flere profiler - det er gratis

Har Netflix nogle gange uhyggelige eller bisarre anbefalinger? Du ved, du skal fodre Netflix med dine likes, så det vil anbefale dig alt hvad du vil have fra det. Gå til Rediger profiler og sørg for, at din familie eller venner har deres egne profiler.

Gå nu til din konto på Smagpræferencer og fortæl Netflix om, hvad du elsker. Du skal gå til Netflixs websted. Vi anbefaler dig at bedømme film og shows, som du har set, fordi det også hjælper Netflix med at forstå, hvad du elsker.

Netflix får kendskab til dine likes på to måder, først af dine nævnte smagspræferencer og derefter af hvad du normalt ser. Hvis du vil have anbefalinger om film på andre sprog, skal du indtaste en tilpasset søgning til hvert sprog i søgefeltet for eksempel "Franske film" eller "Spanske film" og trykke på enter. Derefter viser du resultater fra mange film på dette sprog. Efter at jeg sædvanligvis har søgt efter disse udenlandske film og også set dem, begynder Netflix at give dig forslag til sådanne film på egen hånd. Igen giver forbindelse til en VPN dig flere forslag, da din IP også matcher det område, hvor sproget er mere almindeligt.

Indstil din egen streaming- og buffertid

Det irriterende bufferikon kan også vises, hvis afspilningstid og buffertid har en større forskel. Men der er noget, du kan gøre ved det. Den magiske trylleformular er Skift + Alt + Venstreklik (Skift + Valg + Klik på en Mac), og det fører dig til en hemmelig menu. Gå til Stream Manager og indstil afspilningshastighed svarende til buffering rotten. Og fjols! Dette bufferikon forsvinder.

Rejser til udlandet? Du kan låse Netflix op der!

Nu behøver du ikke at opgive din Netflix-konto, mens du rejser til udlandet. ExpressVPN giver dig let at se alle dine yndlingsfilm og shows hvor som helst i verden med den bedste hastighed og streamingoplevelse, der følger med en 30 dages pengene-tilbage-garanti. [/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

Hold styr på din konto

Der er altid moochere og tyve, der bare sætter dig i smerte for din Netflix-konto. Så her er hvad du kan gøre. Du kan holde styr på din kontotilgang ved at gå til Din konto > Visningsaktivitet > Se adgang til nyere konti.

Her kan du finde ud af, om der er mistænkelige eller usædvanlige aktiviteter. Hvis der er, skal du gå tilbage til dine kontoindstillinger og klikke på muligheden for Log ud af alle enheder. Det vil tage op til tre dage, men disse moochers vil blive plaget af elendigheden ved ikke at have deres egne Netflix-konti.

Du skal vide, hvad der er nyt på Netflix

Du må have ønsket Facebook-siden til Netflix. De opdaterer dig om alt det nye, de bringer, men der er også nogle andre måder. Du kan også tjekke WhatsNewOnNetflix.com og whats-on-netflix.com for at blive opdateret om nye Netflix-titler.

Du kan også følge BestVPNDeals på Twitter og lide vores Facebook-side for at holde dig opdateret om online underholdning & online velvære.

Praktiske Netflix-hacks

Vær ikke bekymret! Din visningshistorik kan slettes

Det er okay, hvis du så noget virkelig meget pinligt, fordi du ikke havde det godt, og der ikke var nogen der for dig. Bare gå til Din konto og se derefter din Visning af historie. Klik bare på X (kryds) for at fjerne enhver titel fra din historie.

Læs også: Netflix Proxy Error Fix

Stol på Reddit til godt Netflix-indhold

Der er mange Redditors, der har meget at anbefale om Netflix, og det er altid bedre at vide, hvad andre mennesker synes om den film, du planlægger at se på Netflix. Det er en helt ny verden for Netflix-elskere på Reddit. Stol på os, du bliver ikke skuffet!

reddit.com/r/Netflix

Auto-play-kontrol

Auto-Play er en velsignelse for binge-watcherne, og der er mange grunde til at tage backup af det. Men der er tidspunkter, hvor du ikke ønsker, at Netflix skal spille de næste episoder af sig selv. Så gå til Din konto og vælg Afspilningsindstillinger og fjern markeringen i boksen med mulighed Afspil næste afsnit automatisk.

Få detaljer om enhver Netflix-titel uden at søge på Internettet

RottenNetflix er en kromudvidelse, der giver dig alle de oplysninger, du har brug for at vide om enhver Netflix-titel, virkelige brugeranmeldelser, så du ved, hvilken film du skal bruge tid på, og hvor ikke.

https://chrome.google.com/webstore/detail/rotten-netflix/bididflonamappcfophnbijljnfagepj/details

Vælg med omhu mellem HD-kvalitet og datanvendelse

Intet er bedre end at se dine yndlingsfilm og shows i HD-kvalitet. Hvert Netflix-abonnement har tilgængeligheden af ​​HD-videokvalitet til Netflix-titler. Bare følg disse trin og nyd Netflix-indhold i HD.

 •         Gå til Din konto
 •         Klik på Afspilning Indstillinger
 •         Under fanen til Dataforbrug, Vælg Høj
 •         Hit Gemme

Vente!

HD-kvaliteten er sjov, og oplevelsen er fantastisk, men den spiser en masse data. Sørg for, at du nyder HD-kvaliteten, når du er tilsluttet Wi-Fi, ellers bliver din datapakke ikke mere i live. Hvis du bruger din dataplan, passer en lavere kvalitet dig bedre.

Så dette er de fantastiske Netflix-tip, som enhver Netflix-elsker skal kende. Har du kommentarer, feedback eller forslag? Tweet lige nu med #BestVPNDeals. Vi vil meget gerne høre fra dig.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments