13 Συμβουλές και τεχνάσματα Netflix – Γίνετε Netflix Pro!

[ware_item id=33][/ware_item]

Με την αυξανόμενη διαφημιστική εκστρατεία των ψηφιακών υπηρεσιών, δεν θέλουμε μόνο να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις υπηρεσίες στο διαδίκτυο, αλλά και να γνωρίζουμε τα hacks που μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία. Σκεφτήκατε ότι το Netflix είναι τόσο απλό και απλό, ώστε να μην είναι δυνατά τα hacks με αυτό; Τότε θα μπορούσατε να είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ τα συγκλονιστικά κόλπα και τα hacks να κάνουν την εμπειρία Netflix πολύ περισσότερο σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Σας προτείνουμε να περάσετε από αυτές τις καταπληκτικές συμβουλές και κόλπα που θα σας κάνουν ένα netflix pro για καλό.


Είστε έτοιμοι για αυτές τις καταπληκτικές συμβουλές και κόλπα Netflix; Ας τους ξεκινήσουμε τότε!

Αποκτήστε ομαλότερη ροή

Τίποτα δεν είναι πιο οδυνηρό από το ενοχλητικό εικονίδιο buffering στη μέση της αγαπημένης σας ταινίας, ειδικά όταν βλέπετε μια ταινία με τους φίλους σας. Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές, μπορείτε να συμβιβαστείτε λίγο στην ποιότητα του ήχου και του βίντεο, επειδή είναι καλύτερο από το να μην μεταδίδεται τίποτα καθόλου!

Για να το επιτύχετε, πατήστε και κρατήστε πατημένο το συνδυασμό πλήκτρων Ctrl + Shift + Alt και πατήστε 'S' ενώ κάνετε streaming. Θα ανοίξει το μενού bit rate, από όπου μπορείτε να επιλέξετε χαμηλότερο ρυθμό bit για το βίντεο και τον ήχο. Θα επηρεάσει ελαφρώς την ποιότητα του βίντεο και του ήχου σας, αλλά αυτό το τρομακτικό εικονίδιο buffering δε θα σας ενοχλεί πια. Μπορείτε πάντα να «επαναφέρετε» τις προηγούμενες ρυθμίσεις πατώντας το ίδιο μενού ανά πάσα στιγμή.

Οι Υπότιτλοι σας μπορούν να βελτιωθούν!

Παρακολουθώντας ξένες κινήσεις ή απλά διατεθειμένοι να διαβάσετε τους διάλογους για διασκέδαση, το Netflix έχει τους υπότιτλους έτοιμους για εσάς. Αλλά, είναι ευανάγνωστα σε σας; Γιατί δεν πηγαίνεις Υπότιτλος εμφάνιση στο μενού Του λογαριασμού σας. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος, το χρώμα και το στυλ της γραμματοσειράς για μια καλύτερη, πιο εξατομικευμένη εμπειρία.

Επιπλέον, το Netflix προτείνει μόνο γλώσσες υποτίτλων που είναι πιο κοινές στην περιοχή σας. Επομένως, εάν είστε δίγλωσσοι ή πολύγλωσσοι και δεν μπορείτε να βρείτε αυτή τη γλώσσα στους υπότιτλους, μπορείτε να συνδεθείτε σε ένα VPN και να αλλάξετε την τοποθεσία σας. Θα εκπλαγείτε να δείτε πόσες περισσότερες επιλογές των γλωσσών μπορείτε να λάβετε μετά την αλλαγή IP σας!

Έξτρα Συμβουλή: Η αλλαγή της τοποθεσίας σας δεν σας δίνει μόνο επιλογές πολυγλωσσικών υποτίτλων αλλά και τις επιλογές ήχου συνήθως στις ίδιες γλώσσες όπως στις επιλογές των υποτίτλων. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας ταινία στη νέα γλώσσα που μόλις έχετε μάθει. Το Netflix θα μπορούσε να είναι και το εργαλείο εκμάθησης γλωσσών σας, Yo!

Ακολουθούν οι επιλογές υποτίτλων και ήχου χωρίς VPN

Netflix-χωρίς-VPN

Τώρα ελέγξτε τους με το ExpressVPN

Netflix-VPN

Υπάρχουν συντομεύσεις

Δεν υπάρχουν παιχνίδια λέξης, αυτές οι συντομεύσεις πληκτρολογίου μπορεί να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε καλύτερη εμπειρία Netflix.

 •         Διάστημα - Εναλλαγή αναπαραγωγής / παύσης
 •         Εισαγωγή - Εναλλαγή αναπαραγωγής / παύσης
 •         PgUp - Παίξτε
 •         PgDn - Παύση
 •         F - Πλήρης οθόνη
 •         Esc - Έξοδος από την πλήρη οθόνη
 •         Shift + Αριστερό βέλος - Αναδίπλωση
 •         Shift + Δεξιό βέλος - Γρήγορη προώθηση
 •         Πάνω βέλος - Μείωση έντασης
 •         Κάτω βέλος - Μείωση έντασης ήχου
 •         M - Σίγαση σίγασης

Αυτές οι συντομεύσεις θα σας κάνουν ένα pro της bingewatching ταινίες, ειδικά αν το κάνετε μπροστά από τους φίλους σας, θα αρχίσουν να σας κακοποιούν στη συνέχεια στην αγαπημένη τους σκηνή!

Πρέπει να κάνετε πολλά προφίλ - είναι δωρεάν

Μήπως η Netflix σας δίνει ανατριχιαστικές ή περίεργες συστάσεις μερικές φορές; Γνωρίζετε ότι πρέπει να τροφοδοτείτε το Netflix με τις προτιμήσεις σας, ώστε να σας συστήσει ό, τι θέλετε από αυτό. Για αυτό, πηγαίνετε στο Επεξεργασία προφίλ και βεβαιωθείτε ότι η οικογένεια ή οι φίλοι σας έχουν τα δικά τους προφίλ.

Τώρα στο λογαριασμό σας, μεταβείτε στις προτιμήσεις γεύσης και πείτε στο Netflix τι σας αρέσει. Θα πρέπει να πάτε στην ιστοσελίδα της Netflix. Σας συνιστούμε να αξιολογήσετε ταινίες και εκπομπές που έχετε παρακολουθήσει, καθώς βοηθά επίσης το Netflix να καταλάβει τι αγαπάτε.

Το Netflix γνωρίζει τις προτιμήσεις σας με δύο τρόπους, πρώτα από τις προτιμήσεις γεύσης που αναφέρθηκαν και μετά από αυτό που συνήθως παρακολουθείτε. Αν θέλετε να έχετε συστάσεις ταινιών σε άλλες γλώσσες, πρέπει να πληκτρολογήσετε μια προσαρμοσμένη αναζήτηση για κάθε γλώσσα στη γραμμή αναζήτησης για παράδειγμα "Γαλλικές ταινίες" ή "Ισπανικές ταινίες" και πατήστε enter. Θα σας δείξει στη συνέχεια αποτελέσματα πολλών ταινιών σε αυτήν τη γλώσσα. Αφού ψάχνετε συνήθως αυτές τις ξένες ταινίες και τις βλέπετε, η Netflix θα ξεκινήσει να σας δίνει προτάσεις για τέτοιες ταινίες από μόνη της. Και πάλι, η σύνδεση με ένα VPN θα σας δώσει περισσότερες προτάσεις καθώς η IP σας ταιριάζει επίσης με την περιοχή όπου ομιλείται περισσότερο η γλώσσα.

Ρυθμίστε τη δική σας ροή και χρόνο αποθήκευσης

Αυτό το ενοχλητικό εικονίδιο buffering μπορεί επίσης να εμφανιστεί αν ο Χρόνος αναπαραγωγής και ο χρόνος αποθήκευσης έχουν μεγαλύτερη διαφορά. Αλλά υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε γι 'αυτό. Το μαγικό ξόρκι είναι Shift + Alt + Left Click (Shift + Option + Κάντε κλικ σε Mac) και θα σας οδηγήσει σε ένα μυστικό μενού. Μεταβείτε στο Διαχειριστής ροής και ρυθμίστε το ρυθμό αναπαραγωγής παρόμοιο με τον αρουραίο Buffering. Και πόφω! Αυτό το εικονίδιο buffering εξαφανίζεται.

Ταξιδεύοντας στο εξωτερικό? Μπορείτε να ξεκλειδώσετε το Netflix εκεί!

Τώρα δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε το λογαριασμό Netflix ενώ ταξιδεύετε στο εξωτερικό. Το ExpressVPN σας δίνει την ευκολία να παρακολουθήσετε όλες τις αγαπημένες σας ταινίες και εκπομπές από οπουδήποτε στον κόσμο με την καλύτερη ταχύτητα και εμπειρία streaming που συνοδεύεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. [/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

Παρακολουθήστε τον λογαριασμό σας

Πάντα υπάρχουν μοχθηροί και κλέφτες που σας έβαλαν σε αγωνία για λογαριασμό σας Netflix. Εδώ είναι τι μπορείτε να κάνετε. Μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόσβαση στο λογαριασμό σας πηγαίνοντας στο Του λογαριασμού σας > Δραστηριότητα προβολής > Ανατρέξτε στην ενότητα Πρόσβαση σε πρόσφατο λογαριασμό.

Εδώ μπορείτε να υπολογίσετε αν υπάρχουν ύποπτες ή ασυνήθιστες δραστηριότητες. Αν υπάρχουν, τότε επιστρέψτε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας και κάντε κλικ στην επιλογή του Αποσυνδεθείτε από όλες τις συσκευές. Θα χρειαστούν έως και τρεις ημέρες, αλλά αυτοί οι μοχλοί θα αγωνιστούν με τη δυστυχία να μην έχουν τους δικούς τους λογαριασμούς Netflix.

Πρέπει να ξέρετε τι είναι νέο στο Netflix

Πρέπει να έχετε συμπαθήσει τη σελίδα Facebook του Netflix. Σας ενημερώνουν για όλα τα νέα που φέρνουν, αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το WhatsNewOnNetflix.com και το whats-on-netflix.com για να ενημερωθείτε σχετικά με τους νέους τίτλους Netflix.

Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε το BestVPNDeals στο Twitter και να μοιραστείτε τη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για την online ψυχαγωγία & σε απευθείας σύνδεση ευημερία.

Πρακτικές αποτυχίες Netflix

Μην ανησυχείτε! Το ιστορικό προβολής σας μπορεί να διαγραφεί

Είναι εντάξει εάν παρακολουθήσατε κάτι πραγματικά πολύ ενοχλητικό γιατί δεν αισθανόσασταν καλός και δεν υπήρχε κάποιος εκεί για σας. Απλά πηγαίνετε στο Του λογαριασμού σας και στη συνέχεια να δουν σας Προβολή ιστορικού. Απλά κάντε κλικ στο Χ (σταυρός) για να αφαιρέσετε οποιονδήποτε τίτλο από το ιστορικό σας.

Επίσης, διαβάστε: Διόρθωση σφαλμάτων διακομιστή μεσολάβησης Netflix

Trust Reddit για καλό περιεχόμενο Netflix

Υπάρχουν πολλοί Redditors που έχουν πολλά να συστήσουν για το Netflix και είναι πάντα καλύτερο να γνωρίζουμε τι πιστεύουν οι άλλοι για την ταινία που σκοπεύετε να παρακολουθήσετε στο Netflix. Είναι ένας εντελώς νέος κόσμος για τους λάτρεις της Netflix στο Reddit. Εμπιστευθείτε μας, δεν θα απογοητευτείτε!

reddit.com/r/Netflix

Ο έλεγχος αυτόματης αναπαραγωγής

Το Auto-Play είναι μια ευλογία για τους binge-watchers και υπάρχουν πολλοί λόγοι για να το υποστηρίξετε. Αλλά, υπάρχουν φορές που δεν θέλετε το Netflix να παίξει μόνο του τα επόμενα επεισόδια. Έτσι, πηγαίνετε στο Του λογαριασμού σας και επιλέξτε Ρυθμίσεις αναπαραγωγής και αποεπιλέξτε το κουτί με την επιλογή Αναπαραγωγή του επόμενου επεισοδίου αυτόματα.

Λάβετε λεπτομέρειες σχετικά με κάθε τίτλο Netflix χωρίς αναζήτηση στο Internet

Το RottenNetflix είναι μια επέκταση χρωμίου που σας παρέχει όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για κάθε τίτλο Netflix, πραγματικές κριτικές χρηστών, ώστε να γνωρίζετε σε ποια ταινία να αφιερώσετε χρόνο και πού δεν.

https://chrome.google.com/webstore/detail/rotten-netflix/bididflonamappcfophnbijljnfagepj/details

Επιλέξτε με σύνεση την ποιότητα της ποιότητας HD και τη χρήση δεδομένων

Τίποτα δεν είναι καλύτερο από την παρακολούθηση των αγαπημένων σας ταινιών και των εκπομπών σε ποιότητα HD. Κάθε συνδρομή Netflix διαθέτει τη διαθεσιμότητα της ποιότητας βίντεο HD για τίτλους Netflix. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα και απολαύστε περιεχόμενο Netflix σε HD.

 •         Παω σε Του λογαριασμού σας
 •         Κάντε κλικ στο Αναπαραγωγή Ρυθμίσεις
 •         Κάτω από την καρτέλα του Χρήση δεδομένων, επιλέγω Υψηλός
 •         Κτύπημα Αποθηκεύσετε

Περίμενε!

Η ποιότητα HD είναι διασκεδαστική και η εμπειρία είναι εκπληκτική, αλλά καταναλώνει πολλά δεδομένα. Βεβαιωθείτε ότι απολαμβάνετε την ποιότητα HD όταν συνδέεστε σε Wi-Fi ή αλλιώς το πακέτο δεδομένων σας δεν θα είναι πια ζωντανό. Εάν χρησιμοποιείτε το σχέδιο δεδομένων σας, μια χαμηλότερη ποιότητα θα σας ταιριάζει καλύτερα.

Αυτές είναι οι καταπληκτικές συμβουλές του Netflix που πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι εραστές της Netflix. Έχετε κάποια σχόλια, σχόλια ή προτάσεις; Tweet τώρα με #BestVPNDeals. Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε από εσάς.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments