13 nasvetov in trikov za Netflix – Postanite Netflix Pro!

[ware_item id=33][/ware_item]

Z naraščajočim številom digitalnih storitev teh storitev ne želimo uporabljati samo v spletu, ampak poznamo tudi kraje, ki lahko izboljšajo izkušnjo. Ali ste mislili, da je Netflix tako preprost in preprost, da z njim ni mogoče nobenega heca? Potem ste lahko eden izmed tistih ljudi, ki še nikoli niso preizkusili šokantnih trikov in hekerjev, da bi Netflix doživeli veliko več po svojih željah. Predlagamo vam, da se prepričate o teh neverjetnih nasvetih in trikih, ki vam bodo naredili netflix pro za vedno.


Ste pripravljeni na te neverjetne Netflixove nasvete in trike? Začnimo jih potem!

Pridobite bolj gladko pretakanje

Nič ni bolj boleče od nadležne ikone puferja na sredini vašega najljubšega filma, še posebej, če film gledate s prijatelji. V takšnih nerodnih trenutkih lahko nekoliko ogrožate kakovost zvoka in videa, ker je bolje, kot da sploh ničesar ne pretakate.!

Če želite to doseči, pridržite Ctrl + Shift + Alt in med pretakanjem pritisnite »S«. Odpre se meni za hitrost prenosa, kjer lahko izberete nižjo hitrost za svoj video in zvok. To bo nekoliko vplivalo na vašo kakovost video in zvoka, vendar vas ta grozljiva puferska ikona ne bo več motila. Vedno lahko 'ponastavite' na prejšnje nastavitve, tako da kadar koli odprete isti meni.

Podnapisi lahko postanejo boljši!

Če gledate tuje utrinke ali samo želite brati dialoge za zabavo, je Netflix podnapise pripravljen za vas. Ampak, ali so vam berljivi? Zakaj ne greš Videz podnaslova meni v Vaš račun. Tu lahko spremenite velikost, barvo in slog pisave za boljšo in bolj prilagojeno izkušnjo.

Poleg tega Netflix predlaga le jezike podnapisov, ki so pogostejši v vaši regiji. Če ste dvojezični ali večjezični in tega jezika ne najdete v podnapisih, se lahko povežete z VPN in spremenite svojo lokacijo. Presenečeni boste, ko boste videli, koliko dodatnih jezikov lahko dobite po spremembi IP-ja!

Dodatni nasvet: Če spremenite svojo lokacijo, vam ne ponujajo samo večjezičnih možnosti podnapisov, temveč tudi možnosti zvoka, ki so običajno v istih jezikih kot v možnostih s podnapisi. Tako lahko uživate v svojem najljubšem filmu v novem jeziku, ki ste ga pravkar naučili. Netflix bi lahko bil tudi vaše orodje za učenje jezikov, Yo!

Tu so možnosti podnapisov in zvoka brez VPN

Netflix brez VPN

Zdaj jih preverite s ExpressVPN

Netflix-VPN

Obstajajo bližnjice

Brez besednih iger lahko te bližnjice na tipkovnici pomagajo do boljše izkušnje z Netflixom.

 •         Prostor - Preklopite predvajanje / premor
 •         Enter - Preklopi predvajanje / premor
 •         PgUp - Predvajaj
 •         PgDn - Premor
 •         F - Celozaslonski način
 •         Esc - Izhod iz celotnega zaslona
 •         Shift + puščica levo - nazaj
 •         Shift + puščica v desno - Hitro naprej
 •         Puščica navzgor - Glasnost gor
 •         Puščica navzdol - Glasnost navzdol
 •         M - Stikalo brez zvoka

Te bližnjice vam bodo pomagale pri gledanju filmov, še posebej, če to storite pred prijatelji, najprej se bodo oglasili na vaši najljubši sceni!

Morali bi narediti več profilov - brezplačno je

Vam Netflix včasih daje grozljiva ali bizarna priporočila? Veste, da bi morali Netflix hraniti s svojimi všečki, zato vam bo priporočil vse, kar želite od njega. Za to pojdite na Urejanje profilov in poskrbite, da imajo vaša družina ali prijatelji svoje profile.

Zdaj v svojem računu pojdite na Okusne nastavitve in povejte Netflixu, kaj imate radi. Morali boste obiskati spletno mesto Netflix. Priporočamo vam, da ocenite filme in oddaje, ki ste jih gledali, saj tudi Netflixu pomaga razumeti, kaj imate radi.

Netflix o vaših všečkih spozna na dva načina, najprej po vaših okusnih željah in nato po navadi. Če želite imeti priporočila filmov v drugih jezikih, morate v iskalno vrstico vnesti prilagojeno iskanje za vsak jezik, na primer "francoski filmi" ali "španski filmi" in pritisnite enter. Nato vam bodo prikazali rezultate številnih filmov v tem jeziku. Po običajnem iskanju teh tujih filmov in gledanju le-teh bo Netflix sam začel dajati predloge takšnih filmov. Ponovno vam bo povezava z VPN dala več predlogov, saj se vaš IP ujema tudi z regijo, kjer se jezik pogosteje govori.

Nastavite svoj čas pretakanja in odčitavanja

Ta nadležna ikona pufranja se lahko pojavi tudi, če imata čas predvajanja in čas pufranja večjo razliko. Vendar lahko nekaj storite v zvezi s tem. Čarobni urok je Shift + Alt + Levi klik (Shift + Option + Kliknite na Mac) in pripeljal vas bo do skrivnega menija. Pojdite na Upravljalnik toka in nastavite stopnjo predvajanja, podobno podporni šopki. In puf! Ta ikona puferja izgine.

Potujete v tujino? Tam lahko odklenete Netflix!

Zdaj vam ni treba zapustiti računa Netflix, ko potujete v tujino. ExpressVPN vam omogoča enostavno ogled vseh vaših najljubših filmov in oddaj od koder koli po svetu z najboljšo hitrostjo in izkušnjami, ki prihaja z 30-dnevno garancijo vračila denarja. [/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

Spremljajte svoj račun

Vedno obstajajo moocherji in tatovi, ki so vas ravnokar spustili v agonijo za vaš Netflix račun. Torej, kaj lahko storite Dostop do računa lahko spremljate do Vaš račun > Ogled dejavnosti > Oglejte si nedavni dostop do računa.

Tu lahko ugotovite, ali obstajajo kakšne sumljive ali nenavadne dejavnosti. Če obstajajo, se vrnite na nastavitve računa in kliknite na možnost Odjava iz vseh naprav. To bo trajalo do tri dni, toda tisti mojsterji se bodo mučili z bedo, da nimajo svojih računov Netflix.

Vedeti morate, kaj je novega na Netflixu

Zagotovo vam je bila všeč Facebook stran Netflixa. Obveščajo vas o vsem novem, kar prinašajo, vendar obstajajo tudi nekateri drugi načini. Prav tako lahko preverite WhatsNewOnNetflix.com in whats-on-netflix.com, če želite posodobiti nove naslove Netflix.

Prav tako lahko spremljate BestVPNDeals na Twitterju in Like Our Facebook Page, da sproti spremljate spletno zabavo & spletno počutje.

Praktični Netflix Hacks

Ne skrbi! Zgodovino ogledov je mogoče izbrisati

V redu je, če si gledal nekaj zelo neprijetnega, ker se nisi počutil dobro in tam ni bilo nikogar zate. Samo pojdi Vaš račun in potem poglej svoje Ogled zgodovine. Preprosto kliknite X (križanje), da iz zgodovine odstranite poljuben naslov.

Preberite tudi: Odpravljanje napake proxy Netflix

Zaupajte Redditu za dobro vsebino Netflixa

Obstaja veliko Redditorjev, ki imajo veliko priporočiti o Netflixu in vedno je bolje vedeti, kaj si drugi mislijo o filmu, ki ga nameravate gledati na Netflixu. Za ljubitelje Netflixa na Redditu je povsem nov svet. Zaupajte nam, da ne boste razočarani!

reddit.com/r/Netflix

Nadzor samodejnega predvajanja

Samodejno predvajanje je blagodej za gledalce bingeja in veliko je razlogov, da to podprejo. Vendar pa obstajajo časi, ko ne želite, da bi Netflix naslednje epizode predvajal sam. Torej, pojdite na Vaš račun in izberite Nastavitve predvajanja in počistite polje z možnostjo Naslednjo epizodo predvajajte samodejno.

Preberite podrobnosti o katerem koli naslovu Netflix, ne da bi iskali po internetu

RottenNetflix je kromirana razširitev, ki vam prinese vse informacije, ki jih morate vedeti o katerem koli naslovu Netflix, prave uporabniške preglede, tako da veste, na katerem filmu želite preživeti čas in kje ne.

https://chrome.google.com/webstore/detail/rotten-netflix/bididflonamappcfophnbijljnfagepj/details

Izberite pametno med kakovostjo HD in uporabo podatkov

Nič boljšega kot ogled najljubših filmov in oddaj v HD kakovosti. Vsaka naročnina na Netflix ima na voljo kakovost HD videa za Netflix naslove. Samo sledite tem korakom in uživajte v Netflix vsebini v HD.

 •         Pojdi do Vaš račun
 •         Kliknite na Predvajanje Nastavitve
 •         Pod zavihkom Uporaba podatkov, izberi Visoka
 •         Hit Shrani

Počakaj!

Kakovost HD je zabavna, izkušnja pa neverjetna, vendar porabi veliko podatkov. Prepričajte se, da uživate v visoki kakovosti HD, ko ste povezani z Wi-Fi, ali v nasprotnem primeru vaš podatkovni paket ne bo več živ. Če uporabljate svoj podatkovni načrt, vam bo bolj ustrezala slabša kakovost.

Torej, to so neverjetni nasveti Netflix, ki bi jih moral poznati vsak ljubitelj Netflixa. Imate pripombe, povratne informacije ali predloge? Tweet takoj #BestVPNDeals. Zelo radi bi se oglasili od vas.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments