Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denar

[ware_item id=33][/ware_item]

No, odgovor ni tako enostaven kot da ali ne. Želimo, da se odločite, ali bo leta 2020 na voljo poceni storitev VPN ali je to samo miselna igra. Toda kako bi povedali? Če že veste, zakaj bi morali uporabljati VPN, bo ta objava dovolj, da boste varno in pravilno prešli skozi postopek nakupa poceni storitve VPN. Preberite si, če se boste izobraževali o vseh paketih VPN po vsem svetu in kako lahko iz teh ponudb izkoristite vse.


Zakaj ljudje iščejo poceni VPN storitve?

Gazillion uporabnikov interneta po vsem svetu najde nove načine, kako kar najbolje izkoristiti svoje internetne storitve, naj bo to s pomočjo hitrih internetnih povezav ali storitev, ki lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo. Ker je na nebu toliko storitev, kot je zvezd, in celo več ponudnikov, kot bi jih lahko štelo, se ljudje pogosto zmedejo, kakšnega ponudnika izbrati. To je bolj verjetno v primeru izbire VPN-ja, saj je tam ogromna mreža ponudnikov. Zato je za pametne uporabnike zelo pomembno, da vedo, katera izbira je zanje najboljša.

Zakaj potrebujem VPN?

Ste razmišljali o varnosti internetne povezave? No, to je težava pri večini uporabnikov interneta. Ko smo to isto vprašanje zastavili na računu družbenih medijev, je bila večina odgovorov res presenetljivih in otročjih. Torej, tukaj je seznam nasvetov!

"Preprosto geslo ni dovolj dobro, da hekerjem ne uspe vdreti v vaš sistem ali organi pregona in oglaševalci pri zbiranju vaših zasebnih podatkov.".

Ali razen, če gesla niste naredili zelo močno in varno z orodjem za ustvarjanje gesla

Vsakič, ko brskate po spletu, ste izpostavljeni več desetim tveganjem. Navidezno zasebno omrežje (VPN) ne le da vas varuje pred vsemi temi grožnjami, ampak tudi omogoča dostop do spletnih mest in aplikacij z njihovimi geo-omejitvami. Nov podatek, ki se je pojavil v zadnjem času, je, da raziskave pravijo, da večina uporabnikov interneta ni tehnično pametna, zato je tisto, česar ne razumejo, osnovno e-znanje in osnovne grožnje, ki so jim izpostavljeni. Tu postane potreba po VPN ključnega pomena, da vas zaščitimo pred temi grožnjami in tveganji.

Drug pomemben razlog, zakaj uporabniki potrebujejo VPN, je zabava, ker je večina teh uporabnikov internet. Veliko trdovratnih spletnih mest, ki vas dražijo, vendar se ne bodo predali pred VPN. Torej VPN postane "Open Sesame" in počutiš se kot Ali Baba z enako resnično srečo, kot zagledaš zaklad neblokiranih spletnih mest tik pred seboj.

Težave s poceni VPN-ji

Zdaj, ko veste, kako pomembno je dobiti VPN, je še pomembneje, da svoje iskanje zožite. Ljudje se pogosto odločijo za možnosti, kjer lahko prihranijo nekaj dolarjev, kar pa lahko privede tudi do porabe še več denarja, kot ga lahko porabimo za enkratno dobro naložbo za boljšo možnost. Če ste novi v VPN-jih ali preprosto ne želite porabiti preveč, potem zagotovo iščete VPN z nizko ceno. Resnica je, da dragi VPN resnično nudijo najboljšo skrb in varnost strankam. Po drugi strani obstajajo proračunski VPN-ji, ki vam zagotavljajo skoraj nobeno zaščito. Nekateri imajo omejene storitve, ki segajo le do e-pošte. Zagotovo nimajo možnosti sprostitve pretočnih spletnih mest. Če iščete najboljši poceni VPN za hudourništvo, boste morali zavrniti tako poceni VPN. V najslabšem primeru bi lahko bila najcenejša razpoložljiva VPN prevara, zato se poskusite izogniti senčnim poceni VPN storitvam v letu 2020. Vendar niso vse varčne možnosti vedno napačne. Ključno je, da ste pri izbiri nekoliko pametni in pojdite skozi funkcije VPN-ja, preden se lotite tega. [/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

Hitre povezave do najcenejših VPN-jev

 • NordVPN
 • VyprVPN
 • Zasebni dostop do interneta
 • LimeVPN
 • PureVPN
 • Skrij moj IP

NordVPN

Cena 2,99 USD / mesec za triletni načrt

Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denar 5000+ strežnikov v 60 državah
Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denar2048 bitno šifriranje
Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denarMulti prijava za 6
Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denar30 dnevno jamstvo za vračilo denarja
Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denarPodpira Netflix s funkcijo SmartPlay v aplikacijah

Preberi pregled

VyprVPN

Cena 5,00 USD / mesec

Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denarOdlična podporna ekipa
Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denarDobri protokoli šifriranja
Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denarNeomejeno preklapljanje strežnika
Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denar200.000+ IP-jev & 700+ strežnikov
Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denarPonujena tridnevna preizkusna različica

Preberi pregled

Zasebni dostop do interneta

Cena 5,99 USD / mesec za enoletni načrt | Cena 3,49 USD / mesec za dvoletni načrt

Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denarPonuja anonimne možnosti plačila
Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denarKakovostno šifriranje s 7-dnevno garancijo vračila denarja
Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denarBrez dnevnikov & Neomejena pasovna širina
Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denar24/7 Podpora strankam
Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denar3284+ strežnikov v 24 državah

Preberi pregled

LimeVPN

Cena 1 USD / mesec

Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denar256-bitno šifriranje vojaškega razreda
Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denarPPTP, SSTP, L2TP, OpenVPN in Softether
Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denar19 VPN lokacij po vsem svetu, 6000+ IP-jev, 24/7
Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denarIzjemno koristen klepet v živo
Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denar7-dnevno jamstvo vračila denarja

PureVPN

Cena 1,92 $ na mesec na 3-letnem načrtu

Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denarPravilnik o ničelnem dnevniku
Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denar80.000 IP-jev & 750+ strežnikov v 141 + državah
Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denar7-dnevno jamstvo vračila denarja
Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denarNeverjetna podpora za klepet v živo
Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denarDo 256-bitne enkripcije

Kupite PureVPN zdaj>>

Skrij moj IP

Cena 2,91 $ / mesec

Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denarZaupno skrivaj svoj IP
Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denarSkupina IP v več kot 110 mestih
Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denarStoritev proxy SmartDNS je dodana
Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denarUporabljajte hkrati na 5 napravah
Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denarPrekliči kadar koli

Primerjajte poceni VPN-je po protokolu, seznamu strežnikov, šifriranju in še veliko več Orodje za primerjavo VPN

NordVPN

(3,49 USD na mesec v triletnem + trimesečnem brezplačnem načrtu)

NordVPN-Cyber-Deal

Ta možnost je vsekakor boljša od katere koli druge poceni VPN. Njihov enomesečni račun stane 11,95 USD, toda skoraj polovica cene se v letnem načrtu zmanjša le 6,99 USD / mesec. Zaradi številnih načinov plačila je NordVPN privlačna izbira za uporabnike po vsem svetu. Uživajte v hitrem varnem internetu, medtem ko ostajate popolnoma anonimni pri plačevanju prek kripto valut, vključno z Bitcoin, Ethereum in Ripple. Ko ustvarite račun, ga lahko preizkusite do vsebine srca 30 dni preden se odločite, ali ga želite preklicati s celotnim povračilom.

Njihova 24/7 podpora v živo je zelo koristna, še posebej, če želite deblokirati spletno mesto za pretakanje in prositi za določene strežnike. Ne samo, da dobite kakovostne storitve, ampak tudi privlačne perke, kot je povezava za 6 naprav hkrati prek samo enega računa NordVPN. Predstavljajte si, koliko denarja lahko prihranite vi in ​​vaši sostanovalci, če vsak mesec plačujete za en račun in ga delite. Tako temu pravimo poceni storitev VPN! Imajo aplikacije po meri za Windows, Mac, iOS, Android in Chrome. Zato lahko uporabniki pametnih telefonov uživajo v grozljivi uporabniški izkušnji po ceni najcenejšega VPN-ja. NordVPN deluje v 60 državah in trdijo, da imajo več kot 3200 strežnikov, ki jih lahko preprosto uporabite za takojšen preklop lokacij. Imajo tudi pravilnik o brezregistraciji, kar pomeni, da vaši osebni podatki ne bodo nikoli predani organom, ki begajo.

Kar zadeva njihovo poceni storitev VPN, so poleg vsega tega pred kratkim posodobili svoje pakete, ki vključujejo paket mega-varčevanja, imenovan 3-letni + 3-mesečni brezplačni paket samo 3,49 USD na mesec ki jih toplo priporočamo. Običajno je NordVPN eden tistih VPN-jev, ki ponujajo obsežen paket. Ljudje se obotavljajo pri izbiri dolgotrajnega paketa, vendar ne vedo, da z izbiro mesečnega VPN-ja dejansko porabijo veliko več, kot je potrebno. Storitev VPN lahko preprosto preizkusite med brezplačnim preizkusom ali 30-dnevnim garancijskim obdobjem.

Dodatni nasvet: Tako kot raje nakupujete veleprodajne izdelke, ker so poceni, ne pozabite, tudi VPN-ji so poceni z daljšimi paketi. Daljše je obdobje paketa, cenejša je storitev VPN. 

VyprVPN

(2,50 USD na mesec)

Čeprav je VyprVPN precej boljši od katerega koli poceni VPN, lahko kljub temu izkoristite njihovo 3-dnevno brezplačno preskusno različico in se odločite, ali se želite naročiti na njihovo storitev. Ne glede na to, ali iščete najcenejši VPN za Torrenting ali pretakanje, je ta možnost varna in ponuja visoko kakovost. Imata dva privlačna načrta cen z različnimi značilnostmi. Osnovni načrt VyprVPN se zaračunava vsako leto in omogoča 3 povezave skupaj na enem računu hkrati. Premium-ov paket VyprVPN prihaja z oblakom VyprVPN. Poleg tega je priložen čudovit priboljšek njihovega posebnega protokola Chameleon, ki je znan po tem, da doda vašo dodatno varnostno plast v internetno povezavo. Cene je 2,50 USD / mesec z letnim obračunavanjem, vendar vam omogoča, da hkrati na račun povežete 5 naprav. Imajo tudi aplikacije, optimizirane za Windows, Mac, Android in iOS. To pomeni, da boste lahko uživali v varnem hitrem internetu prek katerega koli od teh operacijskih sistemov in hkrati povezali do 5 naprav. Trenutno za to impresivno, a poceni storitev VPN plačujete s kreditno kartico, PayPal ali Alipay.

Imajo več kot 700 strežnikov po vsem svetu. Imajo svoje strežnike VPN, tako da ni nobenih tretjih oseb, ki bi lahko ogrozile uhajanje vaših zasebnih podatkov. Tudi za preklapljanje strežnikov vam ne zaračunajo. Ponujajo 24/7 podporo strankam, skozi celo leto, da se odzovejo na vaša vprašanja, zaradi česar so dobri tudi pri storitvah za stranke. VyprVPN je razširil svoje storitve na več kot 70 držav, tako da obstaja velika verjetnost, da boste lahko dostopali do vsebin iz skoraj kjer koli.

Zasebni dostop do interneta

3,33 USD / mesec za enoletni načrt

Ko pogledate mesečni načrt PIA, 6,95 USD / mesec kar je precej dostopno, vendar ne ravno poceni. Skupno ceno so pregledali, vendar je vse v dobri veri. Ker je cena eden najpomembnejših dejavnikov, PIA še vedno zmaga v dirki s svojimi prenovljenimi paketi. Njihov enoletni paket je zgolj nekaj 3,33 USD / mesec ki vam ponuja ogromno 67% prihranka vsako leto vaše naročnine. Zdaj je to neverjeten dogovor! Imajo osem priročnih načinov plačila, vključno z darilnimi karticami blagovnih znamk, kot so Starbucks, Costco in Best Buy. Najcenejši VPN lahko za 100-odstotno zaščito kupite tudi prek kripto valut, kot je Bitcoin. Tudi če po naročilu niste zadovoljni, lahko v 7 dneh prekličete svoj račun in vam vrnete nakazilo.

Njihova široka mreža strežnikov je sestavljena iz več kot 3505 stanj strežnikov, ki obsegajo 30 držav. Njihovi trije močni protokoli (OpenVPN, PPTP & IPSEC / L2TP) so združljivi z Windows, Linux, MAC, Apple in Android. Ali lahko verjamete, da dejansko postane boljše od tega? V tej ugodni ponudbi boste morda uživali v ugodni poceni storitev VPN v 34 drugih operacijskih sistemih.

LimeVPN Letni račun

Cena 1 dolar na mesec

Z letno naročnino samo za eno najcenejših VPN-jev na trgu velja za eno najcenejših VPN-jev 17,95 USD, mesečni račun samo 1 USD. Hitrosti ne morete dobiti in šifriranje, ki ga ponuja LimeVPN drugje po tako poceni ceni. Na voljo je s 7-dnevno garancijo za vračilo denarja za svoje uporabnike. LimeVPN je zanesljiv ponudnik VPN, saj ne daje nobenih lažnih trditev, kar postane očitno, ko na strani z dogovorom vidite izjavo, da njihove storitve ne sodelujejo z Netflixom in Hulu; njihova odkritost jih vodi v vodstvo, s čimer uporabniki dobro poznajo prednosti in slabosti. Ima zelo enostaven postopek prijave z vsemi pogosto uporabljenimi plačilnimi sredstvi, s katerimi bo uporabniška izkušnja vredna.

PureVPN

Ta pomanjkljiv ponudnik VPN je ena izmed ne priporočljivih odločitev, saj je naš test razkril slabo delovanje aplikacij. Mesečno morajo naročniki plačevati 10,95 USD / m kar je dvakrat dražje od nekaterih priljubljenih poceni storitev VPN. V njihovem letnem načrtu je boljši dogovor 4,15 USD / m. Edino, zaradi česar je privlačen, je njegov nepremagljivi triletni paket samo na 1,92 $ / m tako lahko dobite enake ugodnosti za ceno najcenejšega VPN-ja. Če to ni dovolj, nudijo tudi 7-dnevno garancijo za vračilo denarja, skupaj z Bitcoin plačilom.

Čeprav so njihovi protokoli združljivi z več kot 20 priljubljenimi osebnimi napravami, ki omogočajo istočasno povezovanje 5 naprav v en račun (Morda se boste soočili z odklopom in slabimi izkušnjami). Razvili so aplikacije za vrhunsko uporabniško izkušnjo v več operacijskih sistemih. Njihova storitev se je razširila na več kot 141 držav in imajo več kot 750 strežnikov.

Skrij moj IP

2,91 USD na mesec

Skrivanje močnega šifriranja mojega IP-ja in razumne cene ga skorajda uvršča v kategorijo ene najboljših poceni storitev VPN leta 2020 ali prihodnji čas. Če to povemo, se lahko resnično zgodi ena stvar, in to je, če bodo lahko v prihodnosti ohranili ceno. Začnejo se čim manj 2,91 USD na mesec in lahko kadar koli prekličete, kar uporabnikom daje občutek zadovoljstva, ker so izbrali Skrij moj IP nad katero koli drugo poceni storitev VPN.

Z računom Skrij moj IP lahko dobite dostop do IP v več kot 120 mestih po vsem svetu. Nudijo aplikacijo / programsko opremo, ki je enostavna za uporabo v različnih napravah, kot so Mac, Linux, iOS, Android in številne druge. Skrij moj IP je združljiv s 5 različnimi operacijskimi sistemi. Letos boste morda plačali prek 8 različnih metod za najcenejši VPN. To je precej nizka cena, vendar je neverjetno, da lahko na en račun Skrij moj IP hkrati povežete do 5 naprav hkrati. Ena izmed zelo redkih stvari pri Hide My IP je klicna podpora za njene stranke, kar je nekaj zelo malo storitev VPN.

Želite več poceni VPN možnosti?

Getflix

Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denar

Kot vsak drugi ponudnik VPN, tudi svojim strankam zagotavljajo varen in zaseben dostop do interneta. Obstajata dve različici:

 1. Naprave za brezplačno klicanje Getflix VPN. Za začetnike ni priporočljiv, ker je nekoliko bolj zapleten. 

V zadnjih letih je bilo v Getflix VPN ugotovljenih nekaj težav in so:

 • Vsebuje samo domače aplikacije za Mac, Android in IOS
 • Ne ponuja aplikacije za okna
 • Ni za ljudi, ki se ne zavedajo, kako delujejo strežniki DNS
 • Včasih se pojavijo grobe napake proxyja
 • Windows 10 uradno ne podpira
 • Uporabniki se soočajo tudi z nekaterimi napakami in tehničnimi težavami

obisk spletnega mesta

CyberGhost

Najcenejše storitve VPN leta 2020 z najboljšim udarcem za denarCyberghost omogoča uživanje v odprtem internetu in zagotavlja popolno zasebnost brez kakršnih koli omejitev. Zlasti za pretakanje in hudourništvo je Cyberghost eden najbolj priporočenih VPN-jev.

Prav tako nimajo dnevnikov in nobene politike sledenja. Je zelo uporabniku prijazen in sploh ni zapleten. Ima tudi stikalo kill.

Prav tako je dokaj poceni, saj glede na kakovost in neomejene možnosti, ki jih zagotavljajo, 2,75 USD na mesec z vračilom v roku 45 dni, je precej dober posel, toda za to boste morali kupiti triletni načrt.

Cyberghost je res eden najbolj priporočljivih VPN-jev, vendar kot vsaka druga storitev VPN tudi ni nekaj pomanjkljivosti, vendar jih ni veliko in vključujejo:

 • Na Kitajskem ne deluje
 • Povezave je tudi počasi
 • Ni najhitrejši VPN

Cyberghost ponuja aplikacije za:

 • Android
 • ios
 • Mac
 • Windows

Ponuja tudi podporo za:

 • Linux
 • NAS
 • Chromebooki
 • Usmerjevalniki
 • Firefox

Zlato točko si zasluži Cyberghost, ker nikoli ni bilo odkritja, ki so ga zaznale stranke. Ima dobre standarde šifriranja in je zelo enostaven za uporabo. To so glavni razlogi, zaradi katerih je Cyberghost zelo dober. Tudi postopek namestitve je zelo enostaven in tudi začetnik ne bo imel težav. Prav tako je združljiv s TOR in večino drugih pooblaščencev. Ima tudi odlično storitev za stranke, ki samo še poveča zaslužek za Cyberghost.

obisk spletnega mesta

Kako pridobiti cenovno ugodno storitev VPN?

Hiter in pogosto brezplačen dostop do interneta prek pametnih telefonov, osebnih računalnikov, tablic in drugih naprav je uporabnikom po vsem svetu odprl povsem nov svet. Za vsakogar obstaja veliko zaklad informacij, vendar je nekaj stvari, ki jih morajo uporabniki vedeti, da bodo lahko naredili korak naprej in postali pametni uporabniki. Kar se tiče VPN-jev, mnogi ljudje izberejo poceni VPN-je samo zato, ker sodijo v njihov proračun. Vendar ne vedo, da lahko izbirajo po dostopni VPN.

Ker so v tej dobi digitalne prevare vsi bolj nore glede varnosti, zaščite in anonimnosti prek interneta, potrebe po VPN rastejo hitreje, kot smo si zamislili. Seveda prodajalci vedo, kako zelo potrebujete varnost, zato jo pametno uporabijo kot orodje, da pritegnejo vašo pozornost, češ da so najcenejša storitev VPN v mestu. Zdaj pa ne rečemo, da vas norčujejo, da bi se dogovarjali za njihove posle; vedeti morate, da gre za tržno strategijo in tega nobeno podjetje na tem svetu ni nikoli spregledalo.

Torej poanta dejansko ni v iskanju cenejših možnosti, ampak pri pravem VPN-ju, ki ima nabor funkcij, ki jih potrebujete. Če iščete cenejše možnosti ali izračunate in primerjate njihove paketne cene, boste morda na koncu izbrali VPN, ki je precej nov, ima manj strežnikov ali kakršne koli druge kompromise, ki si jih ne boste privoščili niti za cenejše stroške.

Resničnost je, da nekateri VPN-ji prihajajo z oznako "poceni VPN" na račun kakovosti, drugi pa so nekoliko dragi, vendar nudijo enako storitev kot trdijo. Pametni uporabnik bi torej vedel, da je cilj najti najboljše VPN in ne le poceni VPN (ciljati bi moral na oba). Toda, kaj pa varčevanje, ki ste ga iskali, ki vas je pripeljalo sem? Brez skrbi, razkrili vam bomo skrivnost, ki vam bo pomagala narediti kakršen koli VPN (priporočljiv najboljši, ki ustreza vašim potrebam) in izbrali poceni možnost. Torej, poiščimo naše najboljše poceni VPN-je s tem trikom!

Izberite najboljši VPN in ga z nekaj triki naredite cenovno ugodnega

Najboljša rešitev je, da poiščete za znane VPN in ne za nizko kakovostne poceni in se odločite za izbiro paketa tako, da postane cenovno ugoden za vas. Ključ do tega je, da je trik v načrtih cen, ki jih ponujajo. Za posplošitev nasvetov bomo vsak nasvet VPN navedli pod pregovornim citatom in ga razložili skozi filozofske razloge, ki vodijo do logičnih. Preberite spodnje nasvete med vrsticami, če želite izvedeti trik iskanja najboljše poceni VPN.

"Če mislite, da ste pametni, dvakrat pomislite, da boste pametnejši." - Toba Beta

Kje točno leži napaka v izbiri najboljšega poceni VPN? Večina uporabnikov se zmoti, če za iskanje v Googlu izberejo napačno izbiro besed. Če na primer vtipkate »Poceni storitve VPN leta 2020«, boste dobili seznam povprečnih storitev z malo šibkimi strežniki, ki ponudnika težko stanejo veliko, v zameno za katere ponujajo poceni VPN storitve. Prav tako večina uporabnikov v oglasih predlaga predlagano poceni VPN, zato najdejo le poceni VPN z vprašljivo kakovostjo.

"Naše težave ne moremo rešiti z enako stopnjo razmišljanja, ki jih je ustvarila" - Albert Einstein

Ne pozabite, da je mantra najti najboljše VPN-je in jih narediti cenovno dostopne. Ključno je torej poiskati njihove paketne načrte ali cene. Zato bo tudi vključevanje zadnjega trika ta trik delovalo tudi za vas. Če iščete pravi izraz, da preverite cene, boste našli najboljše poceni VPN-je. Za dostop do seznama načrta cen neposredno v iskanju morate klikniti "kupiti" na spletnih mestih najboljših VPN-jev ali iskati izraz "Kupi VPN"..

"Naredite, kar je prav, ne tistega, kar je enostavno, niti tistega, kar je priljubljeno." - Roy T. Bennett,

Google ne prikazuje nobenih filtrov, vendar celoten mehanizem iskanja deluje na filtrih. Ti filtri imajo veliko skupnega s ključnimi besedami, ki jih izberete. Zato si zapomnite, da se pri iskanju šteje vsaka beseda, ki jo vnesejo ti prsti. Obstajajo posebne ključne besede za določene pripomočke, povezane z VPN. Na primer, obstajajo različni VPN-ji za različne namene, kot je najboljši poceni VPN za hudourništvo. Če iščete takšne izraze, boste dobili tudi seznam posebnih VPN-jev, kar iščete, in poceni oznako VPN. Prepričajte se, da vnesete pravo ključno besedo, da filtrirate iskanje. Seznam najboljših poceni VPN za Torrenting se lahko izkaže za drago ceno, ki ste se ji najprej izognili, ker potrebujete najboljši poceni Kodi VPN. Torej, bodite previdni pri izbiri besed in poskrbite, da boste iskanje zožili tako kot pametni uporabnik!

Ne zaupajte denarju, ampak zaupajte svoj denar. Oliver Wendell Holmes

Zdaj še zadnji trik, a vsekakor ne nazadnje. Veste, kako je nakupovanje v večjih količinah veliko cenejše, kajne? Točno tako lahko najdete najcenejši VPN. Ko izberete najboljši VPN z enakimi kakovostnimi storitvami, kot ste jih potrebovali, namesto da bi si ogledali pakete ponudnika z mesečnimi obračuni, raziščite njihove šestmesečne, enoletne, dvoletne ali celo življenjske načrte. Ko boste opravili matematiko, boste ugotovili, da vas bodo dejansko stali manj na mesec z daljšo naročnino, kot celo proračunski VPN, o katerem ste razmišljali prej.

"Karkoli naredite, bo nepomembno, vendar je zelo pomembno, da to storite." - Mahatma Gandhi

Na koncu se zdi, da je navidezno drag VPN cenovno ugodnejši in varnejši od tako imenovanega VPN z nizkimi cenami. Preizkusite vse naše strokovne trike in poiščite pot do najboljšega poceni VPN-ja z najboljšimi storitvami, ki ste jih želeli.

Zdaj, ko veste, kakšni so triki iskanja najboljšega poceni VPN-ja, bomo razkrili naš seznam poceni VPN-jev, za katere veste, da niso le poceni, ampak tudi najboljši.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments