Her er de beste VPN-ene for Linux i 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Hvorfor trenger en VPN likevel?

En VPN (virtuelt privat nettverk) er en kraftig tjeneste som hjelper deg å sikre aktivitetene dine på internett. Det var aldri så trygt å sende og motta data. Ved å bruke en VPN kan du endre eller skjule IP-posisjonen din. Ikke bare dette, men det hjelper deg også å bla anonymt og få tilgang til nettsteder og innhold som du kanskje ikke har tilgang til ellers. Det sikrer netttrafikken din og gir deg full sikkerhet mot hackere eller irrelevante snoopere. Det er ikke alt! Du kan få tilgang til fantastiske tjenester som ikke blir tilbudt i ditt lands IP. Så vi kan ikke benekte at man i dagens Tech-verden bare trenger en VPN!


En Linux-bruker? Dette er grunnen til at en god VPN er et must for deg!

Så du foretrekker å bruke Linux-operativsystem fremfor Microsoft eller Apple iOS? Bra valg! Virker som en som liker å holde sine personlige eller profesjonelle internettoppføringer trygge. Nå som du allerede er sikkerhetsbevisst ved å bruke Linux, er det sikkert at du har en god Linux VPN, ditt neste skritt mot ultimat sikkerhet over internett.

Men hvilken VPN som er bra for deg?

Markedet har utallige VPN-leverandører. Spørsmålet er, hvordan velge den beste Linux VPN-en av så mange? Vel, hvis det er tilfelle, har du kommet til rett sted. Her er en liste over de 7 beste Linux VPN-ene for 2019 som vil hjelpe Linux-operativsystemet ditt (som allerede er kjent for å holde internettaktivitetene dine tryggere enn hovedkonkurrentene) til å være enda SIKKER!

De beste 7 LINUX VPN-ene for 2019

NordVPN - Editor’s Choice

NordVPN er kjent for å gi den beste tjenesten til den beste prisen. Sammenlignet med andre VPN-tjenester, tilbyr NordVPN dobbelt sikkerheten, som betyr dobbel VPN-teknologi som krypterer data to ganger. Den har levert "No Log Policy" med suksess i mer enn 60 land med 5092 servere. DET er hvor mye følsomt det er å opprettholde absolutt sikkerhet for brukerne. Installasjonen er like enkel som et klikk. Det brukervennlige nettstedet ditt lar deg hjelpe deg, hvis ikke, så er deres kundeservice 24/7 alltid der for å veilede deg gjennom. NordVPN kan brukes på 6 forskjellige enheter om gangen. Linuxen din trenger definitivt denne VPN-en! Av alle disse fantastiske grunnene, blir NordVPN på førsteplass som den beste Linux VPN.

ExpressVPN

ExpressVPN er kjent for sin raske hastighet, brukervennlige grensesnitt, enkle betalingsmåter og kundesupport 24/7. Ikke rart det har kjørt vellykket i omtrent 94 land. Det gir anonym internettilgang og flere VPN-protokoller sammen med fantastiske krypteringer. Det kan fjerne blokkering av alt innhold (JA, ALT) på hvilken enhet du bruker, spesielt hvis du har Linux OS på skrivebordet. Sammen med dette tilbyr det brukervennlige applikasjoner som gjør bruken av ExpressVPN enda enklere. 

MEN DET BESTE TING ER DET Å GÅTT! ExpresssVPN tilbyr 30 dager pengene tilbake-garanti i tilfelle du ikke er fornøyd med tjenesten og 30 dager med gratis bruk hvis du introduserer den til en venn. Det gir deg i utgangspunktet den best mulige onlineopplevelsen og etterlater deg ingen grunn til å ikke gå etter den, spesielt hvis du er en Netflix (og chill) elsker! ExpressVPN fortjener med rette å være på nummer to!

Torguard

TORGUARD, som navnet antyder, beskytter ditt privatliv mot enhver snooper som prøver å få tilgang til internettaktiviteten din. Det er relativt nytt i markedet, men har ikke lyktes med å tilfredsstille sine sikkerhetsbevisste forbrukere uansett. Det være seg hastigheten, valuta for pengene eller fantastiske tjenester. Det gir forskjellige torrentvennlige proxy og støtter P2P. Dens 24x7x365 kundeservice gir deg all informasjonen eller hjelpen du måtte trenge. Det garanterer 100% sikkerhet for hele din handel med nett og personlig informasjon. I tillegg sikrer det hemmeligholdet av din virkelige IP. Disse grunnene bør være nok for deg å velge TorGuard som Linux VPN, spesielt hvis du er bruker av BitTorrent. Og det er grunnen til at vi plasserer det på nummer 3 på listen over topp 7 Linux VPN-er i 2019.

SaferVPN

SaferVPN er en solid VPN-tjeneste som gir en bedre ytelsesgrad enn gjennomsnittet. Det er kjent for det brukervennlige grensesnittet som kan brukes av noen som ikke engang har mye kunnskap om VPN-teknologier. Det anbefales at Linux OS-brukere går for SaferVPN, fordi det lover eksklusiv hemmelighold for brukerens online aktiviteter og lar deg fjerne blokkering av strømningssider som er blokkert på noen IP-er. Poenget som skiller SaferVPN fra alle andre VPN-er er at det ble opprettet av ett team og ingen tredjepart hadde noe å gjøre i prosessen. Dette garanterer for sin beste kvalitet, noe som resulterer i så feilfri høy hastighet. Så mye for så mindre? Hva mer skulle man ønske seg? Dette er definitivt VPN en Linux-bruker trenger å ha i 2019.

VyprVPN

VYPRVPN startet med å tilby førsteklasses sikkerhetstjenester til bedrifter, men på grunn av den enorme suksessen det fikk, kunne selv de vanlige brukerne ikke motstå det. Hensikten er å skjule brukerens geografiske beliggenhet og gi høyeste sikkerhet for internettaktiviteten, noe som gjør den vellykket på rundt 50 steder på kartet. Det gir et bredt spekter av forskjellige IP-adresser som hjelper brukerne med å få tilgang til nettsteder som ellers er blokkert. I tillegg til 30-dagers pengene tilbake-garanti sammen med 3 dager gratis prøveperiode, gir vi oss ikke noe annet valg enn å kjøpe den til rimelige priser. Derfor er det unregrettably lagt til i vår liste over de beste VPN-ene for Linux.

IPVanish

IPVanish er rangert som det 6. beste VPN for Linux OS-brukere. Det er kjent for å være verdens raskeste VPN. For noen få kan penger være et problem, men for folk som ser etter høy kvalitet. Det var det! IPVanish tilbyr visuelle opplæringsprogrammer for sine brukere. Den lar deg velge den best egnede IP-adressen i henhold til din virkelige IP som sikrer din sikkerhet. Det fungerer i rundt 60 land og tilbyr en 7 dagers pengene tilbake-garanti i tilfelle brukerne ikke er fornøyd med tjenestene sine. Så hvis Linux VPN-brukere leter etter utmerket nedlastingshastighet, så er dette VPN for 2017.

Privat internettilgang

Privat Internett-tilgang er sannsynligvis den beste VPN-en du får i den prisklassen. Sammen med enorme personvernstjenester og anonymitet, tilbyr den en månedlig pakke, en halv årlig og en årlig plan. Betalingsmåten er også veldig enkel. Fra Amazon til CashU til PayPal kan du gå for den mest praktiske. Men hvis du virkelig er opptatt av personvernet ditt, kan det hende du bare kjøper gavekort fra merker som Starbucks og Bloomingdales, og det er slik du betaler, og holder kundens identitet fullstendig anonym. Hvordan kan en Linux-bruker ikke falle for det med så stram sikkerhet og fornuftige priser??

Bildekreditter: vpnmentor.com

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments