Här är de bästa VPN: n för Linux 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Varför behöver vi ett VPN ändå?

Ett VPN (virtuellt privat nätverk) är en kraftfull tjänst som hjälper dig att säkra dina aktiviteter på internet. Att skicka och ta emot data var aldrig så säkert. Genom att använda ett VPN kan du ändra eller dölja din IP-plats. Inte bara detta utan det hjälper dig också att surfa anonymt och komma åt webbplatser och innehåll som du kanske inte kan komma åt på annat sätt. Det säkrar din webbtrafik och ger dig en fullständig säkerhet mot hackare eller irrelevanta snoopers. Det är inte allt! Du kan komma åt fantastiska tjänster som inte erbjuds i ditt lands IP. Så vi kan inte förneka att i dagens tekniska värld behöver man bara ett VPN!


En Linux-användare? Det är därför en bra VPN är ett måste för dig!

Så du föredrar att använda Linux-operativsystem framför Microsoft eller Apple iOS? Bra beslut! Verkar som någon som gillar att hålla sina personliga eller professionella internetregister säkra. Nu när du redan är säkerhetsmedveten med Linux, är en säker Linux VPN verkligen ditt nästa steg mot ultimat säkerhet via internet.

Men vilken VPN är bra för dig?

Marknaden har otaliga VPN-leverantörer. Frågan är, hur man väljer det bästa Linux VPN av så många? Tja, om det är så har du kommit till rätt ställe. Här är en lista över de 7 bästa Linux-VPN: erna för 2019 som hjälper ditt Linux-operativsystem (som redan är känt för att hålla dina internetaktiviteter säkrare än sina vanliga konkurrenter) att vara ännu SÄKER!

De bästa 7 LINUX VPN: erna för 2019

NordVPN - Editor’s Choice

NordVPN är känd för att ge den bästa servicen till bästa pris. Jämfört med andra VPN-tjänster erbjuder NordVPN dubbelt säkerheten vilket innebär dubbel VPN-teknik som krypterar data två gånger. Det har levererat sin "No Log Policy" framgångsrikt i mer än 60 länder med 5092 servrar. DET är hur mycket känsligt det är att upprätthålla absolut säkerhet för sina användare. Installationen är lika enkel som ett klick. Dess användarvänliga webbplats ger dig möjlighet att hjälpa dig själv, om inte, då är deras kundservice dygnet runt alltid för att vägleda dig igenom. NordVPN kan användas på 6 olika enheter i taget. Din Linux behöver definitivt denna VPN! Av alla dessa fantastiska skäl blir NordVPN i första rang som Bästa Linux VPN.

ExpressVPN

ExpressVPN är känt för sin snabba hastighet, enkla att använda gränssnitt, enkla betalningsmetoder och 24/7 responsiv kundsupport. Inte konstigt att det har körts framgångsrikt i cirka 94 länder. Det tillåter anonym internetuppkoppling och flera VPN-protokoll tillsammans med fantastiska krypteringar. Det kan avblockera allt innehåll (JA, ALLA) på vilken enhet du använder, särskilt om du har Linux OS på skrivbordet. Tillsammans med detta erbjuder det användarvänliga applikationer som gör användningen av ExpressVPN ännu enklare. 

MEN DET BÄSTA DET ÄR ATT SÄLJT! ExpresssVPN erbjuder 30 dagars pengarna tillbaka-garanti om du inte är nöjd med tjänsten och 30 dagars gratis användning om du presenterar den till en vän. Det ger dig i grunden den bästa möjliga onlineupplevelsen och lämnar dig ingen anledning att inte gå efter det, särskilt om du är en Netflix (och chill) älskare! ExpressVPN förtjänar med rätta att vara på nummer två!

Torguard

TORGUARD, som namnet antyder, skyddar din integritet mot alla snooper som försöker få åtkomst till din internetaktivitet. Det är relativt nytt på marknaden men har inte lyckats tillfredsställa sina säkerhetsmedvetna konsumenter på något sätt. Vare sig det är hastigheten, valuta för pengarna eller fantastiska tjänster. Det ger olika torrentvänliga proxyer och stöder P2P. Dess 24x7x365 kundtjänst ger dig all information eller hjälp du kan behöva. Det garanterar 100% säkerhet för hela din webbhandel och personlig information. Dessutom säkerställer det sekretessen för din riktiga IP. Dessa skäl borde vara tillräckligt för dig att välja TorGuard som din Linux VPN, särskilt om du är en användare av BitTorrent. Och det är därför vi placerar det på nummer 3 i listan över topp 7 Linux VPN: er 2019.

SaferVPN

SaferVPN är en solid VPN-tjänst som ger en bättre prestanda än genomsnittet. Det är välkänt för sitt lättanvända gränssnitt som kan användas av någon som inte ens har mycket kunskap om VPN-teknik. Det rekommenderas för Linux OS-användare att gå för SaferVPN eftersom det lovar exklusiv sekretess för användarens onlineaktiviteter och gör att du kan avblockera strömningswebbplatser som är blockerade på vissa IP-adresser. Poängen som skiljer SaferVPN från alla andra VPN är att det skapades av ett team och ingen tredje part hade något att göra i processen. Detta garanterar sin bästa kvalitet, vilket resulterar i en sådan felfri hög hastighet. Så mycket för så mindre? Vad mer skulle man vilja? Detta är definitivt VPN som en Linux-användare måste ha under 2019.

VyprVPN

VYPRVPN började med att tillhandahålla sina tjänster av högsta klass till företag, men på grund av den enorma framgången det fick, kunde även de vanliga användarna inte motstå det. Syftet är att dölja användarens geografiska plats och ge högsta säkerhet för internetaktiviteten vilket gör den framgångsrik på cirka 50 platser på kartan. Det ger ett brett utbud av olika IP-adresser som hjälper användarna att komma åt webbplatser som annars är blockerade. Tillsammans med detta ger 30-dagars pengarna tillbaka garanti tillsammans med 3 dagars gratis provperiod oss ​​inget annat val än att köpa den till rimliga priser. Därför läggs det oförglömligt till i vår lista över de bästa VPN: n för Linux.

IPVanish

IPVanish rankas som det sjätte bästa VPN för Linux OS-användare. Det är känt att vara världens snabbaste VPN. För några få kan pengar vara en fråga men för människor som letar efter hög kvalitet. Detta är det! IPVanish tillhandahåller visuella handledning för sina användare. Det låter dig välja den bästa IP-adressen enligt din verkliga IP-försäkring. Det fungerar i cirka 60 länder och erbjuder en 7 dagars pengarna tillbaka-garanti i fall användarna inte är nöjda med sina tjänster. Så om Linux VPN-användare letar efter utmärkt nedladdningshastighet är detta din VPN för 2017.

Privat internetuppkoppling

Privat internetuppkoppling är förmodligen den bästa VPN som du kommer att få i den prisklassen. Tillsammans med enorma integritetstjänster och anonymitet erbjuder det ett månatligt paket, ett halvt årligt och en årligt plan. Dess betalningsmetod är också mycket lätt. Från Amazon till CashU till PayPal kanske du går efter den mest praktiska. Men om du verkligen är bekymrad över din integritet kan du bara köpa presentkort från märken som Starbucks och Bloomingdales och det är så du betalar och håller kundens identitet helt anonym. Hur kan en Linux-användare inte falla för det med så stram säkerhet och rimlig prissättning??

Bildkrediter: vpnmentor.com

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments