5 beste Kodi VPN-er (testet og vurdert) – Opplev underholdning som aldri før

[ware_item id=33][/ware_item]

Damer og herrer! La oss faktisk gjøre det mer nettlignende, Gilmore-jenteelskere og Sex in the City-fans, Ahm! Hvis du virkelig er TV-serier og filmelskere, må du vite om den magiske Kodi. La oss begynne med de mest kjente fakta. Kodi er en prisbelønnet streamingtjeneste med åpen kildekode, Kodi, også kjent som XBMC i gamle tider, kan aldri bli rost nok for folk som vet at det kan gi en mengde morsomme faktorer til en hjemmekinoopplevelse.


Kodi støtter mange vanlige videoer, lyd, spillelister, lysbildefremvisning, lydvisualisering og rapportering om værmelding. Kodi har ikke egen intern digital TV-tunerkode for Live TV eller DVD, i motsetning til andre mediasenterprogrammer som MediaPortal eller Windows Media Center. Et viktig plusspoeng med Kodi er imidlertid at den også fungerer som en spillkaster på nesten alle operativsystemene. Dette har tiltrukket seg mange mennesker mot Kodi.

Ikke nok å si, men hjemmeunderholdning er trist uten å ha dette fantastiske anlegget til Kodi å glede seg over. Kodi hjelper underholdningselskere med å få tilgang til alle slags filmer, sport, TV-serier og filmer mens de tetter inn teppene sine hjemme. For bakgrunnssjekk ble Kodi introdusert i 2002 da den opprinnelig ble kalt Xbox Media Center eller XBMC fordi den bare ble opprettet for Microsoft Xbox. Etter hvert som flere mennesker begynte å verne om det over hele kloden, ekspanderte det og fortsetter å utvide.

Denne guiden vil også fortelle deg hvordan du kan forbedre din Kodi-opplevelse med de beste VPN-ene i verden, og hjelpe deg med å velge den beste Kodi VPN 2019. La oss imidlertid først forstå litt om Kodi, slik at du vet nøyaktig hvorfor du trenger beste Kodi VPN for hjemmeunderholdning, og sjekk ut hvordan denne fantastiske tjenesten gjør at underholdningselskere går i bunn etter det.

ofte stilte spørsmål

Hva gjør denne Kodi??

Det er ganske enkelt. Den konverterer hvilken som helst smarttelefon, datamaskin eller nettbrett til en streamer eller digital set-top-boks, noe som gir enkel tilgang til brukere for streaming av filer på internett, lokalt lagring eller hjemmenettverk.

Den ene tingen som skiller Kodi fra andre TV-streamere som Cromecast 2, Apple TV og Amazon Fire TV Stick er at Kodi ikke er bundet til en kuratert appbutikk eller lisensiering.

Med enkle ord trenger du ikke å reise til steder for å få lisensen, fordi den er helt åpen kildekode! Dette lar brukerne laste ned et utall apper og tilleggsprogrammer fra lokalsamfunnet, og være fri til å se hva de vil!

Les også: Beste Kodi Addons

Hva er en Kodi VPN?

En Kodi VPN er et krypteringsverktøy. Det ivaretar i utgangspunktet ditt online personvern. For eksempel er NordVPN en av de beste Kodi VPN-ene. Vi vet alle at en VPN er i stand til enkelt å omgå geo-restriksjoner. Dette gjør det lettere for brukere å streame Kodi-kanaler. Den beste måten å løse problemet med blokkering av regioner er å bruke en Kodi VPN. Du må bare aktivere VPN før du kjører Kodi-appen.

Er Kodi Legal?

Ja! Kodi er helt lovlig. Imidlertid er det noen få problemer og tekniske forhold. Det er forskjellige Kodi-tillegg, men ikke alle er offisielle. Det er dette som forvirrer folk mest og får dem til å stille dette spørsmålet. Det enkle svaret er at det er lovlig så lenge en bruker bruker de offisielle Kodi-tilleggene. Hvis brukeren bruker uoffisielle tillegg fra tredjepart, blir det ansett som ulovlig.

Kodi VPN for deg

Hva gjør Kodi så bra?

Det beste med Kodi er at den er tilgjengelig på alle enheter du kan tenke på. Dette betyr at kompatibilitet heller ikke er din bekymring! Enten du har et nettbrett, en smarttelefon eller en bærbar PC, kan du enkelt dykke inn i Kodi-opplevelsen. Dessuten er det så enkelt å laste ned mediasenter-programvaren som er kompatibel med Windows, Android, OS X og Raspberry Pi-mikrodatamaskin.

Les også: Juridiske Kodi Addons for 2019

Hvordan kan jeg bedre glede meg over Kodi?

For å benytte Kodis maksimale fordel, trenger underholdningselskere alltid en VPN for Kodi som gjør dem bekymringsløse om geobegrensningen de til tider kan bli virkelig irritert av, Ughh! Kodi VPN tilfører litt krydder til de beste Kodi-tilleggene og gjør det mer spennende for underholdningssøkere. Denne fantastiske muligheten er en kombinasjon av lynrask streaming, uovertruffen underholdningsopplevelse og uforstyrret forbindelse, noe som er godt mulig med toppnivå-servere som Kodi VPN-er 2019 gitt i denne guiden kan få tilgang til.

Hvorfor trengs en VPN for Kodi?

For å oppleve ubegrenset streaming og få mest mulig ut av Kodi, trengs en Kodi VPN. Slik blir underholdningen som tilbys av Kodi doblet. Nedenfor er noen grunner til at en VPN er nødvendig for Kodi;

 • For å overvinne fartsbegrensninger
 • Å installere ellers blokkerte tilleggsprogrammer
 • For å fjerne blokkering av geo-begrensede streamingtillegg
 • For å holde seg utenfor radarmyndighetene
 • For å få ubegrenset tilgang til Kodi-kanaler
 • For å unngå å snuse fra andre statlige etater

Du er vel o-ware nå som du ser på Channel 7, Fox, BBC iPlayer, ESPN, Hulu Plus, og mange andre globale TV-kanaler er ikke noe problem lenger med undrende torden for beste Kodi VPN!

Andre fordeler ved å bruke Kodi VPN er:

 • Ingen flere stygge plug-ugly geo-restriksjoner på TV-seriene som er mest ønsket etter Netflix's House of Cards, Game of Thrones, NBC Parks & Rekreasjon, pil, person av interesse og mye mer.
 • Ikke mer GCHQ Mossad og NSA-overvåking eller noe annet snikende statlig byrå.
 • Enkel tilgang til Torrents og P2P uten å bli sporet eller motta merknader om copyright.
 • Alt sikkert nettverk uten noen Deep Packet Inspection (DPI) fra ISP-er for å spore surfedetaljene dine.
 • Ingen flere blokkerte installasjonsbegrensninger for tilleggsprogrammer på Kodi for Netflix XMBC

Hvordan velge den beste VPN-en for Kodi

For å velge den beste VPN-en for Kodi, må du huske på noen få ting. Disse er:

 • Sikkerhet
 • Brukervennlige applikasjoner
 • God kundesupport
 • Kompatibilitet med forskjellige Kodi-enheter
 • Hastighet
 • Pålitelighet
 • Retningslinjer for ikke-logger
 • Drepe bryteren

8 enkle trinn for å sette opp en Kodi VPN

Trinn 1

Skriv "Kodi" i startmenyen og kjør appen

Steg 2

Åpne VPN-appen ved å trykke på starttasten og skrive inn navnet på VPN-leverandøren.

Trinn 3

Nå kobler du VPN-appen til favorittserveren din

Trinn 4

Når VPN-en din kobler seg til, klikker du på "Tillegg"

Trinn 5

Nå flytter du markøren til "Video Add-ons"

Trinn 6

Kjør alle medier i kategorien “TV-show”

Trinn 7

Når du har valgt favorittprogrammet ditt, velger du hvilken som helst episode og velger hvilken som helst server

Trinn 8

Strøm nå anonymt online fra hvor som helst i hele verden!

For mer informasjon, klikk og sjekk IVACYs enkle videoguide for å konfigurere hvilken som helst beste Kodi VPN.

1.NordVPN

NordVPN har et mylder av servere rundt om i verden som gjør nesten alle deler tilgjengelige å bruke den feilfrie VPN-tjenesten.

Serverne er spesielt optimalisert for HD-videostreaming uten oppstyr for forsinkelser.

Appen er så brukervennlig at det å sveve over en server gir en ide om hvilke streamingtjenester som BBC iPlayer, Hulu, Netflix, etc. som kan brukes med den aktuelle serveren..

Dette er spesielt veldig nyttig for Kodi-brukere ettersom de vil strømme fra forskjellige kanaler.

Torrenting er også mulig med en strengt forbudt retningslinje uten logg.

Du vil kunne teste den ordentlig ut på alle disse kanalene uten å bruke en eneste dollar.

Prøv det i 30 dager, og hvis du ikke er fornøyd, bare få full refusjon, ingen spørsmål.

De tilbyr for øyeblikket 80% av for sine 3 år + 3 måneders plan. Bare glede av høyhastighetsstrømming bare 3,49 dollar per måned.

Det er en utrolig avtale for en Kodi VPN-tjeneste som er godt kjent globalt. Det er kanskje bare den mest anbefalte VPN-en for Kodi-brukere.

2.ExpressVPN

Hvis du leter etter en fremragende VPN for Kodi, men du ikke bry deg om kostnadene, kan dette være det for deg. Å være guruen i VPN-verden, spiker ExpressVPN virkelig når det gjelder hastighet, pålitelige tjenester, en vennlig support 24/7 og en fantastisk 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Hvis du vil ha alt på ett alternativ, er dette helt sikkert din valg. Med absolutt ingen lagring av logger med surfeaktiviteter og alltid et par eller diskant-servere som lurer proxyforbudet. Det er en god sjanse for at du kan fjerne blokkering av innhold hvor som helst i verden fordi ExpressVPN fungerer i 94 land med over 3000 servere.

ExpressVPN lager en fantastisk spesiell app for Linux-enheter som ikke har noen GUI, men den er mye bedre enn det manuelle oppsettet. Andre plattformer får GUI-apper som er godt utstyrt med DNS-lekkasjesikkerhetsfunksjoner og en effektiv kill-switch aka Network Lock på appen i knapt tilfelle av lekker.

Det eneste negative er at det er den dyreste VPN, men med sammenkoblingen av de mest fantastiske funksjonene noensinne. For øyeblikket tilbyr ExpressVPN 49% flat rabatt og 3 måneder ekstra på det 1-årige ExpressVPN-abonnementet. Dette betyr at du kan få 15 måneder ved bare å betale i 12 måneder.

Det er deres billigste alternativ, 12 måneders (+3 måneders gratis) plan til bare $ 8,32 per måned. Du kan betale på mer enn et dusin måter inkludert Bitcoin.

3.IPVanish

IPVanish er kjent for sitt utvalg av serverplasseringer og ytelsen over pari for å gå sammen med den. Det er også et No.1-valg når det gjelder Kodi. Det er den beste utøveren for Android-baserte Kodi-enheter. Når du tester denne VPN, får nedlastningshastighetene en fantastisk økning på 15% sammenlignet med normale priser. Denne hastigheten er ideell for HD-streaming.

IPVanish tilbyr innfødte klienter med tjenester for Mac, Windows, Android og iOS samt installasjonsinstruksjoner for mange andre plattformer. Denne opprinnelige Windows-klienten er en fantastisk innsats for å gi brukerne et intuitivt grensesnitt og en rekke avanserte funksjoner. Siden IPVanish ikke støtter å føre logger; det gir all nødvendig sikkerhet som brukere trenger for en bekymringsløs VPN-opplevelse.

Det eneste som gir litt negativ luft ved denne VPN er at den er litt kostbar. Imidlertid vurderer du at du får den beste Kodi VPN for bare 3,25 dollar per måned, du skal føle deg mye bedre. Dette er grunnen til at vi anbefaler å kjøpe deres 1-årsplan som sparer deg 73%, noe som ikke er en dårlig avtale i det hele tatt. Det er tre planer som kan kjøpes, og alle har en ukes pengene-tilbake-garanti. Det er ingen gratis prøveperiode, noe som også er en av grunnene til at vi sa at den var kostbar; til tross for sin dyre side, gjør det ett års garantiabonnement det til et rimelig alternativ, akkurat som tidligere sagt.

Visste du også at IPVanish leverer over 1300 servere i mer enn 75 land over hele verden? Dekningen deres er et godt tilbud, selv om du går for kortere pakker!

4.PureVPN

Som navnet har det, viser PureVPN en betydelig økning i nedlastningshastigheten mens du tester. Dette er utvilsomt på grunn av det enorme antallet globale servere på omtrent 180 lokasjoner.

Jo større antall servere jo høyere hastighet du kan streame på grunn av praktisk belastningsdeling. Dette er ofte en prioritering for Kodi-brukere.

PureVPN er en attraktiv VPN-tjeneste for de som søker en mellomstor VPN for Kodi. Dessuten er det også andre funksjoner som gjør det til et veldig passende alternativ, som inkluderer dedikerte apper designet for alle de store plattformene som Mac, Windows, iOS, Android, Linux osv..

Et annet pluss er PureVPNs ikke-logg-policy og dens pakke med funksjoner som split-tunneling som lar deg velge hvilken trafikk som skal gå gjennom Internett-leverandøren din og som må gå gjennom serveren.

PureVPN støtter et omfattende utvalg av beste sikkerhetsprotokoller som L2TP / IPSec, OpenVPN, IKEv2, SSTP og PPTP for å gi deg 'ren sikkerhet'. Den eneste dårlige vi kunne se i denne VPN er dens manglende evne til å stoppe DNS-lekkasjene som Secure DNS er ment å motstå. Dette varierte faktisk kjørelengden.

En annen ting er at det ikke gir noen gratis prøveperiode, men absolutt gir en pengene-tilbake-garanti på 31 dager hvis noe de hevder er feil. Den lengste planen gir best valuta for pengene, av de 3 prisplanene.

Du kan glede deg over alle fordelene med den beste Kodi VPN for bare $ 1,32 per måned med deres 5-årsplan. Det er den billigste Kodi VPN på toppen av alt!

Installer Kodi & bruk VPN for å få tilgang til verdensomspennende innholdsbibliotek ved hånden. Underholdning så enkelt & pålitelig med Right Kodi VPN.

5.VyprVPN

Hvis du vil ha en veldig rask VPN-tjeneste, som vanligvis er det folk leter etter mest mens de streamer på nettet, så kan ikke VyprVPN umatches.

Testresultatene avslører at VyprVPN gir dobbelt så mye raskere nedlastingshastighet som når VPN er slått av. Videre er det også uimotsagt av noen annen VPN-leverandør. For å glede oss over favorittbildene våre gir det det fantastiske HD-4K-innholdet vi ønsker oss.

VyprVpn er ekstremt brukervennlig ved at den er relevant for alle enheter og plattformer, og det også sammen med sterke sikkerhetsaspekter. Sammen med en rekke protokoller og smart kryptering er Vypr virkelig et python for å angripe alle VPN-blokkerings- og strupningsbarrierer for en jevnere, raskere tilkobling.

For prikken over i’en gjør leverandørens helt egen DNS-løsning, kill switch og NAT-brannmur tilkoblingen til og med sømløs med vaktfunksjonen. Vi la også merke til ingen logging av aktiviteter på Internett eller trafikk, men mindre logging ble lagt merke til i opptak av tilkobling og IP-adresser.

Premium-planen inkluderer leverandørens lureriske master, Chameleon-protokollen sammen med VyprCloud for lagring, og det også til et godt kjøp.

De lover a 30-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du ikke er fornøyd med tjenestene deres. Bare for å liste opp pakkene deres for deg, inkluderer de imidlertid:

 • 2-årspakken er til $ 2,50 per måned
 • Årspakken er til 3,75 dollar per måned

Totalt sett er det en av de mest fordelaktige VPN-ene for Kodi du bør prøve!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments