5 Bästa VPN för iPhone för att avblockera och säkra webben!

[ware_item id=33][/ware_item]

Trött på att behandlas som andra klassens globala netizen?

När du använder din iPhone, när du hör Star World's röst berätta efter en kryddig teaser på internet "Fånga upp din favoritprogram bara på Star World HD" vet du att den bara är orättvist tillgänglig i USA. Detta lämnar dig med en plötslig förbränning av avund när du kan göra vad som krävs för att få denna förbjudna Edens frukt. När du känner dig hjälplös längtar du efter dina rättigheter: "Vi betalar också för vår kabel!" ”Vi är människor också!” "Hur vågar du lämna oss så här vid historiens höjdpunkt?".


Men du vet att dina grunder inte kommer att göra någonting och att du plötsligt får en my-way-eller-high-way känsla om allt detta. Sedan söker du efter en lösning och här är du med en VPN på iPhone!

Läs också: Bästa Mac VPN

Skydda dig själv med den bästa VPN för iPhone!

Dessa iPhone VPN-tjänster är som de älva gudmödrar som ger dig vingar att flyga runt om i världen. Med andra ord väljer du ett land du väljer och VPN får dig att se ut som alla andra medborgare i det valda landet på Internet! Hur lätt är det?

Aktivera din sköld med en VPN direkt! Bästa VPN-erbjudanden ger dig en lista över bästa iPhone VPN-tjänster som kan hålla dig bevakad på Internet utan att avslöja din identitet och var du bor.

NordVPN - rankad som nummer 1

Nord är en frälsare för alla som inte vill riskera exponering av sin anslutning / faktiska IP-adress ens en sekund. Det är så stark och oslagbar denna VPNs tunnelprocess. Med de starkaste väggarna som döljer dig nästan genom VPN: s servrar runt om i världen känner du automatiskt den magnetiska attraktionen mellan pekfingret och nedladdningsknappen för Nord VPN.

Om detta inte är tillräckligt övertygande kommer alternativet Tor over VPN att blåsa ditt sinne. Detta är som att ha två vakter vid din dörr för att säkerställa maximalt skydd. Du får fullständig anonymitet med den här funktionen. Dessutom lovar denna iPhone VPN för högkvalitativa VPN-tjänster i sin 3-åriga plan som blir ganska ekonomisk och problemfri samtidigt. Denna typ av 3-års problemfri plan föreslås knappast av andra VPN: er, så VPN-användare brukar ta hand om det när de hör det fantastiska paketet.

Se NordVPN-prissättning:

5 Bästa VPN för iPhone för att avblockera och säkra webben!

ExpressVPN

Denna iOS VPN kommer över andra VPN även efter att dess paket är lite dyrare än sina konkurrenter. Till ExpressVPN: s fördel vet vi att det har mycket fler servrar i fler länder än någon annan iPhone VPN-tjänst. Den snabba strömningshastigheten och dess avancerade krypteringsförmåga övertygar oss att ge in en extra dollar eller två för vår säkerhet. Så det är lite diskutabelt om priset men ExpressVPN gör det säkert till toppen av listan för bästa iPhone VPN före andra VPN för iPhone. 

PrivateInternetAccess (PIA)

5 Bästa VPN för iPhone för att avblockera och säkra webben!Den här VPN som är baserad i USA kanske förlorar dig på grund av dess plats, men det finns mer som kan imponera på dig också. Dess loggpolicy övertygar oss om att den inte kan ge ut någon information om vår aktivitet på internet helt enkelt för att de aldrig håller den i första hand!

PIA, i den första utseendet, har oss förknippade med sin enkla användbarhet och deras val av färger för sin iPhone VPN-app. Det ger oss en känsla av att vara specialtillverkade för iPhone.

Ovanpå dessa funktioner vinner den sju dagars kostnadsfria testperiod och $ 6,49 per månad (om den tecknas för ett helt år) hjärtat tusentals för att vara den bästa iPhone VPN-tjänsten och har gjort det till sina hemskärmar.

IPVanish

IPVanish har en magisk dörr till området säkerhet och tillgänglighet via internet. Den pålitliga och enkla att ladda ner appen är lättare att installera jämfört med andra iOS VPN-tjänster som finns tillgängliga på iTunes. Den har en noll-loggpolicy som ytterligare säkerställer att ingen kan spåra din aktivitet, inte ens den smartaste onda hacker runt om i världen.

Tack vare servrarnas placering i över 60 länder har du problemfri tillgång till allt innehåll, webbplats, app, musik eller TV-program runt om i världen. Visst, den bästa iPhone VPN som man kan få tag på! Så, tryck på knappen för besökssidan, kolla in dess paket och gör ditt köp nu och bli av med alla fel ögon som spionerar på dig!

SaferVPN

SaferVPN var tvungen att göra dig säkrare. För alla streamare som letar efter fler saker för att blända sina sinnen med en ovanlig funktion med bultliknande hastighet, är denna iPhone VPN precis rätt fisk du behöver fånga. SaferVPN är en möjlig nedladdning bort för att blända dig med dess otroliga bandbredd. Tillsammans med sin hastighet genom ogenomtränglig kryptering, som skyddar dig igenom och igenom, kan du helt enkelt inte säga nej till detta.

Även om den här appen håller interna loggar som en del av sin policy, är det inget allvarligt att vara orolig för eller något som din ISP skulle behöva. Som deras namn har det, de håller dina loggar eftersom de bara behöver vara säkrare på sin sida också. Med perfekt vägledning av en exceptionell kundvård, finns det ingenting du inte kan göra med en sådan VPN i dina händer. Kraften är all din. Ta säkerhet, ta SaferVPN. 

Beroende av iPhone?

Här är ett faktum: En gång är en iPhone-användare för alltid. Endast iPhone-användare vet deras frestelse. När du kontrollerar en ny iPhone-modell som toppar din nyhetsmatning var sjätte månad önskar dina iPhone-knoppar det precis som dina smaklökar gör när du ser en oseriös cheeseburger från Burger King. Så frestande det är att släcka din törst efter en iPhone, du vet att den är lika dyrare som ditt organ som gör dig törstig. Så vad är nästa sak som blir din besatthet efter att du har köpt den dyra gadgeten för dig själv? Tar hand om det! Sanningen är att internet är en hungrig varg som försöker sitt bästa för att äta din älskade enhet. Du måste hålla det skyddat. Men är det det enda skälet till att du måste skydda det?

Finns det mer till iPhone-säkerhet?

Jo, det finns mer än att bara skydda din iPhone. Du skulle inte ens föreställa dig men din älskade iPhone kan faktiskt skada dig. Det kan förresten riva bort dina banksparande och din integritet om den inte används smart. I själva verket säkerställer iPhone en aura av högteknologisk säkerhet och perfektion i sin arkitektur som lindrar sina användare och håller dem i okunnighet-är-lycklig känsla. Den känslan av säkerhet är giltig i viss utsträckning men det finns en nisch som kan bli en källa till sårbarhet för dig. Och cyberbrottslingar är i bakhåll för din sårbarhet! Så vad kan göra dig sorglös om dina iPhone och din egen säkerhet?

Det stigande behovet av VPN för iOS

När du använder en offentlig WiFi finns det 99% chans att en hacker använder den anslutningen för att kika in din telefon. Till exempel är du i ett köpcentrum och du inser att du måste göra en banktransaktion via det enklaste sättet att göra det, dvs Mobile Banking.

Om du anger din PIN-kod i ett nätverk som är offentligt kan du förmodligen inse din sårbarhetsnivå. Just nu kan en cyberkriminell få tag på dina kontouppgifter, och i slutet av månaden vet du inte ens om 90% av transaktionerna som gjorts genom dina bankuppgifter.

Det är där en VPN för iPhone spelar och guider dig om hur du sparar din tid och pengar med största konfidentialitet. Att spendera ett par dollar för digital välbefinnande är en bra strategi. Vi menar inte att förolämpa någon iPhone- eller Steve Job-fan, det handlar bara om att vara säker och säkra dig online och inte vända dig från verkligheten. Inte bara iPhones utan alla andra telefoner, enheter, bärbara datorer och datorer kräver online-säkerhet med VPN, men vi centrerade vårt inlägg på iPhones bara för att många tror att en elitklassig telefon som iPhones har all inbyggd säkerhet, men det är en falsk och farlig tro. Ja, din iPhone är helt säker när internet är avstängd, men så fort du använder internet utsätter du dig för risker. Precis som om du behöver ett skydd för din dyra telefon för att skydda den från skador, behöver du en VPN för att skydda dig från onlineattacker genom att göra dig själv till en anonim användare. 

Genom att känna till alla risker och skador som finns finns dina skyddsjackor som heter iPhone VPN: er för att skydda dig! Titta på listan över nämnda VPN och välj den bästa som passar dina behov. Testa sedan iPhone VPN med en tillbaka-garanti.

Sammanfattning av bästa iPhone VPN-tjänst

  • ExpressVPN
  • Nordvpn
  • Privat internetuppkoppling
  • IPVanish
  • Safervpn

ExpressVPN

Pris 8,32 USD / månad

5 Bästa VPN för iPhone för att avblockera och säkra webben! 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti!
5 Bästa VPN för iPhone för att avblockera och säkra webben!Upp för 256-bitars kryptering
5 Bästa VPN för iPhone för att avblockera och säkra webben! Lätt att använda appar / programvara
5 Bästa VPN för iPhone för att avblockera och säkra webben! 24/7 Live Support
5 Bästa VPN för iPhone för att avblockera och säkra webben! 100+ servrar i 78 länder

Läs recension

Nordvpn

Pris $ 5,75 / månad

5 Bästa VPN för iPhone för att avblockera och säkra webben! 650+ servrar i över 50 länder
5 Bästa VPN för iPhone för att avblockera och säkra webben!2048-bitars kryptering
5 Bästa VPN för iPhone för att avblockera och säkra webben!Multi-inloggning för 6 användare
5 Bästa VPN för iPhone för att avblockera och säkra webben!30-dagars pengarna-tillbaka-garanti
5 Bästa VPN för iPhone för att avblockera och säkra webben!Stöder Netflix med SmartPlay-funktion på appar

Läs recension

Privat internetuppkoppling

Pris $ 3,33 / månad

5 Bästa VPN för iPhone för att avblockera och säkra webben!Erbjuder anonyma betalningsalternativ
5 Bästa VPN för iPhone för att avblockera och säkra webben!Kvalitetskvalitet med 7-dagars tillbaka-garanti
5 Bästa VPN för iPhone för att avblockera och säkra webben!Inga loggar & Obegränsad bandbredd
5 Bästa VPN för iPhone för att avblockera och säkra webben!24/7 kundtjänst
5 Bästa VPN för iPhone för att avblockera och säkra webben!3284+ servrar i 24 länder

Läs recension

IPVanish

Pris $ 6,49 / månad

5 Bästa VPN för iPhone för att avblockera och säkra webben!Fantastiska appfunktioner
5 Bästa VPN för iPhone för att avblockera och säkra webben!Bra hastighet och pålitlighet
5 Bästa VPN för iPhone för att avblockera och säkra webben!mer än 40 000 anonyma IP: er
5 Bästa VPN för iPhone för att avblockera och säkra webben!225+ servrar i över 60 länder
5 Bästa VPN för iPhone för att avblockera och säkra webben!7-dagars pengarna-tillbaka-garanti

Läs recension

Safervpn

Pris $ 3,49 / månad

5 Bästa VPN för iPhone för att avblockera och säkra webben!150+ servrar i 24 länder
5 Bästa VPN för iPhone för att avblockera och säkra webben!30-dagars pengarna-tillbaka-garanti
5 Bästa VPN för iPhone för att avblockera och säkra webben!Accepterar Bitcoin-betalning
5 Bästa VPN för iPhone för att avblockera och säkra webben!Netflix vänlig med få servrar
5 Bästa VPN för iPhone för att avblockera och säkra webben!Kompatibilitet för flera enheter

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments