5 bästa Android VPN-appar för att säkra dina mobila enheter!

[ware_item id=33][/ware_item]

Du tänker inte två gånger innan du ansluter till en gratis Wi-Fi på din Android-enhet, men här är vad du inte inser: din integritet är i allvarlig fara. All data som överförs via appar och webbläsare kan lätt fångas av alla som kan övervaka det Wi-Fi-nätverket. Du kanske känner dig säkrare med din egen betalda Wi-Fi-anslutning med ett speciellt lösenord, men även då kan du få problem. Du bör inse det faktum att din Android-telefon är under belägring från alla sidor, och du måste också erkänna att det inte finns något idiotsäkert medel för att skydda din Android-telefon, men det bästa du kan göra är att alltid hålla din anslutning krypterad via en pålitlig VPN-tjänst som vi kommer att rekommendera nedan. 


Det finns gott om mjukvara, självstudier och verktyg för att hacking förutom expert hackare så vad får dig att tro att du inte kan bli ett offer? Vem som helst kan dekryptera dina lösenord och komma in i ditt system utan att du ens vet. Tänk på alla e-postkonton, sociala mediekonton, betalkonton och e-handelswebbplatser som du besöker när du är online. Alla dessa konton kan lätt bli hackade om någon kommer in i ditt Wi-Fi-nätverk. Dina lösenord, data, foton, videor, privata meddelanden och betalda konton är alla utsatta för brottslingar som kan utnyttja det bra.

Skapa ett starkt lösenord med verktyget

Internetbanker och shopping kan bli en fullständig mardröm om någon fick din dolda kreditkortsinformation. Alla vet hur vanligt kreditkortsstöld håller på att bli idag tack vare att fri hackingprogramvara är tillgänglig för kriminella sinnen.

Är jag säker utan Android VPN-tjänst?

Det är bara toppen av isberget eftersom en personlig förlust vanligtvis bara påverkar dig. Vad sägs om om någon samlar in den privata informationen om företaget du arbetar för genom ditt sårbara system? Att bli sparken skulle förmodligen vara det minst obehagliga som händer. Ditt företag kan förlora miljoner dollar och vara färdigt innan du kan säga hackat. Det finns inte många jobb där ute för anställda som anses vara ansvarslösa. Hårt men sant. Så att inte använda ett VPN verkar inte vara ett klokt beslut, trots säkerhetssakerna som telefonen erbjuder kommer det att förbli osäkert, inte att kränka Android-användare utan att prata om fakta och dag till dag ökning av virus och attacker.

Snabblänkar till bästa Android VPN: er:

 1. NordVPN
 2. ExpressVPN
 3. IPVanish
 4. Privat internetuppkoppling
 5. VyprVPN

Fördelarna med VPN för Android

Så vad skulle vara det ansvariga att göra? Se till att ditt system är säkert utanför kursen! Lyckligtvis finns det ett mycket enkelt sätt att åstadkomma detta utan att använda för mycket energi eller pengar. Ett virtuellt privat nätverk (VPN) är den ultimata lösningen för att avsluta dessa kriminella aktiviteter en gång för alla på dina Android-enheter. De fungerar inte bara på Android utan också andra populära operativsystem för mobiler, surfplattor och datorer, kolla också VPN för Windows & VPN för iPhone. Bästa Android VPN skyddar dig inte bara från hackare utan kommer också med andra fantastiska förmåner du inte kan missa.

Datasäkerhet

Istället för att lämna all din Wi-Fi-data som överförs till och från din Android-enhet ute i det öppna, skickar Android VPN-appen enbart via en VPN-tunnel. Det här är en stängd kraftigt krypterad tunnel som inte tillåter någon användare att böja om din aktivitet. VPN-appen för Android kommer med kraftfulla protokoll som du kan välja i. Dessutom kan du växla servrar för att hitta den perfekta kombinationen för din nuvarande plats.

Obegränsad åtkomst

Avgränsningen på Internet är verkligen grym och orättvisa, det borde vara gratis på internet och låt oss lämna onlinevärlden fri från alla gränser. Geobegränsat innehåll kan vara mycket smärtsamt, hur? har du någonsin öppnat upp en populär streamingwebbplats endast för att ställas inför platsspecifika begränsningar? Du behöver inte tänka på det om du har installerat en VPN för en Android-telefon. Detta döljer helt din IP-adress så att webbplatsen inte kan upptäcka din riktiga plats. Därför kommer alla geo-begränsningar att upphöra automatiskt när du väljer en plats där användare har tillgång till webbplatsens tjänster.

Torrentnedladdningar

Det finns rättsliga konsekvenser med nedladdning av innehåll via torrents. Nyligen stängdes den största resursen för torrenter av denna anledning. Med hjälp av en pålitlig VPN för Android kan du fortsätta att ladda ner torrenter oupptäckta. Med rätt val av VPN! Din torrenting är säkert och säkert från alla fel ögon online. Att ha en tillfredsställelse med online anonymitet medan du gör P2P / torrenting är verkligen underhållande och man borde verkligen ta anonym torrenting på allvar för att undvika DMCA-meddelanden.

Annonsblockerare

Android-appar är ökända för annonser eftersom apparna i Google Play Store är mestadels gratis med annonsering i appen. Visst kan du leda till att annonserna dyker upp och körs. Men om du har bråttom och behöver arbeta oavbruten kommer en Top Android VPN till hands för att blockera oönskade annonser.

Hur man väljer den bästa Android VPN

Det finns ett par saker att tänka på när du beslutar om en VPN för Android-telefon inklusive följande:

  • En VPN för Android som är baserad i USA kan faktiskt vara en dålig sak eftersom de är skyldiga att släppa användardata som anslutningsloggar om en myndighet lagligen kräver det under en utredning.  
  • Hastighet är alltid ett problem eftersom transporten av data genom en VPN-tunnel vanligtvis gör ditt internet långsammare än det redan är. Detta beror på kombinationen av serverprotokoll du använder ibland.
  • Ju kraftfullare protokoll en Android VPN erbjuder, desto bättre är det för dig att välja vilken som fungerar bäst för dig.
  • VPN-serverplatsen är oerhört viktig för optimal prestanda. Servern måste vara fysiskt närvarande på din plats och naturligtvis måste en existera på den plats du vill visa.
  • Var mycket försiktig med regler och regler för din VPN-leverantör. Det är mycket föredraget att de inte behåller några anslutningsloggar alls.
  • Den typ av funktioner du letar efter måste tillhandahållas av den VPN-tjänsten och ha bra användarrecensioner.
  • Att välja ett VPN-företag som är specialiserat på appar är smart eftersom du kanske använder flera appar dagligen på din Android-enhet.
 • Det finns många olika prispaket som erbjuds av VPN-leverantörer som passar din budget och dina krav.

Kolla in dessa rekommenderade alternativ som rankas bland de bästa Android VPN 2019

NordVPN

nordvpn webbplats

NordVPN erbjuder en användarvänlig app för Android. Denna formidabla VPN-leverantör ger dina Android-enheter det viktiga elementet i extra säkerhet, vilket gör din enhet till ett säkert fort framför hackare och datasnoppare. Deras kryptering av militär kvalitet är vad du behöver om du vill ha full sinnesfrid. NordVPN är vårt val för den bästa VPN-appen för Android 2019. 

besök hemsida

ExpressVPN

Den inofficiella ledaren för bästa Android VPN bland det gamla och nya partiet, ExpressVPN fästs i alla lådor med det enda att det är lite dyrt för den genomsnittliga användaren. Du kanske tror att det är utanför räckhållet kl $ 12,95 / månad men du kan få det mycket billigare med ett längre prenumeration. En 12-månadersplan kostar faktiskt bara $ 8.32 / month så missa inte de fantastiska funktionerna! Det ger 148 server platser i 94 länder så många användare tycker att det är tillgängligt. Du kommer inte bara att kunna välja mellan ett större antal servrar på din plats utan det kommer också att ge dig åtkomst till begränsat innehåll i 94 länder. Låter som det perfekta VPN för Android, eller hur? Det drivs av fyra av de bästa VPN-protokollen 99,9% drifttid. De erbjuder till och med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti om du tycker att deras tjänst är otillfredsställande.

IPVanish

Detta är en av de bästa VPN-apparna för Android eftersom det är chockfull av funktioner men ändå billiga. Du kan ansluta fem enheter till samma VPN-konto samtidigt och njuta av tre pålitliga protokoll i kombination med 1000 VPN-servrar. Du kan spara mycket pengar varje månad om du delar det här prenumerationen med de människor du bor med. Inte för att denna imponerande VPN för Android är särskilt dyr, till att börja med. Deras 12 månader paketet är måttligt prissatt till $ 6,49 / månad vilket är mycket billigare än deras vanliga $ 10 / månad avgift. Om du tycker att det inte är lämpligt för dina behov kan du avbryta ditt prenumeration inom 7 dagar. De accepterar också Bitcoin vilket innebär att du inte bara kan surfa på internet ospårad utan också betala anonymt. IPVanish är Torrent-vänlig vilket gör det till en av de bästa Android-VPN: erna runt.

Läs fullständig: IPVanish Review>>

Privat tillgång till Internet - PIA

Även om PIA är baserat i USA erbjuder det fyra starka VPN-protokoll med mer än 3533 VPN-server platser i 31 länder. Du får så många val för att byta server och en större chans att förbättra prestandan. Det är en dröm VPN för Android om du är intresserad av Torrenting eftersom PIA har dedikerat stöd för P2P-delning. Du kan ansluta fem enheter samtidigt med bara ett konto. Det är kompatibelt med en enorm 39 operativsystem! Du kan hålla dig avslappnad eftersom PIA inte håller loggar om din trafik eller förfrågningar. De accepterar flera betalningsmetoder inklusive Bitcoin och presentkort. Det är bara mycket prisvärd laddning $ 3,33 / månad i deras Årsplan och deras 2 års plan överraskande kostnader $ 2.91 / month. Det kommer med en 7-dagars återbetalningspolicy.

VyprVPN

Detta är ett mindre VPN-företag men mycket populärt eftersom det stora värdet det ger användarna med sitt Chameleon-protokoll förutom tre andra. Det finns ingen annan VPN för Android som erbjuder ett exklusivt internt VPN-protokoll utan extra kostnad. Du tror inte hur prisvärd VyprVPN jämförs med den bästa Android VPN, även om de tillhandahåller Chameleon-protokoll. Du kan välja mellan två paket: grundläggande och premium. Deras grundläggande enhet gör det möjligt att ansluta till tre enheter samtidigt kl $ 5 / mån. Premiumprisplanen erbjuder 5 anslutningar sida vid sida på bara $ 6.67 / month. Det kommer också med VyprVPN Cloud så det är en annan bonus. EN 30-dagars policy för insättning, 3-dagars rättegång körning och bekväma betalningsalternativ gör det till ett attraktivt val för många användare. Du kan bekvämt testa deras funktioner under dessa 3 dagar.

Läs hela Vyprvpn Review>>

Eftersom du har så många populära Android VPN-er att välja mellan finns det ingen anledning att lämna din anslutning öppen för brottslingar och myndigheter.

Sammanfattning av några bästa Android VPN-tjänster - Uppdaterad 2019

VyprVPN

Pris $ 5,00 / månad

5 bästa Android VPN-appar för att säkra dina mobila enheter!Utmärkt supportteam
5 bästa Android VPN-appar för att säkra dina mobila enheter!Bra krypteringsprotokoll
5 bästa Android VPN-appar för att säkra dina mobila enheter!Obegränsad serverväxling
5 bästa Android VPN-appar för att säkra dina mobila enheter!200 000+ IP: er & 700+ servrar
5 bästa Android VPN-appar för att säkra dina mobila enheter!3-dagars provversion erbjuds

Privat internetuppkoppling

Pris $ 3,33 / månad

5 bästa Android VPN-appar för att säkra dina mobila enheter!Erbjuder anonyma betalningsalternativ
5 bästa Android VPN-appar för att säkra dina mobila enheter!Kvalitetskvalitet med 7-dagars pengarna tillbaka-garanti
5 bästa Android VPN-appar för att säkra dina mobila enheter!Inga loggar & Obegränsad bandbredd
5 bästa Android VPN-appar för att säkra dina mobila enheter!24/7 kundtjänst
5 bästa Android VPN-appar för att säkra dina mobila enheter!3284+ servrar i 24 länder

Köp PIA nu>>

ExpressVPN

Pris 8,32 USD / månad

5 bästa Android VPN-appar för att säkra dina mobila enheter! 30 dagars återbetalningsgaranti!
5 bästa Android VPN-appar för att säkra dina mobila enheter! Upp till 256-bitars kryptering
5 bästa Android VPN-appar för att säkra dina mobila enheter! Lätt att använda appar / programvara
5 bästa Android VPN-appar för att säkra dina mobila enheter! 24/7 Live Support
5 bästa Android VPN-appar för att säkra dina mobila enheter! 100+ servrar i 78 länder

IPVanish

Pris $ 6,49 / månad

5 bästa Android VPN-appar för att säkra dina mobila enheter!Fantastiska appfunktioner
5 bästa Android VPN-appar för att säkra dina mobila enheter!Hastighet och pålitlighet Bra
5 bästa Android VPN-appar för att säkra dina mobila enheter!mer än 40 000 anonyma IP: er
5 bästa Android VPN-appar för att säkra dina mobila enheter!225+ servrar i över 60 länder
5 bästa Android VPN-appar för att säkra dina mobila enheter!7 dagars pengarna tillbaka-garanti

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments